DR. DIONYS JORIS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. DIONYS JORIS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 828.828.574

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.03.2014, NGL 25.04.2014 14097-0167-013
10/10/2014
ÿþVo beho

aan

Belg Staat

m

11111u~ooiui~yi

" 141855

mod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergele d ter griffie van de RECHTSANK VAN KOOPHANDEL

01 OKT. 2014

ANTWERPEN ,,,taeling'I'URNHOUT G rigiftutfït©r

Ondernemingsnr : 0828.828.574

Benaming (voluit) : DR. DIONYS JORIS (verkort):

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Kiezel 252

2450 Meerhout

De enige vennoot stelt vast dat de bijzondere algemene vergadering van 25 augustus 2014 beslist heeft tot toekenning van een tussentijds dividend aan de heer Dionys Joris, voornoemd, van een totaal bruto bedrag van tweehonderdvijftigduizend euro (¬ 250.000,00). Dit dividend werd betaalbaar gesteld op 22 augustus 2014, door toekenning van een dividendvordering ten belope van het netto-bedrag van het aan de enige vennoot toegekende dividend. De enige vennoot stelt vast het dividend op heden betaalbaar is, en verklaart dat het derhalve, na inhouding van de roerende voorheffing van 10% In toepassing van artikel 537 W.I.B. 1992, geboekt werd door: toekenning van de dividendvordering aan de enige vennoot.

:= Tweede beslissing: Kapitaalverhoging door inbreng in natura conform artikel 537 WIB

1,i (1) Verslaggeving Verslag bedriifsrevlsor De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van Van Wemmel-Kaekebeke BV orvv BVBA, vertegenwoordigd door de heer Joseph Van Wemmel, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 V-W-K, hiertoe aangesteld door de zaakvoerder, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura. Dit verslag besluit als volgt:

"De hiervoor beschreven rechtshandeling vormt een inbreng in natura bij toepassing van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen. De inbreng in natura betreft de schuldvordering die zal ontstaan uit het besluit; tot uitkering van een tussentijds dividend aan de vennoten van de BV ovv BVBA "DR. DIONYS JORIS; met maatschappelijke zetel te 2450 Meerhout, Kiezel 252 en met ondernemingsnummer 0828.828.574  RPR; Antwerpen, afdeling Turnhout.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij de BV ovv BVBA "DR. DIONYS JORIS":; middels een inbreng in natura van de vordering van de vennoten uit de dividenduitkering ten bedrage van,; 250.000, 00 EUR, onder afhouding van 10 % roerende voorheffing, conform artikel 537 van het Wetboek van:; de Inkomstenbelastingen. Het totale nettodividend zal 225.000, 00 EUR bedragen« de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk; is voor de beschrijving en waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal; door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en; duidelijkheid;

dat de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering; bedrijfseconomisch verantwoord is (waardering aan nominale waarde) en dat de waardebepaling waartoe'; deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van:, 225.0000, 00 EUR, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

Indien aile vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zullen als vergoeding voor deze inbreng in natura 225 nieuwe aandelen van de BV ovv BVBA "DR, DIONYS: JORIS" zonder nominale waarde, geldkaan de bestaande aandelen, voor een totale waarde van 225.000,00 EUR, worden uitgegeven. De nieuw uit te geven aandelen zullen als volgt worden toegekend: 225 nieuwe aandelen aan de heer Joris Dionys.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : BV ovv BVBA: kapitaalverhoging (RV)

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Van Ermengem, geassocieerde notaris te Meerhout op 22 september 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR, DIONYS JORIS" onder meer volgende beslissingen heeft genomen: Eerste beslissing: Vaststelling betaalbaarstelling dividend

mod 11.1

Door de inbreng in natura zal het kapitaal worden vërháogd met 225.000,00 EUR, om het te brengen van 18.600,00 EUR naar 243.600,00 EUR.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren.

Indien echter na de beslissing van dividenduitkering de vennoot niet wenst deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging za! het kapitaal bijgevolg niet verhoogd worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" is. Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld, Gent, 27 augustus 2014, Joseph Van Wemmel, bedrijfsrevisor" Verslag zaakvoerder De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder. Neerlegginq verslagen Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

(2) Kapitaalverhoging door inbreng in natura De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van tweehonderdvijfentwintigduizend euro (¬ 225.000,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op tweehonderddrieënveertigduizend zeshonderd euro (¬ 243.600,00) door inbreng In natura, door de hierna beschreven inbreng in natura (dividendvordering) ten belope van het overeenkomstige bedrag, mits creatie en uitgifte van tweehonderdvijfentwintig (225) nieuwe kapitaalsaandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van tweehonderdvijfentwintigduizend euro (¬ 225.000,00). Inbreng De inbrenger verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van de dividendvordering die hij aanhoudt in de boeken van de vennootschap voor een bedrag van tweehonderdvijfentwintigduizend euro (¬ 225.000,00). De inbrenger verduidelijkt dat voornoemde ingebrachte dividendvordering tot stand is gekomen op heden ingevolge het betaalbaar zijn van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 25 augustus 2014. Ingevolge onderhavige inbreng wordt het verkregen netto-bedrag van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen. Aanvaarding De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door de verschijner en wordt geschat op tweehonderdvijfentwintigduizend euro (¬ 225.000,00), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng. Vergoeding De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrenger, beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning van tweehonderdvijfentwintig (225) nieuwe kapitaalsaandelen op naam, aan de heer Dionys, voornoemd. Deze nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Algemene voorwaarden van de inbreng De voormelde schuldvordering wordt ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

(3) Verklaring Voormelde inbrenger verklaart volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaat uitdrukkelijk akkoord met het aantal aandelen dat hem ingevolge de inbreng wordt toegekend.

De enige vennoot erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de voorbije vijf boekjaren, en de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij een latere kapitaalvermindering binnen de termijn van vier of acht jaar, naargelang de vennootschap een kleine vennootschap (art. 15 W. Venn.) is of niet.

(4) Vaststelling van de kapitaalverhoging De enige vennoot stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van tweehonderdvijfentwintigduizend euro (¬ 225.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderddrieënveertigduizend zeshonderd euro (¬ 243.600,00), vertegenwoordigd door vierhonderdenelf (411) aandelen zonder vermelding van waarde.

Derde besluit: Volmacht tot coordinatie van de statuten.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel vijf eerste en tweede lid van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderddrieënveertigduizend zeshonderd euro (¬ 243.600,00). Het is verdeeld in vierhonderdenelf (411) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/vierhonderdenelfde (1/411 de) van het kapitaal.

Het kapitaal is voor een bedrag van tweehonderdvlfenfwintigduizend euro (¬ 225.000,00) afkomstig uit een kapitaalverhoging die op 22 september 2014 werd doorgevoerd overeenkomstig artikel 537 WiB. Toekomstige kapitaalverminderingen zullen prioritair worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB." De enige vennoot verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Vierde besluit: Volmacht.

De enige vennoot verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake. De enige vennoot en de zaakvoerder geven bij deze bijzondere volmacht aan A.A & T Group, CVBA, kantoorhoudende te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 H-1-J, evenals aan zijn medewerkers, aangestelden-en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle mogelijke administratieve formaliteiten te vervullen die voorvloeien uit de op heden genomen besluiten.

Notaris Jan Van Ermengem

Tegelijk hierbij neergelegd', uitgifte van de akte, verslagen en gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-ehpbrden dan hit Belgisch Staatsblad

29/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 30.03.2013, NGL 26.04.2013 13098-0061-012
18/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 31.03.2012, NGL 17.04.2012 12086-0459-011

Coordonnées
DR. DIONYS JORIS

Adresse
KIEZEL 252 2450 MEERHOUT

Code postal : 2450
Localité : MEERHOUT
Commune : MEERHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande