DR. GUIDO VAN HAMME, GERIATRIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. GUIDO VAN HAMME, GERIATRIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.469.969

Publication

15/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 10.09.2014 14582-0528-009
03/10/2011
ÿþ =cl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



INICIC ri L o._ LI

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 1 SEP. 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT Griffie De griffier

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad







*11148758*

Ondernemingsnr : 0 d -19 " `i o " 3(o 9

Benaming : Dr. Guido Van hamme, ge-iatria

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vijverstraat 8 bus 2

2400 Mol

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Isabelle MOSTAERT te Leuven op dertien september tweeduizend en elf, geregistreerd, blijkt dat een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "Dr. Guido Van hamme, geriatrie", met zetel te 2400 Mol, Vijverstraat 8 bus 2 met onbeperkte duur, door de heer VAN hAMME Guido, wonende te 2400 Mol, Vijverstraat 8 bus 2.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), werd volledig in geld geplaatst, gestort ten belope van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (E 12.400,00) en is vertegenwoordigd door HONDERDZESENTACHTIG (186) gelijke aandelen, waarop werd ingeschreven door de heer VAN hAMME, voornoemd, die een som stortte van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (ê 12.400,00) waarvoor hem alle honderdzesentachtig (186) aandelen worden toegekend, gedeeltelijk volstort. De inbrenger verklaart de hem toegekende vergoeding te aanvaarden.

Voormeld ingebrachte geldbedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 363-0936543-48 bij de ING Bank geopend op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het attest afgeleverd door deze bank op 13 september 2011, dat in het dossier van de notaris zal bewaard blijven.

De vennootschap heeft tot doel:

De beoefening van de geneeskunde - geriatrie en daarmee nauw verbonden geneeskunde, door de vennoten geriater, -met uitdrukkelijke uitsluiting van elke handelsactiviteit- in naam en voor rekening van de vennootschap en met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen voor zover deze in overeenstemming zijn met de geldende regels van de geneeskundige plichtenleer.

Om dit doel te bereiken kunnen volgende middelen worden aangewend:

- de inrichting van een medisch secretariaat en van algemene diensten die nuttig of nodig zijn voor de hoofdactiviteit van de vennootschap.

- de aankoop, het huren van alle medische apparatuur en bijhorende accommodaties voor deze activiteit, inclusief de gebouwen.

- het aanleggen van reserves om de nodige medische apparatuur en andere roerende en onroerende goederen aan te schaffen met respect voor het burgerlijk doel van de vennootschap.

- het scheppen van mogelijkheden om de vennoten geriater toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline.

De vennootschap kan roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit kadert in voormeld doel en in het beheer als een goede . huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennoot-'schap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commerciëet karakter mag krijgen.

" De vennootschap mag als bijkomstig doel alle roerende- of onroerende verhandelingen doen, mits dit een beheren is van de roerende en onroerende goederen als een goede huisvader, en zo dit niet de vorm van aanvullende commerciële activiteit aanneemt;

Dit bijkomstig doel mag op geen enkel ogenblik het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen en de

,. beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen. -De vennootschap mag alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel en in overeenstemming zijn met de geldende regels van de geneeskundige plichtenleer.

-De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, toetreden tot een (kosten)associatie, een professionele vennootschap met rechtspersoonlijkheid of een

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

jlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

middelenvennootschap, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De aandelen zijn ondeelbaar en zijn steeds op naam.

Zij kunnen slechts verworven worden door geneesheren die voldoen aan de voorwaarden gesteld door de deontologische regels inzake professionele artsenvennootschappen om vennoot te kunnen worden, ingeschreven op de lijst van de Orde der Geneesheren, die hun beroep actief uitoefenen in de vennootschap. Splitsing van de eigendom der aandelen in vruchtgebruik en naakte eigendom is verboden.

Indien een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik bezwaard is, moet dit vruchtgebruik door de naakte eigenaar afgekocht worden of de naakte eigendom door de vruchtgebruiker afgekocht worden.

De aandelen van de enige vennoot mogen, op straffe van nietigheid, slechts worden overgedragen onder levenden en overgaan wegens overlijden, aan geneesheren van dezelfde of een aanverwante discipline die in het kader van de vennootschap hun volledige medische activiteit uitoefenen of zullen uitoefenen, tenzij besloten werd het vennootschapsdoel en de naam te wijzigen, zodat het geen professionele doktersvennootschap meer betreft. Indien dit niet het geval is, treedt de vennootschap onmiddellijk in ontbinding.

Elke overdracht moet vooraf worden onderworpen aan de goedkeuring van de bevoegde Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren. Overdrachten van de aandelen zijn enkel toegelaten op voorwaarde dat de belangen van de patiënt op geen enkele manier geschaad worden.

worden dat medische dossiers overgedragen worden aan artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt.

Aandelen mogen wegens overlijden overgaan op andere personen op voorwaarde dat binnen de maand na het overlijden van de vennoot de procedure tot wijziging van het maatschappelijk doel aangevat wordt, zodanig dat het geen uitstaans meer heeft met de uitoefening van de geneeskunde.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot toegelaten zijn, hebben enkel recht op de waarde van de aandelen.

De materiële en immateriële bestanddelen van een geneeskundige praktijk kunnen het voorwerp uitmaken van een inbreng of quasi-inbreng in een geneesherenvennootschap en van een overdracht aan een geneesherenvennootschap.

Zowel inbreng, quasi-inbreng als overdracht moeten door een schriftelijke overeenkomst worden geregeld. Deze overeenkomst dient voorafgaandelijk voorgelegd te worden aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Door deze overeenkomst mag geen afbreuk gedaan worden aan de deontologische verplichtingen van de betrokken geneesheren.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van alle vennoten.

Bovendien moet de overnemer eveneens een geneesheer van dezelfde of een aanverwante discipline zijn die in het kader van de vennootschap zijn beroep uitoefent of zal uitoefenen.

De geneeskunde wordt uitsluitend door de geneesheren-vennoten uitgeoefend in naam en voor rekening van de vennootschap en in geen geval door de vennootschap. De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt. De geneesheer-vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De geneesheer die een patiënt behandelt zal bijgevolg t.o.v. deze laatste, als geneesheer persoonlijk verantwoordelijk blijven. De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor tien jaar.

Indien er meerdere vennoten zijn, wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot zes jaar, eventueel hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtname van de vereisten voor statutenwijziging.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd.

Deze bezoldiging dient overeen te stemmen met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt, dienen de werkverdeling, alle vergoedingen voor het gepresteerd werk  inclusief de eventuele bezoldiging van de zaakvoerder  en de terugbetalingen van kosten en vacaties vastgelegd te worden in een schriftelijke overeenkomst tussen de geneesheren-vennoten en de vennootschap die onderworpen is aan de een goedkeuring door de Provinciale Raad.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door de zaakvoerder(s) afzonderlijk.

De gewone algemene vergadering, "jaarvergadering" genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste donderdag van de maand juni om achttien uur (18.00u). Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Zij wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) en wordt gehouden op de zetel van de vennootschap. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten, tenminste acht dagen váór de vergadering. Deze wijze van oproeping geldt niet wanneer de enige vennoot tevens enig zaakvoerder is.

De oproeping vermeldt de agenda.

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op éénendertig december van het zelfde kalenderjaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam ei hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011- Annexes du Moniteur belge

e.'s

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

"

Voor" behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt:

1. tenminste vijf procent (5%) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één/tiende (1/10e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met

éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap. Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van alle geneesheren-vennoten vereist.

De vennootschap kan worden ontbonden door een beslissing van de algemene vergadering volgens de regels voorzien voor een wijziging van de statuten. Zij wordt evenwel ontbonden in de gevallen zoals voorzien in artikel 7.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van de stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. Bij de ontbinding van de vennootschap dient een beroep gedaan op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten. Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat de bewaring van de medische dossiers overgaan op artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft. De algemene vergadering bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, evenals de wijze van vereffening.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s), onder voorbehoud van bevestiging of homologatie van hun benoeming door de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Het eerste boekjaar zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in tweeduizend dertien.

Wordt voor een periode gelijk aan de duur van tien jaar tot zaakvoerder benoemd, de heer VAN hAMME Guido.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

DE NOTARIS, isabelle MOSTAERT

Tegelijk hiermede neergelegd:

uitgifte van voormelde oprichtingsakte

Op de laatste blz. van l !K B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. GUIDO VAN HAMME, GERIATRIE

Adresse
VIJVERSTRAAT 8, BUS 2 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande