DR. LEEN DE MAEYER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. LEEN DE MAEYER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 553.906.721

Publication

27/06/2014
ÿþ Mod Word 11.1

:Itt; »` In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbankvan koophandel

Antwerpen

18 JUill 2D

,; .Gr-Iffi verpen

III1 II I III II III

+14124826*

~

V i

beh

aa

Bel

Stan





Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : DR. LEEN DE MAEYER

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met de rechtvorm van een bvba

Zetel : 2100 Antwerpen (Deurne), Lanteernhofstraat 106

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Frank BUYSSENS, geasso-'cieerd notaris te Zwijndrecht, provincie Antwerpen op 11 juni 2014, ter registratie aangeboden, blijkt:

Dat er een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door: Mevrouw DE MAEYER Leen Ingrid Elisabeth Felix, wonende te 2100 Antwerpen (Deurne), Gouverneur Holvoetlaan 11 (identiteitskaartnummer 591-5102095-94; rijksregisternummer 811007-266.34)

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en haar naam luidt: "DR. LEEN DE MAEYER". De zetel van de vennootschap is gevestigd te Lanteernhofstraat 106, 2100 Antwerpen (Deurne),

De vennootschap heeft tot doel :

1.De uitoefening van de geneeskunde op het gebied van huisartsengeneeskunde, door de vennoten-; huisartsen  met uitdrukkelijke uitsluiting van elke handelsactiviteit  in naam en voor rekening van de. vennootschap en met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer.

De activiteit omvat impliciet de inning en de uitkering van een vergoeding à rato van de geleverde prestaties', voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijne rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen voor zover deze in overeenstemming zijn met de geldende regels van de geneeskundige plichtenleer.

2.1-let ter beschikking stellen van aile nodige middelen aan de arts-vennoot

3.De inrichting van een medisch secretariaat en van algemene diensten die nuttig of nodig zijn voor de; hoofdactiviteit van de vennootschap.

4.Het aankopen, het huren en/of leasen en invoeren van alle medische apparatuur en bijhorende accommodaties voor voornoemde activiteiten, inclusief de gebouwen.

5.Het aanleggen van reserves om de nodige medische apparatuur en andere roerende en onroerende. goederen aan te schaffen.

6.Het scheppen van mogelijkheden om de vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische disciplines.

7.Het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over voormelde medische' onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken, het optreden als' stagebegeleider.

De vennootschap mag beleggen in roerende en onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel, zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten, en dit in gene mate aanleiding geeft tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. In geval van meerhoofdigheid dienen de beslissingen in verband met het investeringsbeleid te gebeuren met unanimiteit van stemmen,

De vennootschap mag alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks In verband staan met haar vennootschapsrechtelijk doel en in overeenstemming zijn met de geldende regels van geneeskundige plichtenleer. De vennootschap mag samenwerken met alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, toetreden tot een (kosten)associatie, een professionele vennootschap met rechtspersoonlijkheid of een middelenvennootschap, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere' geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet afgesloten mogen worden.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur vanaf 11 juni 2014. Het tijdstip waarop de: vennootschap begint te werken, wordt bepaald op 11 juni 2014.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro.

..... Het is verdeeld in honderd gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

553-906__-7

l Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal. ieder der aandelen is volledig volstort, zodat het maatsc-'happelijk kapitaal in totaal voor achttienduizend zeshonderd euro volstort is.

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 43 in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels : Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders,

natuurlijke personen. Deze zaakvoerders dienen steeds arts te zijn en de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening na te leven. De duur van het mandaat van de zaakvoerder(s) wordt beperkt tot de duur van diens medische activiteiten. Herverkiezing is mogelijk. Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder: voornoemde Dokter Leen De Maeyer verklaart deze opdracht te aanvaarden, met bevestiging dat zij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet. Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen niet éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan cm gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Het mandaat van de arts-zaakvoerder is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist. Reis- en andere kosten door de arts-zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald cp vertoon van een door de arts-zaakvoerder voor echt verklaarde staat. Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten. Voor zijn medische activiteit wordt de artsvennoot volgens medische gebruiken op een normale manier vergoed. Zo de enige arts-vennoot de commissaris-functie uitoefent, wordt hij voor die taak vergoed, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Ingeval van tegenstrijdigheid van belangen tussen (het college van) zaakvoerder(s) enerzijds en de vennootschap anderzijds dienen de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen te worden nageleefd.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig zijn of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, niet uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde niet-medische handelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

De zaakvoerder(s) is (zijn) niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij (ze) is (zijn) verantwoordelijk voor de uitvoering van de hem (hun) opgedragen taak en aansprakelijk voor bestuursfouten, overeenkomstig het gemeen recht en het Wetboek van Vennootschappen. Hij (zij) is (zijn) jegens de vennootschap en jegens derden hoofdelijk aansprakelijk voor alle schade die het gevolg is van de overtreding van het Wetboek van Vennootschappen of van de statuten, Professioneel is hij persoonlijk onbeperkt aansprakelijk. Ten aanzien van overtredingen waaraan hij (zij) geen deel hebben gehad, wordt (worden) hij (zij) van die aansprakelijkheid slechts ontheven indien hem (hun) geen schuld kan verweten worden en hij (zij) die overtredingen heeft (hebben) aangeklaagd op de eerste algemene vergadering nadat hij (zij) er kennis van heeft (hebben) gekregen.

Ieder vennoot heeft individueel de onderzoeks- en con-'trolebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. Zodra de vennootschap beantwoordt aan de wettelijke criteria waarbij de aanstelling van een commissaris verplicht wordt, zullen één of meerdere commissarissen worden aangesteld aan wie de contro-'le wordt opgedragen op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening.

De algemene vergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden de tweede vrijdag van de maand mei om zeventien uur, op de zetel of op elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De eerste gewone vergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand mei 2016 om 17.00 uur.

De zaakvoerder(s) en in voorkomend geval de commissaris(sen) kunnen zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen, Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag, De zaakvoerder(s) en de commissaris(sen) zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, de commissarissen en de zaakvoerder(s) tenminste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerder(s), alsook aan de andere opgercepen personen die erom verzoeken.

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, vennoot. Iedere vennoot mag slechts één volmacht uitoefenen.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald,

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot en met éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf 11 juni 2014 tot 31 december 2015,

De comparant verklaart mij, notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap vocr het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van één of meerdere

,,Oommissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld. De opdracht van de zaakvoerder is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

VOLMACHT

De comparant stelt aan als bijzonder gevolmachtigde, de Heer Ronald Van Opstal van het kantoor Ansoms Accounting, Gravin Elisabethlaan 1 bus 6, 2320 Haagstraten, aan wie de macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstehling en met macht voor iedere aangestelde om afzonderlijk te handelen, om alle verrich-ltin-'gen te doen teneinde:

- de vennootschap te vertegenwoordigen bij de ondememings-loketten, de kruispuntbank van ondernemingen, alle andere administratieve overheden, en alle belas-'tingad-+ministraties en aldaar alle formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen (huidige, voorgaande, toekomstige) en schrappingen;

- alle formaliteiten te vervullen bij de rechtbank van koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van alle documenten en formulieren.

De lastgever verklaart uitdrukkelijk op de hoogte te zijn van de kostprijs van deze dienstverlening.

VOOR UITTREKSEL

De Notaris FRANK BUYSSENS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Voor-ehoude aan hot $elgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik E3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/01/2015
ÿþ Mod Word 111

Lui,k B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111111,11.11111110,1,11111111

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

19 JAN. 2015

aft:le!ingqMpen

Ondernemingsar : 0553.906.721

Benaming

(voluit) : DR. LEEN DE MAEYER

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP O.V.V. BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : LANTEERNHOFSTRAAT 106 - 2100 DEURNE

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Verslag bedrijfsrevisor naar aanleiding van de quasi-inbreng Verslag van de zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 13.05.2016, NGL 30.08.2016 16544-0111-009

Coordonnées
DR. LEEN DE MAEYER

Adresse
LANTEERNHOFSTRAAT 106 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande