DR. NATHALIE BOSSEREZ

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. NATHALIE BOSSEREZ
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 597.982.630

Publication

17/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

13-02-2015

Griffie

*15302934*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0597982630

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

dr. Nathalie Bosserez

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de oprichtingsakte verleden voor Jef Van Roosbroeck, geassocieerd notaris te Antwerpen op 13 februari 2015, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel:

1. Oprichter:

Mevrouw BOSSEREZ Nathalie Marie-Louise H, geboren te Deurne op 21 mei 1979, geneesheer-

anesthesist, wonende te 2930 Brasschaat, Heislagsebaan 30

2. rechtsvorm en benaming: burgerlijke vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd: "dr. Nathalie Bosserez".

Bij het naar buiten treden wordt steeds de rechtsvorm vermeld evenals de naam van de arts en het uitgeoefende specialisme.

De benaming moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" afgekort Burg. Venn. BVBA.

3. zetel: 2930 Brasschaat, Heislagsebaan 30.

4. doel:

De uitoefening van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot, en meer bijzonder de beroepsactiviteiten die zich bevinden binnen de anesthesie en reanimatie, rekening houdend met de regelen van de medische plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunst, dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de geneesheer-vennoot onder zijn eigen verantwoordelijkheid. De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer- vennoot is onbeperkt. De activiteit omvat impliciet de inning door en voor de vennootschap en de uitkering van een vergoeding a rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

Ten dien einde is de vennootschap bevoegd om alle handelingen te verrichten die daartoe noodzakelijk of nuttig zijn. Dit omvat:

-het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit,

-de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodatie inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer  vennoot,

-het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer  vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

-het vestrekken van informatie en/of onderricht inzake geneeskunde en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen. De vennootschap mag als bijkomstig doel beleggen in roerende of onroerende goederen zonder evenwel het burgerlijk karkater van de vennootschap aan te tasten en zo dit niet de vorm van een aanvullende commerciële activiteit aanneemt.

Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt, kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd

Onderwerp akte :

Heislagsebaan 30 2930 Brasschaat

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

worden nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid aan de provinciale raad van de orde van geneesheren meegedeeld werd.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag samenwerken met alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer ter zake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt. De geneesheer-vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De geneesheer die een patiënt behandelt zal bijgevolg t.o.v. deze laatste, als geneesheer persoonlijk verantwoordelijk blijven. De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, roerende, onroerende, of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

5. duur: onbeperkte duur.

6. kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd

euro (¬ 18.600).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal is volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) op een

bijzondere rekening geopend bij Bank van Breda, door de oprichter in deze, waarvoor aan haar alle

of 100 aandelen worden toegekend.

Er blijft door haar zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) te volstorten.

7. vorm van de aandelen: De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

Bij inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden, noch overgaan wegens overlijden, dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten, die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze instemming is niet vereist, wanneer de aandelen worden overgedragen aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of erflater of aan de bloedverwanten in rechte lijn van de overdrager.

De erfgenamen, rechthebbenden en schuldeisers van een vennoot of zaakvoerder, mogen om geen enkele reden zegels doen leggen op de goederen en documenten van de vennootschap noch inventaris doen opmaken.

Voor de uitvoering van hun rechten, zullen zij zich moeten houden aan de inventarissen, rekeningen en documenten van de vennootschap, en aan de regelmatig genomen beslissingen van de algemene vergadering.

8. bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

9. salaris: Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd.

10. Vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

11. Algemene vergadering: de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van juni om 17u.

12. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december.

13. bestemming van de winst - reserve

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen,

totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

Tijdelijke bepalingen:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

a) Vanaf heden wordt door de oprichters tot gewone zaakvoerder benoemd: Nathalie Bosserez, voornoemd, die bevestigd heeft dat de uitoefening van deze functie niet verboden is en die heeft verklaard de verleende opdracht te aanvaarden.

b) Het eerste boekjaar loopt tot éénendertig december tweeduizend zestien (31/12/2016).

c) De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zeventien.

d) Volmacht voor administratieve formaliteiten wordt verleend aan FACTUM FISCALIS gevestigd te 2950 Kapellen, Koerspleindreef 31, rpr 0457.102.602, met recht van indeplaatsstelling.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor uittreksel.

Geassocieerd notaris Jef Van Roosbroeck te Antwerpen.

Coordonnées
DR. NATHALIE BOSSEREZ

Adresse
HEISLAGSEBAAN 30 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande