DR. HENDRICKX - DR. MANNAERTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. HENDRICKX - DR. MANNAERTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 882.243.110

Publication

16/07/2014
ÿþ Nad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 07 JUL

Griffie

11113M1.1111 Il

bel a;

BE

Sta

II

Ondernemingsnr : 0882243110

Benaming

(voruit) : DR. HENDR1CKX - DR. MANNAERTS

(verkort) :

Rechtsvorm BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN

VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel ANTON VAN DE VELDELAAN 10, 2900 SCHOTEN

(volledig adres)

Onderwerp akte: WIJZIGING DOEL  AANPASSING STATUTEN  GOEDKEURING MACHTEN

Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend veertien, de vierentwintigste juni, voor Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat, dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Hendrickx  Dr. Mannaerts", met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Anton Van de Veldelaan 10, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0882.243.110 (Antwerpen), met algemeenheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT:

De vergadering aanhoort het verslag van de zaakvoerder moti-verend de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel.

Bij dit verslag daterend van 24 juni 2014 is een staat van actief en passief gevoegd, afgesloten op 30 april 2014.

Nadat de vergadering het verslag heeft aanhoord, besluit zij het doel van de vennootschap te wijzigen en artikel drie van de statuten te wijzigen zodat dit voortaan zal luiden als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

1. De uitoefening van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot, specialisatie urologie. Dit alles in naam en voor rekening van de rekening, rekening houdend met de regels van de medische plichtenleer. Dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de geneesheer-vennoot onder zijn eigen verantwoordelijkheid.

De activiteit omvat impliciet de inning en de uitkering van een vergoeding à rato van de

geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

2. De uitoefening van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot, specialisatie ophtalmologie. Dit alles in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de regels van de medische plichtenleer. Dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de geneesheer-.vennoot onder zijn eigen verantwoordelijkheid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De activiteit omvat impliciet de inning en de uitkering van een vergoeding à rato van de

geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

3. Het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over voormelde medische onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken, het optreden als stagebegeleider.

Daartoe staan de volgende middelen ter beschikking:

a. Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer-vennoot.

b. Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

c. Het aankopen, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor voornoemde activiteiten.

4. Bijkomstig aan het hoofddoel dat uitsluitend gericht is op de uitoefening van de geneeskunde door de geneesheer-vennoten, is de vennootschap eveneens bevoegd voor:

a. Het aankopen, ruilen of anderszins verwerven, het verkopen, huren, verhuren, verkavelen, doen bouwen, doen verbou-'wen, doen bebouwen van alle al dan niet bebouwde onroerende goederen in België en in het buitenland, alsmede het verrichten van alle handelingen die nodig, nuttig of dienstig zijn voor het beheren en in stand houden van dit onroerend patrimonium van de vennootschap.

b. Het aankopen, verkopen, overdragen, beheren, te gelde maken en valoriseren van alle roerende waarden, aandelen, obligaties, staatsfondsen, van alle roerende en onroerende goederen en rechten, met uitzondering van de activiteiten die door de wet voorbehouden zijn aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs.

Deze bijkomstige handelingen mogen echter niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen en mag in geen mate aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. De vennoten dienen de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid te bepalen.

Tenslotte mag de vennootschap alle handelingen verrichten zonder uitzondering die rechtstreeks tot haar hoofdzakelijk en bijkomstig doel noodzakelijk of nuttig zijn. Zij zal zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel, maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden."

TWEEDE BESLUIT:

De vergadering besluit tot overige wijzigingen in de statuten, namelijk toevoeging van artikel 10bis (ter aanvulling en wijziging van artikel 10) aan de statuten van de Vennootschap, alsook wijziging van de artikelen 10, 17, 21, 28, 30, 34, 38, 41, 43 en 45 van de statuten ais volgt

"Artikel tien: Overdracht van de blote eigendom van de aandelen onder levenden.

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 1 Obis ingeval van overdracht van de blote eigendom van de aandelen onder levenden, en in artikel 41 in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels:

a. De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden dan aan een geneesheer van dezelfde of aanverwante

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

discipline en met instemming van de vennoten en met instemming van de bevoegde Raad van de Orde der Geneesheren.

Als vennoten kunnen derhalve alleen toetreden geneesheren, ingeschreven op de Lijst van de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren, van dezelfde of aanverwante discipline die in het kader van de vennootschap hun praktijk uitoefenen of zullen uitoefenen.

b. De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen, moet de vennoten en de bevoegde Raad van de Orde der Geneesheren kennis geven van zijn voornemen door middel van een aangetekend schrijven waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs.

C. Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij een koper te vinden die voldoet aan alle voorwaarden zoals gesteld in artikel 41 van onderhavige statuten. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur toepassing.

d. In dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek van overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandélen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaald wijze, definitief zal zijn vastgesteld. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

De bepalingen inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon."

"Artikel tien-bis: Overdracht van de blote eigendom van de aandelen onder levenden.

In afwijking van artikel 10, mag de blote eigendom van de aandelen van een vennoot worden overgedragen aan andere natuurlijke personen dan geneesheren van dezelfde of aanverwante discipline, onder de voorwaarden en modaliteiten zoals hieronder bepaald:

a.De blote eigendom van de aandelen kan slechts worden overgedragen met eenparige instemming van al de vennoten en met instemming van de bevoegde Raad van de Orde der Geneesheren;

b.De vennoot die de blote eigendom van één of meer aandelen wil overdragen, moet de vennoten en de bevoegde Raad van de Orde der Geneesheren kennis geven van zijn voornemen door middel van een aangetekend schrijven waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde blote eigenaar meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, ten bezwarende of ten kosteloze titel;

c.De aandelen moeten steeds in vruchtgebruik blijven toebehoren aan een geneesheer van dezelfde of aanverwante discipline;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

d.De blote eigenaar van de aandelen is noodzakelijk een natuurlijk persoon;

e.Elke inmenging van niet-artsen/de blote eigenaar in de uitoefening van de geneeskunde en het artsenberoep is ontegensprekelijk verboden;

findien een overdracht van de blote eigendom van de aandelen heeft plaatsgevonden, dient de blote eigenaar nominatief te worden aangeduid in de statuten;

gindien de vruchtgebruiker en blote eigenaar een einde willen maken aan de splitsing, kan dit enkel in het voordeel van de arts-vruchtgebruiker;

h.Van zodra, naar aanleiding van het overlijden van de vruchtgebruiker de blote eigenaar de volle eigendom van de aandelen verkrijgt, dient hij onmiddellijk de aandelen over te laten aan een arts zoals bepaald in artikel 11 of het doel van de vennootschap te wijzigen."

"Artikel zeventien: Tegenstrijdig belang.

Wanneer een zaakvoerder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een verrichting, een reeks verrichtingen of een te nemen beslissing, is hij verplicht artikel 259 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor de tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts genomen worden of de verrichting mag slechts gedaan worden voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc. Is de zaakvoerder de enige vennoot of, ingeval het eigendomsrecht over de aandelen in vruchtgebruik en blote eigendom is opgesplitst, is de zaakvoerder de enige vruchtgebruiker-arts, en is hij voor de tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk waarin tevens de tussen hem en de vennootschap gesloten overeenkomsten dienen opgenomen te worden, en dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit het voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen."

"Artikel eenentwintig: Benoeming en bevoegdheid.

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 44 in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels:

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap met toepassing van artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen niet verplicht is één of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant. Zij kunnen onder meer ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van aile geschriften van de vennootschap. In het tegenovergesteld geval moet het toezicht opgedragen worden aan een commissaris, die door de algemene vergadering wordt benoemd onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en die bevoegd is zoals bepaald in artikel 130 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Ingeval het eigendomsrecht over de aandelen in vruchtgebruik en blote eigendom is opgesplitst, komen de in huidig artikel vermelde bevoegdheden uitsluitend toe aan de vruchtgebruiker van de aandelen."

"Artikel achtentwintig: Stemrecht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

Ingeval het eigendomsrecht over de aandelen in vruchtgebruik en blote eigendom is opgesplitst, komt het stemrecht uitsluitend toe aan de vruchtgebruiker."

"Artikel dertig: Aandelen in onverdeeldheid.

De uitoefening van de rechten verbonden aan aandelen in onverdeelde eigendom wordt geschorst tot overdracht van deze aandelen aan één enkel persoon die voldoet aan de voorwaarden vennoot te worden."

"Artikel vierendertig: Winstverdeling - reserve.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en

voorzieningen, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onder het netto-actief moet worden verstaan het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting van de Jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunner gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te

vormen, totdat deze éénitiende van het kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen, desgevallend rekening houdende met de opsplitsing tussen vruchtgebruik en blote eigendom van de aandelen in welk geval de dividenduitkering uitsluitend toekomt aan de vruchtgebruiker(s).

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van aile geneesheren-vennoten, desgevallend geneesheren/vruchtgebruikers vereist."

"Artikel achtendertig: Batig saldo van de vereffening.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun aandelen, na gelijkstelling man inzake volstorting, desgevallend rekening houdende met de opsplitsing tussen vruchtgebruik en blote

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

eigendom van de aandelen, in welk geval het saldo bij wege van zaakvervanging in vruchtgebruik zal toekomen aan de vruchtgebruiker(s) en in blote eigendom aan de blote eigenaar(s)."

"Artikel eenenveertig: Overdracht van aandelen onder levenden.

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist. De overdracht in voile eigendom is op straffe van nietigheid slechts mogelijk aan een geneesheer van dezelfde of aanverwante discipline die in het kader van de vennootschap zijn beroep uitoefent of zal uitoefenen. De overdracht van de blote eigendom van de aandelen is slechts mogelijk onder de voorwaarden en modaliteiten zoals bepaald in artikel 10bis."

"Artikel drieënveertig: Benoeming en ontslag van de zaakvoerder.

Indien er geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Enkel de enige vennoot kan tot zaakvoerder benoemd worden.

Ingeval het eigendomsrecht over de aandelen in vruchtgebruik en blote eigendom is opgesplitst, komen de in huidig artikel vermelde rechten uitsluitend toe aan de vruchtgebruiker van de aandelen."

"Artikel vijfenveertig: Algemene vergadering..

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan de bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien worden opgenomen in een register dat op de werkelijke zetel van de vennootschap wordt bewaard.

le de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor de bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

De vergadering wordt voorgezeten door de enige vennoot.

Ingeval het eigendomsrecht over de aandelen in vruchtgebruik en blote eigendom is opgesplitst, komen de in huidig artikel vermelde bevoegdheden uitsluitend toe aan de vruchtgebruiker van de aandelen."

DERDE BESLUIT:

De vergadering benadrukt ervoor te hebben gekozen, als bijkomstige en ondergeschikte activiteit onroerende beleggingen te doen met de Vennootschap. De investeringen in onroerend goed waartoe de Vennootschap in het verleden is overgegaan, meer in het bijzonder de aankoop van een nieuwbouwproject "Guldenpoort" te Antwerpen en een appartement te Gent, Henri Dunantlaan vormden daarvan een eerste aanzet.

De vergadering neemt kennis van het te koop stellen van het appartement gelegen op de 6de verdieping van de residentie Le Sable d'Or, gelegen te Knokke Heist en de daarbij horende parking, en is van mening dat deze een uitstekende opportuniteit biedt om het onroerend patrimonium van de Vennootschap verder uit te breiden. ...

In toepassing van artikel 18 van de statuten van de Vennootschap verleent de vergadering bijgevolg de uitdrukkelijke toestemming / machtiging aan de zaakvoerders van de Vennootschap, om in naam en voor rekening van de Vennootschap, over te gaan tot de aankoop van het betreffende onroerend goed en een

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad



hypotheek en mandaat te laten vestigen, alsook om alle eventueel daaruit voorvloeiende overeenkomsten, te sluiten. ...



VIERDE BESLUIT:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge De vergadering geeft volmacht aan de notaris om over te gaan tot het opmaken,

ondertekenen en neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Antwerpen van de gecoördineerde tekst van de statuten.

VIJFDE BESLUIT:

De vergadering verleent alle machten aan het college van zaakvoerders tot uitvoering van de genomen beslissingen.

ZESDE BESLUIT:

Voor zover als nodig, wordt bijzondere volmacht verleend, met recht van indeplaatsstelling, aan de vennootschap onder firma "Administratie, Secretariaat en Consulting", afgekort "AS&C", gevestigd te 2100 Deurne, Dascottelei 9 bus 6, BTW-plichtige met ondernemingsnummer 0863.958.808, rechtspersonenregister Antwerpen, vertegenwoordigd door Mevrouw Simonne Moyaert, wonend te 2100 Deurne, Dascottelei 9 bus 6, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen tot om over te gaan tot de inschrijving, aanpassing van de voormelde beslissing in het rechtspersonenregister bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO), en in het algemeen alles te doen wat nuttig is iam de inschrijvingen in het rechtspersonenregister bij de Kruipuntbank voor Ondernemingen in lijn te brengen met de voormelde beslissing.

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt vr registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

chri$ Celis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte, coördinatie statuten.



Op de laatste blz. van Luik B vermeiden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

21/08/2014 : ME. - JAARREKENING 30.04.2014, GGK 11.08.2014, NGL 14.08.2014 14430-0526-011
16/10/2014
ÿþ !Md Wond 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14189557*

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

06 UT. 201h

afdelina Aoiwerpen

urime



Ondernemingsnr 0882.243.110

Benaming

(voluit) : Dr. Hendrickx - Dr. Mannaerts

(verkort) :

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Anton Van De Veldelaan 10 te 2900 Schoten

(volledig adres)

Onderwerp akte: INKOOP EIGEN AANDELEN AANPASSING STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend en veertien, de drieëntwintigste september, voor Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat, dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Hendrickx  Dr. Mannaerts", met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Anton Van De Veldelaan 10, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0882.243.110 (Antwerpen), met algemeenheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT:

INKOOP VAN EIGEN AANDELEN

alDe vergadering stelt vast dat er in de vennootschap voldoende reserves voorhanden zijn om eigen aandelen in te kopen.

b/ In toepassing van artikel 321 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering tot inkoop van twintig (20) eigen aandelen van de vennootschap, die toebehoren aan de heer Hendrickx, tegen een prijs van twaalfduizend achthonderd vijftig euro euro (¬ 12.850) per aandeel, of tweehonderdzevenenvijftigduizend euro (¬ 257.000) voor het ganse aandelenpakket, met het oog op de vernietiging eivan.

De vergadering is voltallig en keurt unaniem goed dat er wordt afgeweken van de verplichting om aan aile aandeelhouders verhoudingsgewijs aan te bieden hun aandelen in te kopen, en dus enkel aandelen in te kopen die toebehoren aan voomoemde heer Hendrickx.

c/De vergadering besluit vervolgens een onbeschikbare reserve "verwerving van eigen aandelen" aan te leggen ter grootte van voormelde aankoopprijs, en dit vanuit de overgedragen winst.

d/ Aansluitend worden in bijzijn van de notaris en in overeenstemming met artikel 12 van de statuten van de vennootschap, de ingekochte 20 aandelen vernietigd, door het aanbrengen van de nodige vermeldingen in het aandelenregister en door aanrekening op de onbeschikbare reserve "verwerving van eigen aandelen", die aldus afgeboekt wordt.

De vergadering stelt tenslotte vast dat de fractiewaarde van de resterende aandelen verhoogd wordt van één/honderdste per aandeel naar één/tachtigste per aandeel,

TWEEDE BESLUIT:

De vergadering besluit de statuten aan te passen om ze in overeenstemming te brengen met het genomen besluit.

De vergadering besluit dan ook artikel 5, tweede zin, van de statuten te vervangen door volgende tekst: "Het is verdeeld in tachtig (80) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/tachtigste (1/80ste) van het kapitaal."

De vergadering draagt de zaakvoerders op zorg te dragen voor een nieuwe coordinatie van de statuten,

BIJZONDERE VOLMACHT. Voor zover als nodig, wordt bijzondere volmacht verleend, met recht van indeplaatsstelling, aan de vennootschap onder firma "Administratie, Secretariaat en Consulting", afgekort "AS&C", gevestigd te 2100 Deume, Dascottelei 9 bus 6, BTW-plichtige met ondernemingsnummer 0863.958.808, rechtspersonenregister Antwerpen, vertegenwoordigd door Mevrouw Simonne Moyaert, wonend te 2100 Deume, Dascottelei 9 bus 6, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen tot om over te gaan tot de inschrijving, aanpassing van de voormelde beslissing in het rechtspersonenregister bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO), en in het algemeen alles te doen wat nuttig is om de inschrijvingen in het rechtspersonenregister bij de Kruipuntbank voor Ondernemingen in lijn te brengen met de voormelde beslissing.

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt vO6r registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de _ re_ch_tb_ank man. Iço ptra ode

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Chris Ceiis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte

Vool" -" behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik a vermelden Recto : Naar en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

oe

04/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.04.2013, GGK 31.10.2013, NGL 27.11.2013 13672-0353-010
27/11/2012 : ME. - JAARREKENING 30.04.2012, GGK 31.10.2012, NGL 23.11.2012 12643-0278-010
01/12/2010 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.04.2010, GGK 27.10.2010, NGL 29.11.2010 10614-0373-010
01/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.04.2010, GGK 27.10.2010, NGL 29.11.2010 10614-0344-010
03/11/2009 : ME. - JAARREKENING 30.04.2009, GGK 14.10.2009, NGL 30.10.2009 09829-0355-011
10/11/2008 : ME. - JAARREKENING 30.04.2008, GGK 08.10.2008, NGL 07.11.2008 08809-0096-011
03/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.04.2007, GGK 30.10.2007, NGL 29.11.2007 07810-0207-009
30/10/2015 : ME. - JAARREKENING 30.04.2015, GGK 08.10.2015, NGL 22.10.2015 15654-0453-011

Coordonnées
DR. HENDRICKX - DR. MANNAERTS

Adresse
ANTON VAN DE VELDELAAN 10 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande