DR. MARC DE ROECK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. MARC DE ROECK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.496.929

Publication

14/03/2014
ÿþfait---" ----

[11-4-Eb111

mod 91.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van do Rechtfiant van Koophandel te intwl oipea, op

0 4 N4¢t 2014

Griffie

*14062172*

~

Ondernemingsar : 0544.496.929 Benaming (voluit) :

(verkort):

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Antwerpse Steenweg 55

2620 Hemiksem

i: Onderwerp akte : Rechtzetting publicatie

ll Tekst : in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van achtentwintig januari tweeduizend veertien, onder nummer 14027324, werd de gemeente van de maatschappelijke zetel van voormelde vennootschap foutief; vermeld.

Er werd ten onrechte vermeld:

"2660 Antwerpen (Hoboken), Antwerpse Steenweg 55".

Terwijl dit had moeten zijn:

"2620 Hemiksem, Antwerpse Steenweg 5511

Notaris Veerle Boere te Antwerpen (Borgerhout).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

DR. MARC DE ROECK

28/01/2014
ÿþ19 27 2A

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ de RRechtbank g; i¢s~:-~~  van van Maphandet te AntWerPen, op

~ 7Y

Griffie 01,. 2014

0ndernemingsnr: # © Sy t{- Lt

Benaming (voluit) : Dr. Marc De Roeck

(verkort) ; #

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Antwerpse Steenweg 55

2660 Antwerpen (Hoboken)

Onclerwer I akte : BVBA: oprichting

Tekst : Uittreksel uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Veerle Boere te Borgerhout op dertien januari] tweeduizend veertien, nog ter registratie aan te bieden, houdende de oprichting van een burgerlijke: vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « Dr. Marc; ;; De Roeck ».

!!Oprichter : De heer DE ROECK, Marc Omer Maria, geboren te Antwerpen op 2 februari 1956, wonende te 2660 Antwerpen (Hoboken), Antwerpse Steenweg 203, die heeft ingetekend op honderdzesentachtig (186); aandelen, hetzij de totaliteit der aandelen, en hierop achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00) betaalde van; het in speciën af te betalen kapitaal. De comparant verklaart derhalve dat de aandelen volledig volgestort; werden.

1Norfn: burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid.

!!Naam: Dr. Marc De Roeck.

1/Maatschappelijke zetel: 2660 Antwerpen (Hoboken), Antwerpse steenweg 55.

//Duur: onbepaalde duur.

1/Doel: De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde met specialisatie cardiologie door de

arts-vennoot, met inachtname van de regels van de Medische Plichtenleer. De vennoot oefent zijn volledige; ;; medische activiteit uit in naam en voor rekening van de vennootschap. De professionele aansprakelijkheid vans ;; de arts-vennoot is onbeperkt.

De vennootschap mag als bijkomstig doel alle roerende of onroerende verhandelingen doen, mits dit een] beheren is van de roerende en onroerende goederen als een goede huisvader, en zo dit niet de vorm van] aanvullende commerciële activiteit aanneemt. Dit bijkomstig doel mag op geen enkel ogenblik het burgerlijk, karakter van de vennootschap wijzigen en de beslissingen )n verband met het investeringsbeleid dienen tel gebeuren met unanimiteit van stemmen.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontolcgische en; administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek en de eisen van de; wetenschappelijke discipline. Meer precies waakt zij erover dat de vrije artsenkeuze in hoofde van de patiënt,: de diagnostische en therapeutische vrijheid alsook het respect voor het medisch beroepsgeheim behouden; blijven.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep; gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde, tot directe; of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie.

;; De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door ;j hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader aile mogelijke middelen ter beschikking. ;

Bovendien kan de vennootschap informatie verstrekken en of onderricht geven en dit in de breedste betekenis;

van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap mag samenwerken met alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar; overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook doorl de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren.

De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren.

Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer ter zake en na voorafgaande goedkeuring door de

Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren. ;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

,4. .

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

//Maatschappelijk kapitaal: Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en werd volgestort ten belope van bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder nominale waarde. De aandelen zijn op naam en ondeelbaar.

//Bestuur: Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt zo de enige vennoot enige zaakvoerder is uitgeoefend voor de duur van zijn activiteit in de vennootschap

Zo er meerdere vennoten of zaakvoerders zijn is de duur van het mandaat als zaakvoerder beperkt tot een herkiesbare termijn van zes jaar. De algemene vergadering kan hun mandaat herroepen of hernieuwen Een zaakvoerder van de vennootschap hoeft niet noodzakelijk een geneesheer te zijn. Indien een niet-arts zaakvoerder wordt van een professionele artsenvennootschap kan deze onmogelijk enige zaakvoerder zijne Alleszins dient een geneesheer-vennoot als zaakvoerder benoemd te worden, die de eindverantwoordelijkheid draagt en de beslissingen van de medezaakvoerder moet bekrachtigen. Hij heeft ook de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is en die handelingen die betrekking hebben op het verstrekken van medische prestaties. ledere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Hij kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor niet-medische rechtshandelingen zijn geoorloofd. De Iasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

//Controle: Voor zover de wet zulks voorschrijft zal het toezicht van de vennootschap opgedragen worden aan één of meer commissarissen die zulten benoemd worden met inachtname van de wettelijke bepalingen terzake. Wordt geen commissaris benoemd dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich te dien einde laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant.

//Algemene vergadering: Bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen wordt beslist geen commissaris te benoemen.

//Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders een inventaris op, alsmede de jaarrekening en het jaarverslag, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. //Aanvang en einde van het eerste boekjaar  eerste jaarvergadering: De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden op vijfentwintig juni om twintig uur in het jaar tweeduizend vijftien.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot eenendertig december tweeduizend veertien.

//Overname van verbintenissen: De oprichter verklaart door ondergetekende notaris op de hoogte te zijn gebracht van de bepaling in artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen dat zij die verbintenissen hebben aangegaan voor de vennoctschap in oprichting voor deze verbintenissen hoofdelijk en persoonlijk aansprakelijk zijn, indien de vennootschap deze verbintenissen niet uitdrukkelijk overneemt binnen twee maanden na de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De oprichter verklaart bij toepassing van zelfde bepaling dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die door hem werden aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf 1 januari 2013 laatst, onder opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging van de oprichtingsakte, Voormelde verbintenissen zullen worden geacht van het begin af door de vennootschap te zijn aangegaan, van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven

Dit geldt eveneens voor de verbintenissen die door hem worden aangegaan vanaf heden en vôôr de neerlegging van de oprichtingsakte, welke verbintenissen evenwel dienen te worden bekrachtigd eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven.

//Winstverdeling: Van de nettowinst wordt vijf procent voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de netto-winst wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering, met dien verstande dal slechts een normaal dividend mag uitbetaald worden, niet hoger dan de gemiddelde marktrente voor Ingebrachte kapitalen.

Voor het aanleggen van een reserve is een eenparige beslissing van alle geneesheren-vennoten vereist. //Benoeming van zaakvoerder: Voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden wordt door de oprichter tot gewone zaakvoerder benoemd:

De heer Marc DE ROECK, voornoemd

die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is ingevolge enige wettelijke maatregel, en die verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden.

Zijn mandaat zal bezoldigd zijn zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

De zaakvoerders zullen maar hun taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie. //Bijzondere volmacht: Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de comparant aan Global Account bvba (Werner Vandenkevbus), Gevestigd te 2000 Antwerpen, Bourlastraat 3 bus 6, de nodige machten verleend om alle formaliteiten die de oprichting van onderhavige vennootschap zullen volgen, te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de inschrijving van de vennootschap ln het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

mod 11.1

rechtspersonenregister, de KBC, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en in het' algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen, en dit met macht tot in de plaatsstelling.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Veerie Boere

Samen hiermee neergelegd;

-uitgifte van de akte.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 31.08.2015 15558-0205-013

Coordonnées
DR. MARC DE ROECK

Adresse
ANTWERPSE STEENWEG 55 2620 HEMIKSEM

Code postal : 2620
Localité : HEMIKSEM
Commune : HEMIKSEM
Province : Anvers
Région : Région flamande