DR. CHAPELLE KAREN - STOMATOLOGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. CHAPELLE KAREN - STOMATOLOGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 809.183.304

Publication

02/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 29.03.2014, NGL 01.04.2014 14079-0275-012
09/12/2013
ÿþ Mod Word 11.1

r

jI ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

III 13Riuii 61E

N

i

be a Br st~

NWsrgatcca0i ter (tr;Ii79 "(in de eeci)fbait van Kcop}iancdeiio rletrsrpsr, ey',

2 7 eu '`iù1~

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0809.183.304

Benaming

(voluit) : Dr. Chapelle Karen - Stomatologie

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lindelei 33 - 2547 Lint

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging-Statutenwijziging

UITKERING DIVIDEND - KAP ITAALVERHOG1NG DOOR INBRENG IN NATURA CONFORM ARTIKEL 537 WIB - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit notulen opgesteld door notaris Daniel Van Bockrijck te Lint op 18 november 2013, Geregistreerd drie bladen geen verzending te Kontich, de 22 november 2013. Boekdeel 545 blad 58 vak 15. Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR). De eerstaanwezend inspecteur (getekend) L. EECKELEERS", dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. CHAPELLE KAREN -- STOMATOLOGIE", waarvan de zetel gevestigd is te 2547 Lint, Lindelei 33 (vennootschap opgericht blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris Daniel Van Bockrijck op 12 januari 2009, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 28 januari daarna, onder het nummer 09014674) volgende beslissingen heeft genomen.

Eerste beslissing  Vaststelling belaste reserves

De vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap en zoals blijkt uit de jaarrekening van 30 september 2012, vierhonderdvierenveertigduizend negenhonderdnegenentachtig euro zes cent (¬ 444.989,06) bedragen,

Tweede beslissing  Vaststelling uitkeerbaar bedrag

De vergadering beslist het uitkeerbaar bedrag, rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 Wetboek van Vennootschappen, vast te stellen op vierhonderdvierenveertigduizend negenhonderdnegenentachtig euro zes cent (¬ 444.989,06).

Derde beslissing  Uitkering tussentijds dividend

De vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend van vierhonderddrieënveertigduizend negenhonderdtwintig euro (¬ 443.920,00).

De vergadering beslist het volledig bedrag van het tussentijds dividend onmiddellijk overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen te witten inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend in toepassing van gemeld artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

Vierde beslissing  Voorafgaande besluiten

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de enige vennoot verklaart sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

-het verslag opgesteld door de heer Guy Parmentier, kantoor houdende te 2900 Schoten, Valkeniaan 31, bedrijfsrevisor, de dato 4 november 2013, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, door de zaakvoerder aangesteld,

De conclusies van het verslag van de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, aangesteld door de zaakvoerder, worden hierna letterlijk weergegeven:

BESLUIT

Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing van art. 313 W.Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP O.V.V. BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID DR. CHAPELLE KAREN  STOMATOLOGIE door middel van inbreng van het netto verkregen bedrag dat voortkomt uit de uitkering van belaste reserves, kan ik verklaren,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

A.onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van alle vorderingen,

B.onder opschortende voorwaarde dat de aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging,

dat:

1,De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura,

2.De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid

3.Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de Inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is,

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 2.148 aandelen van de vennootschap BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP O.V.V. BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID DR. CHAPELLE KAREN  STOMATOLOGIE, ZONDER vermelding van een nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Schoten, 4 november 2013

BV ovv BVBA GUY PARMENTIER

Vertegenwoordigd door haar Zaakvoerder

En vaste vertegenwoordiger

Dhr, Guy Parmentier

Bedrijfsrevisor.

-het verslag, opgesteld door de zaakvoerder, de dato 14 oktober 2013 overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen. Dit verslag wordt, samen met het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor, overhandigd aan ondergetekende notaris, teneinde het samen met een afschrift van onderhavige akte neer te leggen in het vennootschapsdossier op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De voorzitter stelt vast dat de opschortende voorwaarden in de verslagen zijn vervuld.

Vijfde beslissing  Kapitaalverhoging

Op basis van voormelde verslagen beslist de vergadering om - onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen - het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een verhoging met een bedrag van DRIEHONDERDNEGEN-ENNEGENTIGDUIZEND VIJFHONDERDACHTENTWINTIG EURO (¬ 399.528,00), om het te brengen van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) op VIERHONDERDACHTTIENDUIZEND HONDERDACHTENTWINTIG EURO (¬ 418.128,00), door inbreng door mevrouw CHAPELLE Karen voormeld, van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die zij heeft lastens deze vennootschap (tegoeden in lopende rekening, zijnde uitgekeerde dividenden die voortkomen uit belaste reserves zoals deze blijken uit de balans op datum van 30 september 2012 en die goedgekeurd zijn door de algemene vergadering van 30 maart 2013).

Deze inbreng wordt vergoed door de correlatieve creatie van tweeduizend honderdachtenveertig (2.148) aandelen, zonder nominale waarde, van dezelfde aard ais de bestaande aandelen en die volledig volgestort aan de inbrenger worden toegekend. De nieuwe aandelen zullen in de winsten delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Zesde beslissing  Verwezenlijking van de inbreng

Is vervolgens tussengekomen:

mevrouw CHAPELLE Karen Annie Olga Maria, geboren te Antwerpen op 13 november 1969, wonende te 2547 Lint, Lindelei 33, die verklaart alle aandelen van de vennootschap te bezitten en die vervolgens verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

Na deze uiteenzetting verklaart mevrouw CHAPELLE Karen voormeld, enige vennoot, negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een bedrag van DRIEHONDERDNEGENENNEGENTIGDUIZEND VIJFHONDERDACHTENTWINTIG EURO (¬ 399.528,00) in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10 %) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort. Dit bedrag van DRIEHONDERD-NEGENENNEGENTIGDUIZEND VIJFHONDERDACHTENTWINTIG EURO (¬ 399.528,00) staat naar haar verklaring ter beschikking van de vennootschap, zoals hierna bevestigd.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

Zevende beslissing -- Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging van DRIEHONDERDNEGENENNEGENTIGDUIZEND VIJFHONDERDACHT-ENTWINTIG EURO (E 399.528,00) werd doorgevoerd zoals gezegd en dat het maatschappelijk kapitaal zodoende werkelijk op VIERHONDERD-ACHTTIENDUIZEND HONDERDACHTENTWINTIG EURO (¬ 418.128,00) werd gebracht,

Waarna de vergadering wordt voortgezet met toevoeging van de tweeduizend honderdachtenveertig (2.148) volledig volgestorte nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, van dezelfde aard als de bestaande aandelen.

Achtste beslissing  Wijziging artikel 5

ta .

,, Voort behouden

ean het Belgisch Staatsblad

Teneinde dit in overeenstemming te brengen met wat voorafgaat, besluit de vergadering artikel 5 der statuten te wijzigen en te vervangen door volgende tekst

"Artikel 5  Maatschappelijk kapitaal

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt VIERHONDERDACHTT1ENDUIZENP HONDERDACHTENTW1NTIG EURO (¬ 418.128,00). Het is verdeeld in tweeduizend tweehonderdachtenveertig (2.248) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk éénitweeduizend tweehonderdachtenveertigste (1i2.248ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig geplaatst in geld en afbetaald bij de oprichting voor ten minste twee/derde."

Negende beslissing  Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris Daniel Van Bockrijck aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Tiende beslissing -- Machtiging aan zaakvoerder

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10 %) van het tussentijdse dividend.

Elfde beslissing - Bijzondere volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap "Accountingteam", met zetel te 2550 Kontich, Veldkant 13, ondernemingsnummer 0430.953.479 RPR Antwerpen, om  met mogelijkheid van indeplaatsstelting - alle nuttige en noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen en alle documenten te ondertekenen voor de aan de inschrijving der vennootschap aan te brengen wijzigingen en eventuele latere doorhaling van de vennootschap, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en directe belastingen en het indienen van de aangifte roerende voorheffing.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Daniel VAN BOCKRISCK

Terzelfder tijd neergelegd:

- afschrift akte dd. 18 november 2013

- bijzonder verslag van de zaakvoerder

- verslag van de bedrijfsrevisor

- gecoördineerde tekst der statuten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 30.03.2013, NGL 02.04.2013 13080-0411-011
16/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 31.03.2012, NGL 11.04.2012 12083-0153-011
08/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 26.03.2011, NGL 01.04.2011 11078-0348-012

Coordonnées
DR. CHAPELLE KAREN - STOMATOLOGIE

Adresse
LINDELEI 33 2547 LINT

Code postal : 2547
Localité : LINT
Commune : LINT
Province : Anvers
Région : Région flamande