DR. KEVIN MEURIS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. KEVIN MEURIS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 518.914.465

Publication

02/10/2014
ÿþ Madward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

bt

St <191793 6*

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 3 SEP. 2014

aïdeglgiigNerpen

Ondernemingsnr : 518.914.465

Benaming

(voluit) : DR. KEVIN MEURIS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoge Kaart 191, 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Op de Raad van Bestuur de dato 1 september 2014 werd volgende beslissing genomen:

De zaakvoerder beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van tseptember 2014

te verplaatsen van bovenvermeld adres naar volgend adres:

Koningin Astridlaan 81

950 Kapellen

De zaakvoerder,

De heer K. MEURIS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

24/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I I 1 1 1 1 1 1 1 I I

1 1 il 1 1 1 1

131 813*

Ondernemingsnr ; 518.914.465

Benaming

(voluit) : DR. KEVIN MEURIS

(verkort) : ?~ U , eae~'~ e2 c/

Rechtsvorm : Ben v nootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kerkstraat 7 2640 Mortsel

(volledig adres)

Onderwerp akte : WiJziging maatschappelijke zetel

Op de Raad van Bestuur de dato 2 oktober 2013 werd volgende beslissing genomen:

De zaakvoerder beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van 1 november 2013 te verplaatsen van bovenvermeld adres naar

Hoge Kaart 191 te 2930 Brasschaat

De zaakvoerder,

De heer K. MEURIS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd ter griffie van de

Rechtbank van Koophall ever en

UKI 101i

OP

De Griffier

Griffie

08/03/2013
ÿþMod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13039659*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :-

Benaming

(voluit) : Dr. Kevin Meuris

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2640 MORTSEL, Kerkstraat 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden op 22 februari 2013 dat voor mij, Dirk STOOP, notaris te Antwerpen (Linkeroever), optredende voor de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid Notaris Dirk Stoop, ondememingsnummer 899286.109, IS GEKOMEN

De heer MEURIS Kevin, geboren te Wilrijk op 11 januari 1980, identiteitskaart nummer 590879220554, rijksregisternummer 80.01.11-405.79, echtgenoot van mevrouw VANDEN EEDE Eleni, wonende te 2640 Mortsel, Kerkstraat 7, Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij ontstentenis aan huwcontract, tot op heden ongewijzigd, zoals hij verklaart, die mij heeft verzocht oprichtingsajte te verlenen met ingang van heden van een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten en te dien einde de statuten van deze vennootschap vast te stellen als hierna vermeld.

Comparant verklaart mij in te tekenen op alle honderd zesentachtig aandelen.

Een natuurlijke persoon kan de enige vennoot zijn, Hij verliest echter het voordeel van de beperkte aansprakelijkheid voor de tweede en verdere vennootschappen waarin hij enige vennoot is, behalve wanneer de aandelen in die vennootschap(pen) wegens overlijden aan hem zijn toegekomen.

Zoals blijkt uit het bankattest dat gehecht blijft aan deze akte is een bedrag van twaalf duizend vierhonderd euro (12.400,00 ¬ ) in speciën gedeponeerd op de rekening nummer 363-11655221-97 bij de ING bank, geopend op naam van de vennootschap in oprichting, de oprichter verklarend dat deze volstorting gelijkelijk gespreid is over alle ingeschreven aandelen. Bijgevolg werd op alle aandelen voldoende volgestort en staat vanaf heden het voormelde bedrag in speciën ter beschikking van de vennootschap.

Comparant verklaart dat het geheel van het kapitaal geplaatst is en dat dit minstens volstort is ten belope van het door de wet voorgeschreven minimum.

+De comparant heeft het door de wet opgelegd financieel plan voor bewaring overhandigd aan mij, notaris. Dit plan is door de oprichter ondertekend.

Comparant verklaart vervolgens dat hij de statuten van de vennootschap als volgt vaststelt

STATUTEN

Artikel 1,  Vorm en benaming

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam Dr. Kevin Meuris.

Bij het naar buiten treden wordt steeds de rechtsvorm vermeld evenals de naam van de arts en het uitgeoefende specialisme.

Artikel 2.  Maatschappelijke zetel

De zetel is gevestigd binnen het Vlaams Gewest of het Brussels Hoofdstedelijk gewest.

Hij mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) naar om het even welke andere plaats binnen voornoemd territorium overgebracht worden mits voorafgaandelijk bekendmaking aan de Orde van Geneesheren en mits vervulling van de formaliteiten en handelingen die daartoe nodig zijn.

Artikel 3.  Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, vanaf heden.

Artikel 4.  Doel

De vennootschap heeft tot doel

de beroepsactiviteit door de geneesheer vennoot en meer bijzonder de beroepsactiviteiten die zich bevinden binnen de specialisatie algemene heelkunde, rekening houdend met de regelen van de medische plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunde, dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de geneesheer-vennoot onder zijn eigen verantwoordelijkheid,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Z FEB. 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De activiteit omvat impliciet de inning van de honoraria door en voor de vennootschap en de uitkering van een vergoeding a rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap

Om dit doel te verwezenlijken kunnen de volgende middelen aangewend worden:

-het ter beschikking stellen van de nodige middelen aan de geneesheer-vennoot.

-het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van de voornoemde activiteiten.

-de aankoop en het huren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor voornoemde activiteit.

-het aanleggen van reserves om daarmede alle materiële infrastructuur ( apparaten en gebouwen) aan te schaffen, die nodig of nuttig zijn om de geneeskunde uit te oefenen.

-de mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in zijn discipline aan de spits van de evolutie te blijven.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen, deze goeden verwerven en beheren, alsmede alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee in verband staan of van aard zijn om de opbrengst van de goederen die haar toebehoren te bevorderen, onder de uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze noch het burgerlijk karakter van de vennootschap noch haar prioritair medisch oogmerk wijzigen en dat deze handelingen geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook.

Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen,

In het algemeen mag de vennootschap alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel,

De commerciële exploitatie van de geneeskunde wordt echter uitdrukkelijk uitgesloten.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, toetreden tot een (kosten)associatie, een professionele vennootschap met rechtspersoonlijkheid of een middelen-vennootschap, doch de overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt.

De geneesheer-vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De geneesheer die een patiënt behandelt zal bijgevolg ten opzichte van deze laatste, als geneesheer persoonlijk verantwoordelijk blijven. De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten, De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

Artikel 5.  Maatschappelijk kapitaal

Het ingeschreven maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, met fractiewaarde. Alle aandelen werden bij de oprichting van de vennootschap volledig onderschreven.

De aandelen zijn steeds op naam en kunnen slechts door geneesheren conform de deontologische richtlijnen inzake professionele artsenvennootschappen verworven worden.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Artikel 6, Kapitaalverhoging

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal kan verhoogd worden door beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend op de wijze zoals vereist voor de wijziging van de statuten met dien verstande dat de nieuwe vennoot of vennoten steeds geneesheren van dezelfde of aanverwante discipline dienen te zijn die in het kader van de vennootschap hun beroep uitoefenen en dat de overige vennoten unaniem akkoord zijn voor hun toetreding.

In geval van kapitaalverhoging door het creëren van agio moet het bedrag daarvan integraal gestort worden bij overschrijving.

In geval van kapitaalsverhoging anders dan in geld, wordt gehandeld zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen en dient dit eerst aan de goedkeuring van de Orde van Geneesheren voorgelegd.

Artikel 7 - Vennoten

Worden enkel ais vennoten aanvaard: artsen ingeschreven op de lijst van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren dien in het kader van de vennootschap hun medische activiteit uitoefenen of zullen uitoefenen en die door de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen zijn aanvaard. Het aandelenbezit van de vennoten dient zich daarenboven steeds te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap.

De schorsing van een arts om de geneeskunde uit te oefenen, brengt voor deze arts het verlies mee van alle voordelen en uitkeringen, voor de duur van de schorsing. Noch de vennootschap noch één der vennoten mogen een vervanger van de vennoot aanduiden gedurende de eventuele schorsing van die vennoot.

Dit verbod ontslaat de bedoelde geneesheer er niet van de nodige maatregelen te nemen om de continuiteit van de verzorging te verzekeren voor patiënten die in behandeling zijn op het ogenblik dat voornoemde sanctie in werking treedt. De getroffen schikkingen moeten meegedeeld worden aan de provinciale raad waarbij deze geneesheer is ingeschreven.

Elke arts-vennoot moet de andere vennoten inlichten over alle opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordelingen met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

De beroepsbeoefenaars die deel uitmaken van de vennootschap moeten de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening naleven.

Artikel 8,  Ondeelbaarheid van de aandelen

De maatschappelijke aandelen zijn ondeelbaar. De vennootschap erkent slechts één titularis per aandeel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bij mede-eigendom zal de uitoefening van de rechten verbonden aan dat aandeel geschorst worden tot dat één enkel persoon is aangewezen tegenover de vennootschap als zijnde de eigenaar van dat aandeel. Slechts de vennoten die als dusdanig aanvaard zijn, kunnen als lasthebber de maatschappelijke rechten vertegenwoordigen of uitoefenen.

Splitsing van de eigendom van aandelen in vruchtgebruik en blote eigendom is verboden. Indien een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik is bezwaard, moet de blote eigenaar dit vruchtgebruik afkopen of andersom en de uiteindelijke vennoot moet geneesheer zijn van dezelfde of aanverwante discipline en die in de vennootschap zijn praktijk uitoefent of zal uitoefenen.

De nieuwe aandelen die deze met eigen middelen verkrijgt, behoren hem in volle eigendom toe mits eventuele vergoeding van de vruchtgebruiker voor de waarde van het vruchtgebruik waarmee het voorkeurrecht is bezwaard.

Artikel 9.  Afstand en overdracht van aandelen

Voor zover de vennootschap slechts één vennoot heeft, kan deze laatste onder de levenden en ter zake des doods, al zijn aandelen of een deel ervan uitsluitend afstaan aan de artsen, die in het kader van de vennootschap hun beroep zullen uitoefenen en die bevoegd zijn een praktijk in België uit te oefenen en die voldoet aan de voorwaarden gesteld door de deontologische regels inzake professionele artsenvennootschappen om vennoot te kunnen worden.

Voor zover de vennootschap meerdere vennoten heeft, kunnen deze laatsten onder de levenden en ter zake des doods al hun aandelen of een deel ervan uitsluitend afstaan aan artsen, die in het kader van de vennootschap hun beroep uitoefenen of zullen uitoefenen en die bevoegd zijn een praktijk in België uit te oefenen, mits unaniem akkoord van de andere vennoten,

Het relatieve aandelenbezit dient in verhouding te staat tot de inbreng van medische activiteiten door de onderscheiden vennoten.

Bij de overdracht van aandelen dient de waarborg te worden geboden dat de medische dossiers overgedragen worden aan artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft.

AI de andere overdrachten zijn niet toegelaten.

De erfgenamen en legatarissen die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet toegelaten werden als dusdanig, hebben recht op de waarde van de overgelaten aandelen. De bepaling van de prijs en de modaliteiten van betaling worden geregeld zoals hierna bepaald in artikel 10.

Het overlijden van de enige vennoot brengt niet de ontbinding van de vennootschap met zich mee.

Het overlijden van een vennoot dient onverwijld te worden gemeld aan de Orde van Geneesheren.

Een rechtspersoon wordt niet aanvaard als vennoot.

Artikel 10. -- Afkoopwaarde aandelen

De afkoopwaarde van de aandelen wordt elk jaar bepaald door de algemene vergadering die over de jaarrekeningen beraadslaagt; dit punt moet op de dagorde staan.

De aldus bepaalde waarde is geldig tot de volgende jaarvergadering en mag in tussentijd slechts gewijzigd worden mits een beslissing van de algemene vergadering, getroffen onder de voorwaarden van aanwezigheid en meerderheid voorzien voor de wijziging van de statuten.

De betaling van de overnameprijs zal contant, of ten laatste binnen de maand na de definitieve vaststelling van de prijs geschieden in handen van de overlater.

Artikel 11.  Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, fysische personen, vennoot, benoemd door de algemene vergadering voor een maximumduur van tien (10) jaar.

Indien de zaakvoerder geen geneesheer is, zijn diens bevoegdheden slechts beperkt tot niet-medische zaken.

De zaakvoerder niet vennoot die geen geneesheer is zal noodzakelijk een fysisch persoon zijn hij heeft ook de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijkingen van het maatschappelijk doel , met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet de Algemene Vergadering bevoegd is en die handelingen welke betrekking hebben op het verstrekken van medische prestaties, het medisch beroepsgeheim en de privacy van de patiënt.

De schorsing van een arts op de geneeskunde uit te oefenen brengt voor deze arts het verlies mee van aile voordelen en uitkeringen voor de duur van de schorsing. Noch de vennootschap noch één der vennoten mogen een vervanger van de vennoot aanduiden gedurende de eventuele schorsing van de vennoot;

Dit verbod ontslaat de bedoelde geneesheer er niet van de nodige maatregelen te treffen om de continuïteit van de verzorging te verzekeren voor de patiënten die in behandeling zijn op het ogenblik dat de voornoemde sanctie in werking treedt. De getroffen schikkingen moeten meegedeeld worden aan de provinciale raad waar deze geneesheer is ingeschreven.

Dit verbod ontslaat de bedoelde geneesheer er niet van de nodige maatregelen te treffen om de continuïteit van de verzorging te verzekeren voor de patiënten die in behandeling zijn op het ogenblik dat de voormelde sanctie in werking treedt. De getroffen schikkingen moeten meegedeeld worden aan de provinciale raad waarbij de geneesheer getroffen door de sanctie is ingeschreven.

Elk arts-vennoot moet de andere vennoten inlichten over alle opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordelingen met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

Artikel 12. Machten

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten, die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen die door dwingende bepalingen van de wet worden voorbehouden aan de bevoegdheid van de algemene vergadering, en in zoverre bij beslissing van de algemene vergadering deze bevoegdheden niet beperkt werden.

i x

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij vertegenwoordigen de vennootschap tegenover derden en eveneens in rechte, als eiser of verweerder. Andere personen kunnen gemachtigd worden door de zaakvoerder(s) om de vennootschap voor bepaalde handelingen te vertegenwoordigen voor niet-medische zaken.

Artikel 13,  Tegenstrijdigheid van belangen

Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, gehouden de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch moet hij hiervoor een bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden, zowel ten aanzien van de vennootschap als van derden tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij zich ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben bezorgd.

Artikel 14.  Bezoldigingen

Overeenkomstig de geneeskundige plichtenleer kan het mandaat van de zaakvoerder(s) bezoldigd zijn, binnen de eventuele beperkingen door de beroepscode opgelegd.

Artikel 16,  Controle

De controle op het bestuur van de vennootschap is, zo nodig, opgedragen aan één of meerdere commissarissen.

Artikel 16.  Algemene vergadering

Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks worden gehouden op de eerste maandag van juni om twintig uur. De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Indien deze dag een feestdag mocht zijn, zal de gewone algemene vergadering uitgesteld worden tot de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur,

De algemene vergadering mag in bijzondere zitting bijeengeroepen worden door de zaakvoerder(s) of de commissaris(sen) wanneer dergelijk orgaan van de vennootschap in functie is; zij moet bijeengeroepen worden op aanvraag van vennoten die tezamen minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. In deze gevallen geschiedt de bijeenroeping binnen de drie maanden na aanvraag.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris, ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, de dag en het uur van de vergadering, de plaats van de vergadering indien die niet is op de zetel van de vennootschap, en vermelding van de verslagen. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerders en eventuele commissarissen, alsook aan alle andere personen, die er op gerechtigd zijn en er om verzoeken.

Artikel 17.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel, of op een andere plaats binnen het gerechtelijk arrondissement waarbinnen de maatschappelijke zetel ligt, op voorwaarde dat deze plaats nauwkeurig wordt aangegeven in de bijeenroepingen. Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, mits deze zelf vennoot is, en mits overhandiging van de volmacht aan de zaakvoerder(s), uiterlijk acht en veertig uur voor de vergadering.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Ingeval de vennootschap slechts uit één vennoot bestaat, oefent hij de bevoegdheden van de algemene vergadering uit zonder dat hij deze kan delegeren.

De zaakvoerder(s) en de eventuele commissaris(sen) geeft(geven) antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten, voor zo ver de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

Onder voorbehoud van toepassing van andersluidende dwingende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, geeft elk aandeel recht op één stem.

Artikel 18.  Maatschappelijk boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar neemt aanvang op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar,

Per eenendertig december van elk jaar wordt door het beheer de inventaris en de jaarrekeningen opgemaakt.

De zaakvoerders) stellen, wanneer wettelijk vereist, bovendien een verslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid. Indien geen jaarverslag wordt opgemaakt, zal betreffende alle situaties waarin een tegenstrijdigheid van belangen bestond tussen de vennootschap en een zaakvoerder worden gehandeld als in het Wetboek van Vennootschappen bepaald,

Artikel 19. -- Winstverdeling

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten, afschrijvingen, waardever-minderingen en dekkingen voor risico's en lasten, vormt de netto winst.

Op deze winst wordt vijf procent voorafgenomen voor de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer vereist wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van alle geneesheren-vennoten vereist.

+ r I

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering beslist over de bestemming van (de rest van) de netto winst, Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals het blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 20.  Ontbinding  Vereffening

Ingeval van ontbinding, om elke oorzaak en op welk ogenblik ook, zal de vereffening gebeuren door de zaakvoerder(s) dan in functie, tenzij de algemene vergadering uitdrukkelijk één of meer vereffenaars aanstelt. Bij de ontbinding van de vennootschap dient een beroep gedaan op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.. De vergadering bepaalt dan tevens hun bevoegdheden en vergoeding evenals tezamen de wijze van vereffening van de vennootschap. De vereffenaars zullen, tenzij uitdrukkelijke andersluidende beslissing van de algemene vergadering, de meest uitgebreide bevoegdheden hebben.

De eerste gelden voortkomend van de vereffening zullen voor alles aangewend worden tot delging van het passief en van de lasten van de vennootschap tegenover derden.

Na verwezenlijking van het actief en aanzuivering van het passief zal het batig saldo aangewend worden tot de terugbetaling aan de vennoten van het afbetaald bedrag van de aandelen.

Wat daarna beschikbaar blijft zal verdeeld worden onder de vennoten in verhouding met hun aantal aandelen.

Artikel 21. -- Slotbepalingen

De erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot, een vennoot of zaakvoerder, alsook de schuldeisers van een vennoot zullen, om welke redenen ook, nooit gerechtigd zijn de zegels te doen leggen op de papieren of de documenten van de vennootschap, noch inventaris te doen opmaken van de maatschappelijke goederen en waarden, noch deling of veiling eisen.

Voor de uitvoering van deze statuten zal elke vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar of gevolmachtigde van de vennootschap, die niet in België gedomicilieerd is en geen woonstkeuze in België heeft gedaan, geacht worden woonstkeuze gedaan te hebben op het adres van de maatschappelijke zetel, waar alle mededelingen, dagvaardingen, aanma-'ningen en betekeningen hem geldig kunnen gericht worden.

Artikel 22.

Voor alle punten niet uitdrukkelijk in deze voorzien wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

Bovendien is een vennoot gehouden de bepalingen van de Medische Plichtenleer te eerbiedigen.

Comparant verklaart er kennis van te hebben dat bij inbreng van zijn volledige medische activiteiten in een professionele vennootschap, hij geen andere professionele vennootschap kan oprichten.

Iedere wijziging van onderhavige statuten dient voorafgaandelijk goedkeuring van de Orde te verkrijgen. BESCHIKKINGEN VAN VOORBIJGAANDE AARD

De oprichter treft nog volgende beslissingen:

A. In verband met de oprichting:

1° het eerste maatschappelijk boekjaar vangt aan op heden en eindigt op eenendertig december

tweeduizend dertien

2° de eerste gewone algemene vergadering der vennoten zal worden gehouden in het jaar tweeduizend

veertien op dag, uur en plaats bepaald in de statuten.

3' als niet-statutair zaakvoerder voor een periode van tien (10) jaar tot de algemene vergadering gehouden

in tweeduizend tweeëntwintig wordt aangewezen: de heer Kevin Meuris voornoemd, die het mandaat

aanvaardt,

4° Gelet op de omvang van de vennootschap en de te verwachten ontwikkeling in de nabije toekomst besluit

de algemene vergadering thans geen commissarissen aan te duiden.

5° De maatschappelijke zetel wordt thans gevestigd te 2640 Mortsel, Kerkstraat 7.

B. De comparant verklaart dat de vennootschap geen verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert heden gezien er geen werden aangegaan.

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan de naamloze vennootschap HDS en zijn aangestelden te 2000 Antwerpen, Lange Nieuwstraat 44 om nu en in de toekomst uit naam en voor rekening van onderhavige vennootschap alle formaliteiten te vervullen en initiatieven te nemen die verband houden met het nemen van inschrijving bij en in verband met de Kruispuntbank Ondernemingen, de BTW-administratie en de Directe Belastingen, met daarin begrepen het verrichten van doorhalingen, opheffingen, wijzigingen en uitbreidingen van deze inschrijvingen en het ervan afstand doen.

Voor ontledend uittreksel, (get) notaris Dirk Stoop

-mede neergelegd afschrift

Op de laatste blz. van Luik B vermelden , Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verscc : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. KEVIN MEURIS

Adresse
KERKSTRAAT 7 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande