DR. J. BAERT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. J. BAERT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.440.142

Publication

14/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.07.2014, NGL 11.08.2014 14412-0416-013
20/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.08.2013, NGL 14.08.2013 13426-0264-012
16/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.07.2012, NGL 11.07.2012 12285-0566-012
06/01/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11300072*

Neergelegd

04-01-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Dr. J. Baert

0832440142

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 2980 Zoersel, Raymond Delbekestraat 339

Onderwerp akte: Oprichting

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim Vanberghen te Oud-Turnhout op 30 december 2010, dat de heer BAERT Joost Antoon Lode Luc, geboren te Leuven op 12 oktober 1965, wonende te 2980 Zoersel, Raymond Delbekestraat 339, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, onder de naam  DR. J. BAERT", met zetel te 2980 Zoersel, Raymond Delbekestraat 339, waarvan het geplaatste kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600) bedraagt en verdeeld is in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder nominale waarde , waarvan de inschrijving op het kapitaal volledig geplaatst is en volstort is ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), zodat de enige vennoot nog een volstortingsplicht heeft ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van de geneeskunde als uroloog en de uitoefening van medische beleidsfuncties, door de geneesheer-vennoot in naam en voor rekening van de vennootschap, ingeschreven op de lijst van de Provinciale Raad van de Orde en met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, met dien verstande dat alle medische activiteiten in gemeenschap worden gebracht en alle van daaruit voortvloeiende honoraria geïnd worden door en voor rekening van de vennootschap en de geneesheer-vennoot een vergoeding zal ontvangen van de vennootschap voor de door hem verrichte prestaties.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap kan roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit ondergeschikt blijft aan dit maatschappelijk doel en kadert in het beheer als een goede huisvader, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook niet door de vennootschap mogen afgesloten worden.

Duur:

De duur van de vennootschap is onbeperkt.

Bestuur/controle:

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, die geneesheer-vennoot moeten zijn, aangesteld door de algemene vergadering voor een maximale duur van tien jaar. De algemene vergadering kan hun mandaat steeds herroepen. Ze zijn herkiesbaar.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college. Het college kan slechts geldig besluiten wanneer de meerderheid van de zaakvoerders aanwezig of vertegenwoordigd is; de besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Aan de geneesheren-vennoten zal, onverminderd de vergoeding van hun kosten en vacaties, een uitkering worden toegekend a rato van de geleverde prestaties die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

De werkverdeling, alle vergoedingen voor het gepresteerd werk - inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder - en terugbetalingen van kosten en vacaties worden vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de geneesheren-vennoten en de vennootschap die onderworpen is aan de voorafgaande goedkeuring van de Orde van Geneesheren; dit binnen de perken van de Geneeskundige Plichtenleer.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen, ook niet nadat zij openbaar is gemaakt. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De zaakvoerder(s) kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen van niet-medische aard zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht.

Voldoet de vennootschap aan de criteria vermeld in de wet en kan zij beschouwd worden als een kleine vennootschap, dan is zij in afwijking van het voorgaande, niet verplicht een commissaris te benoemen en beschikt iedere vennoot individueel over de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris zoals omschreven in artikel 137 en volgende van het wetboek van vennootschappen.

Hij kan zich laten bijstaan door een accountant.

Zodra de vennootschap niet meer aan voornoemde criteria voldoet of op verzoek van een of meer vennoten, moet(en) de zaakvoerder(s) de algemene vergadering bijeenroepen om te beraadslagen over de benoeming van een commissaris.

Jaarvergadering:

De vennoten komen in algemene vergadering bijeen om te beraadslagen over alle zaken die de vennootschap aanbelangen.

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden in de maatschappelijke zetel op de laatste dinsdag van de maand juni om 20.00 uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De bijzondere of buitengewone algemene vergadering wordt bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. De zaakvoerders moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die minstens een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats aangewezen in de oproepingsberichten.

Boekjaar:

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

Verdeling winst/reserves:

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de netto-winst van de vennootschap, waarop jaarlijks tenminste vijf procent afgenomen wordt tot vorming van het wettelijke reservefonds, totdat deze één/tiende van het kapitaal bereikt.

De beslissing omtrent de aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan het besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen. Het besluit tot gehele of gedeeltelijke reservering van de winst dient met eenparigheid van stemmen van alle geneesheren-vennoten te worden genomen.

Liquidatiebonus:

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

In voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen - wat betreft hun volstorting -op gelijke voet geplaatst worden. Slot en/of overgangsbepalingen.

1. Het eerste boekjaar zal een aanvang nemen op het tijdstip van het verkrijgen der rechtspersoonlijkheid en eindigen op 31 december 2011. De eerste jaarvergadering zal dus plaatsvinden in juni 2012.

2. Daar blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria waarvan sprake in de statuten, besluit de vergadering dat er geen commissaris wordt benoemd.

3. Onmiddellijk nadat de vennootschap is opgericht en de enige vennoot de statuten heeft vastgelegd, heeft hij besloten de zaakvoerders te benoemen voor een periode van tien jaar. Het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op één. Tot deze functie wordt benoemd de heer BAERT Joost, wonende te 2980 Zoersel, Raymond Delbekestraat 339, ingaande op het tijdstip van het verkrijgen der rechtspersoonlijkheid. Hij verklaart zijn mandaat te aanvaarden. Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens toekomstige andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Hij verklaart met ingang van het tijdstip van het verkrijgen der rechtspersoonlijkheid zijn mandaat te aanvaarden.

4. De comparant verklaart dat deze statuten voorafgaandelijk werden voorgelegd aan de Orde van Geneesheren zoals voorzien in de deontologische code van de Orde van Geneesheren. De comparant verklaart er kennis van te hebben dat bij inbreng van zijn volledige medische activiteiten in een professionele vennootschap, hij geen andere professionele vennootschap kan oprichten. De comparant verklaart te weten dat iedere wijziging aan de statuten en de oprichtingsakte voorafgaandelijk goedkeuring van de Orde dient te verkrijgen.

5. Volmacht met machtiging tot indeplaatsstelling wordt verleend aan bvba Accountantskantoor Wim Van Nooten te 2300 Turnhout, Gemeentestraat 1 bus 1, teneinde alle formaliteiten met de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket, de diverse belastingadministraties, waaronder de BTW-administratie en de sociale wetgeving, te regelen naar aanleiding van onderhavige oprichting, alsook naar aanleiding van wijzigingen zich terzake voordoende in de toekomst.

Voor ontledend uittreksel, dienstig ter publicatie tot de bijlagen van het Belgisch Staatsblad. Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie der akte.

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 09.08.2016, NGL 29.08.2016 16505-0155-012

Coordonnées
DR. J. BAERT

Adresse
RAYMOND DELBEKESTRAAT 339 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande