DR. KRISTEL ROBERT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. KRISTEL ROBERT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.823.228

Publication

23/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 05.12.2013, NGL 16.12.2013 13688-0195-011
29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 04.12.2014, NGL 19.12.2014 14699-0413-011
04/10/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11305832*

Neergelegd

30-09-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): Dr. Kristel Robert

0839823228

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 2610 Antwerpen, Koornbloemstraat 140

Onderwerp akte: Oprichting.

ER BLIJKT UIT een akte verleden voor notaris Jacques Istas te Schilde op 30 september 2011 dat de Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) Dr. Kristel Robert met zetel te 2610 Antwerpen, Koornbloemstraat 140 werd opgericht. Oprichter-vennoot:

Mevrouw ROBERT Kristel, geboren te Antwerpen op vijftien december duizend negenhonderdzeventig, wonende te 2610 Antwerpen, Koornbloemstraat 140.

Maatschappelijk kapitaal: ¬ 18.600,00, volgestort in speciën ten belope van ¬ 12.400,00; te volstorten door mevrouw ROBERT Kristel, voornoemd, ten bedrage van ¬ 6.200,00.

Duur: Onbepaalde duur.

Doel: De vennootschap heeft tot burgerlijk doel de uitoefening van de geneeskunde met specialiteit PEDIATRIE door de artsen-vennoten. Ze zal in overeenstemming met de medische plichtenleer geneeskundige zorgen verstrekken aan patiënten en ten dien einde alle materiële voorwaarden scheppen met het oog op het verstrekken van bedoelde geneeskundige zorgen. De geneeskunde wordt evenwel uitgeoefend door artsenvennoten die voor de geneeskundige prestaties persoonlijk instaan.

De artsen-vennoten oefenen hun volledige medische activiteit uit in het kader van de vennootschap. Te dien einde is de vennootschap bevoegd om alle handelingen te verrichten die daartoe noodzakelijk of nuttig zijn. Dit omvat:

- Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- Het aanwerven van ondergeschikt en paramedisch personeel die de artsenvennoten in de uitoefening van hun beroep bijstaan;

- De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van alle volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van artsenvennoten;

- Het scheppen van de mogelijkheden om de artsen-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline dit ten einde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

In geen geval mag de maatschappelijke activiteit leiden tot een inbreuk op de regelen van de medische deontologie.

De vennootschap streeft tevens naar het behouden en aanscherpen van wetenschappelijke kennis van haar vennoten door zelfstandig wetenschappelijk werk en door het volgen van wetenschappelijk werken seminaries, congressen, voordrachten en dergelijke, naast het doorgeven van kennis door het geven van

onderwijs of door publicaties.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks nodig en dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan bovendien alle burgerlijke handelingen stellen van roerende of onroerende aard, voor zover deze niet strijdig zijn met de regelen van de medische deontologie en zij rechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Zij mag rechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen en vennootschappen die gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders-vennoten, benoemd door de algemene vergadering voor een beperkte tijdsduur. Werd benoemd als eerste statutaire zaakvoerder: mevrouw ROBERT Kristel, voornoemd. Het mandaat van zaakvoerder is beperkt in de tijd en wordt uitgeoefend voor een herkiesbare termijn van tien (10) jaar.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in

rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere niet-medische handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, ook aan niet-artsen, doch enkel voor niet-medische aangelegenheden, mits dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht. De volmachtdrager verbindt de vennootschap binnen de noodzakelijk beperkte omvang van zijn mandaat.

Jaarvergadering: ieder jaar op de eerste donderdag van december om achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de

zetel van de vennootschap, of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap is gevestigd, aangewezen in de oproeping; de buitengewone algemene vergadering kan gehouden worden waar ook in België. De algemene vergadering wordt opgeroepen op de wijze bepaald in de wet. De algemene vergadering heeft de bevoegdheden bepaald door het Wetboek van Vennootschappen. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt tot dertig juni tweeduizend dertien.

Bestemming van de winst: Het batigsaldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Voor het aanleggen van een conventionele reserve is unanimiteit van alle vennoten vereist. De algemene vergadering beslist over de bestemming van het saldo. De zaakvoerders organiseren de datum en wijze van betaling der dividenden.

Verdeling van het vereffeningsaldo: wettelijke regeling.

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan de heer Alain Zwaenepoel, Accountant Belastingconsulent IAB, Kenislei 21, 2930 Brasschaat, aan mevrouw Kathleen Trompet, medewerkster van bovenvermelde Accountant, Nobelstraat 4, 3128 Baal, en aan mevrouw Caroline Gruselle, Drogenberg 79b, 3090 Overijse, met vermogen om afzonderlijk op te treden, voor inschrijving in de KBO en formaliteiten bij het ondernemingsloket, en de administratie van de BTW, alsook voor alle latere wijzigingen, met recht van in de plaats stelling en het vermogen de opdracht door te geven.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

(getekend) Notaris Jacques Istas te Schilde.

Coordonnées
DR. KRISTEL ROBERT

Adresse
KOORNBLOEMSTRAAT 140 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande