DR. BUELENS BEA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. BUELENS BEA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.524.470

Publication

02/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 11.03.2014, NGL 25.04.2014 14102-0466-014
22/02/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1I1l~~uu~ow~i~oqu1~u

+12043371

Voc behot

aan

Belg! Staats

NEERGELEGD

Q 9 -02- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van KOO!'HMitiEt. te MECHELEN

Ondernemingsnr: $43 5 J1 kl

Benaming

(voluit) : DR. BUELENS BEA

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2660 Nijlen, Bevel-Dorp 48

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit de akte verleden door Meester Ludo GIELEN, notaris met standplaats te Edegem-Etsdonk, op zes februari tweeduizend en twaalf, afgeleverd váár registratie,

"Mevrouw BUELENS Beatrijs Marleen Ann, te Nijlen, Bevel-Dorp 48, heeft een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht, met maatschappelijke zetel te 2560 Nijlen, Bevel-Dorp 48 in het rechtsgebied van de rechtbank van koophandel te Mechelen,

Naam :

"DR, BUELENS BEA",

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

- de uitoefening van de beroepsactiviteit door de geneesheer-vennoot In de huisarts-geneeskunde rekening houdend met de regelen van de medische plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunde, dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de geneesheer-vennoot onder zijn eigen verantwoordelijkheid. De, activiteit omvat impliciet de inning en de uitkering van een vergoeding a rato van de voor rekening van de vennootschap geleverde prestaties.

- het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer-vennoot; het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten;

- de aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties voor, voornoemde activiteiten;

- het verlenen van alle medische, materiële, morele en sociale assistentie aan de patiënten;

- het aanleggen van reserves om de nodige medische apparatuur en andere roerende en onroerende goederen aan te schaffen;

- het aanleggen van een bijzondere reserve voor het dekken van de beroepsaansprakelijkheid die minstens gelijkwaardig is aan de jaarlijkse premie die betaald wordt aan de verzekeringsmaatschappij;

- het aanleggen van reserves voor de aankoop van roerende en onroerende goederen;

- het creëren van mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich bij te scholen en verder te bekwamen;

- de vennoot oefent zijn volledige activiteit uit in het kader van de vennootschap;

- de vennootschap zal, teneinde haar vennootschappelijk vermogen te beheren en te rentabiliseren, mogen overgaan tot beleggen in en beheren van zowel roerende als onroerende goederen welke de vennootschap bezit of in de toekomst zal verwerven en dit uiteraard beperkt tot louter patrimoniaal beheer en zonder daarbij commerciële activiteiten te willen verrichten, Zij mag daartoe alle gebruikelijke juridische handelingen stellen.

- de vennootschap kan alle bewerkingen doen van roerende en onroerende aard, welke verband houden, met haar doel en voor zover zij niet strijdig zijn met de medische plichtenleer of ethiek en die van aard zijn' rechtstreeks of onrechtsstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag op om het even welke wijze deelnemen aan alle verenigingen, vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig maatschappelijk doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Kapitaal:

vijftigduizend euro (¬ 50.000,00).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Staatsbrà d = 227O2720IZ - Annexes du Moniteur belge

Bíjlágèn bij lief Béigisch

" Het is vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. De aandelen zijn op naam.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2012 - Annexes du Moniteur belge De oprichter verklaart en erkent dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van meer dan één/vijfde (1/5de), De vennootschap beschikt over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (@ 12.400,00).

Duur:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen al dan niet vennoten of vennoten  éénpersoons professionele artsenvennootschappen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking aldof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Wanneer een zaakvoerder niet-arts wordt benoemd is deze alleen gemachtigd om handelingen te stellen van niet-medische aard.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een venncotschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegnwoordiger te benoemen, toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten met inachtname van de maximumtermijn van tien jaar. Het mandaat is herkiesbaar.

Bevoegdheden.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Wanneer een zaakvoerder niet-arts wordt benoemd is deze alleen gemachtigd om handelingen te stellen van niet-medische aard.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

Externe vertegenwoordiging.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Wanneer een zaakvoerder niet-arts wordt benoemd is deze alleen gemachtigd om handelingen te stellen van niet-medische aard.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persocn van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Nettowinst:

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds éénitiende van het Kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de algemene vergadering haar zal geven beslissens bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Algemene vergadering:

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de tweede dinsdag van de maand maart om twintig uur,

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de gewone algemene vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door aile vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutait bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Boekjaar:

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van elk daaropvolgend jaar. Overgangsbepalingen:

1, Eerste boekjaar.

41.," ( ~~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op één januari tweeduizend en twaalf, en eindigt het op dertig september tweeduizend dertien.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien, overeenkomstig de statuten,

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd.

De comparant verklaart dat de ,vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf één januari tweeduizend en twaalf. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

4. Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder:

Mevrouw BUELENS Beatrijs, voornoemd.

Haar mandaat geldt voor een bepaalde duurvan tien jaar en is bezoldigd.

5. Volmacht.

Als bijzondere lasthebber wordt aangesteld niet mogelijkheid afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, :c DE DECKER.. &.- Co -»" te 9200 Dendermonde, Vosmeer I , evenals de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om voor haar en in naam van de vennootschap alle formaliteiten te vervullen inzake Kruispuntbank voor Ondernemingen, burgerlijk register en alle andere administraties, en daartoe alle documenten op te stellen en te ondertekenen."

-VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL afgeleverd vôôr registratie-

de notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. BUELENS BEA

Adresse
BEVEL-DORP 48 2560 BEVEL

Code postal : 2560
Localité : Bevel
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande