DR. BERT BOGAERT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. BERT BOGAERT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.008.878

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.06.2014, NGL 30.06.2014 14228-0078-009
03/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 01.07.2013 13243-0137-009
04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.06.2012, NGL 02.07.2012 12240-0424-009
24/01/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11300584*

Neergelegd

20-01-2011

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): Dr. Bert Bogaert

0833008878

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 2850 Boom, Voske 9

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Johan ROOMS te Boom op 19 januari 2011, neer te leggen ter registratie, blijkt dat

De heer BOGAERT Engelbert Elizabeth Alfons Maria, wonende te 2850 Boom, Voske 9; een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met als naam Dr. Bert Bogaert. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2850 Boom, Voske 9.

De vennootschap heeft tot doel:

1.De uitoefening door de geneesherenvennoten van hun volledige medische activiteit als geneesheren, specialisten in de interne geneeskunde, in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de regels van de medische plichtenleer, en onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap; de activiteit omvat de inning van de erelonen door en voor de vennootschap, de eventuele uitkering van een vergoeding in overeenstemming met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten en de vereffening door de vennootschap van alle uit de medische activiteiten voortvloeiende uitgaven.

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt.

De geneesheer-vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De geneesheer die een patiënt behandelt zal bijgevolg ten opzichte van deze laatste, als geneesher persoonlijk verantwoordelijk blijven. De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten.

De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

2.Het verstrekken van medische adviezen en raadgevingen.

3.Het inrichten van algemene diensten die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten, met inbegrip van een medisch secretariaat.

4.De aankoop en het huren van alle medische apparatuur en machines.

5.Het behouden en aanscherpen van de wetenschappelijke kennis door zelfstandig wetenschappelijk werk, door het volgen van wetenschappelijke seminaries, congressen, enzovoort, naast het doorgeven van kennis door het geven van onderwijs of door publicatie.6. Met het oog op een optimale professionele samenwerking, het afsluiten van overeenkomsten met geneesheren en het aangaan van (kosten)-associaties.

7.De vennootschap mag als bijkomstig doel alle roerende- of onroerende verhandelingen doen, mits dit een beheren is van de roerende en onroerende goederen als een goede huisvader, en zo dit niet de vorm van aanvullende commerciële activiteit aanneemt.

Dit bijkomstig doel mag op geen enkel ogenblik het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen en de beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet afgesloten mogen worden.

Deze opsomming is niet beperkend.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 18.600, verdeeld in honderd zes en tachtig aandelen zonder nominale waarde. Op het gehele kapitaal werd in geld ingeschreven door de heer BOGAERT Engelbert, voornoemd, die onderschrijft voor ¬ 18.600,00, in ruil waarvoor hij honderd zes en tachtig aandelen in de vennootschap verkrijgt, dewelke hij volstort ten belope van ¬ 12.400,00.

Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gestorte kapitaal, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, bij KBC Bank.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder-vennoot voor een maximumduur van tien jaar; hij kan herbenoemd worden. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Tot zaakvoerder van de vennootschap werd benoemd:

- de heer BOGAERT Engelbert, wonende te 2850 Boom, Voske 9.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste donderdag van de maand juni om achttien uur.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal worden afgesloten op één en dertig december tweeduizend en elf. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en twaalf.

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt:

1) ten minste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2) het saldo van de netto-winst zal aangewend worden:

a) voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico s.

Tot het aanleggen van een reserve dient te worden beslist met éénparigheid van aan al de aandelen verbonden stemmen.

b) tot het uitkeren van een redelijk dividend.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, de geassocieerde notaris, Johan Rooms.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. BERT BOGAERT

Adresse
VOSKE 9 2850 BOOM

Code postal : 2850
Localité : BOOM
Commune : BOOM
Province : Anvers
Région : Région flamande