DR. CHRIS MAURISSEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. CHRIS MAURISSEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.774.431

Publication

11/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 23.06.2014, NGL 28.08.2014 14562-0466-010
03/10/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd

29-09-2011



Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11305799*

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): DR. CHRIS MAURISSEN

0839774431

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 2270 Herenthout, Ristenstraat 31

Onderwerp akte: Oprichting

Uit de notulen opgemaakt door Meester Stéphane D Hollander, Notaris te Herenthout, op 29 september 2011 blijkt dat een BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP onder de vorm van een BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID onder de naam van DR. CHRIS MAURISSEN werd opgericht, als volgt:

OPRICHTERS:

De heer Christiaan MAURISSEN, geboren te Wilrijk op zesentwintig april duizend negenhonderdvijfenvijftig, (rijksregister nummer 550426-037-75), wonende te 2270 Herenthout, Ristenstraat 31, echtgenoot van mevrouw VAN DINGENEN Aldegonde Jozefina Aloisia, geboren te Herentals op 18 december 1954 (identiteitskaart nummer 591-2597799-47, rijksregister nummer 54.12.18-340.47), wonende te 2270 Herenthout, Ristenstraat 31 .

RECHTSVORM - NAAM:

De vennootschap neemt de vorm aan van een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA).

Zij verkrijgt de naam «DR. CHRIS MAURISSEN».

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL:

De vennootschap neemt de vorm aan van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA).

Zij verkrijgt de naam «DR. CHRIS MAURISSEN».

DOEL: De vennootschap heeft tot doel: de bevordering van de geneeskundige praktijk door

de geneesheer-vennoot binnen de medische discipline van de algemene genees-, heel- en verloskunde, al hetgeen daarmee verband houdt of hiervoor bevorderlijk is. De vennootschap kan op gelijk welke wijze deelnemen in, samenwerken met of een associatie aangaan met andere vennootschappen en personen met een gelijkaardig doel of beroepsactiviteit, evenwel onder de voorwaarde van voorafgaandelijke goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren waaronder de vennootschap ressorteert.

De vennootschap zal in het algemeen alle roerende of onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks verband houden met haar doel ofwel van aard zouden zijn het bereiken ervan te vergemakkelijken. Zij zal zich verder beperken tot het beheer van haar maatschappelijk vermogen. Zij mag hier alle gebruikelijke juridische handelingen stellen. In geen geval mogen de vennootschappelijke activiteiten leiden tot een inbreuk op de code van de geneeskundige plichtenleer.

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt. De geneesheer-vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De geneesheer die een patiënt behandelt zal bijgevolg ten opzicht van deze laatste, als geneesheer persoonlijk verantwoordelijk blijven.

De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

DUUR: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/driehonderdste (1/300ste) van het maatschappelijk kapitaal.

De comparant verklaart op de totaliteit van de aandelen of driehonderd (300) aandelen in te tekenen in geld, aan de prijs van tweeënzestig (62) euro per aandeel, hetzij voor achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro.

Al de aandelen zijn onderschreven in speciën en volgestort tot beloop van twee/derde hetzij eenenveertig euro drieëndertig cent (¬ 41,33), per aandeel.

BESTUUR:

De vennootschap wordt beheerd door één of meer zaakvoerders, gekozen tussen de vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht met een maximum van tien jaar en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid.

De zaakvoerder(s) kunnen te allen tijde en ad nutum afgezet worden door de algemene vergadering. BEVOEGDHEDEN:

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, kan deze alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zo er meer dan één zaakvoerder is, zal de vennootschap geldig verbonden zijn door de handtekening van één hunner voor wat betreft de bewerkingen van dagelijks beheer. Voor alle andere handelingen zullen de zaakvoerders als college dienen op te treden.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder(s) worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het maatschappelijk doel vallen, tenzij ze aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alléén is hiertoe geen voldoende bewijs.

In al de akten die de vennootschap verbinden, zal de handtekening van de zaakvoerder(s) altijd voorafgegaan zijn van de hoedanigheid krachtens welke zij handelen.

De zaakvoerder(s) mogen onder eigen verantwoordelijkheid één of meer gevolmachtigden voor niet medische zaken benoemen, voor alle verrichtingen van niet-medische aard, hun bevoegdheid vaststellen alsmede hun vergoeding en de voorwaarden van de uitoefening van hun mandaat. GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE VERGADERING:

Ieder jaar zal, op de werkelijke zetel, of op iedere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven een gewone algemene vergadering gehouden worden, de vierde maandag van de maand juni, om 19.30 uur. Indien deze dag een zondag of wettelijke feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN:

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door zijn gevolmachtigde mits deze zelf vennoot is. De volmachten moeten, indien zulks vereist wordt in de oproepingsbrief, worden neergelegd minstens vijf dagen voor de vergadering.

BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

BESTEMMING VAN DE WINST  RESERVES:

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek der algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit. Op deze netto-winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds; deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissing van de algemene vergadering. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van Vennootschappen.

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van alle geneesheren vennoten vereist.

Ontbinding

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering (of: van de enige vennoot) beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging. Vereffenaars

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 31 december 2012.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de vierde maandag van de maand juni van het jaar 2013.

BENOEMING ZAAKVOERDER

De enige vennoot beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één.

Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor een duur van tien jaar:

De heer Christiaan MAURISSEN, voornoemd, hier aanwezig, die de opdracht aanvaardt en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling die de uitoefening van zijn functie zou beletten.

De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem, voor het toekomende, geen bezoldiging zal hebben toegekend.

OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds 1 januari 2011 door de comparant in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Accountantskantoor Jan De Bie, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba, met zetel te 2220 Heist-op-den-Berg, Frans Coeckelbergsstraat 23, vertegenwoordigd door de heer Jan De Bie, accountant, om de vennootschap ingevolge onderhavige akte te vertegenwoordigen tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en alle (belasting)-administraties, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: afschrift akte.

Notaris Stéphane D Hollander

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 29.08.2016 16520-0497-010

Coordonnées
DR. CHRIS MAURISSEN

Adresse
RISTENSTRAAT 31 2270 HERENTHOUT

Code postal : 2270
Localité : HERENTHOUT
Commune : HERENTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande