DR. E. MERTENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. E. MERTENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 458.555.820

Publication

04/07/2014
ÿþmod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Rechlhank van koophandel

Antwerpen

25 RN Mi!

afdeltng Antwerpen

-Griffie

111111q11111111t11111111.

Ondernemingsnr : 0458.555.820

Benaming (voluit) : DR. E. MERTENS

(verkort) :

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heet aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: te 2610 Antwerpen (district Wilrijk), Boomsesteenweg 223

Onderwerp akte :VOORSTEL TOT OVERDRACHT ONDER BEZWARENDE TITEL VAN EEN

BEDRIJFSTAK INGEVOLGE ARTIKEL 770 WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Uit een akte verleden notaris Marc SLEDSENS, te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op!i drieentwintig juni tweeduizend veertien, voor registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat: de zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van eeni besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. E. MERTENS", - overdragende vennootschap  en de zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CENTER FOK SIGHT  DR. E. MERTENS"  overnemende vennootschap - het initiatief genomen hebben om een:: overdracht van bedrijfstak door te voeren waarbij aile huidige activiteiten van de burgerlijke'î -! vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. E. MERTENS", omvattende aile daaraan verbonden activa en passive, zowel rechten els plichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de activiteiten van de, Bedrijfstak, onder bezwarende titel overgedragen worden aan de burgerlijke vennootschap die rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CENTER FOR S1GHT  DR. E. MERTENS", met toepassing van de artikelen 760 tot 762 en 764 tot 767 van het Wetboek van Vennootschappen.

(a) omschriiving van het voorwerp

De Bedrijfstak, voorwerp van onderhavige akte, omvat het geheel van technische eW, organisatorische aspecten die verband houden met de uitoefening van het beroep van arts in de! discipline oftalmologie in de dokterspraktijk van "DOKTER E. MERTENS", De bedrijfstak omvat alle daaraan verbonden activa en passive, zowel rechten als plichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de activiteiten van de Bedrijfstak, zoals deze Bedrijfstak nader wordt:i beschreven in het splitsingsvoorstel.

Het voorstel van overdracht zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de algemene vergadering van de Overdragende en de Overnemende vennootschappen. Bij goedkeuring zal de Overnemende: vennootschap als rechtsopvolger te algemenen titel in aile rechten en plichten van de overdragend vennootschap treden, kaderend in de door de Overnemende vennootschap overgedragen' bedrijfstak.

Uit het voorstel blijkt wat volgt:

(b) rechtsvorm, naam, zetel en doei van de bi i de overdracht betrokken vennootschappen 1.1) de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR, E. MERTENS", - overdragende vennootschap met maatschappelijke zetel te 2610 Antwerpen (district Wilrijk), Boomsesteenweg 223, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0458.555.820, hebbende> als doel: "De bevordering van de oftalmologie en het verstrekken van de middelen hiertoe en dit , onder de persoonlijke en onbeperkte beroepsaansprakelijkheid van de geneesheer-vennoot en met

... . ,,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

inachtneming van de Code van Geneeskundige verstande dat de honoraria voor voor de geneeskundige verstrekkingen geïnd worden voor rekening van de vennootschap en dat de geneesheer-vennoot / vennoten een vergoeding kan / kunnen ontvangen van de vennootschap voor ; de door hem / hen verrichte prestaties.

Tot het doel van de vennootschap behoren evenzeer

- het inrichten van algemene diensten - en een medisch secretariaat in het bijzonder - die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten;

- de aankoop, het huren en het invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor voornoemde activiteiten;

het scheppen van aile vormen van materiële, sociale, morele, intellectuele en medische assistentie voor zijn patiënten;

het aanleggen van reserves om de vereiste medische apparatuur en andere roerende en onroerende goederen te kunnen aanschaffen;

; - de mogelijkheden scheppen om de geneesheer-zaakvoerder toe te laten zich bij te scholen en verder te bekwamen teneinde zijn medische activiteiten in optimale omstandigheden te kunnen uitoefenen.

; Daartoe kan de vennootschap alle verbintenissen aangaan die nodig of nuttig zijn voor de ; verwezenlijking van het doel.

Zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen. Het is de vennootschap evenwel uitdrukkelijk verboden met andere artsen of , derden overeenkomsten te sluiten die door de Orde van Geneesheren verboden worden."

2) de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heet aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CENTER FOR SIGHT  DR. E. MERTENS", - overnemende vennootschap - niet maatschappelijke zetel te 2610 Antwerpen (district Wifrijk), Boomsesteenweg 223, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer !, 0553,942.551., hebbende als doel: "De uitoefening van de geneeskunde met discipline oftalmologie door de arts-vennoot ingeschreven op de lijst van de Provinciale Raad van de Orde, met dien verstande dat alle medische activiteiten in gemeenschap worden gebracht en alle van daaruit voortvloeiende honoraria geïnd worden door en voor de vennootschap en dat de arts-vennoten een vergoeding zullen ontvangen van de vennootschap voor de door hen verrichte prestaties.

De vennootschap kan bovendien aile werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag samenwerken met aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden zullen ook door" de vennootschap niet mogen afgesloten worden,

° De professionele aansprakelijkheid van elke arts-vennoot is onbeperkt. De geneeskunde wore ; uitgeoefend onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap. Zowel de vennootschap als de vennoot dienen hiervoor verzekerd te zijn.

, De vennootschap kan roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit ondergeschikt blijft aan dit maatschappelijk doel en kadert in het beheer als een goede huisvader, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap, noch haar prioritair medisch oogmerk hierdoor in het gedrang komen en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen. Beslissingen ln verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen."

(c) Overdracht onder bezwarende titel  geen toekenning van aandelen

De overdracht gebeurt onder bezwarende titel, zonder enige toekenning van aandelen en dit mits de prijs van DRIEF-1ONDERDZESENDERTIGDUIZEND ZESHONDERDVIJFENTWINTIG euro ZEVENENNEGENTIG cent (¬ 336.625,97).

(d) " atum vanaf welke de verrichtin " en van de bur" erli"ke vennootscha " die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. E. ; ME - TENS", boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de burgerliike vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CENTER FOR 51GHT  DR. E. MERTENS" De bedrijfstak wordt in eigendom overgedragen aan de overnemende vennootschap op dé datum van de notariële overdrachtsakte.

, Vanaf 7 januari 2014 (0.00 uur) worden alle handelingen gesteld in verband met de overgedragen bedrijfstak boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

(e) Bijzondere voordelen

Aan de bestuursorganen van de overdragende en de overnemende vennootschappen wordt geen

bijzonder voordeel toegekend.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee neergeleg& Afschrift van de akte

%.

.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

11/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 28.08.2014 14562-0411-015
27/08/2014
ÿþ~"

mod 11.1

LUikriB ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

`'1 B AUG. 2014

Griffie

ii

III i







Ondernerningsnr : 0458.555.820

Benaming (voelt) : DR. E. MERTENS

(verkort) :

Rechtsvoren ; burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2610 Antwerpen (district Wilrijk), Boomsesteenweg 223

Onderwerp akte : OVERDRACHT ONDER BEZWARENDE TITEL VAN EEN BEDRIJFSTAK INGEVOLGE ARTIKEL 770 WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broedermin- straat 9, op zeven augustus tweeduizend veertien, vdár registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat ;

1. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. E. MERTENS", met maatschappelijke zetel te 2610 Antwerpen (district Witrijk), Boomsesteenweg 223, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling Antwerpen) met ondernemingsnummer 0458.555.820;

verder genoemd ; "de overdragende vennootschap"; en

2. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CENTER FOR SIGHT --- DR. E, MERTENS", met maatschappelijke zetel te 2610 Antwerpen (district Wilrijk), Boomsesteenweg 223, ingeschreven in het. rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling Antwerpen), met ondernemingsnummer 0553.942.551; verder genoemd : "de overnemende vennootschap";

: zijn overeengekomen wat volgt : 1) De overdragende vennootschap verklaart te hebben overgedragen, met toepassing van de artikelen 760 tot; 762 en 764 tot 767 van het Wetboek van Vennootschappen, zodanig dat de overdracht de gevolgen heeft zoals:, voorzien in artikel 763 van het Wetboek van Vennootschappen, aan de overnemende vennootschap de hiernabeschreven bedrijfstak :

BESCHRIJVING VAN DE OVERGEDRAGEN BEDRIJFSTAK

De bedrijfstak, voorwerp van onderhavige akte, omvat alle daaraan verbonden activa en passiva,; zowel rechten als plichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de activiteiten van de Be- drijfstak, zoals deze bedrijfstak hierna nader wordt beschreven

a) Alle lopende contracten met afnemers voor de levering van medisch- of kantoormateriaal, administratieve diensten of medische prestaties;

' b) Alle rechten en plichten die werden bedongen en overeengekomen, ingevolge de lopende beheers-1

overeenkomst, afgesloten op 1 februari 2009, tussen de Overdragende vennootschap en de coáperatieve,l vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CONSULATIE", gevestigd te 2610 Antwerpen (district;' Wilrijk), Boomsesteenweg 223, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen, met ondernemings-i; nummer 0808.703.945, inclusief eventuele addenda en errata aan voormelde beheersovereenkomst van 1=; februari 2009;

c) Alle rechten en plichten die werden bedongen en overeengekomen, ingevolge de lopende,; huurovereenkomst, afgesloten op 1 januari 2009, tussen de Overdragende vennootschap en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MEDIPOLIS", gevestigd te 2610 Antwerpen (district Wilrijk),.i Boomsesteenweg 223, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen, met ondernemingsnummer'; 0880.860.166, inclusief eventuele addenda en errata aan voormelde huurovereenkomst van 1 januari 2009;

d) De medische installaties, het meubilair en kantoormateriaal en in het algemeen de volledige inrichting, van de dokterspraktijk, die zich bevindt in het Medipoliscomplex te Antwerpen (district Witrijk), Boomre. steenweg 223 en zoals deze locatie afgebeeld staat op het aan de voormelde huurovereenkomst van 1 januari, 2009;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

e) De medische installaties, medische gereedschappen, medisch materiaal en in het algemeen de volledige inrichting van het operatiekwartier waar de chirurgische prestaties van de Bedrijfstak van de Overdragende vennootschap worden uitgevoerd;

f) De deelneming van de Overdragende vennootschap in de voormelde coöperatieve vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid "CONSULTATIE" te Antwerpen (district Wilrijk);

g) Alle rechten en plichten, waaronder de loonsvoorwaarden en de anciënniteit van het personeelsbestand, ingevolge de door de Overdragende onderneming afgesloten arbeidsovereenkomsten die op het ogenblik van, de overdracht nog in dienst zijn bij de Overdragende onderneming, welk personeelsbestand blijkt uit een lijst die werd overhandigd aan de Ovememende vennootschap;

h) Alle schulden uit hoofde van directe of indirecte belastingen, sociale zekerheid of sociale lasten, verbonden met het personeelsbestand of de prestaties van de Bedrijfstak en/of dienstverleningen verricht door de werkzaamheden van de Bedrijfstak (waaronder de voorzieningen aangelegd voor het verschuldigd vakantie; geld van het mee over te dragen personeelsbestand en de nettolonen);

i) Alle vooruitbetaalde kosten, overige vorderingen op het ogenblik van de overdracht (waaronder de te ontvangen erelonen van Lagey en de debetstanden van Ieveranciers), de reeds ontvangen erelonen van de dokterspraktijk, de reeds ontvangen erelonen van de GZA, de debetnota's;

j) het creditsaldo op de bankrekeningen : a) BVB 645-1347150-49 en b) BVB 645-1348858-11;

k) alle schulden in verband met reeds verrichte maar nog niet aan patiënten doorgerekende prestaties op de datum van de overdracht (zoals onder meer de verleende voorschotten aan patiënten);

1) alle schulden in verband met verschuldigde en nog niet afgerekende maar reeds geprovisioneerde ' verschuldigde huurlasten) op datum van de overdracht, ingevolge voormelde huurovereenkomst, afgesloten op datum van 1 januari 2009;

m) alle overige nog te betalen posten en overlopende posten (zoals de reservering nog te betalen vakantietoeslagen en andere nog niet betaalbare posten en niet berekende bedragen voor prestaties en diensten welke tot op de datum van overdracht zijn geleverd zoals de vergoedingen verschuldigd aan leveranciers op datum van de overdracht);

In het algemeen worden alle activa en passiva verbonden aan de Bedrijfstak zoals hierboven omschreven overgedragen aan de Overnemende vennootschap.

Indien er toch onduidelijkheid zou bestaan over de toebedeling van bepaalde bestanddelen zal worden gehandeld overeenkomstig de bepalingen van artikel 764 van het Wetboek van Vennootschappen inzake de toebedeling van de activa & passiva.

De overgedragen bedrijfstak omvat volgende actief- en passiefbestanddelen:

Medische installaties 307.064,89

Meubilair 7171,27

Bureelmaterieel 16.691,32

Inrichting Wilrijk 109.233,54

Operatiekwartier Chirurgie 127.317,84

Deelneming Consultatie 13.240,00

Erelonen praktijk 23.324,97

Erelonen GZA 22.782,66

Te ontv. Lagey 10,950,20

Debetnota's 4.025,00

Debetstanden leveranciers 14.258,82

BVB 645-1347150-49 40.433,05

BVB 645-1348858-11 24.663,18

Vooruitbetaalde kosten 45.609,26

766.766,00

passiefbestanddelen

Leveranciers (gedeelte) 359.716,14

Vakantiegeld 30.423,89

Nettolonen 0,00

Voorschotten patiënten 0,00

Huurlasten prov. afr.2013 40.000,00

430140,03

Netto-boekwaarde per 6/1/2014 t.b.v. EUR 336.625,97

De overdracht gebeurt onder bezwarende titel, zonder enige toekenning van aandelen en dit mits een

vergoeding, die exclusief bestaat uit een prijs in geld, die de partijen in onderlinge overeenstemming bepalen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

moa l i.1

e ."

op DRIEHONDERDZESENDERTIGDUIZEND ZESHONDERD VIJFENTWINTIG EURO EN ZEVENENNEGENTIG CENT (336.625,97 £) (hierna te noemen de "prijs").

' Deze prijs zal op de datum van de overdracht worden geboekt als vordering van de Overdragende vennootschap op de Overnemende vennootschap, waarvan de (terug)betalingsmodaliteiten in onderling akkoord tussen de Overdragende vennootschap en de Ovememende vennootschap werden bepaald in een afzonderlijke overeenkomst en wel bekend tussen partijen, die ondergetekende notaris ervan ontslaan daaromtrent breedvoeriger in te gaan in onderhavige akte.

De comparanten werden er door ondergetekende notaris op gewezen dat betaling enkel kan gebeuren via overschrijving of een bankcheque.

Vanaf 7 januari 2014 (0.00 uur) worden alle handelingen gesteld in verband met de over te dragen Bedrijfslak geacht te zijn gevoerd voor rekening van de Overnemende vennootschap. Alle rechten, plichten en verbintenissen, ontstaan vanaf 7 januari 2014 (0.00 uur) worden boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn verricht voor rekening van de Overnemende vennootschap.

Aan de zaakvoerder van de Overdragende en de Overnemende vennootschappen wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

De verdere voorwaarden zijn vastgesteld in de akte van overdracht, die heden wordt verleden en waarvan de comparant, vertegenwoordigd als gezegd, erkent een kopie te hebben ontvangen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

René VAN DEN BERGII,

een geassocieerd notaris

Voor-

'behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee

neergelegd:

- afschrift van

de akte;

- volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

12/12/2014
ÿþMod woud 11.1

,a~,; .. ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~,s~ ' \

lV "~,_;,, t ~

I 1111 io

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 0 OEw, 2Q 14

Griffie

Ondernemingsnr : 0458.555.820

Benaming

(voluit) : DR. E. MERTENS

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2610 Antwerpen (district Wilrijk), Boomsesteenweg 223 (volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING ZAAKVOERDER

De algemene vergadering van de vennootschap d.d. 26 november 2014 heeft vastgesteld dat de duur van de benoeming tot statutair zaakvoerder van de heer Erik Mertens wonende John F. Kennedylaan 26 te 2630 Aartselaar, is verstreken op 3 augustus 2006.

De heer Erik Mertens is in functie gebleven als gewoon zaakvoerder.

De algemene vergadering bevestigt het mandaat als gewoon zaakvoerder van de heer Erik Mertens sedert voormelde datum en dit voor een nieuwe periode van 10 jaar. De algemene vergadering bekrachtigt eveneens alle handelingen die door de zaakvoerder werden gesteld sedert deze datum.

Getekend,

Erik Mertens,

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

24/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 18.08.2011 11415-0477-015
24/08/2011 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2011, NGL 18.08.2011 11415-0466-014
10/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 30.07.2010 10386-0313-014
08/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 31.03.2009, NGL 30.04.2009 09133-0252-014
12/01/2009 : ANT001467
16/05/2008 : ANT001467
07/05/2007 : ANT001467
02/05/2006 : ANT001467
22/04/2005 : ANT001467
23/04/2004 : ANT001467
17/04/2003 : ANT001467
10/02/2003 : ANT001467
05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.09.2015, NGL 28.09.2015 15614-0287-014
22/04/2002 : ANT001467
17/05/2001 : ANT001467
22/04/2000 : ANT001467
24/04/1999 : ANT001467
08/01/1999 : ANT001467
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.09.2016, NGL 30.09.2016 16638-0594-015

Coordonnées
DR. E. MERTENS

Adresse
BOOMSESTEENWEG 223 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande