DR. COOTJANS JAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. COOTJANS JAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 822.181.007

Publication

05/05/2014 : KAPITAALVERHOGING
ER BLIJKT UIT een akte verleden voor Luc VAN PELT, geassocieerde notaris te Antwerpen op 11 december 2013 dat de buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, Burgerlijke Vennootschap met handelsvorm Dr. COOTJANS Jan met zetel te 2800 Mechelen, Boomgaardstraat 9, ingeschreven in het Rechtspersonenregister met als ondememingsnummer 0822.181.007, volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT: De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, 49.196,19 euro bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 31 december 2011.

De algemene vergadering van 9 december 2013 heeft besloten over te gaan tôt de onmiddellijke uitkering

van een tussentijds dividend voor een bedrag van 49.190,00 euro.

TWEEDE BESLUIT: De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een

bedrag van 44.271,00 euro om het te brengen van 18.600,00 euro naar 62.871,00 euro.

Deze kapitaalverhoging gebeurt in toepassing van artikel 537 Wetboek van de inkomstenbelastingen 1992, zoals ingevoerd door de programmawet van 28 juni 2013 met het oog op de opneming în het kapitaal van het volledige verkregen bedrag afkomstig van de verdeling van de belaste reserves overeenkomstig voormeld artikel 537, door inbreng în natura van één of meerdere rekening-couranten gecreëerd door voormelde uitkering

van een tussentijds dividend.

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van 90 nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plîchten bieden aïs de bestaande aandelen en die în de winsten zullen delen vanaf heden. Ieder nieuw aandeel zal worden volgestort ten belope van honderd procent (100%) door inbreng van de

rekening-courant omstandig beschreven în nagemeld verslag.

Verslagen

Met betrekking tôt deze inbreng werd door Marc Luyten Bedrijfsrevisor BVBA te Grobbendonk, Parklaan 12 een verslag opgemaakt waarvan een exemplaar samen met het afschrift van deze akte zal neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel,

De besluiten luiden als volgt

"Tôt besluit van ons onderzoek, verricht overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der! Bedrijfsrevisoren, verklaren wij, Marc Luyten Bedrijfsrevisor BVBA , vertegenwoordigd door Marc Luyten bedrijfsrevisor, dat:

- de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij de BV BVBA DR. COOTJANS JAN middels een inbreng in natura van de vordering van de vennoten uit de dividenduitkering ten bedrage van EUR 49.190 onder afhouding van 10% roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen. Het totale netto dividendbedrag zal EUR 44.271 bedragen ;

- het bestuursorgaan verantwoordelîjk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte

bestanddelen en voor het bepalen van de Vergoeding voor de inbreng in natura;

- de beschrijving van de inbreng în natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en

duidelijkheid;

- de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden méthode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord îs en dat de waardebepaling waartoe deze méthode van waardering leîdt ten minste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van EUR 44.271 zodat de inbreng nîet overgewaardeerd Is;

- indien aile vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te încorporeren, zal als vergoeding. yoor. deze. inbreng. 90. j)ieuwe.aandelen yaa de BV BVBA DB. COOTJANS JAN, zonder

laatste blz- van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.


À'OOfc rj.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

�y

•FF

. s IT3

I© ici

l>� I©

i-fi

1 eu

•FF

i"ô3

!-fi

nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen, voor een totale waarde van EUR 44.271 worden ultgegeven. De nieuw uit te geven aandelen zullen aïs volgt worden toegekend: 90 nieuwe aandelen aan de heer Cootjans Jan, voornoemd.

-door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met EUR 44.271 teneinde het te brengen van

EUR 18.600 op EUR 62.871.

Wij maken voorbehoud omwille van het feit dat dit rapport afgeleverd wordt onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat aile vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van de dividenduitkering een of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen în te tekenen op de kapitaalverhoging. Wij willen er tenslotte aan herînneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak ie doen betreffende de rechtmatigheîd en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" îs."

De vergadering beslist eenparig ondergetekende notaris te ontslaan van de voorlezing van het verslag van

de zaakvoerder en het verslag van de bedrijfsrevisor.

Inbreng.

Is alhier tussengekomen:

de heer COOTJANS Jan die verklaart in te tekenen op 90 aandelen door inbreng van de rekening-courant,

omstandig omschreven in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

De aandeelhouders verklaren, en verzoeken ondergetekende notaris te notuleren, dat de gelden waarmee op onderhavige kapitaalverhoging wordt ingeschreven geheel afkomstig zijn van de uitkering van divîdenden die, bij toepassing van artikel 537 Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992, van het verlaagd tarief van tien procent {10 %) roerende voorheffing hebben kunnen genïeten.

ingevolge deze inbreng wordt het netto-bedrag van voormelde dividendenuitkering onmiddellijk in het

kapitaal opgenomen.

Vergoeding voor de inbreng.

Als vergoeding voor deze inbreng în natura worden 90 nieuwe aandelen gecreëerd van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Deze aandelen, worden toegewezen als volgt:

- 90 aandelen aan de heer Cootjans Jan, wonende te 2800 Mechelen, Boomgaardstraat 9.

DERDE BESLUIT; De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het

kapitaal werkelijk werd verhoogd tôt 62.871,00 euro.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de wettelijke vereisten aangaande de inschrijving en de volstorting

van het kapitaal werden nageleefd.

VIERDE BESLUIT: Als gevolg van voormelde kapitaalverhoging beslist de vergadering artikel 5 van de

statuten aan te passen als volgt:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 62.871,00 euro en Is voiledig geplaatst. Het is verdeeld in 190 aandelen met stemrecht zonder aanduiding van waarde.

De vergadering besluit de coôrdinatie van de statuten toe te vertrouwen aan de instrumenterende notaris en verleent haar aile machten voor het opmaken van een gecoôrdineerde tekst van statuten en tôt neerleggîng ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VIJFDE BESLUIT: De vergadering verleent, voor zoveel als nodig, een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uit te voeren en om het aandelenregister aan te passen in overeenstemming met de kapitaalverhoging waartoe werd beslist en om de kapitaalverhoging ook boekhoudkundig te verwerken.

— VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL —

(getekend) Luc VAN PELT, geassocieerde notaris te Antwerpen

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte statutenwijziging, verslag van de revisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening
08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 04.07.2011 11259-0136-011

Coordonnées
DR. COOTJANS JAN

Adresse
2800 Mechelen, Boomgaardstraat 9

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande