DR. INGRID VAN DER DONCK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. INGRID VAN DER DONCK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.129.452

Publication

18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 17.07.2013 13308-0586-013
30/03/2012
ÿþASod Word 11.1

Mie In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I~~~IN~YVII'~Vf~~diHNN~O

*1206568fi

Vutl e.~ihtbtifl.,

~fdll Icfi+'?p?lt]t};iaí is .4e4'/@CD.'a.11'Z°11

U

2 11 MARi 2012

Griffie

Ondernemingsar : 842.129.452

Benaming

(voluit) : Dr. Ingrid Van Der Donck

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Beukenlaan 174 te 2850 Boom (volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng

Revisoraal verslag de dato 24 februari 2012 en verslag van de zaakvoerder de dato 27 februari 2012 betreffende quasi-inbreng.

De zaaKvoerder,

Ingrid Van Der Donck

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/01/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

p..~___~_-___-___...__..

Ondernemingsnr : O 10). /,je li 5172,

Liiii,e van da

Rechtbank 2 6' DEC. an~°n

°P D9Offiffier,

JII IIII IIll IIV hifi IJI hAït III! J!I ÏJ

" izooasaa~

vo,

beho

aan

Belg

Staat:

1/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij Tiet Belgisch Stáa

Benaming (voluit) : DR. INGRID VAN DER DONCK

{verkort] :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Beukenlaan 174

2850 Boom

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Tekst :

Blijkens akte verleden voor Notaris Paul Roetmens te Hoogstraten/Meer op 23 december 2011, nog te;; registreren, werd door:

Mevrouw VAN DER DONCK Ingrid Maria Frans, oogarts, geboren te Turnhout op 31 oktober 1978,1; [Rijksregisternummer: 78.10.31-218-75], echtgenote van de heer KESTELEYN Tom Maria Oscar, wonende te 2850 Boom, Beukenlaan 174.

1. een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte!= aansprakelijkheid (BV BVBA) opgericht onder de benaming Dr. Ingrid Van der Donck. Bij het naar buiten treden wordt steeds de rechtsvorm vermeld evenals de naam van de arts en het;] ;; uitgeoefende specialisme.

2. De werkelijke zetel is gevestigd te 2850 Boom Beukenlaan 174.

;i De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het;

tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder.

;' De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de

ÉÉ zaakvoerder ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlagen tot het;;

Belgisch Staatsblad. É, De verplaatsing van de maatschappelijke zetel moet voorafgaandelijk aan de Orde van Geneesheren; bekendgemaakt worden.

3. De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

4. De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de oogheelkunde door de geneesheer-vennoten die in het kader van de vennootschap hun beroep uitoefenen of zullen uitoefenen, allen ingeschreven op de lijst;; van de provinciale Raad van de Orde, met dien verstande dat alle medische activiteiten in gemeenschap; worden gebracht en alle van daaruit voortvloeiende honoraria geïnd worden door een voor de vennootschap en dat de geneesheer-vennoten en vergoeding zullen ontvangen van de vennootschap voor de door heng verrichte prestaties. De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn;; I. rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. ;; De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden zullen ook doori: ii de vennootschap niet mogen afgesloten worden. De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt. De vennootschap kan alle onroerende goederen en rechten aankopen en verkopen, voor zover die kaders in voormeld doel en het beheer als een goede huisvader voor zover het burgerlijke karakter van de vennootschap niet in het in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De activiteiten van de vennootschap dienen uitgeoefend te worden met inachtname van wettelijke enl administratieve regels terzake en de regels van de geneeskundige ethiek en plichtenleer. Zij zal onder meer de vrijheid van artskeuze, diagnose en therapie, alsmede het beroepsgeheim, doen respecteren en de noodzakelijke maatregelen treffen om commerciële exploitatie en overconsumptie van de geneeskunde en collusie te weren.

De vennootschap zal niet zelf de geneeskunde beoefenen; Dit zal enkel gebeuren door de door de vennootschap aangewezen vennoot (vennoten), wier professionele aansprakelijkheid onbeperkt is.

De geneesheer die een patiënt behandelt zal bijgevolg ten opzichte van deze laatste, als geneesheer persoonlijk verbonden blijven. De geneesheer dient ter dekking van de aansprakelijkheid een verzekering af te sluiten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

5. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/ honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro volgestort op een bijzondere rekening KBC nummer 738-0345318-20 ten name van de vennootshcap in oprichting.

6. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders-vennoten voor een maximumduur van tien jaar.

Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering. De zaakvoerders kunnen bijzondere en beperkte volmachten geven voor niet-medische zaken. Deze gevolmachtigden verbinden de vennootschap aan derden binnen de perken van de hun verleende volmacht.

7. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

8. De algemene vergadering vormt de opperste macht der vennootschap. Zij bestaat uit alle vennoten. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeengeroepen worden ten maatschappelijke zetel op de derde donderdag van de maand juni om veertien uur.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden In 2013.

9. Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar begint op 1 januari 2012 en eindigt op 31 december 2012.

10. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op alsook de balans, de resultatenrekening en de jaarrekening overeenkomstig het Wetboek Vennootschappen. welke aan de beslissing van de vennoten in de algemene vergadering worden voorgelegd. Op het netto-resultaat wordt, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en noodzakelijke afschrijvingen, één/twintigste voorafgenomen om het wettelijk reservefonds te vormen. Deze voorafname zal ophouden zodra het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal zal bedragen. De algemene vergadering beslist welke bestemming aan het saldo zal worden gegeven.

11. Bij ontbinding van de vennootschap zal de algemene vergadering de vereffenaars benoemen en hun bevoegdheid bepalen. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is of zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie is of zijn, van rechtswege vereffenaars. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

Bij ontbinding van de vennootschap dient een beroep gedaan op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten. Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat de bewaring van de medische dossiers overgaan op artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft. Na aanzuivering van het passief en de lasten, zal de netto-opbrengst der vereffening verdeeld worden onder alle vennoten in evenredigheid van het aantal aandelen waarvan zij titularis zijn.

12. De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in die tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij zie Bëlgiia-Sl âtàbiad _ 1b1û1T1ü122 = Èi ii-éïé dü Miinitelf Tielgë

metl 11.1

13. Benoeming van zaakvoerder

Met eenparigheid van stemmen wordt als niet-statutair zaakvoerder, voor een periode van tien jaar, benoemd: mevrouw VAN DER DONCK Ingrid Maria Frans, oogarts, geboren te Turnhout op 31 oktober 1978, [Rijksregisternummer: 78.10.31-218-75j, echtgenote van de heer KESTELEYN Tom Maria Oscar, wonende te 2850 Boom, Beukenlaan 174. die aanvaardt.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd.

14. De vergadering geeft bij deze volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap HDS, met zetel te 2000 Antwerpen, Lange Nieuwstraat 44, vertegenwoordigd door Lut De Smet, bestuurder, en/of een aangestelde, om alle inschrijvingen, wijzigingen en schrappingen te doen bij het KBO en bij de BTW administraties, met volmacht tot indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Paul ROMMENS,

Op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 25.07.2016 16344-0005-013

Coordonnées
DR. INGRID VAN DER DONCK

Adresse
BEUKENLAAN 174 2850 BOOM

Code postal : 2850
Localité : BOOM
Commune : BOOM
Province : Anvers
Région : Région flamande