DR. MIRANDA ZEEGERS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. MIRANDA ZEEGERS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.918.689

Publication

24/10/2013
ÿþMod Wafd 11.1

! ii,< ' ` ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

1

IIIIII

*13162173*

15 OKT. 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

ri i

Ondernemingsnr : 0834.918.689

Benaming

(voluit) : DR. MIRANDA ZEEGERS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Mgr. Miertstraat 26 Bus 4, 2460 Kasterlee

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 30 september 2013, wordt de maatschappelijke zetel vanaf 1 oktober 2013 verplaatst naar:

Jokerstraat 11

2300 Turnhout

Miranda Zeegers

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

26/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 21.08.2013 13444-0165-009
05/04/2012
ÿþ Mptl Word 11.1

9 tlj In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden, aan het Belgisch staatsbias *iaoe9ias*

NEEFtGeLEGV

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 0. MAM 2012

KOOPHANDEL. j  NHOUT

`fi riffier

Ondernemingsnr : 0834.918.689

Benaming

(voluit) : DR. MIRANDA ZEEGERS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Meere Goor 26, 2460 Kasterlee (volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 10 maart 2012, wordt de maatschappelijke zetel vanaf 15 maart 2012 verplaatst naar:

Mgr. Miertstraat 26 bus 4

2460 Kasterlee

Miranda Zeegers

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/04/2011
ÿþ Mod 2.1

} In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Voc behoi~ aan I Belgi Staats

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2011- Annexes du Moniteur belge



NRrcERGF_LEGD

GRI;=I-#r Rr '..;HT^.?:,K VAN

2 9 r1,1;1,',.3 211

KOOPHAPrifik TUR;`, -IOUT

r>.3 :.riffimr

" 11053584"

Ondernemingsnr : 2(1 . Q j 1.689

Benaming

(volte) : Dr. Miranda Zeegers

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba

Zetel : 2460 Kasterlee, Moore Goor 26

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden op 28 maart 2011 voor geassocieerd notaris Katrien Eerens te Geel, ter registratie neergelegd, dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba opgericht werd, met volgende kenmerken:

1. naam-rechtsvorm: bvba "Dr. Miranda Zeegers"

2. zetel: 2460 Kasteriee, Meere Goor 26

3. oprichter(s): Mevrouw ZEEGERS Miranda Wilhelmus Maria, geneesheer-nefroloog, geboren te Ulestraeten op 12 mei 1976, wonende te 2460 Kasterlee, Meere Goor 26.

4. doel: De vennootschap heeft tot doel : de uitoefening van de geneeskunde, specialisatie nefrologie door de geneesheer vennoot, met inachtname van de regels van de Medische Plichtenleer.

De vennoot oefent zijn volledige medische activiteit uit in naam van en voor rekening van de vennootschap. De professionele aansprakelijkheid van de geneesheer-vennoot is onbeperkt.

Zij mag alle financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, alle onroerende goederen en rechten verwerven en beheren als een goed huisvader en alle rechtshandelingen dienaangaande stellen, doch erover wakend dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek en de eisen van de wetenschappelijke discipline. Meer precies waakt zij erover dat de vrije artsenkeuze in hoofde van de patiënt, de diagnostische en therapeutische vrijheid alsook het respect voor het medisch beroepsgeheim behouden blijven.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde, tot directe of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking.

Bovendien kan de vennootschap informatie verstrekken en of onderricht geven en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

à

De vennóotschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van. geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren.

Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer ter zake en na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

5. kapitaal: 18.600 ¬ , verdeeld in 186 aandelen zonder aanduiding nominale waarde, volstort ten belope van 12.400¬ door de enige oprichter.

6. bestuur: De vennootschap wordt beheerd door een of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. Ook niet-geneesheren mogen zaakvoerder zijn.

De vergadering die hen benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun bezoldiging en, indien zij met meerdere zijn, hun bevoegdheid. Wanneer er slechts één zaakvoerder is worden alle aan de zaakvoerders verleende machten aan deze laatste toevertrouwd.

Het mandaat van de zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt uitgeoefend voor een herkiesbare termijn van tien jaar.

Het mandaat van de zaakvoerder kan bezoldigd zijn. De werkverdeling, alle vergoedingen voor het gepresteerde werk  inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder  en

d1D terugbetalingen van kosten en vacaties worden vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen geneesheren-vennoten en de vennootschap, die onderworpen is aan de voorafgaande goedkeuring van de Orde van Geneesheren.

e

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten in naam van de vennootschap; hij kan in zijn naam alle bestuurs- en beschikkingshandelingen verrichten. Al hetgeen niet uitdrukkelijk is voorbehouden door de wet of door de huidige statuten aan de algemene

e vergadering behoort tot zijn bevoegdheid.

Hij kan onder zijn eigen verantwoordelijkheid bijzondere lasthebbers aanstellen voor bepaalde handelingen voor niet-medische activiteiten.

d Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in recht als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde

o vertegenwoordiger.

co~o De zaakvoerder-niet-vennoot die geen geneesheer is, zal noodzakelijk een natuurlijk persoon zijn. Hij heeft ook

o de meest uitgebreide beveoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is en die handelingen die betrekking hebben op het verstrekken van medische prestaties.

et 7. Vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in recht als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. Boekjaar: 01/01 tot 31/12. Het eerste boekjaar zal eindigen op 31/12/2011.

9. Jaarvergadering: 25 juni om 20uur.

10. Stemrecht- Toelating tot algemene vergadering: Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een andere vennoot, drager van een bijzondere volmacht; hij kan zelfs zijn stem uitbrengen

et schriftelijk of per telegram. Uitgenomen in de gevallen waarin de wet er anders over beschikt, geeft elk aandeel recht op één stem. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit

pQ geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e- mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vernield. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

11. Bestemming winst/vereffeningssaldo:

Bestemming winst: Op de netto-winst, na belastingen en overdracht naar de onbeschikbare reserves, wordt er ten minste één/twintigste vooraf genomen ten einde een wettelijke reserve aan te leggen; Deze voorafneming zal ophouden verplichtend te zijn van zodra deze reserve eenttiende van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben. Het saldo zal gelijk worden verdeeld onder alle aandelen, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om het met éénpang akkoord van alle geneesheren-vennoten te bestemmen aan een speciale reserve, om het opnieuw over te dragen of er een andere bestemming aan te geven.

Bestemming vereffeningssaldo: conform de wet

12. Zaakvoerder(s): Wordt tot zaakvoerder benoemd, behoudens herroeping door de algemene vergadering met gewone meerderheid: mevrouw ZEEGERS Miranda, voornoemd, die verklaart deze benoeming te aanvaarden. Het mandaat van de zaakvoerder-vemnoot is beperkt in de tijd en wordt uitgeoefend voor een herkiesbare termijn van tien jaar.

13. Overname van verbintenissen: De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 januari 2011. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

14. Volmacht: De verschijners verklaren aan te stellen als bijzonder mandataris van de vennootschap, de heer Marc DE MUYNCK te Mol, Molderdijk 124, ten einde alle nodige formaliteiten te verrichten voor de oprichting van de vennootschap betreffende de inschrijving, wijziging, stopzetting van de vennootschap bij de diensten van het ondememingsloket. Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondememen.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel,

Katrien EERENS, Geassocieerd Notaris te Geel.

Tegelijk neergelegd: afschrift oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. MIRANDA ZEEGERS

Adresse
MONSEIGNEUR MIERTSTRAAT 26, BUS 4 2460 KASTERLEE

Code postal : 2460
Localité : KASTERLEE
Commune : KASTERLEE
Province : Anvers
Région : Région flamande