DR. DE WAELE, NUCLEAIRE GENEESKUNDE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. DE WAELE, NUCLEAIRE GENEESKUNDE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.238.116

Publication

07/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 09.12.2013, NGL 03.02.2014 14026-0184-011
26/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 10.12.2012, NGL 21.02.2013 13044-0454-010
09/02/2011
ÿþre, Motl 2.1

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Neergelegd ter griffie vrRrt de Rechtbank

van Kaophc~inu,::; 8p

Griffie 2 8 !AM. 7011

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac







" iioaiaiv*





Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Dr. De Waele, Nucleaire Geneeskunde

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kapelstraat 37, 2520 Ranst (Broechem)

Onderwerp akte : oprichting - statuten - benoeming zaakvoerder

Uit een akte verleden voor het ambt van meester Dirk VANDERSTRAETEN, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Goossens & Vanderstraeten, met zetel te 3660 Opglabbeek, Weg naar Zwartberg 24, op 26 januari 2011, blijkt dat door mevrouw DE WAELE Alexandra Maria Francesca, geboren te Asse op 20 augustus 1979, rijksregistemummer 79.08.20/114-31, van Belgische nationaliteit, wonende te 2520 Ranst (Broechem), Kapelstraat 37, echtgenote van de heer WIJFFELS Mathias Paul Emile, geboren te Gent op 13 februari 1979, en gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Reginald Hage Goetsbloets, te Hasselt, op 04 juni 2007, een burgerlijke vennootschap opgericht werd onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als maatschappelijke benaming "Dr. De Waele, Nucleaire Geneeskunde", en met zetel te 2520 Ranst (Broechem), Kapelstraat 37.

Voormelde vennootschap bevat ondermeer volgende bepalingen:

-De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en zal als naam dragen "Dr. De Waele, Nucleaire Geneeskunde". -De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2520 Ranst (Broechem), Kapelstraat 37.

-Het doel van de vennootschap is het volgende : De uitoefening van nucleaire geneeskunde door de geneesheer-vennoot in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtneming van de geneeskundige plichtenleer.

Om dit doel te bereiken kunnen volgende middelen aangewend worden :

-het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer-vennoot;

-het inrichtingen van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten;

-de aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor voornoemde activiteiten;

-het verlenen van alle medische, materiële, morele en sociale assistentie aan de patiënten;

-het aanleggen van reserves om de nodige medische apparatuur en andere roerende en onroerende

goederen aan te schaffen;

-het aanleggen van een bijzondere reserve voor het dekken van de beroepsaansprakelijkheid die minstens

gelijkwaardig is aan de jaarlijkse premie die betaald wordt aan de verzekeringsmaatschappij;

- het aanleggen van reserves voor de aankoop van roerende en onroerende goederen;

- het creëren van mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich bij te scholen en verder te bekwamen;

- de vennoot oefent zijn volledige activiteit uit in het kader van de vennootschap;

-de vennootschap mag als bijkomstig doel alle roerende- of onroerende verhandeling en doen, mits dit een beheren is van de roerende en onroerende goederen als een goede huisvader, en zo dit niet de vorm van een aanvullende commerciële activiteit aanneemt; dit bijkomstig doel mag op geen enkel ogenblik het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen en de beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen;

- de vennootschap kan alle bewerking en doen van roerende of onroerende aard, welke verband houden met haar doel en voor zover zij niet strijdig zijn met de medische plichtenleer of ethiek en die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

-De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

-Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is volledig geplaatst. Het is vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde.

Op deze 100 aandelen wordt e pari in geld ingeschreven tegen de prijs van 186 euro per aandeel door voornoemde mevrouw De Waele Alexandra.

0E53.238.116

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Tin

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Volstorting : de comparante verklaart en erkent dat alle aandelen waarop aldus werd ingeschreven, volstort werden ten belope van twee derden, zodat de vennootschap thans uit dien hoofde over een bedrag van 12.400 euro beschikt. Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, werd het bedrag van het in geld volgestorte kapitaal neergelegd op een bijzondere bankrekening geopend bij de KBC Bank.

Ondergetekende notaris bevestigt dat het bewijs van deponering van voormelde gelden afgeleverd door voormelde bank op 19 januari 2011 aan hem overhandigd werd. Nog te volstorten bedrag door voornoemde De Waele Alexandra is 6.200 ¬ .

-De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, die vennoot en dus geneesheer moet zijn. Rechtspersonen, al dan niet vennoot, kunnen nooit benoemd worden tot zaakvoerder. Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering der vennoten, die de duur van hun opdracht bepaalt met een maximum van 10 jaar. Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van zaakvoerder herleid tot zes jaar.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder en de vennootschap is geldig verbonden door de handtekening van één van hen.

-De gewone algemene vergadering (jaarvergadering) zal gehouden worden de tweede maandag van december om 20.00 uur.

-Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgende jaar. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 30 juni 2012.

-Het overschot van de balans, na aftrek van de lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de noodzakelijke afschrijvingen, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf (5%) procent voorafgenomen voor het aanleggen van een wettelijk reservefonds. Die voorafneming is niet meer verplichtend wanneer de wettelijke reserve één/tiende (1/10) van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Indien er, om de een of andere reden door de wet toegelaten, voorafnemingen gedaan worden op de wettelijke reserve, die aldus deze reserve op minder zouden brengen dan tien (10%) procent van het maatschappelijk kapitaal, dan zouden de jaarlijkse voorafnemingen van vijf (5%) procent op de netto-winst opnieuw dienen gedaan totdat de wettelijke reserve terug tien (10%) procent van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het deel van de winst dat volgens de wettelijke voorzieningen mag uitgekeerd worden, zal tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aandeel van hun maatschappelijke aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijkaardig recht. Evenwel mogen de vennoten in algemene vergadering beslissen dat geheel of een gedeelte van het overschot van de winst op het volgend boekjaar zal worden overgedragen of dienen zal voor het aanleggen van een buitengewoon reservefonds, of voor vergoedingen aan de zaakvoerders. Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van alle geneesheren-vennoten vereist. Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap.

-De vennootschap zal ontbonden worden in de bij de wet bepaalde gevallen.

Bij beslissing van de algemene vergadering, kan er tot vervroegde ontbinding worden overgegaan. Ingeval van ontbinding, zal de vereffening door de zaakvoerders verwezenlijkt worden, ten ware de algemene vergadering der vennoten een of meerdere vereffenaars benoemt met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging. Voor de afhandeling van zaken die de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten dienen de vereffenaars beroep te doen op geneesheren.

De machten van de algemene vergadering blijven behouden gedurende de vereffening.

Het batig saldo van de vereffening zal, na betaling van de schulden en lasten van de vennootschap, tussen de vennoten gelijk verdeeld worden volgens het aantal van hun respectievelijke aandelen.

-Zaakvoerder: voornoemde DE WAELE Alexandra Maria Francesca, geboren te Asse op 20 augustus 1979, rijksregistemummer 79.08.20/114-31, thans wonende te 2520 Ranst (Broechem), Kapelstraat 37, wordt voor een duur van 10 jaar tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd.

-Commissaris: nihil

Voor eensluidend verklaard uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

uitgifte akte;

Getekend, geassocieerd notaris Dirk Vanderstraeten

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2011- Annexes du Moniteur belge

18/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 14.12.2015, NGL 14.12.2015 15688-0406-009

Coordonnées
DR. DE WAELE, NUCLEAIRE GENEESKUNDE

Adresse
KAPELSTRAAT 37 2520 BROECHEM

Code postal : 2520
Localité : Broechem
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande