DR. MICHAEL WOLF

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. MICHAEL WOLF
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 561.777.874

Publication

18/09/2014
ÿþIn de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Md Word 11.1

Op de faalste blz. van Luik E3 vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verlegenwoordigen

Verso : Naam on handtokoning.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

II

II

*14171 76*

Rechtbank van koophinelef e-hverpen

0 9 SEP. 2014.

afdellno Antvverpen

Grithe

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Dr. Michael WOLF (verkort):

Rechtsvorm: burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschapt met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Jachtlaan 34 - 2650 Edegem

(volledig adres)

Onderwerp akte Oprichting

Het blijkt uit de akte verleden voor Meester Ludo GIELEN, notaris te Edegem-Elsdonk, op negenentwintig augustus tweeduizend veertien, in registratie

Dat de heer Michael WOLF, wonende te 2650 Edegem, Pastoor Wouterstraat 3 bus 5 een burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht voor onbepaalde duur, met zetel te 2650 Edegem, Jachtlaan 34, in het rechtsgebied van de rechtbank van koophandel te Antwerpen, onder de naam "Dr. Michael WOLF",met als doel

Doel

In binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden het uitoefenen van de geneeskunde door de arts-vennoot op het gebied van de oftalmologie, dit door de enige vennoot rekening houdend met de Medische Plichterdeer.

De arts-vennoot verbindt zich ertoe zijn volledige medische activiteiten in gemeenschap te brengen.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend.

Het doel kan onder meer omvatten

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de arts-vennoot;

- het scheppen van de mogelijkheden om de arts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

- het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake oftalmologie en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

561 " 777.874-f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren (in voile eigendom, via leasing, via andere zakelijke rechten, etc ,..), dit als bijkomstig doel, dit zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten.

In geval de vennootschap meerdere vennoten telt dienen dan weI de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid te worden bepaald.

Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van artsen. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van artsen. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De vennootschap mag een mandaat als zaakvoerder/bestuurder opnemen in andere vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven. Een arts-vennoot dient aangeduid te worden en zal belast worden met de uitvoering van de opdracht aIs zaakvoerder/bestuurder in naam en voor rekening van de vennootschap.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550) EUR vertegenwoordigd door honderd ( 100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen, aile onderschreven door de heer Michael Wolf, en volgestort voor meer dan twee derde elk zodat de vennootschap beschikt over 12.400 EUR.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen. Indien een niet arts zaakvoerder wordt van een professionele artsenvennootschap kan deze onmogelijk enige zaakvoerder zijn.

Alleszins dient een geneesheer vennoot als zaakvoerder benoemd te worden, die de eindverantwoordelijkheid draagt en de beslissingen van de medezaalcvoerder moet bekrachtigen.

De zaakvoerder moet bekend zijn en wanneer het gaat om een rechtspersoon dan moet minstens -ait de statuten blijken dat er geen strijdigheid is met de bepalingen van de Code van geneeskundige plichtenleer en moet een natuurlijke persoon aangewezen zijn die de zaakvoerder-rechtspersoon vertegenwoordigt.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vast vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervuIlen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap waarin zij is toegetreden, komt de bevoegdheid om een vast vertegenwoordiger te benoemen, toe aan het bestuursorgaan.

Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt zo de enige vennoot enige zaakvoerder is uitgeoefend voor de duur van zijn medische activiteit in de vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zo er meerdere zaakvoerders zijn is de duur van het mandaat als zaakvoerder beperkt tot een herkiesbare termijn van zes jaar.

Winstverdeling:

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven.

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van alle geneesheren-vennoten vereist.

Algemene vergadering:

De jaarvergadering wordt gehouden op 28 december om 19 u.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag,

Boekjaar:

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

OVERGANGSBEPALINGEN:

Eerste boekjaar.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 30 juni 2015.

Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op 28 december 2015.

Overname verbintenissen

Bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen neemt de vennootschap de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf 1 juif 2014. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Benoeming

Dokter Michael Wolf, Pastoor Woutersstraat 3 bus 5 wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor een duur van tien jaar. Zijn bezoldiging zal jaarlijks door de Algemene Vergadering vastgesteld worden.

13ijzondere volmacht voor Kruispuntbank Ondernemingen en BTW.

Als bijzondere volmachtdragers, die elk afzonderlijk kunnen optreden, worden aangesteld:

1. de vennootschap "Boehme & Anthoon BVBA" te 2550 Kontich, Veldkant 31, aan wie de macht wordt verleend, met recht van indeplaatsstelling, om het nodige te doen voor de inschrijving, met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving, van de vennootschap in de Kruispuntbank Ondernemingen en voor haar registratie als BTW-belastingplichtige.

2. Ad-Ministerie bvba, Brusselsesteenweg 70A, 1860 Meise vertegenwoordigd door Adriaan De Leeuw, aan wie de macht wordt verleend, met recht van indeplaatsstelling om het nodige te doen voor de inschrijving, met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het Kruispuntbank Ondernemingen,

Voor eensluidend verklaard analytisch uittreksel, afgeleverd v(56r registratie De notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

4 Voor,

behouden aan het Belgisch Staatsblad

. . . .  _ ......

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende nolaris, hetzij van de perso(o)n{en) bovecgd do rechtspersoon ton aan7ien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. MICHAEL WOLF

Adresse
JACHTLAAN 34 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande