DR. H. DE CAUWER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. H. DE CAUWER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.939.403

Publication

10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 03.07.2013 13273-0160-009
05/03/2013
ÿþI~IIIVAIIIIWIIIII~I

*13037745*

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van

Neergelegd ter griffu van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 2 FEB. 2013

TURNHOUT

Dgregiier,

Ondernemingsnr : 0842.939.403

Benaming

(voluit) : Dr. H. De Cauwer

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Koekenberg 41 - 2400 Mol

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing Maatschappelijk zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder de dato 19 februari 2013 wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van 1 maart 2013 verplaatst naar:

Paviljoenweg 30

2400 Mol

a

De Cauwer Harald

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van LuiK B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

24/01/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd

20-01-2012

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12300591*

Ondernemingsnr :

0842939403

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): Dr. H. De Cauwer

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 2400 Mol, Koekenberg 41

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

UITTREKSEL: OPRICHTING

PLAATSING VAN HET KAPITAAL EN STORTING.

De oprichter verklaart dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) volledig geplaatst is. Het kapitaal is verdeeld in 186 aandelen zonder nominale waarde die elk één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De oprichter verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) waarvoor hem honderd zesentachtig (186) aandelen toegekend zijn. De oprichter verklaart dat alle aandelen zijn volgestort ten belope van twee/derde.

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 19 januari 2012, vóór registratie, blijkt dat:

ZIJN VERSCHENEN:

De heer DE CAUWER Harald, belg, geneesheer, specialist, neuroloog, geboren te Beveren op eenentwintig augustus duizend negenhonderdnegenenzestig nationaal nummer 690821-375-15), hier vermeld met zijn uitdrukkelijke instemming, echtgenoot van mevrouw ROSSAU An, wonende te 2400 Mol, Koekenberg 41.

Een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam Dr. H. De Cauwer.

Het kapitaal is volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij KBC BANK MELSELE met nummer BE72 7370 3515 0116 geopend op naam van de Dr. H. De Cauwer Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) in oprichting, zoals blijkt uit een bankattest, afgegeven door voornoemde instelling op 2 januari 2012, dat mij is overhandigd om in het onderhavig dossier te worden bewaard.

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN

De oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. De bedrijfsactiviteiten zullen quasi onmiddellijk aanvangen, met bekrachtiging van alle verbintenissen sedert één juli 2011.

Uit welke statuten blijkt hetgeen volgt:

QUASI - INBRENG

De oprichter erkent te weten dat, indien de vennootschap binnen de twee jaar te rekenen van de oprichting overweegt een vermogensbestanddeel te verkrijgen dat toebehoort aan de oprichter, aan een zaakvoerder of aan een vennoot en waarvan de vergoeding minstens gelijk is aan één/tiende van het geplaatst kapitaal, deze verkrijging onderworpen is aan de goedkeuring van de algemene vergadering.

In dat geval moet voorafgaandelijk aan de algemene vergadering een verslag opgemaakt worden door de bedrijfsrevisor, daartoe aangewezen door de zaakvoerder, alsmede een bijzonder verslag opgesteld worden door de zaakvoerder met uiteenzetting van het belang van de overwogen verkrijging voor de vennoot.

Comparant verklaart dat de statuten worden beheerst door de bijzondere bepalingen opgenomen in de wet van 14 juli 1987 betreffende de éénpersoonsvennootschap met beperkte aansprakelijkheid, verschenen in het Belgisch Staatsblad van 30 juli 1987 onder nummer 87-1349 en inzonderheid door de bepalingen van artikel 210, 211, 225, 229, 252, 259, 267, 237, en 237 van het Wetboek van Vennootschappen.

Opneming van één of meerdere vennoten zal slechts kunnen door een statutenwijziging, waarbij comparant verklaart het ontwerp voorafgaandelijk voor te leggen aan de Provinciale Raad van de Orde van geneesheren waartoe hij behoort.

VERKLARING ARTIKEL 212 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De oprichter erkent dat ondergetekende Notaris haar gewezen heeft op artikel 212 van het Wetboek van Vennootschappen dat bepaalt dat een natuurlijk persoon slechts de enige vennoot kan zijn van één enkele Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Deze natuurlijke persoon wordt dan geacht hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van iedere andere Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid die hij nadien alleen zou oprichten of waarvan zij nadien de enige vennoot zou worden, behalve wanneer de aandelen wegens overlijden aan haar overgaan.

STATUTEN.

De oprichter verklaart dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt:

TITEL EEN  AARD VAN DE VENNOOTSCHAP.

ARTIKEL EEN - RECHTSVORM EN NAAM.

De Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid.

Haar benaming luidt als volgt : Dr. H. De Cauwer.

Bij het naar buiten treden wordt steeds de rechtsvorm vermeld evenals de naam

van de arts en het uitgeoefende specialisme.

ARTIKEL TWEE - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2400 Mol Koekenberg 41.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL DRIE -DOEL.

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde, specialisme neurologie door de geneesheer vennoot, met inachtname van de regels van de Medische Plichtenleer.

De vennoot oefent zijn volledige medische activiteit uit in naam van en voor rekening van de vennootschap. De professionele aansprakelijkheid van de geneesheer-vennoot is onbeperkt. De geneesheer dient ter dekking van de aansprakelijkheid een verzekering af te sluiten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

Zij mag alle financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek en de eisen van de wetenschappelijke discipline. Meer precies waakt zij erover dat de vrije artsenkeuze in hoofde van de patiënt, de diagnostische en therapeutische vrijheid alsook het respect voor het medisch beroepsgeheim behouden blijven.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde, tot directe of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking.

Bovendien kan de vennootschap informatie verstrekken en of onderricht geven en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap mag als bijkomstig doel alle roerende- of onroerende verhandelingen doen, mits dit een beheren is van de roerende en onroerende goederen als een goede huisvader, en zo dit niet de vorm van aanvullende commerciële activiteit aanneemt;

Dit bijkomstig doel mag op geen enkel ogenblik het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen en de beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

De vennootschap mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of

middelenvennootschappen van geneesheren.

De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer ter zake en na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

ARTIKEL VIER - DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur, vanaf heden.

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL.

Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het is verdeeld in honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal.

Zolang het kapitaal niet is volgestort, zal (zullen) de zaakvoerder(s) de gehele of gedeeltelijke volstorting van de aandelen kunnen eisen volgens de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die hem (hen) passend voorkomt (voorkomen). De zaakvoerder(s) mag (mogen) vervroegde afbetaling van aandelen toelaten. Deze worden niet beschouwd als voorschotten aan de vennootschap.

De vennoot die in gebreke blijft de gevraagde gehele of gedeeltelijke volstorting van zijn aandelen na te leven binnen de maand na het tijdstip dat in het aangetekend schrijven tot opvraging is bepaald, zal een intrest betalen gelijk aan de wettelijke intrestvoet verhoogd met drie procent ten bate van de vennootschap vanaf de dag van de eisbaarheid van de stortingen tot en met de datum van de werkelijke volstorting.

Zolang een aanvraag tot volstorting niet ingewilligd werd, zullen de rechten aan dit aandeel verbonden, geschorst worden.

Bij gebrek aan volstorting binnen de zes maanden na het aangetekend verzoek tot gehele of gedeeltelijke volstorting, kan (kunnen) de zaakvoerder(s) tot de verkoop van deze aandelen overgaan, aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden vennoot te worden, en de volstorting met inbegrip van de intresten bij voorrecht verhalen op de verkoopprijs. De zaakvoerder(s) zal (zullen) de in gebreke blijvende vennoot uiterlijk één maand voor de tekoopstelling bij middel van een aangetekend schrijven op de hoogte brengen van deze verkoop. Deze betekening biedt de zaakvoerder(s) de mogelijkheid de verkoop desnoods zonder de handtekening van de in gebreke blijvende vennoot in het register van aandelen te noteren.

De verkoopprijs zal bepaald worden door een expert aan te duiden door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de werkelijke zetel van de vennootschap, en dit op aanvraag van de zaakvoerder(s).

ARTIKEL VIJFTIEN  BENOEMING, ONTSLAG VAN DE ZAAKVOEDER

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 43 in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels:

Indien een niet arts zaakvoerder wordt van een professionele artsenvennootschap kan deze onmogelijk enige zaakvoerder zijn. Alleszins dient een geneesheer vennoot als zaakvoerder benoemd te worden, die de eindverantwoordelijkheid draagt en de beslissingen van de niet-arts zaakvoerder moet bekrachtigen.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoot. Niet-geneesheren kunnen tot zaakvoerder benoemd worden. Indien de zaakvoerder geen geneesheer vennoot is, zijn zijn bevoegdheden slechts beperkt tot niet-medische zaken. De duur van het mandaat van de zaakvoerder(s) is beperkt tot tien (10) jaar. Herverkiezing is mogelijk.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL ZEVENTIEN  BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDER.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig zijn of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ARTIKEL ACHTTIEN  BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor zaken van niet-medische aard voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

ARTIKEL TWINTIG  GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, wordt gehouden op de vijfentwintigste van de maand juni om 20.00 uur op de zetel of op elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven bepaalde datum op een zondag of een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend.

Hij kan die niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijzigingen van de statuten inhoudt.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de werkelijke zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, vermeld in de oproeping.

ARTIKEL VIJFENTWINTIG - STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel

is bepaald.

ARTIKEL DERTIG  BOEKJAAR  INVENTARIS - BALANS.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening en stelt hij het jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid, dit alles overeenkomstig artikel 92 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

De zaakvoerder(s) stelt (stellen) bovendien een jaarverslag op waarin hij (zij) zijn (hun) bestuur verantwoordt (verantwoorden).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Dit jaarverslag behelst een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap en behandelt inzonderheid de informatie over de punten vermeld in artikel 96 van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL EENENDERTIG  WINSTVERDELING - RESERVE.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onder het netto-actief moet worden verstaan het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering ten hunne gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het éénparig akkoord van alle geneesheren-vennoten vereist.

ARTIKEL TWEEENDERTIG  ONTBINDING - VEREFFENING.

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, als rechtspersoon voorbestaan voor haar vereffening of tot aan de sluiting ervan.

ARTIKEL VIJFENDERTIG  BATIG SALDO VAN DE VEREFFENING

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden naar

verhouding van hun aandelen, na gelijkstelling ervan inzake volstorting.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Afsluiting van het eerste boekjaar : Het eerste boekjaar begint op één juli en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

2. Datum van de eerste jaarvergadering: De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de vijfentwintigste van de maand juni in het jaar tweeduizend en dertien om 20.00 uur.

3. Eerste buitengewone algemene vergadering:

De vennoot beslist onder voorbehoud van de neerlegging van de akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel aan te stellen als niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap voor de duur van 10 jaar:

- de heer DE CAUWER Harald, voornoemd en mevrouw ROSSAU An , geboren te Lier op zestien augustus negentienhonderd tweeënzeventig, nationaal nummer 72.08.16 422-84, identiteitskaart nummer 590-7151704-17, wonende te 2400 Mol, Koekenberg 41, beiden hier aanwezig en verklaren hun mandaat te aanvaarden.

4. Kennisgeving

De ondergetekende notaris heeft de oprichter gewezen op:

- Het verplicht distinctief karakter van de maatschappelijke benaming en het verbod

van verwarring met bestaande benamingen van vennootschappen.

- De artikelen van het Burgerlijk Wetboek betreffende de aanwending door één der in

gemeenschap gehuwde echtgenoten van gelden uit het gemeenschappelijk

vermogen.

5. Overname van verbintenissen

De oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam of voor rekening van de vennootschap in oprichting zouden zijn aangegaan sedert één juli tweeduizend en elf.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

6. Diverse verklaringen

- Op de door mij notaris gestelde vraag heeft de oprichter bevestigd met de oprichting van de vennootschap geen inbreuk te plegen op het in artikel vijfendertig van de statuten bepaalde.

- De oprichter verklaart op de hoogte te zijn van het vereiste van het bekomen van vergunningen, attesten of machtigingen voor het uitoefenen van bepaalde gereglementeerde activiteiten, vermeld in het maatschappelijk doel van de vennootschap.

HANDELINGSBEKWAAMHEID

Comparant verklaart nog, op uitdrukkelijke vraag van de notaris, dat zij zich niet in staat van faillissement bevindt, noch bestuurder of zaakvoerder was in een failliete vennootschap waarbij toepassing werd gemaakt van artikel 3bis van het Koninklijk Besluit van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig.

VOLMACHT:

Een bijzondere volmacht wordt gegeven aan MDMJ Accountants BVBA, gevestigd te 2400 MOL, Molderdijk 124, met recht van in de plaatsstelling om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de  B.T.W. alsook te vertegenwoordigen bij één of meer erkende ondernemingsloketten, teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de

inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE

BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost Vercouteren

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 13.07.2016 16315-0249-010

Coordonnées
DR. H. DE CAUWER

Adresse
PAVILJOENWEG 30 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande