DR. CLARA THIENPONT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. CLARA THIENPONT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.680.131

Publication

18/10/2013
ÿþMod POP 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIIIiI IIIIII01I111111

Neergelegd ter griffíh vais de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

0 9 On ZUi3

Grue

Ondememingsnr : 0836.680,131

Benaming (votuit} : DR. CLARA THIENPONT

(verkort) : 'a

Rechtsvorm : \{ Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tolhuisstraat 253, 2627 Schelle, België

(voitsdig adres)

Onderwerpten) akte :Zetelverplaatsing

Tekst :

Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder, gehouden op de maaschappelijke zetel, d.d. 27 juni 2011:

Met éénparigheid van stemmen beslist de zaakvoerder om de maatschappelijke zetel en de uitbatingszetel te verplaatsen naar:

Tolhuisstraat 72 A

2627 SCHELLE

En dit met ingang vanaf 1 juli 2011.

Dr. Clara Thienpont,

Zaakvoerder

t !p de taaiste b[z. van Lurk vermeiden : Recto : Naam en )iieirànigheidvan dë instrumenterende notaris, hetzij van de pe,sccr(a)niesi )

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : biaam en handtekening.

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 25.07.2013 13350-0479-010
19/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.05.2012, NGL 14.06.2012 12174-0204-009
14/06/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

À

ti+od 2.0

Unk ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 2627 Schelle, Tolhuisstraat 253

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Johan ROOMS te Boom op 24 mei 2011, neer te leggen ter registratie, blijkt dat

Mevrouw THIENPONT Clara Anna Walter Marie Raphaël Corneille, wonende te 2627 Schelle, Tolhuisstraat 72 A;

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met als naam Dr. Clara Thienpont.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2627 Schelle, Tolhuisstraat 253.

De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening door de geneesherenvennoten van hun volledige medische activiteit als geneesheren, specialisten in de interne geneeskunde, in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de regels van de medische plichtenleer, en onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap; de activiteit omvat de inning van de erelonen door en voor de vennootschap, de eventuele uitkering van een vergoeding in overeenstemming met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten en de vereffening door de vennootschap van alle uit de medische activiteiten voortvloeiende uitgaven.

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt.

De geneesheer-vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De geneesheer die een patiënt behandelt zal bijgevolg ten opzichte van deze laatste, als geneesher persoonlijk verantwoordelijk blijven. De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten.

De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

Om dit doel te bereiken kunnen volgende middelen aangewend worden.

1. Het verstrekken van medische adviezen en raadgevingen.

2. Het inrichten van algemene diensten die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten, met inbegrip van een medisch secretariaat.

3. De aankoop en het huren van alle medische apparatuur en machines.

4. Het behouden en aanscherpen van de wetenschappelijke kennis door zelfstandig wetenschappelijk werk, door het volgen van wetenschappelijke seminaries, congressen, enzovoort, naast het doorgeven van kennis door het geven van onderwijs of door publicatie.

5. Met het oog op een optimale professionele samenwerking, het afsluiten van overeenkomsten met geneesheren en het aangaan van (kosten)-associaties.

6. De vennootschap mag als bijkomstig doel alle roerende- of onroerende verhandelingen doen, mits dit een beheren is van de roerende en onroerende goederen als een goede huisvader, en zo dit niet de vorm van aanvullende commerciële activiteit aanneemt.

Dit bijkomstig doel mag op geen enkel ogenblik het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen en de beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet afgesloten mogen worden.

Deze opsomming is niet beperkend.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 18.600, verdeeld in honderd zes en tachtig aandelen zonder nominale waarde. Op het gehele kapitaal werd in geld ingeschreven door:

- Mevrouw THIENPONT Clara, voornoemd, die onderschrijft voor ¬ 18.600,00, in ruil waarvoor zij alle honderd zes en tachtig aandelen in de vennootschap verkrijgt, dewelke zij volstort ten belope van ¬ 15.000,00. Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gestorte kapitaal, overeenkomstig de bepalingen van

het Wetboek van Vennootschappen, bij KBC Bank.

Op de iaatsle blz. van Luik i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IlMent§11

Ondernemingsar : Benaming

(voluit) : Dr. Clara Thienpont

-:dfûaa' fer griffie van de Rerhtbnl "an Koophandel te Antwerpen, op

31 ME12011

Griffie

0836.680, 131

°

.~ 4

r-------' ----' -----' -----------'--------'----'--------'`

Do vennootschap wordt bestuurd door één voor een maximumduur van tien jaar; hij kan ; herbenoemd worden. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door ;mmn baauhvondem4Jemnnoven]adehnQmot{nonhmemingvandevereistenvnu,statutenwijziging. Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig zijn of die o/i zijn totvenweze|Uk|ng! 'vun het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Tot zaakvoerder van de vennootschap werd benoemd: - Mevrouw THIENPONT Clara, wonende te 2627 Schelle, Tolhuisstraat 72; ; De gewone algemene vergadering van de veonuVun, jaarvergadering ganuomd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde dinsdag van de maand mei om vijftien uur Hetbno~amrvandavan~uo«ouhmpgmo~inopóón]onuaóone|ndig~-

~opee~ende~igdenembervon|oderjaar .! Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal |

|wmu1en afgesloten op één en dertig december tweeduizend en elf. De eerste jaarvergadering zal gehouden i worden in het jaar tweeduizend en twaalf. Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wmndt, na aftrek van de overgedragen vedioznn, verdeeld als ! !vu|gt

; 1) ten  i'_- ' honderd wordt--_

~~_' vorming van-- --',.__-_'-

totdat die één tiende

van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2) het saldo van de netto-winst zal aangewend worden: !a) voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in \o: !dokkentogenmnv000ienehaiun's. Tot het aanleggen van een reserve dient te worden beslist met éénparigheid van aan al de aandelen verbonden

stemmen. '

b) tot het uitkeren van een redelijk dividend.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

de geassocieerde notaris, Johan Rooms.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Clà Clà Clà Clà

eq

TIJ

Clà

:~

Op de laatste blz. van Luik JB vermelden :Recto F4aam en hoedanigheid van de tnstrumenterendenotaris, m:memo(v)n(e°) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te rtegenwoördgon

Verso : Naam en handtekening

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 10.07.2015 15288-0139-012

Coordonnées
DR. CLARA THIENPONT

Adresse
TOLHUISSTRAAT 72A 2627 SCHELLE

Code postal : 2627
Localité : SCHELLE
Commune : SCHELLE
Province : Anvers
Région : Région flamande