DR. M. NEYRINCK-HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. M. NEYRINCK-HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.956.078

Publication

13/07/2015
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

flillit!tt111,1,11111M011f111

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

3 Q JUNI 2015

afdeleaftwerpen

Ondememingsnr :6 3 2" 9 5 fi. 07 8.~

Benaming (voluit) : DR. M. NEYRINCK-HUISARTS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Paul Van Ostaijenlaan 27

2540 Hove

Onderwerp akte : BVBA: Oprichting - Benoemingen

OPRICHTING

Uittreksel uit een akte verleden voor Patrick Knevels, notaris te Mortsel, op zesentwintig juni tweeduizend vijftien.

Oprichters:

Mevrouw Marion Augusta Joseph NEYRINCK, geneesheer - huisarts, geboren te Wilrijk op zestien juni negentienhonderd zesenzestig, wonende te 2540 Hove, Paul Van Ostaijenlaan 27. (rijksregisternummer 66.06.16.242-27)

Rechtsvorm van de vennootschap: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam van de vennootschap: Dr, M.. Neyrinck-Huisarts

Zetel van de vennootschap: 2540 HOVE, Paul Van Ostaijenlaan 27

Doel van de vennootschap:

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde, in het bijzonder de huisartsengeneeskunde en dit onder de persoonlijke en onbeperkte beroepsaansprakelijkheid van de geneesheer-vennoot en met inachtname van de Code van Geneeskundige Plichtenleer, met dien verstande dat de honoraria voor de geneeskundige verstrekkingen geïnd worden door en voor rekening van de vennootschap en dat de geneesheer-vennoot vergoedingen kan ontvangen van de vennootschap voor de door hem verrichte prestaties.

Tot doel van de vennootschap behoren evenzeer:

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten;

- het aanleggen van reserves om de vereiste medische apparatuur en andere roerende en onroerende goederen te kunnen aanschaffen met respect voor het burgerlijk karakter van de vennootschap;

- " de mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich bij te scholen en verder te bekwamen teneinde zijn medische activiteiten in optimale omstandigheden te kunnen uitoefenen. - De vennootschap kan roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit ondergeschikt blijft aan dit maatschappelijk doel en kadert in het beheer als een goede huisvader, voor zover het burgerlijk karakter van de, vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen. Indien meerhoofdig dienen de vennoten voorafgaandelijk de modaliteiten van: een akkoord over het investeringsbeleid met tenminste een 2/3 meerderheid schriftelijk vast te', leggen.

De vennootschap mag aile financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of. onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel.

In geen geval mogen de vennootschapsrechtelijke activiteiten leiden tot een inbreuk op de Code van Geneeskendige Plichtenleer.__________

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Duur:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de oprichting.

Zij krijgt evenwel pas rechtspersoonlijkheid vanaf de dag waarop het uittreksel uit de oprichtingsakte neergelegd wordt ten griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, en vangt haar activiteiten aan vanaf dezelfde dag.

Bedrag van het maatschappeliik kapitaal:

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600) euro, verdeeld in honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen met een nominale waarde van honderd (100) euro per aandeel. Bij de oprichting werd hierop twaalfduizend vierhonderd (12.400,00) euro volgestort.

De comparant heeft elk ingetekend aandeel gedeeltelijk volstort.

Het bedrag van de storting, hetzij twaalfduizend vierhonderd euro, wordt gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij Beifius Bank.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van zijn medische activiteiten binnen de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar, en voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging. De Algemene Vergadering kan beslissen over het al dan niet bezoldigen van het mandaat van zaakvoerder.

De werkverdeling, aile vergoedingen voor het gepresteerd werk - inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder - en terugbetalingen van kosten en vacaties worden vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de geneesheren-vennoten en de vennootschap die onderworpen is aan de voorafgaande goedkeuring van de Orde van Geneesheren. Deze bezoldiging dient overeen te stemmen met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap behalve voor die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet artsen delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

Een niet-arts kan enkel als mede zaakvoerder benoemd worden met dien verstande dat deze niet statutair benoemd wordt. Er moet ook duidelijk vermeld worden dat deze enkel kan instaan voor niet-medische aangelegenheden en dat hij/zij geen lidmaatschapsrechten noch stemrecht heeft op de algemene vergadering. De mede-zaakvoerder moet een natuurlijk persoon zijn.

De benoeming van dergelijke mede-zaakvoerder moet voldoende gemotiveerd, schriftelijk ter goedkeuring aan de Raad voorgelegd worden

Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, gehouden de gangbare artikelen van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch is hij gehouden de gangbare artikelen van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

Is zaakvoerder de enige vennoot en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch is hij gehouden de gangbare artikelen van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door de zaakvoerder(s).

De controle op de financiële toestand en de jaarrekening wordt aan één of meer commissarissen opgedragen tenzij de vennootschap aan de wettelijke vereisten voldoet am geen commissarissen te moeten benoemen; in dat geval heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, onverminderd het recht van de algemene vergadering om toch één of meer commissarissen te benoemen.

Wordt aangesteld als niet-statutaire zaakvoerder: mevrouw Marion NEYRINCK, voormeld, die verklaart het mandaat het aanvaarden en bevestigt dat zij niet werd getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste brz. van 1_uikB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~-

~

mod 11.1

Zij verklaart dat het mandaat van de zaakvoerder(s) behoudens andersluidende beslissing van de

Algemene Vergadering niet wordt bezoldigd.

Het mandaat neemt een aanvang op het ogenblik van de neerlegging vande oprichtingsakte.

Iedere wijziging dient voorafgaandelijk goedkeuring van de Orde te verkrijgen..

Er werd beslist geen commissaris aan te stellen.

Jaarvergadering:

De gewone algemene vergadering (jaarvergadering) moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de "

derde vrijdag van de maand juni, om zestien (16.00) uur.

Indien dit een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de volgende werkdag, om twintig

(20.00) uur,

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en zeventien.

Boekiaar:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot

en met eenendertig december tweeduizend en zestien.

Volmacht:

Er wordt volmacht verleend met recht van in de plaatstelling aan de heer Patrick Dirk Lieven

Bernhard VERSAVEL, geboren te Kortrijk op tien augustus negentienhonderd zesenzestig,

samenwonende te 2540 HOVE, Paul Van Ostaijenlaan 27 of één van zijn aangestelden teneinde:

*namens de vennootschap van post, douane, spoorwegen, verzendkantoren en bedrijven alle

brieven, pakken, kisten, colli's en zendingen alleraard, aangetekend of niet, al of niet met gekend of

opgegeven waarde, tegen betaling of niet, in bewaring genomen of gegeven goederen of

voorwerpen in ontvangst te nemen.

*het nodige te doen voor de inschrijving - met inbegrip eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of

schrappingen van de inschrijving van de vennootschap in het register van de burgerlijke

vennootschappen; alle andere formaliteiten te verrichten, nu en in de toekomst in verband met het

ondernemingsloket, de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsook voor alle andere administraties

als belastingen en RSZ.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voor registratie

DE NOTARIS

Getekend Patrick Knevels

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

. "

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
DR. M. NEYRINCK-HUISARTS

Adresse
PAUL VAN OSTAIJENLAAN 27 2540 HOVE

Code postal : 2540
Localité : HOVE
Commune : HOVE
Province : Anvers
Région : Région flamande