DR. KRISTOF DECLERCK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. KRISTOF DECLERCK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.212.929

Publication

10/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 07.06.2013 13155-0431-011
29/12/2011
ÿþ MO 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoudei aan het Belgisch Staatsblaf flh1IX RI11 VI I1I I9 IIIII~I ~I~I VI

6082"

Neergelegd ter fgriffie von de Rechthne

'i`

1 OEC, 2011

Griffie

Qndernemingsnr : 0838.212.929

Benaming

(voluit) : DR. KRISTOF DECLERCK

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : DAHLIASTRAAT 33, 2540 HOVE

Onderwerp akte : Quasi-inbreng (art. 220 Wetboek van vennootschappen)

Neerlegging van het bijzonder verslag van de zaakvoerder d.d. 20 november 2011 en van het controleverslag van de BVBA Bedrijfsrevisor Graré & Co met als aansprakelijke vertegenwoordiger de heer Frank Graré, Elisabethlaan 2, 2600 Antwerpen, d.d. 20 november 2011.

Declerck Kristof, zaakvoerder.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

10/08/2011
ÿþMsod 2.0

[Lma o1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr :

Benaming

(voluit) : DR. KRISTOF DECLERCK

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2540 Hove, Dahliastraat 33

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Julie De Herdt te Hove op 26 juli 2011, neer te leggen voor registratie dat de heer DECLERCK Kristof Maria Karel, geboren te Wilrijk op 28 april 1976, van Belgische nationaliteit, wonende te 2540 Hove, Dahliastraat 33 een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "DR. KRISTOF DECLERCK" en waarvan de statuten onder andere de volgende bepalingen inhouden:

ZETEL: de zetel is gevestigd te 2540 Hove, Dahliastraat 33.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel :

a) De vennootschap heeft tot doel de uitoefening door de geneesheer-venno(o)t(en) van hun volledige medische activiteit als Dokter in de fysische geneeskunde en revalidatie, in naam en voor rekening van de vennootschap en het verstrekken van de middelen voor de uitoefening en de bevordering van de geneeskunde met inachtname van de normale vergoeding voor het door de geneesheren-vennoten gepresteerde werk, ongeacht de verdeling van de aandelen.

b) De geneesheer-vennoten, die allen lid dienen te zijn van de Orde der Geneesheren, en die voldoen aan de voorwaarden gesteld door de deontologische regels inzake professionele artsenvennootschappen om vennoot te kunnen worden, verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen en de daaruit volgende honoraria zullen geïnd worden door en voor de vennootschap.

De vennootschap kan op gelijk welke wijze deelnemen in, samenwerken met andere vennootschappen en. personen met een gelijkaardig doel of beroepsactiviteit, evenwel onder de voorwaarde van voorafgaandelijke goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde der geneesheren, waaronder de vennootschap ressorteert.

c) De geneeskunde wordt uitgeoefend onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de geneesheer-vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap. De professionele aansprakelijkheid van iedere geneesheer vennoot is onbeperkt. De geneesheer-vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De geneesheer die een patiënt behandelt zal bijgevolg ten overstaan van deze laatste, als geneesheer, persoonlijk aansprakelijk blijven. De geneesheer dient verzekerd te zijn voor medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

d) Om dit doel te bereiken kunnen volgende middelen aangewend worden.

1)De inrichting van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig, of nodig zijn voor de realisatie van het maatschappelijk doel.

2)Het verstrekken van medische adviezen en raadplegingen, die nuttig of nodig zijn voor de realisatie van het maatschappelijk doel.

3)Het verlenen van alle medische assistentie aan de patiënten door de geneesheer-vennoten.

4)Het scheppen van mogelijkheden om de geneesheer-vennoten toe te laten zich bij te scholen en verder te ontwikkelen, alsook aan wetenschappelijk onderzoek te doen.

5)Met het oog op de verwezenlijking van deze doelstellingen kan de vennootschap aankopen, huren van alle medische en paramedische apparatuur en bijhorende accommodaties en daartoe alle nodige. personeelsleden of medewerkers aannemen en ontslaan, het terbeschikking stellen van alle nodige middelen. aan de geneesheer.

6)Het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparatuur en gebouwen, die noodzakelijk zijn om: bovenvermelde medische disciplines uit te voeren, aan te schaffen.

7)De werkzaamheden van geneesheer-expert, geneesheer adviseur, het optreden als gerechtelijk expert en het verrichten van medische expertises.

8) het geven van opleidingen, seminaries en spreekbeurten.

9) De vennootschap mag verder alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks verwezenlijking van haar doel te bevorderen en op om het even welke wijze deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot

fleergelegd Per griffie van de A'ecbtbonk tran ekophnnde! te Arrtwerpen,li,p . " j

'? 9 JE! 2M1

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor- 11111

behoudt *iiiz3aas

aan he:

Belgisc

Staatsbh





OU3z3° 212a 9z9

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijke doel. Doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden. Evenmin kan worden overgegaan tot enige commerciële exploitatie of handeling die aanleiding kan geven tot overconsumptie van medische verzorging.

10)Elke geneesheer-vennoot moet de andere vennoten inlichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening. De schorsing van een arts om de geneeskunde uit te oefenen, brengt voor deze arts het verlies mee van alle voordelen en uitkeringen, voor de duur van de schorsing. Noch de vennootschap noch één der vennoten mogen een vervanger van de vennoot aanduiden gedurende de eventuele schorsing van die vennoot. Dit verbod ontslaat bedoelde geneesheer er niet van de nodige maatregelen te nemen om de continuïteit van de verzorging te verzekeren voor de patiënten die in behandeling zijn op het ogenblik dat voornoemde sanctie in werking treedt. De getroffen schikkingen moeten meegedeeld worden aan de provinciale raad waarbij deze geneesheer is ingeschreven.

11)Elke geneesheer-vennoot oefent op medisch vlak werkelijk gezag uit over het personeel dat hem bijstaat. 12)Elke geneesheer-vennoot dient de vrije artsenkeuze, de diagnostische en therapeutische vrijheid, evenals het respecteren van het beroepsgeheim, te waarborgen.

13) Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris volgens de regels van het wetboek van vennootschappen en mits het ter goedkeuring neerleggen van het ontwerp van wijziging aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

14)Bovenvermelde doelstellingen zijn te interpreteren in de ruimste zin van het woord met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer. De in voorschreven doel opgenomen bepalingen welke in tegenspraak zijn met de regelen van de medische deontologie dienen daarom als niet gelezen te worden.

DUUR: de duur van de vennootschap is onbeperkt en haar activiteit neemt een aanvang op zesentwintig juli tweeduizend en elf.

Overname verbintenissen

De vennootschap neemt, met toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, de verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 26 juli 2011.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL: Bij de oprichting werd het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De heer Declerck Kristof, voornoemd, heeft ingeschreven op honderd (100) aandelen, volledig volstort.

Voormelde achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) werd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij BNP PARIBAS FORTIS.

ALGEMENE VERGADERING: Elk jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden, op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats.

Deze gewone algemene vergadering vindt plaats op de eerste vrijdag van de maand juni, om achttien uur. Indien die dag een feestdag is, wordt de gewone algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd voor een welbepaalde duur met een maximum van tien jaar. Herverkiezing is mogelijk.

De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle daden van bestuur en beschikking die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten worden voorbehouden aan de algemene vergadering en niet strijdig zijn met de "E-bvba" en geneesheren-associaties van de deontologische regels betreffende de Geneeskundige Plichtenleer.

De zaakvoerders mogen binnen de wettelijke en deontologische perken bijzondere machten toekennen aan lasthebbers; zij bepalen de wedde of vergoedingen van die lasthebbers. Het mandaat kan geen betrekking hebben op het verstrekken van medische dienstenpresta-lies die uitsluitend zijn voorbehouden aan de geneesheren-vennoten.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken van het hen verleende mandaat, overeenkomstig artikel 16 van de statuten.

Tot niet statutaire zaakvoerder werd aangesteld voor tien jaar, te rekenen vanaf 26 juli 2011: de heer Declerck Kristof, voornoemd.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. Elk jaar, op eenendertig december, worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld volgens de wet.

Het eerste boekjaar begint op zesentwintig juli tweeduizend en elf en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

W]NSTVERDELING: Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt vijf ten hon-'derd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reserve-fonds het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van alle vennoten met unanimiteit, op voorstel van de zaakvoerders, in de mate dat de wet het toelaat en rekeninghoudend met het feit dat, overeenkomstig de Geneeskundige Plichten-leer, als vergoeding voor de ingebrachte kapitalen slechts een normale intrest mag uitbetaald worden.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

Voorbehouden aan,het Belgisch Staatsblad

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van alle geneesheren-+vennoten vereist.

ONTBINDING EN VEREFFENING: De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden door beslissing van de algemene vergadering, in de vorm zoals voorzien voor wijziging aan de statuten.

Bij de ontbinding van de vennootschap dient een beroep te worden gedaan op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten. Bij overdracht van aandelen moet de garantie geboden worden dat de bewaring van de medische dossiers overgaan op artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft.

Het batig saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

VOLMACHT:

Volmacht wordt verleend aan:

De Heer Borghgraef Mark, zaakvoerder Boekhoudkantoor Borghgraef Mark Bvba, Antwerpsesteenweg 51, 2070 Burcht, erkend boekhouder-fiskalist BIBF 205593 (inschrijvingsnummer vennootschap BIBF 70048346), btw nr 0862.637.628, met recht van in de plaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op het aanvragen en/of wijzigen of schrappen van het ondernemingsnummer en de gegevens van de kruispuntbank ondernemingen, en met het oog op het indienen en rechtvaardigen van alle fiscale aangiften, zoals inzake (in de toekomst eventueel) BTW en Directe belastingen, en het verrichten van alle overige formaliteiten bij de betrokken administraties, waaronder ook de ondememingsloketten en neerlegging van de jaarrekening.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De notaris

Julie DE HERDT





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijkertijd hiermee neergelegd: afschrift van de akte.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. KRISTOF DECLERCK

Adresse
DAHLIASTRAAT 33 2540 HOVE

Code postal : 2540
Localité : HOVE
Commune : HOVE
Province : Anvers
Région : Région flamande