DR. LUYCKX GUIDO, RADIOLOOG

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. LUYCKX GUIDO, RADIOLOOG
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.903.049

Publication

19/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.05.2014, NGL 11.09.2014 14587-0135-011
08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.05.2013, NGL 01.08.2013 13392-0119-011
24/05/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A1eergr he tri grkint van e Rechtbank van Ke_s. }pila.ree Axttwarpen

op I ; ' 'ií]~'~

&Ae ffil",

11

" 12093976"

bet



Be Sta

taatsblad Z47Ó3/2Ô12 - Annexes du Moniteur belge

ge

Bijlagen bij hë

Ondernemingsnr : &V5: k)%3 C y.9

Benaming (voluit) : Dr. LUYCKX Guido, Radioloog

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bredabaan 704

2990 Wuustwezel

Onderwerp akte : OPRICHTING -AANSTELLING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen op 3 mei 2012 neergelegd ter

registratie,

BLIJKT DAT :

1) De beer LUYCKX Guida Maria Rafaël Vera, geboren te Antwerpen op negenentwintig mei negentienhonderd vierenzestig, echtgescheiden, wonende te 2990 Wuustwezel, Bredabaan 704 (ID 5909955099-15 RR 640529 481-28) een burgerlijke vennootschap heeft opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam: "Dr. LUYCKX Guido, Radioloog"

2) Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt :

"De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van de geneeskunde, specialisme radiologie, het verlenen van adviezen, het houden van consultaties, het uitvoeren van studies en expertises en het geven van opleidingen en seminaries en spreekbeurten over deze onderwerpen door de artsen  vennoten -- radiologen in naam en voor rekening van de vennootschap.

De activiteiten van de vennootschap mogen in geen geval inbreuk doen op de Medische Plichtenleer, dit wil zeggen dat de geneeskunde wordt uitgeoefend door de artsen  vennoten, onder hun eigen professionele verantwoordelijkheid, die onbeperkt is en uitsluitend artsen telt die op de lijst van de Orde van geneesheren zijn ingeschreven. De vennoten dienen tot dekking van de aansprakelijkheid een verzekering af te sluiten en de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

De vennootschap mag overgaan tot het huren, leasen of aankopen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties inclusief gebouwen, kosten van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de artsen  vennoten. De activiteit omvat tevens het inrichten van algemene diensten en van een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

De vennootschap heeft tevens tot doel het scheppen van mogelijkheden om de vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in de medische disciplines, dit ten einde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de artsen vennoten worden uitgeoefend, eventueel in teamverband, en geenszins door de vennootschap. De artsen  vennoten verbinden zich ertoe hun volledige zelfstandige medische activiteiten in gemeenschap te brengen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening en mag overgaan tot de betaling aan de artsen  vennoten van een vergoeding in verhouding tot de prestaties die zij voor rekening van de vennootschap geleverd hebben.

Enkel zolang er slechts één vennoot is die alle aandelen bezit kan de vennootschap roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit ondergeschikt blijft aan dit maatschappelijk doel en kadert in het beheer ais een goed huisvader, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen. Bij meerhoofdigheid van de vennootschap vereisen de beslissingen in verband met het investeringsbeleid een unanimiteit van stemmen."

3) De vennootschap is gevestigd te 2990 Wuustwezel, Bredabaan 704.

4) De vennootschap is opgericht op 3 mei 2012 voor onbepaalde duur en rechtspersoonlijkheid verwerft vanaf de dag dat onderhavig uittreksel is neergelegd ter griffie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso Naam est handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

5) Het kapitaal van de vennootschap, dat volledig geplaatst is, bedraagt achttienduizend zeshonderd

(18.600,00) euro en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Op al deze aandelen is ingetekend door de enige oprichter die ze heeft volstort ten belope van

twaalfduizend vierhonderd (12.400,00) euro.

Totaal: honderd (100) aandelen en twaalfduizend vierhonderd (12.400,00) euro.

De comparant bevestigt dat elk aandeel tot beloop van twee/derde werd volstort, hetzij in totaal een bedrag

van twaalfduizend vierhonderd (12.400,00) euro.

6) Het boekjaar begint op een januari van ieder jaar en eindigt op een en dertig december van het daaropvolgend jaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot 31 december 2012.

7) De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winst uitgekeerd worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door het wetboek van vennootschappen en deze statuten. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vôôr de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de laatste dinsdag van mei van ieder jaar om zeventien uur op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

8) De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders aan wie volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

Als zaakvoerder is aangesteld : de heer LUYCKX Guido voornoemd.

De opdracht, die bezoldigd is, geldt voor periode van tien jaar, zonder evenwel statutair te zijn en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

' Krachtens de statuten is aan hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de

vennootschap op te treden in en buiten rechte. Hij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

10) Er geen commissaris werd aangesteld.

11) Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, wordt aangesteld: de heer Walter Sterkendries wonende te 2900 Schoten, Singel 111, aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving -met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving- van de vennootschap via de ondememingsloketten in de Kruispuntbank voor ondernemingenlrechtspersonenregister en voor haar eventuele registratie als B.T.W.-belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL - DE NOTARIS PETER TIMMERMANS

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notarrs, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

30/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.05.2015, NGL 22.10.2015 15654-0216-011

Coordonnées
DR. LUYCKX GUIDO, RADIOLOOG

Adresse
BREDABAAN 704 2990 WUUSTWEZEL

Code postal : 2990
Localité : WUUSTWEZEL
Commune : WUUSTWEZEL
Province : Anvers
Région : Région flamande