DR. M.-TH. NUIJTEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. M.-TH. NUIJTEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.988.803

Publication

12/05/2014
ÿþmod11.1

In de bijlagen bij het BelgieeLLRtaatshlatuukkand t maken kopie na neerlegging ter griffie

3a@rstitégd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

29 APR. 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

De Griffier

1111111111*NAllig. II III

Ondernemingsnr S-SP .9gg.So

Benaming (voluit) : DR. M.-TH. NUIJTEN*

Griffie

(verkort) :

Rechtsvorm BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: Petuniastraat 8

2400 Mol

Onderwerp akte :Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Dirk SERESIA te Overpelt op 25 april 2014, dat door de hierna vermelde

personen een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgerioht waarvan hierna de modaliteiten volgen:

IS VERSCHENEN

Mevrouw NUUTEN Maria Theresia Josephina Lucienne Catharina, geboren te Bree op negentien september negentienhonderdzeventig, echtgenote van de heer MARKEY Lieven Paul Komeet, geboren te Mortsel op vier juni negentienhonderdvierenzestig, wonende te 2400 Mol, Petuniastraat 8.

OPRICHTING

De enige verschijner verzoekt mij, notaris, de authentieke oprichtingsakte te verlijden van de burgerlijke vennootschap die zij opricht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid volgens Belgisch recht met als naam "Dr. M.-Th. Nuijten", waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 2400 Moi, Petuniastraat 8 en met een kapitaal van achttienduizendviehonderdvilftig euro (¬ 18.550,00) vertegenwoordigd door vijftig (50) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

VOORAFGAANDE VASTSTELLINGEN EN VERRICHTINGEN:

De optredende notaris heeft aan de enige verschijner lezing en uitleg gegeven van artikel 212 van het Wetboek van vennootschappen, luidend als volgt:

"De natuurlijke persoon die enige vennoot is van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt geacht hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van iedere andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die hij nadien alleen zou opriohten of waarvan hij nadien de enige vennoot zou worden, behalve wanneer de aandelen wegens overlijden aan hem overgaan.

Deze natuurlijke persoon zal niet langer geacht worden hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van de in het eerste lid bedoelde vennootschappen, zodra een nieuwe vennoot erin wordt opgenomen of zodra de ontbinding ervan wordt bekendgemaakt!'

Comparant verklaart er kennis van te hebben dat bij inbreng van haar volledige medische activiteiten in een professionele artsenvennootschap, zij geen andere professionele artsenvennootschap kan oprichten.

1.1. FINANCIEEL PLAN

V6i5r de oprichting van de vennootschap heeft de oprichter aan de optredende notaris een financieel plan overhandigd, waarin zij het bedrag van het maatschappelijk kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoordt. Het is gedateerd op heden.

1.2. OPRICHTERSAANSPRAKELIJKHEID

De optredende notaris heeft de oprichter ingelicht over de wettelijke bepalingen betreffende het financiële plan en de verantwoordelijkheid van de oprichter van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wanneer deze opgericht wordt met een kennelijk ontoereikend kapitaal.

1.3. QUASI-INBRENG

De optredende notaris heeft de versohijner er over ingelicht dat, indien de vennootschap binnen de twee jaar te rekenen vanaf de oprichting, overweegt een vermogensbestanddeel te verkrijgen, dat toebehoort aan een verschijner, zaakvoerder(s) of vennoot, tegen een vergoeding van ten minste één/tiende van het geplaatst kapitaal, deze verwerving onderworpen is aan de goedkeuring van de algemene vergadering, beslissend met een gewone meerderheid van stemmen, wat ook het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen moge zijn. In dat geval dient in de gevallen door de wet vereist voorafgaandelijk aan de vermelde algemene vergadering een verslag opgemaakt te worden door de commissaris of bij ontstentenis door een bedrijfsrevisor aangesteld door het bestuursorgaan, alsook een bijzonder verslag opgesteld door dit orgaan.

INSCHRIJVING OP HET KAPITAAL

Op het kapitaal wordt op de volgende wijze ingesohreven.

1.4.1. INBRENG IN GELD:

Op de laatste Na, van Luil B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrameriterende notaris, hetzij van de persoiatren)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtehening

V

beh

sa

Bel

Staé

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Op het kapitaal wordt volledig ingeschreven in geld door mevrouw Maria Theresia Nuijten, voornoemd, welke verklaart 4 in te schrijven op vijftig (50) aandelen tegen een fractiewaarde van driehonderdéénenzeventig euro (¬ 371,00) per aandeel, hetzij voor een globaal bedrag van achttienduizendvijfhonderdvietig euro {E 18.550,00), dewelke zij gedeeltelijk volstort ten belope van tweehonderdachtenveertig euro 1E 248,00) per aandeel, hetzij door inbreng van een globaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Bewijs van deponering

De verschijner verklaart en erkent dat tot gedeeltelijke volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400,00) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij Berfius Bank onder nummer BE46 0688 9967 5936. Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd bankattest de dato 22 april 2014 aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400,00) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op cie voornoemde bijzondere rekening. Ondergetekende notaris bevestigt dus de deponering van het gestorte kapitaal ten bedrage van twaalfduizend vierhonderd euro {E 12.400,00).

Vergoeding-aanvaarding

De aldus onderschreven aandelen worden als gedeeltelijk volstort toegekend aan mevrouw Maria Theresia Nuijten, die aanvaardt: vijftig (50) aandelen, genummerd van één (1) tot en met vijftig (50),

Vergoeding van de inbreng in geld - splitsing vermogenswaarde & lidmaatschapsrechten

De aldus onderschreven aandelen worden, als gedeeltelijk volstort toegekend aan de inbrenger ervan, mevrouw Maria-Theresia Nuijten, voornoemd, dewelke bedingt dat de vermogenswaarde van deze vijftig (50) aandelen toekomt aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen haar en haar echtgenoot bestaat en dat de lidmaatschapsrechten die aan dezelfde aandelen verbonden zijn, conform artikel 1401, 50 van het Burgerlijk Wetboek, eigen zullen zijn aan haarzelf« Deze aandelen zullen genummerd zijn van één (1) tot en vijftig (50) en zullen ingeschreven worden op naam van Maria-Theresia Nuijten, voornoemd, alleen,

De inschrijving van deze aandelen, op naam van Maria Theresia Nuijten, voornoemd, alleen, houdt in dat zij alleen jegens de vennootschap geldt als vennoot.

Tussenkomst

Is hier tussengekomen, de heer Lieven Markey, echtgenoot van mevrouw Maria-Theresia Nuijten, beiden voornoemd, dewelke na voorlezing van het vorige, verklaart en bevestigt :

- dat hij ermee instemt dat de lidmaatschapsrechten, verbonden aan de vijftig (50) aandelen die toegekend worden ingevolge de inbreng met gelden die toebehoren aan de huwgemeenschap die bestaat tussen hem en zijn echtgenote, worden toegekend aan zijn echtgenote alleen, mevrouw Maria-Theresia Nuijten, voornoemd;

- dat zijn echtgenote, mevrouw Maria-Theresia Nuijten, voornoemd, jegens de vennootschap derhalve zal gelden ais enige vennoot met betrekking tot deze vijftig (50) aandelen, en dat de vermogenswaarde van deze vijftig (50) aandelen zal toebehoren aan de huwgemeenschap die bestaat tussen hem en zijn echtgenote,

1,4.2. PLAATSING KAPITAAL

De verschijner stelt vast dat, ingevolge hetgeen voorafgaat, het kapitaal van de vennootschap volledig geplaatst en gedeeltelijk volgestort is,

Vervolgens verklaart de verschijner de statuten van de vennootschap vast te leggen als volgt: (bij uittreksel)

ARTIKEL ÉÉN  NAAM

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam ; "DR, M.-Th. Nuijten",,

ARTIKEL TWEE  ZETEL

De zetel van cie vennootschap is gevestigd te 2400 Mol, Petuniastraat

ARTIKEL DRIE  DOEL

De vennootschap heeft als doek

1/ De uitoefening van de geneeskunde als huisarts door haar geneesheer-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap en, onder naleving van de deontologische gedragsregels zoals bepaald in de Code van de Geneeskundige Plichtenleer die geacht wordt integraal deel uit te maken van de statuten.

2/ De inning van de erelonen door en voor de vennootschap en de uitkering van een normale, forfaitaire vergoeding à rato van de prestaties.

3/ Het verstrekken van medische adviezen en raadgevingen,

4/ de mogelijkheden scheppen om de vennoten-geneesheren toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in hun discipline aan de spits van de evolutie te blijven, alsook aan wetenschappelijk onderzoek doen, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

5/ De inrichting van algemene diensten en van een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten,

6/ De aankoop, het huren en/of leasen en invoeren van aile medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor de praktijk van de geneesheren-vennoten.

7/ het aanleggen van reserves teneinde aile nodige apparatuur en gebouwen, die noodzakelijk zijn om de bovenvermelde medische disciplines uit te voeren, aan te schaffen.

8/ Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheren-vennoten nuttig of nodig voor de uitoefening van voormelde activiteiten

De vennootschap mag aile roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn de rechtstreekse of onrechtstreekse verwezenlijking van haar doel te bevorderen en op het even welke wijze deel nemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijksoortig doel nastreven of die bijdragen tot algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden,

De vennootschap heeft als bijkomstig doel roerende en onroerende verrichtingen evenals beleggingen in roerende en onroerende goederen in zoverre dat:

- deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten;

Deze activiteiten geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van commerciële activiteit, welke ook;

- tussen de vennoten een voorafgaandelijk akkoord over het investeringsbeleid met ten minste een twee derde meerderheid wordt vastgelegd.

Op de laatste bl. van Luik B vermeldeo 7 Recto; Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de persotetn{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzten van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voce-. behouden

aan het

Belgisch Stàatsblad

^

Voor-, behoaen aan het Belgisch Stzlatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

ARTIKEL VIER  DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

ARTIKEL VIJF  KAPITAAL

Hel maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizendvijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00) en is verdeeld in vijftig (50) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Volstorting

Het kapitaal is volledig geplaatst en gedeeltelijk volgestort.

De nog niet volgestorte aandelen moeten op de door de zaakvoerder(s) vastgestelde tijdstippen volgestort worden in functie van de behoeften van de vennootschap.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop" die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

De vennoot die laattijdig is met het voldoen van deze volstortingsverplichting, zef een intrest, gelijk aan de wettelijke intrest, verschuldigd zijn aan de vennootschap, te rekenen vanaf de inbaarheid tot de dag van de werkelijke betaiing. Na een tweede verwittiging per aangetekend schrijven, die ten vroegste één maand na de eerste verwittiging kan geschieden, en die gedurende een maand zonder resultaat is gebleven, kan de zaakvoerder de vennoot vervallen verklaren van zijn rechten en kan de betrokken aandelen op de meest aangepaste wijze verkopen, onverminderd het recht van de vennootschap de niet voldane storting alsook eventuele schadevergoeding van de vennoot te vorderen, De prijs voor de verkoop van de aandelen wordt in de eerste plaats aangewend tot hun volstorting en vervolgens tot de vergoeding van de kosten van de verkoop, terwijl het saldo wordt uitgekeerd aan de nalatige vennoot. Indien de vennootschap geen koper vindt, kan zij zelf overgaan tot inkoop overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake. In geval van verkoop van de aandelen zullen deze onderworpen zijn aan de voorkoop- en goedkeuringsprocedure zoals hierna voorzien in de statuten.

Voorkeurrecht

Het wettelijk voorkeurrecht voor de vennoten is toepasselijk bij een kapitaalverhoging door inbreng in geld.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving. Wanneer na het verstrijken van de termijn voor de uitoefening van het voorkeurrecht blijkt dat het recht van voorkeur niet integraal werd uitgeoefend, dan komt dit recht toe aan de vennoten, die wel van hun recht gebruik gemaakt hebben naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, tenzij onder de vennoten die genteresseerd zijn in de uitoefening van het bijkomende voorkeurrecht éénstemmig een andere verhouding is overeengekomen.

Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals hoger vermeld kan slechts worden ingeschreven door personen die voldoen aan de voorwaarden voorzien in artikel zeven van de statuten

ARTIKEL ZES UITGIFTE VAN AANDELEN

De vennootschap kan aandelen uitgeven. Deze effecten zijn op naam en zijn voorzien van een volgnummer. Zij worden ingeschreven in een register. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven.

De vennootschap kan geen deelbewijzen die het kapitaal niet vertegenwoordigen, zoals warrants en obligaties, uitgeven.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt, worden de werkverdeling, aile vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerde werk  inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder  en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de geneesheren-venncten en de vennootschap die onderworpen is aan de voorafgaande goedkeuring van de provinciale orde van geneesheren.

De verdeling van de aandelen onder geneesheren-vennoten mag niet beletten dat elke geneesheer-vennoot een normale vergoeding krijgt voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk. Het relatieve aandelenbezit van de vennoten dient zich te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap.

ARTIKEL ZEVEN  AFSTAND VAN AANDELEN

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden afgestaan onder levenden noch overgedragen wegens overlijden dan met schriftelijke toestemming van alle vennoten.

Worden enkel als vennoten aanvaard: geneesheren ingeschreven op de Lijst van de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren, die bevoegd zijn om in België de geneeskunde uit te oefenen en voldoen aan de voorwaarden gesteld door de deontologische regels inzake professionele artsenvennootschappen om vennoot te kunnen worden en die in het kader van de vennootschap hun medische activiteiten uitoefenen of zullen uitoefenen en die door de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen zijn aanvaard

Elke geneesheer-vennoot moet de andere vennoten inlichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening,

Een arts aan wie door een wettelijk bevoegde instantie een verbod is opgelegd om de geneeskunde uit te oefenen, ontvangt geen inkomsten verbonden aan de uitoefening.

De geschorste arts moet bovendien maatregelen treffen om de continuïteit van de zorgen te verzekeren. Daartoe kan de arts zich tijdens de periode van het verbod laten vervangen door één of meerdere artsen met dezelfde wettelijke kwalificatie.

De maatregelen worden vooraf schriftelijk meegedeeld aan de bevoegde Provinciale Raad, die ze goedkeurt of aanpassingen ervan oplegt.

De beroepsuitoefenaars die deel uitmaken van de vennootschap, moeten de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening naleven.

De erfgenamen of legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden, hebben recht op de waarde van de overgedragen aandelen.

Enige vennoot

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

indien alle erfgenamen niet-geneesheren zijn, kan de aandelenoverdracht aan hen geldig gebeuren voor zover ze binnen de twee weken na het overlijden een procedure tot wijziging van het doel van de vennootschap daadwerkelijk hebben aangevat. De provinciale raad zal daarop toezien en zal nagaan of die procedure onverwijld wordt voortgezet. Bij het overlijden von de enige vennoot kan de overdracht aan de erfgenamen  niet-geneesheren ook geldig gebeuren indien zij binnen de vier weken na overlijden van de enige vennoot de procedure aanvatten om de aandelen op hun beurt over te dragen aan één of meerdere geneesheren die voldoen aan de voorwaarden voorzien in de statuten.

Op de laatste blz. van LHkB vermelden: Recto ; Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de porso(0)11(en bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod11.1

Tot op de dag van de wijziging van het doei van de vennootschap of van de overdracht van de aandelen aan een

. persoon die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden, warden de aan deze aandelen verbonden rechten

geschorst.

Bij ontstentenis van erfgerechtigden van de enige vennoot, vervalt de nalatenschap aan de staat en wordt de

vennootschap van rechtswege ontbonden,

ARTIKEL ACHT - GOEDKEURING PROVINCIALE RAAD VAN DE ORDE DER GENEESHEREN

Elke aandelenoverdracht onder levenden of bij overlijden moet bovendien voorafgaandelijk worden onderworpen aan de

goedkeuring van de provinciale Raad van de Orde der Geneesheren,

ARTIKEL NEGEN - ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn ondeelbaar en onsplitsbaar ten opzichte van de vennootschap.

De uitoefening van de rechten verbonden aan aandelen in onverdeelde of in naakte eigendom en vruchtgebruik

gesplitste eigendom, wordt geschorst tot overdracht van deze aandelen in volle eigendom aan een persoon die voldoet

aan de voorwaarden om vennoot te worden.

ARTIKEL TIEN - BESLAG

De erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden van de overleden vennoot of zelfs van een zaakvoerder zullen, om

welke reden ook, nooit het recht hebben de zegels te doen leggen op de bescheiden of documenten van de

vennootschap, noch inventaris te doen opmaken van de maatschappelijke goederen en waarden.

ARTIKEL ELF - BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, die vennoot en dus geneesheer-

moeten zijn.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt. Het

mandaat van de zaakvoeder is beperkt in de tijd, met name voor de duur van diens medische activiteiten. In geval van

meerhoofdigheid is de duur van het mandaat beperkt tot 6 jaar, hernieuwbaar.

Het mandaat van zaakvoerder kan bezoldigd worden bij beslissing van de algemene vergadering. De bezoldiging dient

overeen te stemmen met de werkelijk uitgeoefende bestuursaotiviteiten.

Reis- en andere kosten door de zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap, worden door deze laatste

terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder voor eoht verklaarde staat.

De kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten.

Voor zijn medische activiteit wordt de geneesheer-vennoot volgens medische gebruiken op een normale manier

vergoed.

Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met een gewone

meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Statutaire zaakvoerder

Het ontslag van een statutaire zaakvoerder kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen. Tengevolge van het

ontslag van een statutaire zaakvoerder is een statutenwijziging vereist«

ARTIKEL TWAALF -BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

Bestuursbevoegdheid

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om

alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te

verriohten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in

hun bevoegdheid«

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de

wettelijke bepalingen dienaangaande.

Vertegenwoordigingsbevoeodheid

iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de vennootschap te

vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de

algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden«

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de

zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de

aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

ARTIKEL DERTIEN - VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen voor niet-medische aangelegenheden, van wie de

volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen,

ARTIKEL VEERTIEN - BEËINDIGING MANDAAT ZAAKVOERDER - GEVOLGEN

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding

van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaarnverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder;

het voorvallen van een van deze gebeurtenissen reohtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een

zaakvoerder,

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur

verzekerd door de overblijvende zaakvoerder(s).

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een algemene

vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn vervanging te

voorzien.

ARTIKEL VIJFTIEN - NOTULEN VAN DE ZAAKVOERDER(S)

De beslissingen van de zaakvoerder(s) worden vastgelegd in notulen, ondertekend door ten minste de meerderheid van

de zaakvoerder(s) die aan de beraadslagingen hebben deelgenomen.

De aan het gerecht of elders over te leggen afschriften of uittreksels worden ondertekend door één zaakvoerder.

ARTIKEL ZESTIEN - CONTROLE

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de

Voorbehouden aan het Belgisch Stàatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vernielden Recto Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de persoloir(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod iti

yeer-

ebehouden

aan het

BeIgisch

Steatsblad

benoeming van een commissaris vereisen of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van de vennoten voor een termijn van drie jaar,

Zijn opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervalt.

De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de

controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij da aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld.

Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen.

Een commissaris kan tevens belast worden met uitzonderlijke werkzaamheden en bijzondere opdrachten zoals bedoeld

in het Wetboek van vennootschappen, en daartoe bezoldigd worden.

Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap

ontvangen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van

een commissaris. HU kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL ZEVENTIEN  BIJEENKOMST  BIJEENROEPING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de laatste vrijdag van de

maand juni om tien uur, indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag,

op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een

andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Bijeenroeping

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen agendapunten.

Zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Toezenden van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de vennoten, aan de zaakvoerders en aan de commissarissen een afschrift

, toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking gesteld.

Er wordt ook onverwijld en kosteloos een afschrift gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering

behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

ARTIKEL ACHTTIEN  STEMRECHT  VERTEGENWOORDIGING OP DE VERGADERING

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf geen vennoot dient te zijn, of schriftelijk

hun stem uitbrengen. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke

lasthebber of door hun vertegenwoordiger.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering

zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

ARTIKEL NEGENTIEN  BUREAU ALGEMENE VERGADERING  AFSCHRIFTEN

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste in functie zijnde zaakvoerder of, bij diens afwezigheid,

door de persoon gekozen door de aanwezige vennoten.

ARTIKEL TWINTIG  VERLOOP VAN DE ALGEMENE VERGADERING VAN VENNOTEN

Om tot de algemene vergadering van vennoten toegelaten te worden, moeten de vennoten, indien dit in de

bijeenroeping wordt geëist, zich minstens drie werkdagen voor de datum van de vergadering laten inschrijven op de

plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Het bureau verifieert deze aanwezigheidslijst,

maar de algemene vergadering besluit over de geldigheid van haar samenstelling.

De aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de vennoten en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen,

wordt door iedere vennoot of zijn gemachtigde ondertekend.

De beslissingen op een algemene vergadering worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen, behoudens

bij de bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen waar de beslissingen genomen worden volgens de

voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Verdaging jaarvergaderinq

" Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de

jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens

andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de

jaarrekening definitief vast te stellen,

Vraagrecht

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden

gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk

worden gesteld met betrekking tot hun verslag,

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

Notulen en afschriften

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die

erom verzoeken,

Er wordt een speciaal register gehouden waarin de notulen van de algemene vergaderingen worden bijgehouden.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een

register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Behalve wanneer besluiten van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd wcrden, moeten de

afschriften voor derden worden ondertekend door één zaakvoerder,

ARTIKEL EENENTWINTIG  BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar,

ARTIKEL TWEEËNTWINTIG  INVENTARIS  JAARREKENING

J



















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz van Lulk B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende nelaris hetzij van de persotoin(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

eed 11.1

Op het einde van elk boekjaar zal het bestuur een inventaris alsmede een jaarrekening opmaken, overeenkomstig de wet.

ARTIKEL DRIEËNTWINTIG WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat mits unanimiteit.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en rekening houdend met de regels van de deontologische code. Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan mits unanimiteit van aile vennoten besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap«

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden,

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het ncg niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

ARTIKEL VIERENTWINTIG  ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING LIGUIDATIESALO

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd« Zo de voorzitter van de rechtbank van koophandel weigert over te gaan tot bevestiging van hun benoeming, wijst hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan, Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen, Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigdheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft,

Voor zover de vennootschap de uitoefening van de geneeskunde tot doel heeft en voor zover de vennootschap tijdens haar vereffening als doel behoudt de uitoefening van de geneeskunde, dient bij de ontbinding van de vennootschap een beroep gedaan te worden op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten,

ARTIKEL VIJFENTWINTIG  GESCHILLENBESLECHTING

Aile moeilijkheden en geschillen die zich, betreffende de interpretatie en de uitvoering van onderhavige statuten, zouden voordoen, hetzij tussen Vennoten, hetzij tussen deze laatsten en erfgenamen, legatarissen of reohthebbenden van een overleden vennoot, zullen verplicht geregeld moeten worden door de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel gevestigd heeft.

Alle deontologische geschillen zullen voorgelegd worden aan de bevoegde Orde der Geneesheren.

ARTIKEL ZESENTWINTIG  WETTELIJKE BEPALINGEN

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten, wordt verwezen naar de wettelijke bepalingen terzake,

In de mate dat deze statuten enkel een herhaling zijn van de wettelijke bepalingen dienaangaande, dienen de erin vervatte verplichtingen niet als statutaire, doch louter als wettelijke verplichtingen aanzien te worden, zodat zaakvoerders en commissarissen enkel aansprakelijk kunnen gesteld worden wegens schending Van statutaire bepalingen in de mate dat verplichtingen geschonden worden waarbij van de wet wordt afgeweken of aan de wet wordt toegevoegd,

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG  WOONSTKEUZE

Elke vennoot, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar die in België geen aan de vennootschap geldig betekende woonplaats gekozen heeft, wordt geacht woonplaats te hebben gekozen op de zetel van de vennootschap, waar alle akten geldig aan hen kunnen betekend of aangezegd worden, waarbij de vennootschap geen andere verplichting heeft dan de bovenvermelde akten ter beschikking van de bestemmeling te houden.

ARTIKEL ACHTENTWINTIG  PLICHTENLEER  STATUTEN-WIJZIGING

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt. De geneesheer-vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De geneesheer die een patiënt behandelt, zal bijgevolg ten opzichte van deze laatste als geneesheer persoonlijk verantwoordelijk blijven. De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te worden.

Iedere vennoot is verder onderworpen aan al de regels van de bepalingen van Geneeskundige PlichtenIeer door de Nationale Raad van de Orde der Geneesheren opgesteld. Deze bepalingen maken integraal deel uit van deze statuten. Iedere wijziging van onderhavige statuten dient voorafgaandelijk goedkeuring van de Orde te verkrijgen.

" behouden-behouilen aan het " Belgisch Stgatsbtad



^ ^ +

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perseMn(er) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

yrrov

behoutlen

" aan het

Elelgisch

Staatsblad

mod 11.1

3.2, EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar vangt aan op datum van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de

bevoegde rechtbank, datum waarop de vennootschap volgens de oprichtingsakte begint te werken, om te eindigen op

éénendertig december tweeduizend vijftien.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand juni van het jaar tweeduizend zestien,

3.3. OVERNAME VERBINTENISSEN

Aile in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd overeenkomstig artikel 60 van het wetboek van vennootschappen.

WOONSTKEUZE

Voor de uitvoering dezer verklaart de verschijner keuze van woonplaats te doen in zijn woonplaats.

4.1, NIET STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap heeft de verschijner mij, notaris, verzocht te akteren dat benoemd wordt tot niet-statutaire zaakvcerder: mevrouw Maria Theresia Nuijten, voornoemd, dewelke verklaart haar mandaat te aanvaarden.

De zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte. BEZOLDIGING ZAAKVOERDER

De bezoldiging van de zaakvoerder zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering. OVERGANGSREGELING ZAAKVOERDER

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden voor een termijn gelijk aan de duur tijdens dewelke zij haar beroep als geneesheer-huisarts uitoefent, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zef optreden als volmachtdrager van de enige vennoot en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

4.4. COMMISSARIS

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

5. VOLMACHTEN SLOTVERKLARINGEN EN BEVESTIGING VAN IDENTITEIT

5.1. VOLMACHTEN

De verschijner en de aldus benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte die woonstkeuze doen op het kantoor te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13:

- Mejuffrouw Leen Petré;

- Mejuffrouw Julie Schaerlaken.

5.2 SLOTVERKLARINGEN

De verschijner erkent dat de optredende notaris hem gewezen heeft op de bijzondere verplichtingen aan de notaris opgelegd door artikel 9, paragraaf 1 alinea's 2 en 3 van de Organieke Wet Notariaat en heeft uitgelegd dat, wanneer een notaris tegenstrijdige belangen of de aanwezigheid van onevenwichtige bedingen vaststelt, hij hierop de aandacht moet vestigen van de partijen en hen moet meedelen dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman. De notaris moet tevens elke partij volledig inlichten over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen waarbij zij betrokken is en hij moet aan aile partijen op onpartijdige wijze raad verstrekken.

De verschijner heeft hierop verklaard dat zich hier volgens hem geen tegenstrijdigheid van belangen voordoet en dat hij alle bedingen opgenomen in onderhavige akte voor evenwichtig houdt en deze aanvaardt.

De verschijner bevestigt tevens dat de optredende notaris hem naar behoren heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit onderhavige akte en hem op een onpartijdige wijze raad heeft verstrekt

Voor ontledend uittreksel.

Samen hiermee neergelegd ; expeditie van de akte,.

Mtr Dirk Seresia

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, netzil van de persolo)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2014
ÿþrM\ Mod Werd 11.7

4 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



I!IIIIIIINI~IIIIRI

*14163793*

un

11

110

Neergelegd ter griffie van de

RECHTEANF. VAN F'sOt"}PkIAtV33EL

2 2 AUG, 2014

ANTVPERPEN aYci®r.#figURNHOUT

Du Q' lfficr

Ondernemingsnr : 0550.988.803

Benaming

(voluit) : DR. M. Th. Nuijten

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2400 Mol, Petuniastraat 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging verslagen quasi-inbreng

Neerlegging van het revisoraal verslag Omtrent de quasi-inbreng opgesteld op 22 juli 2014 door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, 'Van den Keybus  Van der Jeught", waarvan de zetel gevestigd is te 2000 Antwerpen, Tabakvest 87, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Antwerpen onder het nummer 0543.291.951, en gekend bij de BTW-administratie onder numme 8B 0543.291.951, vertegenwoordigd door de heer Erik Van Der Jeught, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 2018 Antwerpen, Montebellostraat 27 en het verslag van de zaakvoerder van 25 juli 2014 overeenkomstig artikel 220 en 222 van het Wetboek van vennootschappen.

Mevrouw Maria Theresia Nuijten

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd:

- verslag revisor dd. 22/07/2014

- verslag zaakvoerder dd. 25/07/2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 22.08.2016, NGL 29.08.2016 16521-0459-012

Coordonnées
DR. M.-TH. NUIJTEN

Adresse
PETUNIASTRAAT 8 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande