DR. HES ROBERT

Divers


Dénomination : DR. HES ROBERT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 561.747.784

Publication

10/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14307940*

Neergelegd

08-09-2014

Griffie

0561747784

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Dr. Hes Robert

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Er blijkt uit een akte verleden voor Julie DE HERDT, geassocieerd notaris, vennoot van de

burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  DE HERDT & MAES , geassocieerde notarissen, met zetel te Hove, Kapelstraat 90, op 5 september 2014, eerstdaags te registreren, dat een Burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht door de heer HES Robert, geboren te Rotterdam (Nederland) op 18 juli 1964, van Nederlandse nationaliteit, echtgenoot van mevrouw SCHOLLAERT Kristel Anny Clement, wonende te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Varenlaan 27.

De statuten luiden als volgt:

Naam: Dr. Hes Robert

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Varenlaan 27 te 2610 Wilrijk

Doel:

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde met specialisatie

neurochirurgie door de arts-vennoot, met inachtname van de regels van de

Medische Plichtenleer. De vennoot oefent zijn volledige medische activiteit uit in naam en voor rekening van de vennootschap. De professionele aansprakelijkheid van de arts-vennoot is onbeperkt. De vennootschap mag als bijkomstig doel alle roerende of onroerende verhandelingen doen, mits dit een beheren is van de roerende en onroerende goederen als een goede huisvader, en zo dit niet de vorm van aanvullende commerciële activiteit aanneemt. Dit bijkomstig doel mag op geen enkel ogenblik het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen en de beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek en de eisen van de wetenschappelijke discipline. Meer precies waakt zij erover dat de vrije artsenkeuze in hoofde van de patiënt, de diagnostische en therapeutische vrijheid alsook het respect voor het medisch beroepsgeheim behouden blijven.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde, tot directe of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking.

Bovendien kan de vennootschap informatie verstrekken en of onderricht geven en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Varenlaan 27

2610 Antwerpen

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag samenwerken met alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren.

De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer ter zake en na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Duur: onbepaalde duur

Maatschappelijk kapitaal en samenstelling: 18.600,00 EUR vertegenwoordigd door 186 aandelen die elk 1/186ste van het kapitaal vertegenwoordigen. Op het ganse kapitaal werd ingeschreven in geld door de oprichter en het kapitaal werd volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) werd gestort of overgeschreven door de inschrijvers op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis kantoor te Antwerpen (Wilrijk) , zoals blijkt uit het bewijsstuk met rekening nummer BE18 0017 3649 0865 afgeleverd op 4 september 2014.

Deze deponering werd bevestigd door de notaris, zoals blijkt uit het bewijs van die deponering dat aan de instrumenterende notaris overhandigd werd.

Boekjaar: van 1 januari tot en met 31 december

Reserves: Van de nettowinst wordt vijf procent voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Winstverdeling:

Het saldo van de netto-winst wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering, met dien verstande dat slechts een normaal dividend mag uitbetaald worden, niet hoger dan de gemiddelde marktrente voor ingebrachte kapitalen.

Voor het aanleggen van een reserve is een eenparige beslissing van alle geneesheren-vennoten vereist.

Verdeling overblijvende saldo na vereffening:

Het netto provenu van de vereffening wordt verdeeld onder de maatschappelijke aandelen.

Bij ontbinding van de vennootschap dient een beroep te worden gedaan op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

Bestuur:

Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt, indien de enige vennoot enige zaakvoerder is, uitgeoefend voor de duur van zijn activiteit in de vennootschap. Zo er meerdere vennoten of zaakvoerders zijn is de duur van het mandaat als zaakvoerder beperkt tot een herkiesbare termijn van zes jaar.

Een zaakvoerder van de vennootschap hoeft niet noodzakelijk een geneesheer te zijn. Indien een niet-arts zaakvoerder wordt van een professionele artsenvennootschap kan deze onmogelijk enige zaakvoerder zijn.

Alleszins dient een geneesheer-vennoot als zaakvoerder benoemd te worden, die de eindverantwoordelijkheid draagt en de beslissingen van de medezaakvoerder moet bekrachtigen. Hij heeft ook de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is en die handelingen die betrekking hebben op het verstrekken van medische prestaties.

Elke aanstelling van statutaire of niet-statutaire zaakvoerder dient schriftelijk medegedeeld te worden aan de bevoegde Provinciale Raad.

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Hij kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor niet-medische rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Jaarvergadering:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeengeroepen worden op vijfentwintig juni om twintig uur.

Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel

van de vennootschap of op de plaats aangewezen in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een lasthebber-vennoot.

OVERGANGSBEPALINGEN  BESLISSINGEN

A)Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen tot en met 31 december 2015.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

B) De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op twee.

Tot niet-statutaire zaakvoerders worden benoemd voor een herkiesbare termijn van zes jaar: 1)Als zaakvoerder-vennoot: voornoemde heer HES Robert, wonende te 2610 Wilrijk, Varenlaan 27; 2)Als zaakvoerder-niet-vennoot: mevrouw SCHOLLAERT Kristel Anny Clement, geboren te Wilrijk op 23 oktober 1973, echtgenote van de heer Hes Robert, voornoemd, wonende te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Varenlaan 27;

Die beiden dit mandaat aanvaard hebben; mevrouw Schollaert, voornoemd, heeft haar mandaat aanvaard bij onderhandse verklaring de dato 3 september 2014.

C)Aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  MDMJ Accountants , Molderdijk 124 te 2400 Mol, wordt, met de mogelijkheid tot indeplaatsstel­ling, een bijzondere volmacht verleend teneinde via een ondernemingsloket het nodige te doen voor het vervullen van alle mogelijke formaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen dewelke formaliteiten naar aanleiding van de oprichting van deze besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid dienen te worden vervuld, alsmede voor het aanbrengen later van eventuele wijzigingen van de gegevens aangaande de vennootschap, bij gezegde instanties.

D) De vergadering verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het

wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds 1 juli laatstleden. Deze overneming zal slechts effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Voorgaande beslissingen worden getroffen onder de opschortende voorwaarde van het bekomen door de vennootschap van de rechtspersoonlijkheid door neerlegging van deze oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van Koophandel te Antwerpen. Gezegde beslissing zal derhalve pas uitwerking hebben vanaf de datum van voormelde neerlegging

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(get.) Julie DE HERDT, geassocieerd notaris te Hove.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte vóór registratie overeenkomstig artikel 173, 1° bis W. Reg.

09/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Ante/ men

2 6 JUNI 2015

afdeling Antwerpen

II~m~n~iiwuW~mu

150 893

iui

I

Ondernemingsnr : 0561.747.784

Benaming

(voluit) : Dr. Hes Robert

(verkort) : E3V o V V

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Varenlaan 27, 2610 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing Maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op 10 juni 2015 wordt met eenparigheid van stemmen beslist om vanaf 6 juli 2015 de maatschappelijke zetel te verplaaten naar:

Fazantendreef 21

2900 Schoten

Hes Robert

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DR. HES ROBERT

Adresse
Zetel : Varenlaan 27, 2610 Antwerpen

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande