DR. CHRISTOPHE LEBRUN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. CHRISTOPHE LEBRUN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.895.045

Publication

29/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

27-04-2015

Griffie

*15307236*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0628895045

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

DR. CHRISTOPHE LEBRUN

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen  afdeling Turnhout.

Er blijkt uit een akte,verleden voor geassocieerd notaris Wim Vanberghen te Oud-Turnhout op drieëntwintig april tweeduizend vijftien, dat de heer LEBRUN Christophe Daniel Anne, geboren te Merksem op 1 augustus 1981, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Begijnenhoefstraat 20, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, onder de naam  DR. CHRISTOPHE LEBRUN , met maatschappelijke zetel te 2360 Oud-Turnhout, Begijnenhoefstraat 20, waarvan het geplaatste kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt en verdeeld is in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Elke inschrijving werd volledig geplaatst erd, en volstort ten belope van twee/derde zodat de enige vennoot nog een volstortingsplicht heeft van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Doel:

De vennootschap heeft tot doel hetgeen hierna volgt:

De uitoefening van de geneeskunde met discipline anesthesie en pijntherapie door de geneesheer-vennoot of geneesheer-vennoten, in naam en voor rekening van de vennootschap, en rekening houdend met de bepalingen van Geneeskundige Plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunst. De geneeskunde, en meer speciaal anesthesie, wordt uitgeoefend door geneesheren onder de specifieke aansprakelijkheid van de venno(o)t(en) en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap.

De activiteit omvat impliciet de inning van de erelonen door en voor de vennootschap en de betaling aan de geneesheer-venno(o)t(en) van een vergoeding in verhouding tot de prestatie die hij voor rekening van de vennootschap geleverd heeft.

Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer/geneesheren die tot de vennootschap zijn toegetreden: het inrichten van de praktijk voor de geneeskunde; de uitvoering van technische, medische, radiografische en laboratoriumprestaties.

Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

De aankoop, het huren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodatie voor voornoemde activiteiten.

Het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparaten en gebouwen aan te schaffen, nodig of nuttig om voormeld doel te bereiken.

Hiertoe mag de vennootschap met in acht name van de bepalingen van de Medische Plichtenleer

"DR. CHRISTOPHE LEBRUN"

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid

Te 2360 Oud-Turnhout, Begijnenhoefstraat 20

Onderwerp akte :

Begijnenhoefstraat 20 2360 Oud-Turnhout

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

onder meer alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die zij nodig of nuttig acht om dit doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bereiken.

De vennootschap kan als bijkomstig doel alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

De mogelijkheid scheppen om de geneesheer-vennoot of geneesheren-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen ten einde in hun discipline aan de spits van de evolutie te blijven. De vennootschap mag op om het even welke wijze samenwerken met alle verenigingen, rechtspersonen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel. De vennoten zullen steeds de bepalingen van Geneeskundige Plichtenleer van de Orde van Geneesheren naleven.

Overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Duur:

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Behoudens gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden onder de voorwaarden die volgens de wet zijn bepaald voor een statutenwijziging.

Bestuur/controle:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), die vennoot moeten zijn. Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt zo de enige vennoot enige zaakvoerder is uitgeoefend voor de duur van zijn activiteit in de vennootschap.

Zo er meerdere vennoten of zaakvoerders zijn is de duur van het mandaat als zaakvoerder beperkt tot een herkiesbare termijn van zes jaar.

Indien er meer dan één zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk mogen handelen. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen.

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair zaakvoerder wordt aangesteld.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder kan bepaalde welomschreven taken aan niet-artsen delegeren, doch enkel voor niet-medische aangelegenheden. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut van De Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap. Jaarvergadering:

De jaarvergadering zal elk jaar gehouden worden op de eerste vrijdag van juni om 19.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Elk

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar:

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

Verdeling winst/reserves:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, alle algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap van de netto-winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, tot dat zij één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt (artikel 319 van het Wetboek van Vennootschappen).

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden. Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden. Voor het aanleggen van een conventionele reserve is unanimiteit van alle vennoten vereist.

Overname verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap. Overeenkomstig artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, verklaart de verschijner, ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, dat deze laatste de rechten en verplichtingen overneemt die voortvloeien uit overeenkomsten door hem aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting en voor rekening van deze sinds 1 januari 2015.

Slot en/of overgangsbepalingen.

1. Het eerste boekjaar zal een aanvang nemen op het tijdstip van het verkrijgen der rechtspersoonlijkheid, onverminderd hetgeen bepaald onder de hoofding "Overname van verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting" en eindigen op 31 december 2015. De eerste jaarvergadering zal dus plaatsvinden in juni 2016.

2. Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op één. Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder, aanvangend op de datum van oprichting van de vennootschap: de heer Christophe Lebrun wonende te 2360 Oud-Turnhout, Begijnenhoefstraat 20, voornoemd. Voornoemde heer Christophe Lebrun verklaart gezegde functie van niet-statutair zaakvoerder te aanvaarden en niet getroffen te zijn door een gerechtelijke beslissing die het opnemen van een dergelijk mandaat onmogelijk maakt.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd.

3. Volmacht met machtiging tot indeplaatsstelling wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  BDO Belastingconsulenten te Zaventem,  The Corporate Village , Da Vincilaan 9  Box E.6, Elsinore Building, teneinde alle formaliteiten met de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket, de diverse belastingadministraties, waaronder de BTW-administratie en de sociale wetgeving, te regelen naar aanleiding van onderhavige oprichting, alsook naar aanleiding van wijzigingen zich terzake voordoende in de toekomst.

Voor ontledend uittreksel.

Coordonnées
DR. CHRISTOPHE LEBRUN

Adresse
BEGIJNENHOEFSTRAAT 20 2360 OUD-TURNHOUT

Code postal : 2360
Localité : OUD-TURNHOUT
Commune : OUD-TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande