DR. DEGROOTE WILLY

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. DEGROOTE WILLY
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 871.078.707

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 30.06.2014 14250-0423-013
19/09/2014
ÿþOndernemingsnr : 0871.078.707

Benaming

(voluit) : Dr. Degroote Willy

(verkort) :

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

zetel: 2050 Antwerpen, Thonetlaan 48

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontbinding en vereffening

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Kathetine de Wispelaere geassocieerd notaris te Antwerpen-Merksem, vervangende haar ambtgenoot Isabel Claessens, geassocieerd notaris te Hemiksem, wettelijk belet op 2 september 2014, neergelegd voor registratie conform artikel 173, le bis van het Wetboek Registratierechten dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Degroote Willy" met maatschappelijke zetel te 2050 Antwerpen, Thonetlaan 48, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder ondememingsnummer 0871.078.707 is bijeengekomen en dat zij met eenparigheid van stemmen besloten en vastgesteld heeft wat volgt:

1. Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten;

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het volgende vast:

a) op 8 juli 2014 heeft de zaakvoerder van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen; dit verslag bevat tevens een staat van activa en passive van de vennootschap de dato 30 juni 2014, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

b) op 30 augustus 2014 heeft de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor van de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Parmentier Guy" overeenkomstig artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag opgesteld.

Het besluit van voormeld verslag luidt letterlijk als volgt:

BESLUIT

Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, in opdracht van art. 181 W. Venn ter gelegenheid van de vereffening van de Burgerlijke Vennootschap ovv

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid" DR. DEGROOTE kan ik verklaren dat:

* Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke professionele normen, en op basis van de opmerkingen aangehaald in onderhavig verslag, wij besluiten, onder voorbehoud van de mogelijke nadelige consequenties van fiscale en sociale controles, van de solvabiliteit van de vorderingen en de eventuele latente belastingschulden, RSZ-schulden en niet geboekte claims en/of voorzieningen dat deze staat een volledige en getrouw beeld geeft van de toestand van de vennootschap op datum van 30 juni 2014.

* De staat van activa en passiva, opgesteld door het bestuursorgaan per 30 juni 2014 van genoemde vennootschap, de gecorrigeerde netto-vermogenstoestand ten bedrage van 188.215,49 E UR volledig en getrouw weergeeft onder voorbehoud van de hierboven vermelde opmerkingen.

* Het bestuursorgaan bevestigt dat alle schulden aan derden tot en met de datum van de staat van activa en passiva werden voldaan.

De staat van actief en passief werd opgesteld door het bestuursorgaan onder discontinuïteit.

Het bestuursorgaan heeft gepoogd de realisatiewaarde van de activa alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komt een belangrijke marge van onzekerheid toe.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en ais gevolg van de controles die Wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut der bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat aile schulden , zoals meegedeeld door het bestuursorgaan, ten aanzien van derden op datum van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd. Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

II

II

11J1,1.11.1R

." " " " " "

Griffie

Mod Wou' 11.1.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V bah aa Bel Stat

II

11

Rprhthank van koophandel Antwerpen

10 SEP. 201it

afdeling Antwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag' van 18.847,17 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Schoten, 30 augustus 2014.

(getekend)

Burgerlijke Vennootschap o.v.v een BVBA PARMENTIER GUY

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier

Bedrijfsrevisor,

2, Eerste en tweede besluit Voorafgaande verslagen

De vergadering beslist géén voorlezing te doen van het verslag van de zaakvoerder, houdende voorstel tot

ontbinding van de vennootschap en 'van het verslag opgemaakt door de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor van de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Parmentier Guy", opgesteld overeenkomstig artikel 181 § 1 van het Wetboek van Ven-mootschappers.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passive gevoegd afgesloten per 30 juni 2014. De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voormelde staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet.

3. Derde besluit:

De vergadering stelt vast dat de vennootschap geen eigenares is van onroerende goederen en dat door de vennootschap alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of dat de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

De vergadering beslist geen vereffenaar aan te stellen en zij beslist overeenkomstig artikel 184 paragraaf 5 tot ontbinding en onmiddellijke sluiting van de vereffening van de vennootschap over te gaan.

De vergadering stelt vast dat ingevolge de ontbinding en de onmiddellijke sluiting van de vereffening, de vennootschap ingeschreven in het Register voor Rechtspersonen te Antwerpen onder nummer 0871.078.707 definitief heeft opgehouden te bestaan.

De terugname van de het resterende activa gaat naar de enige vennoot.

De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden gedurende ten minste vijf jaar zullen bewaard blijven te 2060 Antwerpen, Thonetlaan 48, dan wel het woonadres van de heer Degroote Willy, ingeval van verhuis.

4. Vierde besluit.

Ten gevolge van de ontbinding en de onmiddellijke sluiting van de vereffening, neemt de algemene vergadering tenslotte kennis van het ontslag van de zaakvoerder, zijnde de heer Degroote Willy Guido Stefaan, wonende 2050 Antwerpen, Thonetlaan 48, rijksregisternummer 40.01.31 369 33 en verleent hem kwijting over het door hem gevoerde bestuur.

Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de vennootschap "Fiduciaire Antwerpen" te 2018 Antwerpen, Lamorinièrestraat 236 om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren om thans alle nodige handelingen te stellen betreffende de verplichtingen die voortvloeien uit de Wet op de Kruispuntbank voor Ondernemingen en haar uitvoeringsbesluiten, en de vennootschap te vertegenwoordigen bij de griffie van de rechtbank van koophandel alsook bij alle belastingadministraties waaronder de administratie van de BTW ten einde onder andere alle nodige formaliteiten te vervullen voor de wijziging en/of stopzetting van de werkzaamheid van de vennootschap en hiertoe alle stukken en documenten te tekenen en alle verklaringen af te leggen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

getekend door meester Katherine de Wispelaere, geassocieerd notaris te Antwerpen-Merksem

Tevens neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal; verslag van de zaakvoerder verslag bedrijfsrevisor Guy Parmentier met

inbegrip van de staat van activa en passive;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

voor-

baiooden aan het Betersch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 25.07.2013 13349-0567-014
07/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.07.2012, NGL 02.08.2012 12381-0414-014
25/11/2011
ÿþ Mad 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N



vlL7Y ~,,

.. Ji $Q Pee,eig.-13 C~

1 5 4,1v. 7011

Gri4~Be

Ondernemingsnr : 0871.078.707

Benaming

(voluit) : Dr. DEGROOTE WILLY

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2050 Antwerpen, Thonetlaan 48

Onderwerp altte : Statutenwijziging

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Geassocieerd notaris Anton Van Bael te Antwerpen, vervangende zijn ambtgenoot Isabel Claessens, geassocieerd notaris te Hemiksem, wettelijk belet op 10 november 2011, neergelegd voor registratie conform artikel 173, 1e bis van het Wetboek Registratierechten

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Degroote Willy" met maatschappelijke zetel te 2050 Antwerpen, Thonetlaan 48, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder ondernemingsnummer 0871.078.707is bijeengekomen en dat zij met eenparigheid van stemmen besloten heeft:

Eerste besluit

De voorzitter bevestigt en de algemene vergadering stelt vast:

- dat de zaakvoerder overging tot de inkoop van zeven en dertig aandelen. De bevoegdheid daartoe werd hem gegeven ingevolge de voormelde en aangehaalde besluiten van de bijzondere algemene vergadering van 29 september 2011 en de inkoop geschiedde overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

- dat de zeven en dertig ingekochte aandelen werden vernietigd door aanrekening op de onbeschikbare reserve welke aldus afgeboekt werden.

Tweede besluit

In navolging van de voorgaande besluiten en vaststellingen wordt door de algemene vergadering vastgesteld dat het aantal aandelen verminderd is met zeven en dertig door vernietiging ervan zodat het aantal aandelen is gebracht van honderd zes en tachtig aandelen naar honderd negen en veertig aandelen zonder nominale waarde, met verhoging van de fractiewaarde van de resterende aandelen en wordt beslist de eerste paragraaf van artikel 5 van de statuten hieraan aan te passen als volgt:

"Artikel 5: kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en is verdeeld in honderd negen en veertig aandelen, zonder vermelding van nominale waarde."

Derde besluit :

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren en aan ondergetekende notaris om de gecoördineerde statuten neer te leggen.

Vierde besluit

Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie en individueel bevoegd, wordt aangesteld : de naamloze vennootschap "Fiduciaire Antwerpen" te 2018 Antwerpen, Lamorinièrestraat 235 om thans en in de toekomst aile nodige handelingen te stellen betreffende de verplichtingen die voortvloeien uit de Wet op de Kruispuntbank voor Ondernemingen en haar uitvoeringsbesluiten, en de vennootschap te vertegenwoordigen bij de griffie van de rechtbank van koophandel alsook bij alle belastingadministraties waaronder de administratie van de BTW ten einde onder andere alle nodige formaliteiten te vervullen voor de aanvang, wijziging en/of stopzetting van de werkzaamheid van de vennootschap en hiertoe alle stukken en documenten te tekenen en alle verklaringen af te leggen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Op de iaatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

uehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Annexes du Moniteur bée

Bíjsagen bij hëfBërgisch Stàátsbrad"- 25t1rîZOrr

Tevens neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal;

- historiek en coördinatie van de statuten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persc(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

19/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.06.2011, NGL 14.07.2011 11297-0322-014
06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.07.2010, NGL 30.08.2010 10487-0343-013
03/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 27.07.2009 09488-0010-013
05/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 28.08.2008 08680-0163-014
04/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 28.08.2007, NGL 28.09.2007 07753-0122-014
04/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 02.06.2006, NGL 30.08.2006 06730-5288-013

Coordonnées
DR. DEGROOTE WILLY

Adresse
THONTLAAN 48 2050 ANTWERPEN 5

Code postal : 2050
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande