DR. ESMAT OONA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. ESMAT OONA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 630.853.455

Publication

29/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15308827*

Neergelegd

26-05-2015

Griffie

0630853455

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

DR. ESMAT OONA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Isis VERMANDER, geassocieerd notaris te Wuustwezel op 20 mei 2015, dat door:

Mevrouw Esmat, Oona, van Belgische nationaliteit, geboren te Diest op 14 februari 1978, [Rijksregisternummer: 78.02.14-238.24], thans wonend te 2960 Brecht, Klaprooslaan 17.

NAAM - ZETEL - DOEL

Een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming "DR. ESMAT OONA", met zetel te 2960 Brecht, Klaprooslaan 17 en waarvan in de statuten het doel letterlijk als volgt werd omschreven:

 Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van kinder- en jeugdpsychiatrie alsook relatie-, gezins-en systeemtherapie door de geneesheer vennoot, met inachtname van de regels van de Medische Plichtenleer. De vennoot oefent zijn volledige medische activiteit uit in naam van en voor rekening van de vennootschap. De professionele aansprakelijkheid van de geneesheer-vennoot is onbeperkt. Hij mag alle financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van zijn maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, en als bijkomstig doel alle onroerende goederen en rechten verwerven en beheren als een goed huisvader en alle rechtshandelingen dienaangaande stellen, doch erover wakend dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft en zo dit niet de vorm van aanvullende commerciële activiteit aanneemt. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen. De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek en de eisen van de wetenschappelijke discipline. Meer precies waakt hij erover dat de vrije artsenkeuze in hoofde van de patiënt, de diagnostische en therapeutische vrijheid alsook het respect voor het medisch beroepsgeheim behouden blijven. De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde, tot directe of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie. De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking. Bovendien kan de vennootschap informatie verstrekken en of onderricht geven en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen. De vennootschap mag samenwerken met alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden. De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer ter zake en na voorafgaande

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Klaprooslaan 17

2960 Brecht

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

DUUR

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro

(¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, elk

met een fractiewaarde van één honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal.

Inschrijving in geld

Op het gehele maatschappelijk kapitaal werd met contant geld ingeschreven als volgt:

1. Mevrouw Esmat, Oona, voornoemd sub 1/, stort het bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) op het door haar geplaatste kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) voor honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderdzesentachtigste (1/186ste).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij Belfius-bank met nummer BE89 0689 0231 9285 ten name van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Esmat Oona", in oprichting, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling, op 18 mei 2015 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier zal blijven bewaard.

BESTUUR & EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al of niet vennoten.

Iedere zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. BENOEMINGEN

De oprichter beslist om als eerste gewone en bijgevolg niet-statutaire zaakvoerder zichzelf aan te stellen voor een periode van tien jaar, ingaand op heden.

BEPALINGEN I.V.M HET AANLEGGEN VAN RESERVES EN DE WINSTVERDELING

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, aangewend overeenkomstig de bestemming die de algemene vergadering eraan zal geven.

BEPALINGEN I.V.M. HET VEREFFENINGSSALDO

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het eventuele batig saldo en de goederen die nog in natura aanwezig zijn, zullen naar evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, onder de vennoten verdeeld worden, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

VOORWAARDEN VOOR TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERINGEN EN VOOR DE UITOEFENING VAN HET STEMRECHT

In de statuten werden geen bijzondere voorwaarden opgenomen om aanwezig te mogen zijn op de algemene vergaderingen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op 01 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar van de vennootschap loopt van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2015.

JAARVERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de 25ste juni. Indien die dag een wettelijke feestdag of een zondag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, steeds om 20.00u.

De eerste jaarvergadering der vennoten zal gehouden worden op 25ste van de maand juni 2016 om 20.00 uur, in de zetel van de vennootschap of op de plaats en het uur in de oproepingen aangeduid. BIJZONDERE VOLMACHT

De oprichter stelt bij deze aan als bijzondere lasthebber MDMJ Accountants BVBA met zetel te 2400 Mol, Molderdijk 124, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om het nodige te doen voor de inschrijving, met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en

TOTAAL IN SPECIEN GEPLAATST KAPITAAL: achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00)

TOTAAL GESTORT KAPITAAL: twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00)

TOTAAL AANTAL ONVOLSTORTE AANDELEN: honderdzesentachtig (186)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

voor de registratie van de vennootschap als B.T.W.- belastingplichtige.

Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Isis VERMANDER

Samen hiermede neergelegd:

* Eensluidend afschrift van de oprichtingsakte.

Coordonnées
DR. ESMAT OONA

Adresse
KLAPROOSLAAN 17 2960 BRECHT

Code postal : 2960
Localité : BRECHT
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande