DR. C. VANDERHENST, PSYCHIATER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. C. VANDERHENST, PSYCHIATER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.705.311

Publication

01/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*15305499*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd

30-03-2015

Griffie

0627705311

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

DR. C. VANDERHENST, PSYCHIATER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Uit de oprichtingsakte opgemaakt door notaris Jan BOEYKENS, vervangende zijn ambtgenoot geassocieerde notaris Dirk Verbert te Antwerpen (wettelijk belet) op 27 maart 2015, blijkt dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. C. VANDERHENST, PSYCHIATER" werd opgericht met volgende gegevens:

1. Zetel: 2610 Antwerpen (Wilrijk), Floraliënlaan 537

2. Oprichter: 1/ Mevrouw VANDERHENST Catherine Henri Gabrielle, geboren te Antwerpen op twintig november negentienhonderdvierenzeventig, rijksregisternummer 74.11.20-216.39, wonende te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Floraliënlaan 537.

3. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

In België, voor eigen rekening of voor rekening van derden het uitoefenen van de geneeskunde door de arts-vennoot, specialisatie psychiatrie, rekening houdend met de regels van de geneeskundige plichtenleer.

Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit door de artsen-vennoten.

De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de artsen-vennoten.

Het scheppen van de mogelijkheden om de artsen-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in de voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

Het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake psychiatrie en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen. De eigenlijke geneeskunde en de praktijk als psychiater zal enkel door artsen-vennoten worden uitgeoefend in naam en voor rekening van de vennootschap. De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria.

Bij gelegenheid het organiseren van vormingen en nascholingen in medische zaken, het schrijven en uitgeven van medische artikels en werken, het optreden als stagemeester.

Met inachtname van de medische deontologie en de voorschriften van de Orde der Geneesheren mag de vennootschap door middel van inbreng en/of versmelting, deelnemen aan ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven, doch overeenkomsten, die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden. Het betref onder meer maar niet exhaustief deelnemingen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van artsen.

Voor zover haar civiele aard of haar exclusieve medische doeleinden er niet door worden gewijzigd, mag de vennootschap alle roerende of onroerende handelingen stellen die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel vergemakkelijken.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel het verwerven van en het

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Floraliënlaan 537

2610 Antwerpen

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

beheer uitoefenen over alle onroerende en roerende goederen die haar toebehoren onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid van de vennootschap dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door middel van leningen. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

4. Duur: onbepaald

5. Kapitaal: Het geplaatst kapitaal bedraagt 18.600,00 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Volstort ten belope van 12.400 euro. De voornoemde oprichter tekende in op ALLE aandelen, elk van deze aandelen werd volstort ten belope van 2/3e.

6. De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer BE79 3631 4501 4333 geopend bij de ING Bank op naam van de vennootschap in oprichting.

7. Boekjaar: Loopt van 1 januari tot 31 december. Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2015.

8. Reserves en winstverdeling: Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Voor het aanleggen van een reserve is het eenparig akkoord van alle artsen-vennoten vereist. Dergelijke reserve kan aangelegd worden rekening houdend met het doel van de vennootschap. Het saldo wordt eventueel als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

9. Bestuur: De vennootschap wordt uitsluitend bestuurd door één of meer zaakvoerders, die steeds arts-vennoot moe¬ten zijn. Deze zaakvoerders zijn herbenoembaar.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Tot zaakvoerders werden benoemd voornoemde oprichter, te weten 1/ mevrouw Catherine VANDERHENST.

Dit mandaat is bezoldigd zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

Vervolgens beslist comparant te benoemen tot zaakvoerder-opvolger, voor een duur van zes jaar, met ingang van heden: mevrouw ROOTHOOFT Bernadette Elisabeth Armand, geboren te Antwerpen op vierentwintig augustus negentienhonderdeenenvijftig, rijksregisternummer 51.08.24322.85, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Bourcetstraat 11. Voornoemde zaakvoerder-opvolger zal enkel bevoegd zijn voor niet-medische aangelegenheden en lopende zaken.

10. Commissaris: geen

11. Gewone algemene vergadering: wordt gehouden de derde woensdag van juni om tien uur op de zetel of op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen. Eerste gewone algemene vergadering in 2016.

12. Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht met recht van in de plaatsstelling wordt verleend aan: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap  Mevets Consulting , te 2000 Antwerpen, Edward Pecherstraat 47, en haar gevolmachtigden, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen omtrent de inschrijving in een ondernemingsloket of andere administratieve diensten en alle documenten hiervoor te ondertekenen, alsmede om eventueel inschrijving als "BTW"- belastingplichtige te bekomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

de geassocieerde notaris, Jan BOEYKENS

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte.

Coordonnées
DR. C. VANDERHENST, PSYCHIATER

Adresse
FLORALIENLAAN 537 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande