DR. ISABELLE MEIRE, GYNAECOLOGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. ISABELLE MEIRE, GYNAECOLOGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.052.421

Publication

01/09/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







ui Rechtbank van koophandel

Antwerpen

21 AAS, 2014

griS14 Antwerpen







1 162835*











Ondernemingsnr : 0834 052 421

Benaming

(voluit) : Dr. Isabelle Meire, Gynaecologie

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Scheldestraat 86 te 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Overeenkomstig art 2 van de oprichtingsakte wordt bij beslissing van de zaakvoerder de maatschappelijke

zetel met ingang van 31/07/2014 overgebracht naar :

Koninklijkelaan 20 te 2600 Antwerpen -Berchem

getekend ; Mevr. Isabeile Meire, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

28/02/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11301443*

Neergelegd

24-02-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Dr. Isabelle Meire, Gynaecologie

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 2000 Antwerpen, Scheldestraat 86

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Samuël Van der Linden, te Diepenbeek, op vierentwintig februari tweeduizend elf, eerstdaags te registreren te Hasselt, dat door mevrouw, Isabelle Marie-Josée Renée MEIRE, geboren te Blankenberge op drie juni negentienhonderd vijfenzeventig, wonende te 2000 Antwerpen, Scheldestraat 86, een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) werd opgericht, genaamd "Dr. Isabelle Meire, Gynaecologie", met zetel te 2000 Antwerpen, Scheldestraat 86, en dit voor een onbeperkte duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst, en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één honderdste (1/100) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De oprichter heeft een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) in geld ingebracht, volgestort ten belope van twee derden per aandeel, hetzij in totaal twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), zodat nog zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) te volstorten blijft.

Het volgestorte gedeelte van de inbrengen in geld werd voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 731-0164372-29 bij de KBC Bank, naamloze vennootschap met zetel te Brussel.

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend kalenderjaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

In zoverre vereist krachtens de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, stelt de zaakvoerder bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig de bepalingen van zelfde wetboek

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de kwijting, te verlenen aan de zaakvoerder. Zelfs wanneer de zaakvoerder de enige vennoot is, kan hem/haar kwijting worden verleend.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd vooraf genomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering over de verdeling van het saldo van de nettowinst, mits inachtneming van de beperkingen voorzien in het wetboek van vennootschappen.

Bij het aanleggen van (een) toereikende reserve(s), dient rekening te worden gehouden met het doel van de vennootschap

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten, dienen de vereffenaars een beroep te doen op artsen, tenzij zij zelf arts zijn.

Is daaromtrent niets beslist, dan wordt de in functie zijnde zaakvoerder van rechtswege als enige vereffenaar beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. De vereffenaar(s) beschik(t)(ken) over alle machten welke hen dienaangaande krachtens het wetboek van vennootschappen worden toegekend, onder de voorwaarden aldaar bepaald.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Het na vereffening overblijvend saldo zal worden aangewend op de door de algemene vergadering te bepalen wijze.

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder die arts-vennoot moet zijn.

0834052421

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Deze zaakvoerder wordt benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen, dewelke tijdsduur twintig (20) jaar niet mag te boven gaan.

Indien het mandaat bezoldigd wordt, dient de vergoeding in overeenstemming te zijn met de door de zaakvoerder uitgeoefende bestuursactiviteit.

De zaakvoerder kan bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer handelingen of tot een reeks handelingen van niet-medische aard.

Indien de volmachtdrager geen arts is blijven de handelingen beperkt tot niet-medische handelingen.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt jegens derden én in rechte als eiser en als verweerder geldig vertegenwoordigd door de enige zaakvoerder, alleen optredend.

Indien de zaakvoerder als enige vennoot rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft, dat strijdig is met een beslissing of een verrichting aan hem als zaakvoerder voorgelegd, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen op voorwaarde dat hij hierover bijzonder verslag uitbrengt in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden, zowel ten aanzien van de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij zich ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben bezorgd.

De vennootschap heeft tot doel:

a. de uitoefening van de geneeskunde door de arts-vennoot.

Dit wil zeggen dat de geneeskunde wordt uitgeoefend door de arts-vennoot onder zijn specifieke beroepsaansprakelijkheid en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap, met inachtneming van de regelen van de medische deontologie, onder meer betreffende het beroepsgeheim; de artsvennoot zal een vergoeding ontvangen voor en in verhouding tot de prestaties die hij voor rekening van de vennootschap geleverd heeft.

b. het ter beschikking stellen van al de nodige middelen aan de arts-vennoot.

c. het inrichten van de algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de hoofdactiviteit van de vennootschap.

d. de aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accomodatie voor voornoemde activiteiten.

e. het verlenen van alle medische, materiële, morele en sociale assistentie aan de patiënten.

f. het scheppen van mogelijkheden om de arts-vennoot toe te laten zich bij te scholen, zich verder te bekwamen en aan wetenschappelijk onderzoek te doen teneinde in zijn specifieke discipline alle evoluties te volgen en te kennen.

g. het aangaan van overeenkomsten met ziekenhuizen, hospitalen en alle andere instanties en instituten voor geneeskundige verzorging en opvang van patiënten, om aldaar de geneeskunde uit te oefenen of te kunnen uitoefenen, om er patiënten te ontvangen en hen alle vereiste geneeskundige zorgen te verstrekken.

h. het aanleggen en oordeelkundig beleggen van reserves, met het oog op het vrijwaren van het verworven vermogen ter verwezenlijking van het statutair doel op korte, middellange en lange termijn, onder meer om de nodige medische apparatuur en andere roerende en onroerende goederen aan te schaffen, nodig of nuttig om het doel van de vennootschap te verwezenlijken.

Het beheer van deze reserves of het veilig stellen ervan als een goed huisvader.

i. als bijkomstig doel en dit zolang de vennootschap slechts één vennoot telt: het oordeelkundig beleggen in roerende en onroerende goederen, en beheren van een roerend en onroerend vermogen, mits de handelingen die in het kader van dit bijkomstig doel gesteld worden niet van aard zijn om het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten, en onder de strikte voorwaarde dat geen enkele commerciële activiteit ontwikkeld wordt, of hiertoe aanleiding wordt gegeven.

Indien de vennootschap meerhoofdig wordt, dienen de beslissingen in verband met het investeringsbeleid te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

Mits inachtname van de regelen van de medische deontologie, mag de vennootschap alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en op om het even welke wijze deelnemen aan en samenwerken met alle verenigingen, rechtspersonen en vennootschappen, die een gelijkaardig doel nastreven en die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde woensdag van maart om achttien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Elke vergadering van vennoten wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Met uitzonderingen van de gevallen voorzien door de wet, de medische deontologie en onderhavige statuten, worden de beslissingen getroffen met absolute meerderheid van stemmen.

Om als vennoot tot de vergadering te worden toegelaten en om stemrecht te kunnen uitoefenen, dient men vennoot te zijn op datum van de vergadering/besluitvorming. Deze hoedanigheid wordt bewezen aan de hand van de voormelde inschrijving in het register van aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Zolang de vennootschap slechts één arts-vennoot telt, oefent deze alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend.

Hij kan die bevoegdheden niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden..

Werd door de oprichter tot eerste, niet-statutaire, Zaakvoerder, en dit voor een termijn van twintig (20) jaar, ingaande op de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt: mevrouw Isabelle MEIRE, wonende te 2000 Antwerpen, Scheldestraat 86, dewelke dit mandaat aanvaard heeft.

Onder voorbehoud van retro-activiteit ingevolge de overname van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting, neemt het eerste boekjaar een aanvang op vierentwintig februari tweeduizend en elf en zal het worden afgesloten op dertig september tweeduizend twaalf.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Samuël Van der Linden Notaris

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD.

Expeditie van de oprichtingsakte

Coordonnées
DR. ISABELLE MEIRE, GYNAECOLOGIE

Adresse
SCHELDESTRAAT 86 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande