DR. M. KENIS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. M. KENIS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 474.556.563

Publication

03/12/2013
ÿþ Mad Wafd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank Van Koophandel te Antwerpen, op

2 1 NOV. 2013

Griffie

NIIIIIIII11~1111911

asieo ieR

II 01

io

Ondernemingsnr : 0474.556.563.

Benaming

(votuit) : DR. M. KENIS in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : De Roskam 29, 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Verwijzende naar het voorgelegde plan tot verdeling van de activa dd. 06/09/2013 en de goedkeuring van` de Rechtbank van Koophandel dd. 01/10/2013 dat de vereffening kan worden afgesloten, zijn op de bijzondere; algemene vergadering van 10/10/2013 volgende beslissingen genomen;

1 °Ontslag van de vereffenaar, de heer Marcel Kenis wonende te 2970 Schilde, De Roskam 29.

2°Sluiting van de vereffening.

3°De boekhouding en bescheiden van de vennootschap zullen in toepassing van de wettelijke voorschriften,

bewaard worden door de heer Marcel Kenis wonende te 2970 Schilde, De Roskam 29.

Marcel Kenis

Vereffenaar

v1 behi

aai

Bel! Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

27/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.12.2012, NGL 21.08.2013 13450-0001-012
20/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.12.2011, NGL 13.08.2012 12409-0066-011
18/05/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tL1I lt1I IllI ILU 1(I1 tLt llI I1l

*iaovoea~"

Vc behc

aan

Bek Staat

r '

 1 iitáli~iU~"'~

i t ;

~,üi

s;,~t~?~1

(íti C .

Griffie

+~~ (rsr ~7ïi~ti,_ vIrl 1*-1 ~41~

Ondernemingsnr : 0474.556.563

Benaming

(voluit) : Dr. M. KENIS

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2970 Schilde, De Roskam 29

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING  BENOEMING VAN VEREFFENAAR

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jacques Istas te Schilde op 29 maart 2012,  Geregistreerd drie bladen geen verzendingen te Zandhoven, Registratie, de 30/03/12 boek 125 blad 38. vak 6 Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR) De E.a. Inspecteur wn (getekend) W. Laureys.", dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap. met beperkte aansprakelijkheid Dr. M. KENIS, volgende besluiten heeft genomen:

1/ Na kennisname van het bijzonder verslag van de zaakvoerder van 20 februari 2012 houdende voorstel tot: ontbinding van de vennootschap, en de daarbijgevoegde staat van activa en passiva, alsmede van het

bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor de heer Werner VAN DEN KEYBUS, vertegenwoordiger van de'

burgerlijke coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN, gevestigd te 2000 Antwerpen, Tabakvest 87, heeft de vergadering beslist de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dr. M. KENIS, vroegtijdig te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf 29 maart 2012.

2/ Ten gevolge van de ontbinding, heeft de vergadering kennis genomen van het ontslag van de.

zaakvoerder. KENIS MARCEL MARIE EMERIC

3/ Als enige vereffenaar werd aangesteld de heer KENIS Marcel Maria Emeric, orthopedist, geboren te: Antwerpen op zesentwintig december negentienhonderd zesenveertig, wonende te 2970 Schilde, De Roskam' 29, onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging van zijn benoeming door de rechtbank van:

koophandel te Antwerpen. Het mandaat van de vereffenaar is kosteloos.

4/ Machten van de vereffenaar. Alle machten werden verleend aan de vereffenaar om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De enige vennoot beslist dat; desgevallend in voormeld verzoekschrift ook de bekrachtiging wordt gevraagd aan de rechtbank van; koophandel van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging door de rechtbank zou hebben gesteld in de hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap. De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen:

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

De vereffenaar heeft onder meer de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle goederen uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te, ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de; herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen, De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap. Hij mag onder zijn, verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt. Behoudens bijzondere delegatie wordt de' vennootschap voor alle handelingen geldig vertegenwoordigd door de vereffenaar. De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg; in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van: de vereffening moeten overzenden aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven ende_uitkeringen. te_ vermelden, _dient.aan.te_geven_wat_nog-moet_worden. vereffend.-.en dient bij het' Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

i1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

vereffeningsdossier te worden gevoegd. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd te worden. De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

5/ De statuten van de vennootschap werden geactualiseerd en aangeast aan de genomen beslissingen.

6/ De vergadering heeft bijzondere volmacht verleend aan de burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Global Account, met zetel te 2000 Antwerpen, Bourlastraat 3 bus 6, ondernemingsnummer 0879.657.168, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte van de akte;

- verslag van de zaakvoerder;

- verslag van de bedrijfsrevisor;

- beschikking van de rechtbank van Koophandel te Antwerpen van 13 april 2012 (waarbij de aanstelling van de vereffenaar werd gehomologeerd);

- gecoördineerde statuten.

Meester Jacques Istas, notaris met standplaats te Schilde,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

12/04/2012
ÿþ Mad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel le Aniwcrpen, op

30Ma2012

Griffie

11111211111111j1 i

Voc

behol

aan

Belgl

Staats

u



Ondememingsnr : 0474.556.563

Benaming

(voluit) : DR. M. KENIS

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : De Roskam 29, 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming zaakvoerder

Verwijzend naar de bijzondere algemene vergadering d.d. 01/03/2011 wordt de heer Marcel Kenis herbenoemd tot zaakvoerder en dit voor een periode van 10 jaar,

Marcel Kenis

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/08/2011 : ANT002454
28/07/2010 : ANT002454
11/08/2009 : ANT002454
29/08/2008 : ANT002454
31/07/2007 : ANT002454
22/08/2006 : ANT002454
10/10/2005 : ANT002454
08/11/2004 : ANT002454
08/12/2003 : ANT002454
09/12/2002 : ANT002454

Coordonnées
DR. M. KENIS

Adresse
DE ROSKAM 29 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande