DR. GUY GHYS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. GUY GHYS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 830.366.223

Publication

11/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 06.06.2014 14154-0230-010
01/10/2014
ÿþRechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2100 Antwerpen-Deurne, Joos Robijnslei 86-88

(volledig adres)

Onderwerp akte : In vereffening stelling

Uit een akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne op 26 augustus 2014, "Geregistreerd op het 1ste registratiekantoor van Antwerpen 2 op 4 september 2014, bladen : twee, verzendingen : geen, Register 05 Boek 08 Vak 11, Ontvangen registratierechten : vijftig euro (50,00 EUR), De ontvanger (getekend) J, Martens bij delegatie voor de ontvanger", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Guy Ghys" besloten heeft hetgeen volgt:

1) VERVROEGDE ONTBINDING

De vergadering besluit tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf 26 augustus 2014. De vennootschap zal nog enkel bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

2) BENOEMING VAN DE VEREFFENAAR

De vergadering beslist het aantal vereffenaars vast te stellen op EEN (1).

Wordt benoemd als vereffenaar: de heer Guy GHYS, wonende te 2100 Antwerpen-Deume, Joos Robijnsiei 86-88.

Bij beslissing van de raadkamer van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen van 9 september 2014: werd de benoeming van voornoemde heer Guy Ghys tot vereffenaar van onderhavige vennootschap bevestigd.

Ingevolge hogere beslissing tot aanstelling van voornoemde vereffenaar, besluit de vergadering om de: mandaten van de zaakvoerder, te weten: zelfde heer Guy Ghys te beëindigen niet ingang vanaf datum van in: vereffening stelling van de vennootschap, te weten: 26/08/2014.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; hij mag verzaken aan; alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of, zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of. andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap

houden. "

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

De vereffenaar zal op de griffie van de rechtbank de nodige verslagen neerleggen conform artikel 189 bis van het wetboek van vennootschappen, hetgeen luidt als volgt: "De vereffenaars zenden in de zevende en de, dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Die omstandige staat, die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en die wat: nog moet worden vereffend, aangeeft, wordt bij het in artikel 195bis bedoelde vennootschapsdossier gevoegd,

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie: overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd,"

Het mandaat van de vereffenaar wordt niet bezoldigd.

3) STATUTENWIJZIGING

De vergadering besluit de tekst van artikel 1 van de statuten te vervangen als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie ha heerlegging ter griffie van de akte

Luik B

Ondernemingsnr : 0830.366.223 Benaming :

(voluit) : Dr. Guy Ghys (verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad*

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "Dr. Guy Ghys-in vereffening".

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "Burg V. ovv t3VBA".

4) MACHTIGING

Daar de afsluiting van de vereffening voorzien is binnen een termijn van drie maanden vanaf heden, ontslaat de vergadering ondergetekende notaris ervan de gecoördineerde statuten neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De vergadering verleent elke machtiging aan de heer Marc Verheist, accountant, kantoor houdende te ' Antwerpen-Deurne, Eduard Van Steenbergenlaan 46, met recht van indeplaatsstelling, om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket om aldaar alle nodige formaliteiten te vervullen en om alle verklaringen te tekenen en in het algemeen, om alle nodige stappen te ondernemen in verband met de vereffening van de burgerlijke vennootschap ,onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Guy Ghys -in vereffening", vanaf de ondertekening van de akte.

Voor ontledend uittreksel

Luc Mortelmans

Notaris

Tegelijk hiermede neergelegd:

-uitgifte van de akte dd. 26 augustus 2014

-verslag van de zaakvoerder

-het verslag van de extern accountant, inclusief staat van actief en passief

-Kopie beslissing Rechtbank van Koophandel dd. 9 september 2014

Op de laatste blx. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

11/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 10.06.2013 13156-0160-010
25/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 22.06.2012 12190-0021-009
28/07/2015
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de ah 1tbenk van koophandel

Antwerpen

flhI'II1~MINNVIIINIIp ININ

vc

ber aar

,GE 13 JULI 2015

afdeling Antwerpen

T

Ondernemingsnr : 0830.366.223

Benaming

(voluit) : Dr. Guy Ghys in vereffening

(verkort) : BV OVV

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Joos Robijnsleï 86-88, 2100 Antwerpen-Deurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : Afsluiting vereffening

Blijkens akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne op 26 augustus 2014, "Geregistreerd in het lste registratiekantoor van Antwerpen 2 op 4 september 2014, bladen 2 Verzendingen : geen, Register 5 Boek 8 Vak 11, Ontvangen registratierechten vijfig euro (50,00 EUR) De ontvanger (getekend) J. Martens bij delegatie voor de ontvanger" blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Guy Ghys"de vennootschap ontbonden heeft en werd de heer Guy Ghys, wonende te Joos Robijnslei 8688, 2100 Antwerpen-Deurne aangesteld tot vereffenaar onder opschortende voorwaarde van bevestiging van zijn benoeming door de Rechtbank van Koophandel.

Bij beschikking van de Rechtbank van Koophandel Antwerpen afdeling Antwerpen van 9 september 2014 werd de benoeming van voornoemde heer Guy Ghys tot vereffenaar van onderhavige vennootschap bevestigd.

Conform het Wetboek van vennootschappen heeft de vereffenaar op 31 maart 2015 een plan tot verdeling van de activa onder de schuldeisers ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel neergelegd.

Bij beschikking van de 22ste kamer van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen afdeling Antwerpen van 7 juli 2015 verleende de rechtbank haar akkoord met dit plan van verdeling van de activa van de vennootschap onder de schuldeisers,

De vereffenaar heeft alle schulden van de vennootschap voldaan en alle activa van de vennootschap verdeeld conform het door de Rechtbank goedgekeurde vereffeningsplan,

De bijzondere algemene vergadering van de vennoten, gehouden op 10 juli 2015, stelt vast dat:

-de vennoten voldoende ingelicht zijn omtrent de rekeningen van de vennootschap en de desbetreffende stavingsstukken hieromtrent. Bijgevolg verzaken alle vennoten aan de verplichting om de rekeningen en de stavingsstukken een maand voor de vergadering neer te leggen op de zetel van de vennootschap.

-dat de vereffenaar alle schulden van de vennootschap heeft voldaan en alle activa van de vennootschap heeft verdeeld conform het door de Rechtbank goedgekeurde vereffeningsplan, zodat de vereffening van de vennootschap thans volledig is afgesloten,

De vergadering ontslaat de vereffenaar Guy Ghys met ingang vanaf 10 juli 2015 uit zijn functie en verleent kwijting en décharge over het door zijn gevoerde beleid.

Bijgevolg houdt de vennootschap met ingang vanaf 10 juli 2015 op te bestaan.

Conform artikel 195 van het Wetboek van vennootschappen worden de boeken en de bescheiden van de vennootschap gedurende een periode van vijf jaar bewaard te Joos Robijnslei 86-88, te 2100 Antwerpen-Deurne.

De vereffenaar

Guy Ghys

eeSmeettle.fflili4e5 ,i}egrffll eenee ttteei'4eiº%tkeetSeepewsffle'sitetu1mweaïe

ffleie" etwimeetr§cetei¢1 evesto(eftAiileprefeciiiieiigeiLïeil+à`8tiieubtu.

~ ~ártv+n6n.e.nrir.t~rïdri

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DR. GUY GHYS

Adresse
JOOS ROBIJNSLEI 86-88 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande