DR. BRITT ROYERS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. BRITT ROYERS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 822.491.110

Publication

13/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 11.12.2013, NGL 10.02.2014 14030-0348-011
28/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 12.12.2012, NGL 26.02.2013 13047-0333-011
29/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 14.12.2011, NGL 23.02.2012 12044-0186-011
12/05/2015
ÿþ Mod Word 11.1

Mal In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

illUM1311

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 9 APR, 2015

afdelingg Antwerpen r,riffiv

Ondernemingsnr : 0822.491.110

Benaming

(voluit) : Dr. BRITT ROYERS

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2610 Wilrijk, Edenlaan 18

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Annemie Coussemnet, notaris te Duffel op 24 april 2015, nog te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid " Dr. BRITT ROYERS ", met zetel te 2610 Wilrijk, Edenlaan 18 de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing

De algemene vergadering beslist om het mandaat van de enige zaakvoerder te verlengen, zodat het niet meer beperkt is tot tien (10) jaar, behoudens herverkiezing, maar uitgeoefend kan worden voor de duur van de activiteit in de vennootschap. Indien-er meerdere vennoten of zaakvoerders zijn, wordt de duur van het mandaat als zaakvoerder wel beperkt tot een termijn van zes (6) jaar, behoudens herverkiezing. Elke aanstelling van statutaire of niet-statutaire zaakvoerder dient schriftelijk medegedeeld te worden aan de bevoegde Provinciale Raad.

Bijgevolg wordt artikel 11 van de oorspronkelijke statuten gewijzigd met de in vet aangeduide tekst, zodat dit artikel voortaan als volgt zal luiden:

Artikel 11-Bestuur

Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is niet beperkt in de tijd en de enige vennoot is enige zaakvoerder voor de duur van haar activiteit in de vennootschap. Zo er meerdere vennoten of zaakvoerders zijn is de duur van het mandaat als zaakvoerder beperkt tot een herkiesbare termijn van zes (6) jaar.

Elke aanstelling van statutaire of niet-statutaire zaakvoerder dient schriftelijk medegedeeld te worden aan de bevoegde Provinciale Raad.

Wanneer de enige geneesheer-vennoot een disciplinaire schorsing heeft opgelopen, kan de vennootschap geen vervanger aanstellen onverminderd zijn verplichtingen ten aanzien van de continuïteit van de zorgen conform de medische deontologie.

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt.

De geneesheer-vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De geneesheer die een patiënt behandelt zal bijgevolg t.o.v. deze laatste, als geneesheer persoonlijk verantwoordelijk blijven. De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

Tweede beslissing

De algemene vergadering beslist de jaarvergadering te houden op de tweede woensdag van de maand juni van elk jaar om 20.00 uur, in plaats van de tweede woensdag van de maand december om 20.00 uur.

Bijgevolg wordt artikel 16 van de oorspronkelijke statuten gewijzigd met de in vet aangeduide tekst, zodat dit artikel voortaan als volgt zal luiden:

Artikel 16-Algemene vergadering

Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks worden gehouden op de tweede woensdag van de maand juni om twintig uur. De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Indien deze dag een feestdag mocht zijn, zal de gewone algemene vergadering uitgesteld worden tot de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

De algemene vergadering mag in bijzondere zitting bijeengeroepen worden door de zaakvoerder(s) of de commissaris(sen) wanneer dergelijk orgaan van de vennootschap in functie is: zij moet bijeengeroepen worden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

...C. . -10.

Voor-

behoWden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

t. ".,

op aanvraag van vennoten die tezamen minstens één/vijfde van het maatschap-pelijk kapitaal vertegenwoordigen. In deze gevallen geschiedt de bijeenroeping binnen de drie maanden na aanvraag.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris, ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, de dag en het uur van de vergadering, de plaats van de vergadering indien die niet is op de zetel van de vennootschap, en vermelding van de verslagen. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerders en eventuele commissarissen, alsook aan alle andere personen, die er op gerechtigd zijn en er om verzoeken.

Derde beslissing

De algemene vergadering beslist het lopende maatschappelijk dienstjaar (hierna genoemd boekjaar) te verlengen tot en met 31 december 2015, alsook de looptijd van de volgende boekjaren te wijzigen.

De volgende boekjaren van de vennootschap lopen van één januari van een jaar tot en met éénendertig december van dat jaar, in plaats van te [open van één juli om te eindigen op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Bijgevolg wordt artikel 18 van de oorspronkelijke statuten gewijzigd met de in vet aangeduide tekst, zodat dit artikel voortaan ais volgt zal luiden:

Artikel 18- Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari om te eindigen op eenendertig december van dat jaar.

Per eenendertig december van elk jaar wordt door het beheer de inventaris en de jaarrekeningen opgemaakt.

De zaakvoerder(s) stellen, wanneer wettelijk vereist, bovendien een verslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid. Indien geen jaarverslag wordt opgemaakt, zal betreffende aile situaties waarin een tegenstrijdigheid van belangen bestond tussen de vennootschap en een zaakvoerder worden gehandeld als in het Wetboek van Vennootschappen bepaald.

Vierde beslissing

Volmacht wordt gegeven aan notaris Annemie Coussement, te Duffel, om de tekst van de gecoordineerde statuten neer te leggen op de bevoegde rechtbank van koophandel.

Volmacht wordt hierbij verleend aan de naamloze vennootschap "FIDUCIAIRE VAN LOEY&PATTEET", vertegenwoordigd door Kris Kerckhofs, kantoorhoudende te 2018 Antwerpen, Kielsevest 14 bus 201, evenals de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap In de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO), met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van die inschrijving, en op de everitdele invoering van vestigingseenheden, eventueel met het oog op de inschrijving of registratie als BTW-plichtige en verder om al het nodige te doen bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale en regionale (overheids-) diensten en eventueel met het oog op aile latere mogelijk wijzigingen dienaangaande.

Eenparigheid

Voormelde beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen.

Voor analytisch uittreksel

De Notaris

Hiermede tegelijk neergelegd:

- afschrift van de akte;

- gecoordineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 08.06.2016, NGL 30.06.2016 16249-0166-011

Coordonnées
DR. BRITT ROYERS

Adresse
EDENLAAN 18 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande