DR. G. BUYTAERT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. G. BUYTAERT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 480.206.517

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 18.06.2014, NGL 19.06.2014 14207-0213-010
15/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

03 JVL1 2014

afdelkawerpen

*14137057*

Onderneminger : 0480.206.517 Benaming

(voluio : DR. G. BUYTAERT

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm: BV BVBA

Zetel: Oude Baan 61 - 2180 Ekeren

(volledig adres)

Onderwerp akte: Herbenoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de eenparige schriftelijke besluitvorming van de gewone algemene vergadering der aandeelhouders over het boekjaar afgesloten per 31,12.2013, gehouden op 18,06.2014

Met éénparigheid van stemmen wordt de heer Guido Marie Jules Buytaert herbenoemd als zaakvoerder met terugwerkende kracht vanaf de algemene vergadering gehouden in 2013. De zaakvoerder wordt door de algemene vergadering benoemd voor maximum 10 jaar. Zijn mandaat loop alzo vanaf 19.06.2013 en tot op de gewone algemene vergadering gehouden in 2023, die vergadert over het boekjaar 2022,

Guido BUYTAERT

zaakvoerder









Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

02/01/2014
ÿþ' t~

mod 11.t

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie " na neerlegging ter. griffie van de akte

" eL:1,- 11,01~`,r

11111111

lA0 0938'

0480.206.517

DR. G. BUYTAERT

neergelegd fer griffie vrsr, de f;erliri,uis'

ti{=tn Kaopi,andi) te AnftiverperLol; ~.

Griffie 1 B. 12. 2013

(verkort)

Rechtsvorm " besloten vennootschap met beperkte aanspra--

Zetel : kelij khei.d

Ou `d.Baen 61

2180 Antwerpen-Ekeren

Onderwerp akte : "

Tekst : Tékst

"

"

KAPITAALSVERHOGING. COORDINATIE.

ER BLIJKT UIT een akte verleden voor Meester Marc Jamart, notaris met standplaats te Kapellen op 05/12/2013, geregistreerd, dat:wer-d gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennoot schap' ander de vorm Aran beslóten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, "DR. G. BUYTAERT", met zetel ,te Otide Baan ,61," 2180 Antwerpen-Ekeren, ondernemingsnummer 0480.206.517.

Opgericht bij akte'.Verleden'voor notaris Chris Celis, geassocieerd notaris te Brasschaat, op dertig april tweeduizend en drie, bekendgemaakt in de bijlagen tor Belgisch staatsblad van negentien mei daarna onder nummer 0055976, waarvan de statuten laatst,,werden gèwijzigd bij akte verleden voor ondergetekende notaris,op-een en twintig-december tweeduizend en vijf,-bekendgemaakt in gemelde bijlagen van zes ja- nuari daarna onder nummer 06006849.

Volgende besluiten werden'genomen:

EERSTE BESLUIT:

Kapitaalsverhoging als gevolg van 'dividenduitkering bij toepassing van.artikel 537 WIB92.

Qe vergadering laat hierbij akteren dat beslist werd tot dividenduitkering ten bedrage van vijfhonderd vijf en tachtig duizend euro; = 585.000,00 £'-," voortkomende uit be--`la'stbare reserves om alzo te genieten van het" voordeel van'artikel 537,1° WIB92, 'ingevoerd 'bij 'de programmawet van acht en twintig juni tweeduizend dertien (roerende voorheffing op dividenden aan tien ten honderd).

Op de laatste blz. van Luii,~t3" vermelden : Recto-: Naam en hoedanigheid van de" instrumenterende notaris; " hetzij" van de perso(o)n(en)

' bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen '

Verso : Naam en handtekening"

Voor-

bohauiJen aan het Belgisch

Staatsblad

DAMkB-mrvffig Mad Z,0

De vergadering verklaart te weten dat het tarief vantien ten honderd (10 %).slechts toepasselijk is voor transacties die plaatsvinden tussen een juli tweeduizend dertien en de .laatste dag van het boekjaar dat afsluit voor een oktober tweeduizend veertien.

iâ) Verslagen:

"

rDe voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen' voor en de 'aandeelhouder verklaart sedert meer dan vijftien dagen een exemplaar van dezg verslagen te hebben ontvangen,

met- name: _

- verslag opgesteld door BVBA Boudewijn Van Ussel-C°, bedrijfsrevisoren, te 2930 Brasschaat, Lage Kaart 71, vertegenwoordigd door de Heer Boudewijn Van Ussel, vennoot, de dato vijftien.n-ovember tweeduizend dertien, overeenkomstig artikel 423 van het-wetboek van vennootschappen, daartoe aangesteld door de zaakvoerder.

De conclusies van gemeld verslag luiden als volgt:

"6. Besluit.

In het kader van de, voorgenomen inbreng in natura in de EBVBA Dr. G. Buytaert, eenmansvennootschap met als zetel te 2180 Antwerpen, Oudebaan 61, werden wij op 12 november 2013 verzocht om verslag bit te brengen overeenkomstig artikel 423 van het wetboek van vennootschappen.

De voorgenomen inb" eng in natura door de EBVBA Dr. G. Buy-taert, betrdit" dé-inbreng.van_een rekening courant van een totale inbrengwaarde van 585,. 000, 00 EUR. Ten overstaan van de inbreng in natura zuilen aan. de inbrenger, Guido " Buytae-rt, 21.586 aandelen van de EBVBA Dr. G. Buytaert, zonde± vermelding van nominale waarde, worden toegekend.

Als besluit van dit onderzoek, verklaart de ondergetekende dat:

1) de beschrijving van 'de inbreng naar vorm en inhoud aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

2) de methode van waardering van de inbreng bedrijfseconomisch- verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van 585.000 EUR. De waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd

is; " -

.3) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controle-'normen inzake inbreng en quasi-inbreng. van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat de zaakvoerder van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in- gebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap-uit te geven -aandelen ter vergoeding

van de inbreng in natura; "

Op de laatste blz, van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van fie instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

' Verso : Naarn en handtekening.

Itek - vervolg mono

4) terzake wenst ondergetekende te vermelden dat de opdracht er niet in bestaat een. uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat het controleverslag geen "fairness opinión" inhoudt.

Het onderhavige controlèverslag werd opgesteld in toepassing van de bepaling van artikel 423 van het Wetboek van Vennootschappen in'het kader van voormelde inbreng in natura en mag niet. voor andere, deeleinden aangewend worden.

Brasschaat, 15 november 2013..

Boudewijn VAN iJSSEL-C°

Commissaris

Vertegenwoordigd door

Boudewijn Van Ussel "

Vennoot" .

- het verslag, opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artike7._,.313 van het wetboek van vennootschappen, de dato vijftien november tweeduizend dertien.

Deze verslagen zullen samen met een afschrift van dezer akte neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel.

b) Kapitaalsverhoging.

In uitvoering' van voormelde beslissing besluit de vergadering het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap" te verhogen met vijfhonderd vijf eis tachtig duizend euro," 585.000, 00 £ -, om het te " brengen van drie en twintig duizend honderd en vier euro zeventien cent, - 23.104,17 £ op zeshonderd en acht duizend honderd en vier euro zeventien cent, - 608.104,17 £.-, door inbreng in natura van een' schuldvordering in "rekening courant: te betalen dividend" en door uitgifte van eenen twintig duizend vijfhonderd zes nieûwe aandelen zonder aanduiding van "

Voor-behoudèn

aan het

Belgisch Staatsblad

en tachtig (21.586) nominale waarde. Voornoemde Heer Buytaert verklaart en bevestigt dat voor melde schuldvordering voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap.

Deze inbreng door de Heer Buytaert wordt hem vergoed door uitgifte van een en twintig duizend vijfhonderd zes en tachtig nieuwe aandelen met een fractiewaarde van het kapitaal, die identiek zijn aan de bestaande aandelen en die vanaf de eerstvolgende algemene vergadering zullen deelnemen in de uitgekeerde winst. "

Alle een en twintig duizend vijfhonderd zes en tachtig nieuw uitgegeven aandelen worden ter vergoeding van zijn inbreng in natura aan de Heer Buytaert toegekend.

"

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

item- vervolg Mode

"

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te acteren dat ingevolge voornoemd besluit de kapitaalsvèr-hoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op zeshonderd en acht duizend honderd en vier euro zeventien cent, 608.104,17 E  ., wordt gebracht en is vertegenwoordigd door dertig"-duizend vijfhonderd zes en tachtig (30.586) identieke 'en volledig volstorte, aandelen met een fractiewaarde van het kapitaal.

TWEEDE BESLUIT.

Coördinatie Aran de statuten`.

De vergadering geeft opdracht' aan de zaakvoerder om de statuten van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

Voor- behoud'n

aan het

Belgisch Staatsblad

Marc Jamart, notaris.

!Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte statu-

tenwijziging.

eh,

Op de laatste blz. van luik B vermelden :Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd" de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.06.2013, NGL 21.06.2013 13207-0045-010
13/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.06.2012, NGL 10.07.2012 12281-0372-010
28/03/2012 : ANA075164
02/09/2011 : ANA075164
25/06/2010 : ANA075164
23/06/2009 : ANA075164
18/07/2008 : ANA075164
20/07/2007 : ANA075164
23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 17.06.2015, NGL 18.06.2015 15189-0076-010
28/06/2006 : ANA075164
23/01/2006 : ANA075164
06/01/2006 : ANA075164
07/03/2005 : ANA075164
19/05/2003 : ANA075164

Coordonnées
DR. G. BUYTAERT

Adresse
OUDE BAAN 61 2180 EKEREN(ANTW)

Code postal : 2180
Localité : Ekeren
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande