DR. JOHAN F.A. BEERT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. JOHAN F.A. BEERT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 462.120.965

Publication

26/06/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" Rechtbank van koophandel

" Antwerpen

17 MU t 2014

afdeli a_Aentwerpen

urittl



Voor-behoude liM1118101

aan het

Beigisci

5taatsble

Ondernemingsnr : 0462.120.965

Benaming (voluit) : Dr. Johan F.A. BEERT

(verkort) :

Pechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Rietschoorvelden 60

2170 Merksem

Onderwerp akte : Ontbinding met aanstelling vereffenaar

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hilde Fermon te Opwijk op 26 mei 2014, geregistreerd te Asse I op 4 juni 2014 boek 645 blad 29 vak 15, dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke;; vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr, Johan F.A. BEERT", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2170 Merksem, Rietschoorvelden 60, de navolgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT

De zaakvoerder geeft toelichting aan de vergadering omtrent de staat van activa en passiva per 31 maart 2014;, en omtrent de in de agenda aangekondigde verslagen. De algemene vergadering ontslaat de zaakvoerder van;: het voorlezen van voormelde verslagen.

De aanwezige verklaart voldoende ingelicht te zijn.

Er wordt akte genomen dat het besluit van het verslag cpgemaakt op 23 mei 2014 overeenkomstig artikel 181, §1 van het Wetboek van Vennootschappen door de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft;, aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Moore Stephens;; Verschelden, Bedrijfsrevisoren", kantoorhoudende te 9031 Drongen, Deinsesteenweg 114, vertegenwoordigd;, door Mevrouw Wendy Van der Biest, bedrijfsrevisor, luidt als volgt

"7. CONCLUSIES

Ondergetekende, Moore Stephens Verschelden, Bedrijfsrevisoren BV CVBA, kantoorhoudend te 9031 Drongen, Deinsesteenweg 114 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door mevrouw Wendy Van der Biest, bedrijfsrevisor, aangesteld op 13 mei 2014 door de zaakvoerder van de Burg, BVBA Dr. Johan F.A. Beert, metj; maatschappelijke zetel te 2170 Merksem, Rietschoorvelden 60, ingeschreven in het rechtspersonenregister met,; ondernemingsnummer 0462.120.965, gekend op de Rechtbank te Antwerpen, verklaart dat in het kader van de; procedure van ontbinding voorzien in artikel 181 §1 W. Venn., de zaakvoerder van de Burg. BVBA Dr, Johan

Beert, onder zijn verantwoordelijkheid, een boekhoudkundige staat per 31 maart 2014 opgesteld heeft, die,;; rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van;; ¬ 275.714,74 en een nettoactief van ¬ 217.858,76. De boekhoudkundige staat per 31 maart 2014 werd, gelet op het voorstel tot ontbinding en de stopzetting van;; de activiteiten, opgesteld met inachtname van artikel 28 §2 van liet Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan heeft getracht de realisatiewaarde van; de activa, alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de ontbinding te voorzien, doch aan deze;; waarderingen komt steeds een marge van onzekerheid toe.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het; InstitUut van de Bedrijfsrevisoren, blijkt dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de;; boekhouding, en de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft onder voorbehoud van;j de volledigheid van de onder de handelsschulden opgenomen bedragen en onder voorbehoud van eventuele;) navorderingen inzake vennootschapsbetasting, sociale zekerheid en eventuele andere die op heden nog niet;; werden gevestigd of aan de vennootschap betekend maar die wel tijdens de ontbindingsprocedure zouden;; kunnen ontstaan, en in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen;? worden door de vereffenaar.

De te verstrekken stukken en informatie werden ons niet tenminste één maand vocr de buitengewone;; algemene vergadering overhandigd, zodat wij niet in de mogelijkheid waren het verslag over te maken aan de;; vennootschap 15 dagen váár de buitengewone algemene vergadering. Deze laattijdigheid heeft evenwel geen,; wezenlijke invloed op onze controle uitgeoefend,

Op de laatste blz. van imik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 17.1

~.~ w :E Vaor-

" behouden aan het Belgisch Staatsblad

Drt verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 181, §1 W. Venn. en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Drongert, 23 mei 2014

Moore Stephens Verscheiden, Bedrijfsrevisoren BV CVBA

vertegenwoordigd door

Mevrouw Wendy Van der Biest

Bedrijfsrevisor"

Om te voldoen aan artikel 181, §4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181, §1 van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is,

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Johan F.A. BEERT', gevestigd te 2170 Merksem, Rietschoorvelden 60, ontbonden wordt en in vereffening treedt vanaf heden.

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit een vereffenaar te benoemen onder de opschortende voorwaarde van zijn bevestiging door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel, met name de heer BEERT Johan Frederik Albert, geboren te Leuven op 20 april 1966, echtgenoot van mevrouw Engelmann lise Paula Christine, wonende te 2170 Merksem, Rietschoorvelden 60, die verklaart deze functie te aanvaarden.

De heer Beert Johan verklaart alhier dat de voorwaarden om zijn aanstelling ais vereffenaar te bevestigen in zijn hcofde zijn voldaan.

De heer Beert Johan verklaart dat hij alle waarborgen van rechtschapenheid biedt en daartoe verklaart hij alhier op eer dat:

- hij nooit bewaarder, voogd, bestuurder of rekenplichtige die niet tijdig rekening en verantwoording heeft gedaan en niet tijdig heeft afgerekend, was;

- hij nooit werd veroordeeld wegens een inbreuk op de artikelen 489 tot 490bis van het Strafwetboek, noch wegens diefstal, valsheid, knevelarij, oplichting of misbruik van vertrouwen, noch werd hij ooit failliet verklaard zonder rehabilitatie te hebben verkregen.

- hij nooit een gevangenisstraf, zelfs met uitstel, heeft opgelopen wegens een van de strafbare feiten, bedoeld in artikel 1 van het koninklijk besluit nr. 22 van 24 oktober 1934 betreffende het rechterlijk verbod aan bepaalde veroordeelden en gefailleerden om bepaalde ambten, beroepen of werkzaamheden uit te oefenen, wegens een inbreuk op de wet van 17 juli 1975 met betrekking tot de boekhouding van de ondernemingen of op de uitvoeringsbesluiten ervan, of wegens een inbreuk op de fiscale wetgeving.

De heer Beert Johan verklaart bovendien de nodige waarborgen te bieden opdat de afwikkeling van de vereffening van de vennootschap naar behoren, efficiënt en met respect voor de rechten van de schuldeisers van verzoekster zal gebeuren.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht bij het uitoefenen van zijn mandaat, Meer bepaald kan de vereffenaar de rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikelen 187 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen voorzien worden.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor aile rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, aile vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar zijn oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Voor het geval de benoeming van de heer Beert Johan als vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de Voorzitter van de Rechtbank, wordt mevrouw ENGELMANN Ilse Paula Christine, geboren te Genk op vijftien juni negentienhonderd vijfenzestig, wonend te 2170 Antwerpen (Merksem), Rietschoorvelden 60, aangeduid als alternatieve kandidaat-vereffenaar. De heer Beert Johan verklaart alhier te weten dat mevrouw Engelmann Ilse voldoet aan alle hogervermelde voorwaarden en dat zij aile hogervermelde waarborgen biedt. VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit een bijzondere volmacht te verlenen aan notaris Hilde Fermon, voornoemd, om het verzoekschrift om bevestiging of homologatie van de benoeming van de vereffenaar door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel, namens de vennootschap in te dienen bij de Rechtbank van Koophandel. VIJFDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist tot het ontslag van de zaakvoerder, met name de heer Beert Johan, voornoemd, met ingang van heden en verleent hem kwijting voor het gevoerde beleid. Voornoemde zaakvoerder verklaart uitdrukkelijk dit ontslag te aanvaarden.

Hilde FERMON, notaris te Opwijk

Bijlage: - expeditie van de akte

-Beschikking bevestiging benoeming dhr. Beert Johan als vereffenaar dd. 5 juni 2014 Rechtbank van Koophandel Antwerpen Afdeling Antwerpen







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/10/2013 : ANT001913
11/10/2012 : ANT001913
07/10/2011 : ANT001913
03/11/2010 : ANT001913
06/11/2009 : ANT001913
08/10/2008 : ANT001913
16/10/2007 : ANT001913
13/10/2006 : ANT001913
10/10/2005 : ANT001913
25/10/2004 : ANT001913
16/10/2003 : ANT001913
20/08/2015 : ANT001913
24/10/2002 : ANT001913
07/11/2001 : ANT001913
16/11/2000 : ANT001913
18/11/1999 : ANT001913

Coordonnées
DR. JOHAN F.A. BEERT

Adresse
RIETSCHOONVELDEN 60 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande