DR. N.R.A. MOLLET

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. N.R.A. MOLLET
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.698.010

Publication

08/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 26.09.2013 13616-0187-011
10/11/2011
ÿþM "

Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 8 OKT. 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

Ge.rite De griffier

1

Voor-

be? ouden

aan [iet

Belgisch

Staatsblad

110110111111111

*11170449*







t3ndememingsnr: petO . h°J$ ®u©

= eetatnbg

(voluit) : Dr. N.R.A. MOLLET

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2300 Turnhout, Smalvoortstraat 15 bus 3.

Onderwerp Mirte ; OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uittreksel uit een oprichtingsakte van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid verfeden voor notaris Jacqueline Helderweirt, te Antwerpen, district Berchem op 20 oktober 2011, "Geregistreerd drie bladen geen renvooien, te Antwerpen, negende kantoor der registratie op 21 OKT. 2011 boek 225 blad 59 vak 17 ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR) De eerstaanwezend inspecteur (getekend) C. VAN ELSEN " bevattende:

1 Q' Rechtsvorm en Naam: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam " Dr. N.R.A. MOLLET ".

2E] Zetel: 2300 Turnhout, Smalvoortstraat 15 bus 3.

30 Duur: de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur

40 Identiteit van de oprichter en de vennoten die hun inbreng nog niet volledig hebben volgestort met het bedrag van hun nog niet volgestorte inbrengen:

- De heer MOLLET Nico Robert Arnold, wonende te Nederland, 5094 EG Lage Mierde, Wellenseind.

50 Bedrag Kapitaal; het gestorte bedrag: het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, volledig volgestort zoals blijkt uit het aan ondergetekende notaris overhandigde bankattest uitgaande van de naamloze vennootschap Bank J. Van Breda & C°, gedateerd op 18 oktober 2011.

60 Samenstelling Kapitaal: volledig door inbreng in geld.

7Q' Boekjaar: ieder boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december daaropvolgend. Uitzonderlijk loopt het eerste boekjaar vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot éénendertig december tweeduizend en twaalf.

80 Bepalingen inzake het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en van het saldo na vereffening:

na eventuele voorafname voor het wettelijk reservefonds besluit de jaarvergadering soeverein betreft het overschot onder voorbehoud van hetgeen is bepaald in het wetboek van vennootschappen. Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van alle geneesheren-vennoten vereist.

Ieder batig saldo der vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

90 Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden, de omvang en wijze van uitoefening van de bevoegdheid, hetzij alleen, hetzij gezamenlijk, hetzij als college:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer geneesheer-zaakvoerder(s) die tevens vennoot moet(en) zijn. Het mandaat van zaakvoerder dient van welbepaalde duur te zijn met een maximum van tien jaar. Uittredende zaakvoerders zijn herkiesbaar.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap op te treden en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden als in rechte.

Indien er verschillende zaakvoerders zouden warden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Ieder zaakvoerder heeft het vermogen om onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde bevoegdheden of machten tijdelijk over te dragen aan niet-vennoten bij bijzondere volmachten doch enkel voor niet-medische zaken.

Werd als statutair-zaakvoerder voor de duur van tien jaar benoemd: de heer MOLLET Nico Robert Arnold, wonende te Nederland, 5094 EG Lage Mierde, Wellenseind 576.

100 Aanwijzing van de commissarissen: er werd geen commissaris benoemd.

110 Doel: de vennootschap heeft tot doel:

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van darden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

2_.

V~or-

tbehouden as~ti het Belgisch

Staatsblad

I é.

De uitoefening van de geneeskunde met een specialisatie in de radiologie door de geneesheer-vennoot-radioloog in naam en voor rekening van de vennootschap, onder zijn persoonlijke en onbeperkte beroepsaansprakelijkheid en met inachtneming van de regels van de geneeskundige plichtenleer en met dien verstande dat de honoraria voor de geneeskundige verstrekkingen geïnd worden door en voor de vennootschap en dat de geneesheer-vennoot een vergoeding kan ontvangen van de vennootschap voor de door hem verrichte prestaties.

Om dit doel te bereiken kunnen volgende middelen worden aangewend:

- de inrichting van een medisch secretariaat en van algemene diensten die nuttig of nodig zijn voor de hoofdactiviteit van de vennootschap;

- de aankoop en het huren van alle medische apparaten en bijhorende accommodaties voor deze activiteit; - het verlenen van aile medische bijstand aan de patiënten;

- het aanleggen van reserves ten einde alle nodige apparatuur en andere roerende en onroerende goederen aan te schaffen;

- het scheppen van mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich bij te scholen en verder te bekwamen.

En in het algemeen alle onroerende en roerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande te stellen voor zover dit ondergeschikt blijft aan het maatschappelijk doel en kadert in het beheer als een goede huisvader en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat de activiteiten een regelmatig commercieel karakter mogen krijgen.

120 Plaats, dag en uur van de jaarvergadering, alsmede de voorwaarden voor toelating en voor de uitoefening van het stemrecht;

Alle vergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap

De jaarvergadering heeft plaats op de eerste vrijdag van juni om twintig uur, of op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, indien gemelde dag een wettelijke feestdag zou zijn.

Enkel een geneesheer-specialist-radioloog kan vennoot zijn. De lidmaatschapsrechten verbonden aan een aandeel kunnen slechts worden uitgeoefend door één enkel geneesheer-specialist-radioloog.

Zijn er meerdere eigenaars van eenzelfde aandeel dan kan de uitoefening van de daaraan verbonden lidmaatschapsrechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die geneesheer-specialist- radioloog dient te zijn en daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang deze aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan dit aandeel verbonden rechten geschorst. Raken de betrokkenen het niet eens over de aanwijzing bij minnelijk akkoord van de gemeenschappelijke lasthebber dan wordt deze op verzoek van de meest gerede partij aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de zetel van de vennootschap is gevestigd.

Voor Ontledend Uittreksel, De Notaris, Jacqueline Helderweirt. `,y, ,; Tegelijk hiermede neergelegd: afschrift van de oprichtingsakte.

" s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

r" k :1 a tje

j\ ;~; 7 ci.Fy ~~II

\^~~ 4:%;yp.

!.` 6

~~~*^r;,r1xn~~,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

03/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.10.2015, NGL 30.10.2015 15658-0293-010
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.07.2016, NGL 30.08.2016 16546-0141-010

Coordonnées
DR. N.R.A. MOLLET

Adresse
SMALVOORTSTRAAT 15, BUS 3 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande