DR. DIRK VAN HEMEL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. DIRK VAN HEMEL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 476.948.406

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 30.06.2014 14243-0596-013
24/01/2014
ÿþfa

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1abERGELCCD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

1 a !MC 2.13111

KOOPHANDEL TJRriffier

GreyNHOUT

VI

N

voor-

behoude aan het Belgisc

Staatsbh

*19029857*

Ondernerningsnr : 0476.948.406

Benaming

(voluit) : Dr. Dirk Vanhemel

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2250 Olen, Boerenkrijglaan, 24.

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - VERLENGING MANDAAT ZAAKVOERDER - WIJZIGING STATUTEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Net blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Van Hemeldonck te Olen op 13 december 2013 en geregistreerd te Herentals, Registratie, drie bladen zonder verzendingen, de 16 december 2013. Boek 5/174, blad 20, vak 9. Ontvangen : vijftig euro. De Ontvanger (getekend) V.GISTELYNCK; dat de enige vennoot, handelend als buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr.Dirk Vanhemel" :

BERSTE BESLUIT : besloten heeft om over te gaan tot de uitkering van reeds op 31 maart 2013 bestaande belaste reserves met toepassing van de heffing van 10 procent roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28 juni 2013 (artikel 537 W1B92) en dit met het oog om de aldus verworven dividenden onmiddellijk aan te wenden voor het verhogen van het maatschappelijk kapitaal.

Ingevolge voormeld besluit wordt een netto-dividend toegekend van in totaal tweehonderdzeventigduizend euro (¬ 270.000,00 ), hetzij circa duizend vierhonderdéénenvijftig euro en éénenzestig cent (¬ 1.451,61) per aandeel, welk bedrag wordt geboekt als een vordering van de enige vennoot. Om te voldoen aan de vereisten van artikel 537 WIB92. zal het aldus uitgekeerde netto-dividend onmiddellijk worden aangewend tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap onder de vorm van een inbreng in natura van de schuldvordering die is ontstaan.

TWEEDE BESLUIT : besloten heeft het verslag van de zaakvoerder de dato 22 november 2013 en het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marc SCHOOFS & C°", met zetel te 2610 Wilrijk-Antwerpen, Prins Boudewijnlaan, 177-179, vertegenwoordigd door de heer Marc Schoofs, bedrijfsrevisor, de dato 20 november 2013 met betrekking tot de voorgestelde kapitaalverhoging door inbreng in natura goed te keuren.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt :

"BESLUITEN De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de bvba Dr. Dirk Vanhemel bestaat uit een vordering ton laste van de vennootschap voor een totaal bedrag van 270.000,00 E.

Dit verslag werd opgesteld onder volgende cumulatieve opschorten de voorwaarden:

a) de algemene vergadering heeft besloten tot toekenning van een dividend ten belope van 300.000,00 ¬ in toepassing van de in artikel 537 W1B92 bedoelde procedure,

b) de algemene vergadering heeft vervolgens besloten ore het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 WIB92 bedoelde roerende voorheffing van 10 %, op te nemen in de kolom "credit" van een schuldvordering op naam van de heer Dirk Vanhemel, enige vennoot van de vennootschap.

Bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden, en onder de hierboven beschreven cumulatieve opschortende voorwaarden, zijn wij van oordeel dat:

1,de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3.dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Voor-

beiouden aan,het BelgtIch

Staatsblad



De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 2.700 aandelen van de bvba Dr. Dirk Vanhemel. Tenslotte willen wij eraan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Opgesteld te Antwerpen, 20 november 2013. (getekend) Marc Schoofs & C° burg. Bvba Burgerlijke vennootschap van bedrijfsrevisoren, erkend door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren onder nummer B 183 en in deze opdracht vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Marc Schoofs." Ingevolge het eerste besluit werd voldaan aan de voorwaarde van een voorafgaandelijke tussentijdse dividenduitkering met het oog op de onmiddellijke inbreng in kapitaal.

DERDE BESLUIT : KAPITAALVERHOGING. besloten heeft tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van tweehonderdzeventigduizend euro (¬ 270.000,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op tweehonderdachtentachtigduizend zeshonderd euro (¬ 288.600,00) door uitgifte van tweeduizend zevenhonderd (2.700) nieuwe aandelen, identiek aan de bestaande aandelen en met onmiddellijke ingenottreding, die worden ingeschreven tegen de conventionele uitgifteprijs van honderd euro (¬ 100,00) zijnde aan de fractiewaarde van de bestaande aandelen. Op deze kapitaalverhoging werd ingeschreven door incorporatie in kapitaal van een schuldvordering die is ontstaan ingevolge de uitkering van reeds op 31 maart 2013 bestaande reserves na inhouding van de heffing van 10 procent roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28 juni 2013 (artikel 537 WIB92) zoals deze schuldvorde-ring nader omschreven is in het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

VIERDE BESLUIT : verklaard heeft in te schrijven op de kapitaalverhoging om te voldoen aan de voorwaarden van artikel 537 WIB92 die verklaard heeft in te schrijven op alle tweeduizend zevenhonderd (2.700) nieuwe aandelen en deze te volstorten door incorporatie in kapitaal van zijn schuldvordering op de vennootschap ten belope van Tweehonderdzeventigduizend euro (¬ 270.000,00). Als vergoeding voor zijn inbreng in natura worden aan de inschrijver tweeduizend zevenhonderd (2.700) nieuwe en volledig volgestorte aandelen zonder vermelding van waarde toegekend, die hij verklaard heeft te aanvaarden.

VIJFDE BESLUIT : vastgesteld heeft dat dientengevolge op de kapitaalverho-iging volledig werd ingeschreven en dat ze volledig werd volgestort door inbreng in natura.

ZESDE BESLUIT : besloten heeft het artikel 5 van de statuten betreffende het kapitaal aan te passen aan de kapitaalverhoging door schrapping van de volledige tekst en deze te vervangen door 'Hot geplaatst kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op tweehonderdachtentachtigduizend zeshonderd euro (¬ 288.600,00), vertegenwoordigd door tweeduizend achthonderdzesentachtig (2.886) aandelen zonder aanduiding van waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

ZEVENDE BESLUIT besloten heeft het artikel 11 van de statuten betreffende het bestuur te wijzigen door schrapping van de volledige tekst en deze te vervangen door : "De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, die vennoot dienen te zijn. Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt, zo de enige vennoot enige zaakvoerder is, uitgeoefend voor de duur van zijn medische activiteit in de vennootschap. Indien er meerdere vennoten of zaakvoerders zijn, wordt de duur van het mandaat van zaakvoerder herleid tot maximum zes jaar, voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap. De zaakvoerder moet bekend zijn en wanneer het gaat om een rechtspersoon dan moet minstens uit de statuten blijken dat er geen strijdigheid is met de bepalingen van de Code van geneeskundige plichtenleer en moet een natuurlijke persoon aangewezen zijn die de zaakvoerder-

rechtspersoon vertegenwoordigt. Wanneer de geneesheer-huisarts een disciplinaire schorsing heeft

opgelopen, kan de vennootschap geen vervanger aanstellen, onverminderd zijn verplichtingen ten aanzien van de continuïteit van de zorgen conform de medische deontologie."

Vervolgens besloten heeft het mandaat van de statutaire zaakvoerder van de vennootschap, de heer VANHEMEL Dirk Johan Julien, wonende te Olen, Boerenkrijglaan, 24, om te zetten in een mandaat van niet-statutaire zaakvoerder en dit mandaat te verlengen vanaf 7 februari 2012. Aangezien de zaakvoerder de enige vennoot is, zal dit mandaat uitgeoefend worden voor de duur van zijn medische activiteit in de vennootschap, overeenkomstig artikel 11 van de statuten. De zaakvoerder heeft verklaard de verlenging van zijn mandaat als niet-statutaire zaakvoerder te aanvaarden.

ACHTSTE BESLUIT : besloten heeft ondergetekende notaris te gelasten met het opstellen van een gecoördineerde tekst van de statuten en deze neer te leggen.

NEGENDE BESLUIT : bijzondere volmacht verleend heeft met recht van indeplaatsstelling aan de naamloze

vennootschap FIDES, gevestigd te 2300 Turnhout, Steenweg op Mol, 62  RPR Turnhout 

ondernemingsnummer 0444.690.956, evenals de bedienden, aangestelden of lasthebbers, teneinde bij de

BTW-Administratie en het Ondernemingsloket alle nodige inschrijvingen, wijzigingen en opheffingen te vorderen

en alle administratieve formaliteiten te vervullen die via het Ondernemingsloket dienen te geschieden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte tot wijziging van de statuten, verslagen van de

zaakvoerder en de bedrijfsrevisor inzake de inbreng in natura en gecoördineerde statuten.

Jan Van Hemeldonck

Notaris



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/06/2013 : TUT000871
21/06/2012 : TUT000871
06/07/2011 : TUT000871
13/07/2009 : TUT000871
24/06/2008 : TUT000871
04/07/2007 : TUT000871
07/07/2006 : TUT000871
26/01/2006 : TUT000871
01/07/2005 : TUT000871
08/07/2004 : TUT000871
02/07/2003 : TUT000871
29/06/2002 : TUT000871
27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 21.06.2016 16206-0477-012

Coordonnées
DR. DIRK VAN HEMEL

Adresse
BOERENKRIJGLAAN 24 2250 OLEN

Code postal : 2250
Localité : OLEN
Commune : OLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande