DR. DEWACHTER J. - DR. PEETERS M.

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. DEWACHTER J. - DR. PEETERS M.
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 895.760.653

Publication

14/07/2014
ÿþmod 11.1

NEERGELEGD

1 -07- 2014

1111111111,!j111¬ 1,111111111

RECHTUGlaftan KOOPHANDEU ANTWERPEN, afd. MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr :0896.760.663

Benaming (voluit) : Dr. Dewachter J. - Dr. Peeters M.

(verkort) :

Rechtsvorm burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Mechelsesteenweg 103

2500 Lier

,.

g Op twee juni tweeduizend veertien werd door de burgerlijke vennootschap in de rechtsvorm van een besloten! vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Wenamel-Kaekeheke-Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26, V-W-K vertegenwoordigd door de heer Joseph Vani ii Wemmel, bedrijfsrevisor, een waarderingsverslag opgemaakt zoals vereist door artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen. De conclusies van dit verslag luiden aIs volgt:

!i "(,.) HOOFDSTUK VL BESLUIT

De hiervoor beschreven rechtshandeling vormt een inbreng in natura bij toepassing van artikel 313 van heti

Wetboek van vennootschappen. De inbreng in natura betreft de schuldvordering die zal ontstaan uit het besluiti 9 tot uitkering van een tussentijds dividend aan de vennoten van de BV ovv BVBA "DR. DE WACHTER J.  DR. : PEETERS M", met maatschappelijke zetel te 2500 Lier, Mechelsesteenweg 103 en met ondernemingsnummer

il BTW BE 0895.760.653 RPR Antwerpen, afdeling Mechelen. .

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat: ,



I: _ de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren tif de BV ovv BVBA "DR. DEWACHTERi

,

J.  DR PEETERS M" middels een inbreng in natura van de vordering van de vennoten uit dei ..

:! dividenduitkering ten bedrage van 250.000,00 EUR, onder afhouding van 10 % roerende voorheffing, conform! 

artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen. Het totale nettodividend zal 225.000,00 EUR

!: bedragen. ;

i:

il de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de

,.

Bedriffsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk isi

;, ,

q voor de beschrijving en waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door!

de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; ;

.1

:. - de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid

::

,,; en duidelijkheid; 1

,,

,: - dat de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering!

i! bedriffseconomisch verantwoord is (waardering aan nominale waarde) en dat de waardebepaling waartoe! 'il, deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van 225.000,00

11, EUR, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is; ,

,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i: Onderwerp akte q :Kapitaaiverhoging door inbreng in natura - statutenwijziging i

,

il: Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 12 juni 2014 blijkt dat dei ,k

algemene vergadering de volgende besluiten heeft genomen: i

i,;

:11Cauitaalverhoging_door inbreng in natura .

, ,

il De algemene vergadering heeft besloten om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag vani ii bedrag van tweehonderdvijfentwintigduizend euro nul cent (E 225.000,00) om het te brengeni ii achttienduizend zeshonderd euro nul cent (E 18.600,00) op tweehonderddrianveertigduizend zeshonderd euro! :9 nul cent (E 243.600,00) door de hierna beschreven inbreng in natura door de hierna vermelde persoon of:

!I personen en tegen de hierna bepaalde voorwaarden. ;

, Als vergoeding voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura worden tweeduizend tweehonderd vijftig 9(2.250) nieuwe aandelen uitgegeven zonder nominale waarde maar met dezelfde fractiewaarde als de

ii bestaande aandelen, te weten honderd euro nul cent (E 100,00) per aandeel. ,

,

IRevisoraal controleverslag ;

,

.2 mod 11.1



behouden aan hot Belgisch Staatsblad

Indien alle vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zullen als vergoeding voor deze inbreng in natura 1.530 nieuwe aandelen van de BV ovv BVBA "DR, DEWACHTER J.  DR. PEETERS M." zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen, voor een totale waarde van 225.000,0 EUR, worden uitgegeven. De nieuw uit te geven aandelen zullen als volgt worden toegekend:

765 nieuwe aandelen aan de heer Johan Dewachter;

765 nieuwe aandelen aan mevrouw Myriam Peeters

Door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met 225.00,00 EUR, om het te brengen van 18.600,00 EUR naar 243.600,00 EUR.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren.

Indien echter na de beslissing van dividenduitkering één of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de -vennoten die wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld,

(4"

Afwijking van het revisoraal verslag inzake het aantal uit te geven aandelen

In het verslag van de zaakvoerders werd voorgesteld om af te wijken van het verslag van de bedrijfsrevisor wat betreft het aantal uit te geven aandelen, in die zin dat 2.250 in de plaats van 1.530 aandelen worden uitgegeven, zodat de fractiewaarde van de nieuwe aandelen identiek is aan de (historische) fractiewaarde van de bestaande aandelen. De algemene vergadering heeft met dit voorstel ingestemd.

Voorwerp van de inbreng in natura

De inbreng in natura betreft de voile eigendom van de netto-dividendvorderingen lastens de vennootschap (uit hoofde van het toegekende tussentijdse dividend) van de heer Johan Dewachter, wonende te 2500 Lier, Mechelsesteenweg 103 en mevrouw Myriam Peeters, wonende te 2500 Lier, Mechelsesteenweg 103 ten beIope van honderdentwaalfduizend vijfhonderd euro nul cent (¬ 112.500,00) ieder.

INSCHRIJVING

Vervolgens hebben de zittende vennoten, de heer Johan Dewachter en mevrouw Myriam Peeters, beiden voornoemd verklaard hogervermelde kapitaalverhoging door inbreng in natura integraal te onderschrijven en integraal te volstorten door inbreng van de volle eigendom van hun respectieve netto-dividendvorderingen lastens de vennootschap.

Als vergoeding voor hun inbreng worden aan de vennoten de volgende aantallen aandelen toegekend:

- Aan de heer Johan Dewachter, voornoemd, duizend honderd vijfentwintig (1.125) aandelen

- Aan mevrouw Myriam Peeters, voornoemd, duizend honderd vijfentwintig (1.125) aandelen VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen vast gesteld dat op alle nieuwe aandelen werd ingeschreven en dat alle nieuwe aandelen volledig werden volgestort.

Zij heeft ondergetekende notaris verzocht te alcteren dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt en dat het kapitaal van de vennootschap voortaan tweehonderd-drieënveertigduizend zeshonderd euro nul cent (¬ 243.600,00) bedraagt en wordt vertegenwoordigd door tweeduizend vierhonderd zesendertig (2.436) aandelen zonder nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Statutenwijziging

De algemene vergadering heeft besloten om artikel 5, eerste en tweede zin van de statuten integraal te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweehonderd-drieënveertigduizend zeshonderd euro nul cent (C 243.600,00) en wordt vertegenwoordigd door tweeduizend vierhonderd zesendertig (2.436) aandelen zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Aan alle aandelen wordt een volgnummer toegekend. De vennootschap mag geen winstbewijzen uitgeven die het kapitaal niet vertegenwoordigen (.)"

Machtigingen en volmachten

De algemene vergadering heeft besloten om de hierna vermelde machtigingen en volmachten te verlenen met het oog op de uitvoering van de in onderhavige akte vastgestelde beslissingen de instrumenterende notaris wordt gemachtigd om de statuten van de vennootschap te coördineren en een afschrift daarvan te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Ontledend uittreksel opgemaakt door geassocieerd notaris Eric De Bie te Antwerpen Ekeren op 19 juni 2014.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlage:

volledig afschrift

gecoördineerde statuten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

verslag van het bestuursorgaan;

verslag bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbfad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.08.2013, GGK 05.03.2014, NGL 28.03.2014 14075-0092-011
24/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.08.2012, GGK 23.03.2013, NGL 19.04.2013 13092-0564-011
26/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.08.2011, GGK 25.02.2012, NGL 20.03.2012 12064-0069-009
02/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.08.2010, GGK 29.03.2011, NGL 28.04.2011 11090-0551-009
16/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 10.03.2009, NGL 09.04.2009 09107-0048-010

Coordonnées
DR. DEWACHTER J. - DR. PEETERS M.

Adresse
MECHELSESTEENWEG 103 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande