DR. BERT BLYWEERT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. BERT BLYWEERT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.231.697

Publication

03/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 17.12.2013, NGL 02.01.2014 14001-0066-014
08/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 16.12.2014, NGL 07.01.2015 15002-0495-013
21/05/2013
ÿþModWard11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0842231697

Benaming

(voluit) : DR. BERT BLYWEERT

(verkort):

Rechtsvorm BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP O.V.V. BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KAPELLEBAAN 72 TE 2560 NIJLEN

(volledig adres)

Onderwerp akte WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Er blijkt uit het verslag van de zaakvoerder &I. 01/03/2013 dat de maatschappelijke zetel te "2560 Nijlen,. Kapellebaan 72" wordt overgebracht naar "2280 Grobbendonk, Nachtegalendreef 25A".

VOLMACHT

Aan de heer Stijn Goossens, Bookmolenstraat 1, 9200 Dendermonde, wordt volmacht verleend om het; nodige te doen voor de wijziging van de inschrijving in het ondernemingsloket.

Bert Blyweert,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegdderechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naern en bandiekening.

NEERGELEGD

-8 -05.- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHAN DEL Ltilfiff,ÎCHELEN

1.Lf0

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

11/01/2012
ÿþN.oáWortl7' 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : g 23.-k e-e31

Benaming

(voluit) : Dr. Bert Blyweert

(verkort):

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2560 Nijlen, Kapellebaan 72

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - statuten - benoemingen

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Leo VLAEYMANS te Sint-Katelijne-Waver op 20/12/2011, neergelegd vôôr registratie, blijkt dat:

De Heer BLYWEERT Bert Jan Jacqueline Jozef, geneesheer-specialist in de acute geneeskunde, geboren te Duffel op zeventien oktober negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 2560 Nijlen, Kapellebaan 72. - Echtgenoot van Mevrouw BONNÉ Hilde;

een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "Dr. Bert Blyweert", met zetel te 2560 Nijlen, Kapellebaan 72, en dit als eerste adres. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf 20/12/2011.

De vennootschap heeft tot doel:

1. De uitoefening van de acute geneeskunde door haar vennoten-geneesheren die op de lijst van de Orde der Geneesheren zijn ingeschreven, die in naam en voor rekening van de vennootschap handelen, onder naleving van de deontologische gedragsregels zoals bepaald in de Code van de geneeskundige plichtenleer.

De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens gewaarborgd te zijn.

De geneesheer die een patiënt behandelt, zal bijgevolg tegenover deze laatste, als geneesheer persoonlijk verantwoordelijk blijven.

Het ereloon betreffende de prestaties van de geneesheer-vennoot wordt bijgevolg geïnd door en voor de vennootschap.

Aan de geneesheer-vennoot wordt een vergoeding uitgekeerd a rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

Ten dien einde is de vennootschap bevoegd om alle handelingen te verrichten die daartoe noodzakelijk of nuttig zijn. Dit omvat:

Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer die de hierboven omschreven specialisatie beoefent.

Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nodig of nuttig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

De aankoop, het huren en leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, voor voornoemde activiteiten.

De mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken,

het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake geneeskunde en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en op om het even welke wijze deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijksoortig doel nastreven of die bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

2. De vennootschap mag als bijkomstig doel alle roerende- of onroerende verhandelingen doen, mits dit een beheren is van de roerende en onroerende goederen als een goede huisvader, en zo dit niet de vorm van aanvullende commerciële activiteit aanneemt. Dit bijkomstig doel mag op geen enkel ogenblik het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen en de beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persotoin(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

III

I II 111111111111

*12009399*

bel

Be Sta

0 2 -et

ImriONITEUR

DIRECT

ELGISCH STAATSE

BESTUUR IFFiE REektlIBANK van

KOOPHANDEL te MECHELEN

iv EER GELEGD

2011 2.,1 -12- 2011

ON

Bijlagen bij lièt BèlgiseTi Staatsbldd =111O1721i12 - Annexes dn'1Vróniteur hèlgë

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal de gereserveerde middelen als een goed huisvader rationeel en oordeelkundig beheren met respect voor het burgerlijk karakter van de vennootschap.

3. De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer ter zake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

4. De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks in verband staat met haar doel; dit alles in overeenstemming met de toepasselijke regelen van de medische deontologie, eigen aan het beroep van geneesheer.

5. De vennootschap kan roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit ondergeschikt blijft aan het maatschappelijk doel en kadert in het beheer als een goed huisvader, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600). Het is verdeeld in honderd twintig (120) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk één/honderd twintigste (1/120ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Op deze aandelen wordt in geld ingeschreven door de Heer Bert Jan Jacquelina Jozef Blyweert, voornoemd, ten belope van achttien duizend zeshonderd euro (E 18.600,00), gedeeltelijk volstort ten belope van twee/derde, hetzij voor twaalf duizend vierhonderd euro (E 12.400,00).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders te benoemen door de algemene vergadering. Het mandaat van de zaakvoerder is beperkt tot tien jaar. Herverkiezing is mogelijk.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een al dan niet vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht. Deze gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht.

Voor zaken van medische aard kan enkel bevoegdheid worden verleend aan een geneesheer.

De enige vennoot is van rechtswege zaakvoerder. Bij benoeming van een zaakvoerder is het mandaat van de zaakvoerder-(enige)vennoot beperkt in de tijd en wordt het uitgeoefend voor een herkiesbare termijn van tien jaar.

Het mandaat van de zaakvoerder is -tenzij door de algemene vergadering anders bepaald- bezoldigd en is in overeenstemming met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden door elke zaakvoerder.

De zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoerder die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De vennootschap is gebonden door de handelingen van de zaakvoerder die buiten haar doel liggen onverminderd zijn aansprakelijkheid voor de schade die de vennootschap dientengevolge geleden heeft.

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan of laten vertegenwoordigen door een accountant. Zij kunnen ondermeer ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap. In het tegenovergesteld geval moet het toezicht opgedragen worden aan een commissaris, die door de algemene vergadering wordt benoemd onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en die bevoegd is overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeenkomen op de derde dinsdag van de maand december om twintig uur (20.00 u.), op de zetel of een andere plaats aangeduid in de oproeping.

Behoudens hetgeen hierna verder bepaald is in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hierna volgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli van elk jaar en eindigt op dertig juni van het daarop volgend jaar.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten :

1) het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2) behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

.4

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunst in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste (1/20-ste) voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende (1/10-de) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de netto winst zal aangewend worden :

1/ voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's.

2/ tot het uitkeren van een redelijk dividend aan de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van alle geneesheren-vennoten vereist.

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de bijzondere algemene vergadering.

Wanneer tengevolge van een geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering binnen een termijn van ten hoogste twee maand nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, besluiten over de ontbinding van de vennootschap.

Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in een verslag de uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van een uittreksel van onderhavige akte ter Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel tot dertig juni tweeduizend en dertien.

De eerste jaarvergadering zal plaats hebben op de derde dinsdag van de maand december van het jaar tweeduizend en dertien.

De oprichter benoemt de Heer Bert Jan Jacqueline Jozef Blyweert, voornoemd, tot enige zaakvoerder van de vennootschap.

Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt uitgeoefend voor een herkiesbare termijn van tien (10) jaar.

Als zaakvoerder en vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Bert Blyweert", verbindt de heer Bert Jan Jacqueline Jozef Blyweert er zich uitdrukkelijk toe de gedragsregels van de medische plichtenleer strikt na te leven. De vennootschap die de verschuldigde honoraria rechtstreeks ontvangt, zal de geneesheer-vennoot een normale vergoeding uitkeren in verhouding tot de prestaties.

De oprichter geeft bij deze volmacht aan de BVBA BMV Steyaert, met zetel in de Uitspanningstraat 2-4 te 2610 Antwerpen (Wilrijk), ingeschreven in het RPR te Antwerpen onder het nummer 0437.392.301, dragend het BTW-nummer BE 0437.392.301 evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het Rechtspersonenregister en/of Ondernemingslokket en voor de aanvraag van een BTW-nummer.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

Leo VLAEYMANS, geassocieerd notaris.

Bijlagen bij hel BèIgiscliStaatsblad- I1/0I72012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. BERT BLYWEERT

Adresse
NACHTEGALENDREEF 25A 2280 GROBBENDONK

Code postal : 2280
Localité : GROBBENDONK
Commune : GROBBENDONK
Province : Anvers
Région : Région flamande