DR. JEF VERHEYEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. JEF VERHEYEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.190.656

Publication

07/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 31.03.2014, NGL 27.04.2014 14112-0442-010
11/10/2012
ÿþ Maf Wond 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

`" cp

~, 1 ~ ~ , ~~~ ~

t~~ ~s.~;~~~.~~~~ ~~ ~~a",.1~.j2. ~\~~ ~~~`l

Griffie ~

V beh aa Bel Stan II 110 I

*12168073*





Ondernemingsnr : 0V-(9 1 D'a L C6

Benaming

(voluit) : DR. JEF VERHEYEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke professionele vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Processieweg 10 te 2520 Ranst

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - VASTSTELLING STATUTEN - AANSTELLING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hans De Docker te Brasschaat op 26 september 2012, eerstdaags te registreren, dat de heer VERHEYEN Jef, geneesheer (cardioloog), wonende te 2520 Ranst, Processieweg 10, gehuwd met mevrouw BLANCKE Stefanie onder het wettelijk stelsel blijkens huwelijkscontract verleden voor ondergetekende notaris Hans De Docker te Brasschaat op 29 november 2005, een vennootschap heeft opgericht als volgt:

1. Rechtsvorm: burgerlijke professionele vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De financiële aansprakelijkheid is beperkt toi, het onderschreven kapitaal maar de professionele aansprakelijkheid van iedere arts-vennoot blijft onbeperkt. Benaming: Dr. Jef Verheyen (artikel 1)

2. Duur: onbepaald (artikel 4)

3. Zetei: Processieweg 10 te 2520 Ranst

45 identiteit oprichter: zie boven

5. kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,-) (artikel 5), ter gelegenheid van de opríchtir g

volstort door inbreng in geld ten belope van het wettelijk minimum, hetzij 12.400,- euro (elk aandeel ten belope van 213c volstort) (rekening 645-1048907-81).

6. samenstelling: honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk éénihonderd zesentachtigste (1/186e) deel van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigr:n (artikel 5)

7. Aandelen:

Artikel 12: aandelen op naam-register-overdracht

De aandelen zijn steeds op naam. ln de zetel van de vennootschap wordt een register van vennoten

gehouden, waarin worden aangetekend:

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hein toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen;

3. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, door een zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Niettegenstaande ieder strijdig beding, kunnen slechts vennoot worden of maatschappelijke rec eten uitoefenen, met uitsluiting van ieder ander, geneesheren Cardiologie of van een aanverwante discipline, die in het kader van de vennootschap hun volledige praktijk uitoefenen of, bij de inbezitstelling van de aandelen, zullen uitoefenen en die met éénparigheid van stemmen door de bestaande vennoten werden aanvaard en mits goedkeuring door de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren die zal nagaan of er deontologische bezwaren zijn voor deze professionele samenwerking. Het relatieve aandelenbezit der vennoten dient zich te verhouden ais hun respectieve activiteit in de vennootschap.

Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat de bewaring van de medische dossiers overgaat op artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft.

8. begin en einde boekjaar: telkens van één oktober tot dertig september van het eropvolgend kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt van de dag dat de vennootschap bestaat en eindigt op 30 september 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

(overgangsbepaling). De vennootschap begint te werken vanaf 1 oktober 2012 onder voorbehoud van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid.

9. Reserves, winstverdeling, vereffeningssaldo: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de lasten en

afschrijvingen vormt de netto-winst van de vennootschap.

Deze winst wordt als volgt aangewend:

- vijf procent voor de wettelijke reserve; deze verplichting houdt op wanneer dit re-servefonds één/tiende van

het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

- het overige blijft ter beschikking van de algemene vergadering.

Een reserve kan enkel worden aangelegd met eenparig akkoord van alle geneesheren-vennoten. (artikel 35)

10. Bestuur. Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen, die daarenboven steeds geneesheer-vennoot moeten zijn.

Is benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van tien jaar: De heer VERHEVEN Jef, voornoemd, die verklaart deze opdracht te aanvaarden met bevestiging dat hij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

Indien er in de toekomst meerdere zaakvoerders zouden worden benoemd, wordt deze periode herleid tot maximum zes jaar

Elke zaakvoerder zal, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Hij (zij) kan (kunnen) de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of verweerder.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging (artikel 16).

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is bezoldigd tenzij anders bepaald door de algemene vergadering. Indien er meerdere vennoten zijn worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor gepresteerd werk  inclusief de bezoldiging als zaakvoerder-- en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen geneesheren-vennoten en de vennootschap vastgelegd, welke overeenkomst onderworpen is aan de voorafgaande goedkeuring van de Orde van Geneesheren, (artikel 17)

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurszaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van de taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen. (artikel 18)

Iedere zaakvoerder kan de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen. (artikel 19)

11. Controle: overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake (artikel 21)

12, Doel:

Re vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde, met specialisatie cardiologie, door de arts-vennoot-cardioloog of door artsen van dezelfde discipline of een aanverwante discipline die in het kader van de vennootschap hun beroep uitoefenen of zullen uitoefenen, allen ingeschreven op de lijst van de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren, met dien verstande dat alle medische activiteiten in gemeenschap worden gebracht en alle daaruit voortvloeiende honoraria geïnd zullen worden door en voor rekening van de vennootschap en dat de geneesheer-vennoot een vergoeding zal ontvangen van de vennootschap voor de door hem verrichtte prestaties.

Om dit doel te kunnen bereiken kunnen volgende middelen worden aangewend het ter beschikking stellen van aile nodige middelen aan de arts-vennoot-cardioloog;

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van de voormelde activiteit;

de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleide accommodaties, verwerving van transportmiddelen, gebouwen, de ter beschikkingstelling van woonst, kortom van een volledige infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot ter bevordering voor het uitoefenen van aile bovenvermelde beroepsactiviteiten;

het scheppen van de mogelijkheid om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkoefening mogelijk te maken; - het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake een cardiologiepraktijk en dit in de

breedste zin van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De professionele verantwoordelijkheid van de arts is onbeperkt.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door

de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan aile roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit kadert in voormeld doel en in het beheer als een goede huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

In geen geval mogen de vennootschappelijke activiteiten leiden tot een inbreuk op de regelen van de medische deontologie. (artikel 3)

13. Jaarvergadering

op 15 maart om 17 uur van ieder jaar, Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur. Op ieder ogenblik kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt. Op ieder ogenblik kan ook een buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, vermeld in de uitnodiging om aan de vergadering deel te nemen.(artikei 25). De eerste jaarvergadering wordt gehouden op 15 maart 2014 (1510312014). (overgangsbepaling).

Overname van verbintenissen

Comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die, vanaf één oktober tweeduizend en twaalf (01/10/2012), voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichters. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd,

voor analytisch uittreksel

Notaris Hans De Decker

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

T jlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Wor-

behouden

an'hat

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
DR. JEF VERHEYEN

Adresse
PROCESSIEWEG 10 2520 RANST

Code postal : 2520
Localité : RANST
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande