DR. LUC DEDECKER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. LUC DEDECKER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 892.901.331

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 04.06.2014, NGL 03.07.2014 14271-0055-017
29/01/2014
ÿþ+r~

Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ifeerglet11`C ariffie x'n4? d''" Re::elPlfd von «c©;homui te A%t,efjl, op

Griffie 2 t) 241=`1

II 10



Ondernemingsnr :0892.901.331

Benaming (voluit) :DR. LUC DEDECKER

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :Keizershoek 338/b, 2550 Kontich

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING

Uit een proces-verbaal verleden voor Paul Wellens, notaris, met zetel te Mortsel, op 18 december 2013, blijkt dat werd gehouden een buitengewone algemene vergadering van "DR. LUC DEDECKER" Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, gevestigd te 2550 Kontich, Keizershoek 338/b, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer BE 0892.901.331, en dat onder meer volgende besluiten werden genomen:

1. KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslag bedriifsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN DEN KEYBUS-VAN DER JEUGHT, waarvan de zetel gevestigd is te 2000 Antwerpen, Tabaksvest 87, vertegenwoordigd door de heer Erik VAN DER JEUGHT, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door de zaakvoerders, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de BVBA DR. LUC DEDECKER met zetel te Keizerhoek 338b, 2550 Kontich, RPR Antwerpen 0892,901.331,

voor een totale inbrengwaarde van 161.100,00 EUR,

bestaat uit:

Q' een deel van de schuldvordering die de heer Luc DEDECKER bezit ten laste van de vennootschap en wordt vergoed door toekenning van 868 nieuwe aandelen van de BVBA DR. LUC DEDECKER zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen;

Het verslag werd opgesteld rekening houdend met volgende uitgangspunten:

D dat de bijzondere algemene vergadering van 2 december 2013 heeft besloten tot toekenning van een bruto-dividend ten belope van 179.000,00°EUR in toepassing van de in artikel 537 WIB 92 bedoelde procedure

Q' dat deze bijzondere algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 WIB 92 bepaalde roerende voorheffing van tien procent, op te nemen in de kolom "credit" van een schuldrekening op naam van iedere aandeelhouder, en dit op datum van betaalbaarstelling van het dividend, meer bepaald op 18 december 2013.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel

Q' dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Q' dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

O dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is:

Tevens wil ik er aan herinneren dat het bestuursor aan verantwoordeli -kheid draai t over de nalevin : van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor de uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van tien procent.

1k wil tenslotte vermelden dat m Jn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Antwerpen, 18 december 2013.

Erik VAN DER JEUGHT

Bedrijfsrevisor".

Verslag zaakvoerders

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerders. Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van honderdéénenzestigduizend honderd euro (E 161.100,00) om het te kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (£ 18.550,00) op honderdnegenenzeventigduizend zeshonderdvijftig euro (E 179.650,00) door de hierna beschreven inbreng in natura (dividendvordering) ten belope van het overeenkomstige bedrag, mits creatie en uitgifte van achthonderdachtenzestig (868) nieuwe kapitaalsaandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van honderdéénenzestigduizend honderd euro (E 16I.100,00).

Inbreng

De heer Luc DEDECKER, voornoemd, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van de dividendvordering die hij aanhoudt in de boeken van de vennootschap voor een bedrag van honderdéénenzestigduizend honderd euro (E 161.100,00) .

De inbrenger verduidelijkt dat voornoemde ingebrachte dividendvordering tot stand is gekomen op heden ingevolge het betaalbaar zijn van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 02/12/2013. Ingevolge onderhavige inbreng wordt het verkregen netto-bedrag van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door de verschijner en wordt geschat op honderdéénenzestigduizend honderd euro (E 161.100,00), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

VERGOEDING

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrenger, beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning van achthonderdachtenzestig (868) nieuwe kapitaalsaandelen op naam, genummerd van honderdenéén tot en met negenhonderdachtenzestig, aan de heer Luc DEDECKER.

Deze achthonderdachtenzestig (868) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Toekenning lidmaatschapsrechten

De aldus door de heer Luc DEDECKER onderschreven achthonderdachtenzestig (868) aandelen worden, als volledig volgestort toegekend aan de onderschrijver ervan, dewelke bedingt dat de vermogenswaarde van deze achthonderdachtenzestig (868) aandelen toekomt aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen hem en zijn echtgenote bestaat en dat de lidmaatschapsrechten die aan dezelfde aandelen verbonden zijn, conform artikel 1401, 5° van het Burgerlijk Wetboek, eigen zullen zijn aan hemzelf.

De inschrijving van deze aandelen, op naam van de heer Luc DEDECKER, voornoemd, alleen, houdt in dat hij alleen jegens de vennootschap geldt als vennoot.

Tussenkomst

Is hier tussengekomen, mevrouw Karen HELLEMANS, echtgenote van de heer Luc DEDECKER, voornoemd, wonende te 2550 Kontich, Keizershoek 338/b, hier vertegenwoordigd door de heer Luc DEDECKER, voornoemd, krachtens onderhandse volmacht de dato twee december tweeduizend dertien, die aan onderhavige akte zal gehecht blijven, en dewelke na voorlezing van het vorige, verklaart en bevestigt;

- dat zij ermee instemt dat de heer Luc DEDECKER het hoger beschreven credit-saldo van de dividendvordering, dewelke toebehoort aan de huwgemeenschap die bestaat tussen haar en haar echtgenoot, inbrengt in de vennootschap;

- dat zij ermee instemt dat de lidmaatschapsrechten, verbonden aan de achthonderdachtenzestig (868) aandelen die toegekend worden ingevolge de inbreng in natura die toebehoort aan de huwgemeenschap die bestaat tussen haar en haar echtgenoot, worden toegekend aan haar echtgenoot alleen, de heer Luc DEDECKER voornoemd;

- dat haar echt_enoot, de heer Luc DEDECKER, voornoemd, jegens de vennootschap derhalve zal gelden als

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

~  Vbor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad enige vennoot met betrekking tot deze achthonderdachtenzestig (868) aandelen, en dat de vermogenswaarde van deze achthonderdachtenzestig (868) aandelen zal toebehoren aan de huwgemeenschap die bestaat tussen haar en haar echtgenoot.

Algemene voorwaarden van de inbreng

De voormelde dividendvordering wordt ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Verklaringen

Voormelde inbrenger verklaart volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaat uitdrukkelijk akkoord met het aantal aandelen dat hem ingevolge de inbreng wordt toegekend.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzonder aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

2. VASTSTELLING VERWEZENLIJTKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans honderdnegenenzeventigduizend zeshonderdvijftig euro (E 179.650,00) bedraagt, vertegenwoordigd door negenhonderdachtenzestig (968) aandelen.

3. AANPASSING STATUTEN

Als gevolg van voorgaande besluiten besluit de vergadering de statuten aan te passen als volgt:

Artikel vijf, eerste alinea, wordt vervangen als volgt:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdnegenenzeventigduizend zeshonderdvijftig euro (E

179.650,00) en is verdeeld in negenhonderdachtenzestig (968) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde

die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

4. VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De hier aanwezige zaakvoerder stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te Antwerpen:

De heer Luc Eberhardt;

De heer Francis van der Haert;

Mejuffrouw Julie Schaerlaken;

Mejuffrouw Nathalie Seppion.



VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) notaris Paul Wellens

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van het proces-verbaal

Gecoördineerde statuten

Verslag bedrijfsrevisor

Bijzonder verslag van de zaakvoerders



02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 27.07.2012 12359-0114-016
25/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 18.07.2011 11312-0034-015
16/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 09.07.2010 10297-0429-015
07/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 31.07.2009 09533-0100-012
05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 09.07.2015, NGL 29.07.2015 15372-0234-017

Coordonnées
DR. LUC DEDECKER

Adresse
KEIZERHOEK 338B 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande