DR. ELLEN VAN TURNHOUT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. ELLEN VAN TURNHOUT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.636.192

Publication

31/01/2014
ÿþ mod 11.1

(Pri\

.41 de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behoudE aan het Belgisci

Staatsbk

OMO

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Aniwerpet, op

Griffie 22 JAN. 2014

s

Ondernemingsnr : 5 (f q G 3 . 49 Z

Benaming (voluit) : Dr. Ellen Van Turnhout

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pietingbaan 14

2531 Boechout (Vremde)

Onderwerp akte :OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER VOLMACHTDRAGER - VASTE VERTEGENWOORDIGER

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Karin Poelemans, notaris te Schilde op 14 januari 2014', dat:

Mejuffrouw VAN TURNHOUT Ellen Maria Jozef, geboren te Borgerhout op 1 met 1982, ongehuwd; wettelijk samenwonend met de heer MICHIELSEN Tom Marc Wim, wonende te 2531 Boachout deelgemeente Vremde, Pietingbaan 14.

Een burgerlijke vennootschap heeft opgericht in de vorm van een Besloten Vennootschap met: Beperkte Aansprakelijkheid waarvan de statuten werden vastgesteld als volgt:

1.naam: Dr. Ellen Van Turnhout

2.zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2531 Vremde, Pietingbaan 14. De werkelijke zetel.' mag elders overgebracht warden in België in het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied, Brussel-hoofdstad, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, bekendgemaakt in de Bijlage tot' het Belgisch Staatsblad en mits voorafgaande mededeling aan de Orde van Geneesheren.

3.doel:

De vennootschap heeft tot doel:

-De uitoefening van de geneeskunde door de arts-vennoot, richting urgentie-arts. Dit alles in naam: en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de regelen van de medische deontologie. Dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de arts-vennoot onder zijn eigen verantwoordelijkheid.

De activiteit omvat impliciet de inning en de uitkering van een vergoeding a rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

Ten dien einde is de vennootschap bevoegd om alle handelingen te verrichten die daartoe noodzakelijk of nuttig zijn. Dit omvat:

-Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de arts-vennoot,

-Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

-Het aankopen, het huren en/of leasen en invoeren van aile medische apparatuur en begeleidende: accomodaties voor voornoemde activiteiten.

-Het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over voormelde medische; onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken, het optreden als stagebegeleider.

De vennootschap mag als bijkomstig doel alle roerende- of onroerende verhandelingen doen, mits dit een beheren is van de roerende en onroerende goederen als een goede huisvader, en zo dit niet de vorm van aanvullende commerciële activiteit aanneemt;

Dit bijkomstig doel mag op geen enkel ogenblik het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen.

In geval de vennootschap meerdere vennoten telt, dienen dan wel de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid te worden bepaald met unanimiteit van de vennoten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1.

l:I

mod 11.4

De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering te verrichten die rechtstreeks tot dit hoofddoel noodzakelijk of nuttig zijn. Zij zal zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of op welke manier ook, maar overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesiaten worden.

4. duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur met aanvang op 14 januari 2014.

5. kapitaal ; Het kapitaal van de vennootschap dat volledig geplaatst is, bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, ieder met een fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal, die bij deze oprichting voor volledig en tegen pari werden ingeschreven. Het kapitaal is volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR).

Mevrouw Ellen Van Turnhout heeft ingetekend op aile honderd aandelen.

6. bestuur: De vennootschap wordt bestuurd voor een maximumperiode van tien jaar door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de artsen-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Als niet-statutaire zaakvoerder werd aangesteld mevrouw Van Turnhout voornoemd, De benoemde zaakvoerder heeft haar mandaat aanvaard, en heeft verklaard niet getroffen te zijn door maatregelen die zich hiertegen verzetten.

Haar mandaat is #onbezoldigd, voor zover de algemene vergadering niet anders beslist;

Zij oefent deze bevoegdheid individueel uit. Krachtens artikel 14 van de statuten is aan haar volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid gegeven am namens de vennootschap op te treden in of buiten rechte.

7. controle: De controle op de vennootschap zal geschieden in zoverre zulks wettelijk vereist is door één of meer commissarissen, Zoniet zal elke vennoot individueel ter zetel het normale controlerecht hebben.

Uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van één of meerdere commissarissen verplicht wordt, en dat de vergadering geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld.

8. jaarvergadering: De gewone algemene vergadering heeft plaats elk jaar op de tweede dinsdag van april om 20.00 uur.

Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2015.

9. boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar begint op 14 januari 2014 en eindigt op 31 december 2014.

10. winstverdeling:

Het overschot van de balans, na aftrek van de lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de noodzakelijke afschrijvingen, maakt de nettowinst van de vennootschap uit,

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf (5%) procent voorafgenomen voor het aanleggen van een wettelijk reservefonds, Die voorafneming is niet meer verplichtend wanneer de wettelijke reserve één/tiende (1/1 Ode) van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Indien er, om de een of andere reden door de wet toegelaten, voorafnemingen gedaan worden op de wettelijke reserve, die aldus deze reserve op minder zouden brengen dan tien (10%) procent van het maatschappelijk kapitaal, dan zouden de jaarlijkse voorafnemingen van vijf (5%) procent op de netto-winst opnieuw dienen gedaan totdat de wettelijke reserve terug tien (10%) procent van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het deel van de winst dat volgens de wettelijke voorzieningen mag uitgekeerd worden, zal tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aandeel van hun maatschappelijke aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijkaardig recht. Evenwel mogen de vennoten in algemene vergadering beslissen, met eenparigheid van stemmen van alle geneesheren  vennoten, dat geheel of een gedeelte van het overschot van de winst op het volgend boekjaar zal worden overgedragen of dienen zal voor het aanleggen van een buitengewoon reservefonds, of voor vergoedingen aan de zaakvoerders.

Vaste vertegenwoordiger

Als vaste vertegenwoordiger werd aangeduid genoemde mevrouw Van Turnhout.

Overname verbintenissen

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de

vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 januari 2014. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

VOLMACHT

Als bijzondere gevolmachtigde wordt aangeduid de naamloze vennootschap H.Q.S. accoutants & Belastingsconsulenten te 2000 Antwerpen, Lange Nieuwstraat 44, met recht van indeplaatsstelling teneinde alle dokumenten te ondertekenen en handelingen te stellen met het oog op de inschrijving en alle latere wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap bij een erkend ondernemingsloket en dit voor aile administratieve verplichtingen ten overstaan van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, FOD Financiën, FOD Economie, Sociaal Verzekeringsfonds, alsook handelingen te stellen naar fiscale instanties.

Voor ontledend uittreksel  Notaris Karin Poelemans

Samen met dit uittreksel neergelegd:

- afschrift der akte

uittreksel der akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 12.04.2016, NGL 20.06.2016 16188-0233-010

Coordonnées
DR. ELLEN VAN TURNHOUT

Adresse
PIETINGBAAN 14 2531 VREMDE

Code postal : 2531
Localité : Vremde
Commune : BOECHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande