DR. P. PATTYN EN L. FRANCKX HUISARTSEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. P. PATTYN EN L. FRANCKX HUISARTSEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 442.367.609

Publication

18/09/2014
ÿþMod1Nord11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

MON ITE111 11111111M81111

BELGISCH

JR B STAATMVP,,,intreelizW,P,A1,,1

39- 2014 EEFICELEGD

2 20111 gU14 .

D E.; L

it" Ni ''' et-.7e1,, .12,[7-i Aolgri.-1F11 ri,,i

"

Ondenwirhenr : 0442.367.609 "

BemDrehlg

" DR. P. PATTYN & L. FRANCKX HUISARTSEN

Wehts" vcrgi Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zebl : 2500 Lier, Antwerpsesteenweg 59-61

@iXied:4,-" &Ires)

Onderwm clitu STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING

Buitengewone algemene vergadering.

Uit een akte verleden voor Meester Dirk Luyten, Notaris ter standplaats Mechelen, op 6 maart 2014.

Geregistreerd vijf bladen en geen verzendingen, op 12 maart 2014, te Mechelen 1° kantoor, boek 995, blad 11,

vak 09. Ontvangen: vijftig euro (E 50,00). De Ontvanger (get.) K. Decoster.

Blijkt wat volgt:

a) Alle vennoten zijn aanwezig, houders van alle aandelen.

b) De buitengewone algemene vergadering trof met eenparigheid van stemmen, onder meer, de volgende beslissingen:

Eerste agendapunt:

De algemene vergadering neemt kennis van de beslissing van de algemene vergadering van 12/12/2013 die heeft vastgesteld dat de jaarrekening per 31/12/2011, zoals goedgekeurd door de jaarvergadering van 2012, onder de balansposten "Beschikbare reserves" en "Overgedragen winst" melding maakt van volgende bedragen:

- Beschikbare reserves : honderd zesentachtigduizend vierhonderd drieentachtig euro tachtig cent (¬ 186.483,80);

Overgedragen winst : vijfhonderd vierennegentigduizend zeshonderd en zes euro drieënvijftig cent (E 594.606,53). Er werd éénparig beslist tot uitkering van een bruto tussentijds dividend van zevenhonderd tachtigduizend euro 780.000,00).

Gezegd dividend werd afgenomen ten belope van zevenhonderd tachtigduizend euro (E 780.000,00) van de "beschikbare reserves en overdragen winsten".

Tweede agendapunt:

De algemene vergadering bevestigt hierbij uitdrukkelijk het besluit van de bijzondere algemene vergadering van 12/12/2013 dat gezegd dividend onmiddellijk, ten belope van 90 % van het betaalbaar gestelde brutobedrag van zevenhonderd tachtigduizend euro (E 780.000,00), zijnde een netto bedrag van zevenhonderd en tweeduizend euro (¬ 702.000,00) is geboekt geworden als een vordering van de vennoten op de vennootschap. Derde agendapunt:

Na kermisname van wat voorafgaat, beslissen voornoemde vennoten, dat zij de aldus verkregen vorderingen, te weten het uitgekeerde dividend verminderd met de ingehouden roerende voorheffing van 10 % (zijnde 90 % van het uitgekeerde bruto dividend), volledig aanwenden voer de volstorting van een kapitaalinbreng in het kader van artikel 537 van het W.1.B.'92.

Vierde agendapunt:

De vergadering neemt ook kennis van het bijzonder rapport van de zaakvoerders, opgelegd door artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, waarin wordt uiteengezet waarom zowel de inbreng in natura als de hierna voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap.

Vijfde agendapunt:

Door zaakvoerders werd de bv  bvba Marc Luyten Bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 2280 Grobbendonk, Parklaan 12, vertegenwoordigd door de heer Marc Luyten aangesteld met het oog op het opmaken van het door de wet opgelegde verslag dat handelt over de hierna gemelde inbreng in natura en de toegepaste methoden van waardering en welk verslag opgemaakt werd.

op 1.mel: " " 11e.r1.1".; ?,!;:k.nel heire.knieÉ1:«i-id

beefm:0 rEe.:M:egbzee:mrs ie: Ak" e-s.,":*-:u3 VOrt 01:WOOOJe

heme:Mie" relm.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Deze bedrijfsrevisor sloot zijn verslag af op 28 februari 2014.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt

"VIL BESLUIT

Tot besluit van ons onderzoek, verricht overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren,

verklaren wij, Marc Luyten Bedrijfsrevisor BVBA, vertegenwoordigd door Marc Luyten bedrijfsrevisor, dat

- de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij de BVBA DR, P. PATTYN & L. FRANCKX HUISARTSEN middels een inbreng in natura van de vordering van de vennoten uit de dividenduitkering ten bedrage van EUR 780.000 onder afhouding van 10% roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen. Het totale netto dividendbedrag zal EUR 702.000 bedragen;

- het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de Vergoeding voor de inbreng in natura;

- de beschrijving van de inbreng in natura , voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid; - de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van EUR 702.000 zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

- indien aile vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporel eu, zal als

vergoeding voor deze inbreng 5008 nieuwe aandelen van de BVBA DR. P. PATTYN & L. FRANCKX HUISARTSEN, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen, voor een totale waarde van EUR 702.000 worden uitgegeven. De nieuw uit te geven aandelen zullen als volgt worden toegekend:

2504 nieuwe aandelen aan de heer Patrick Pattyn, voornoemd

2504 nieuwe aandelen aan mevrouw Line Franekx, voornoemd,

- door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met EUR 702.000 teneinde het te brengen van EUR 18.592,01 op EUR 720.592,01.

Wij maken voorbehoud omwille van het feit dat dit rapport afgeleverd wordt onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van de dividenduitkering een of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging,

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Grobbendonk, 28 februari 2014

Marc LUYTEN Bedrijfsrevisor BVBA, Vertegenwoordigd door Marc Luyten Bedrijfsrevisor"

Zesde en zevende agendapunt:

a) Het kapitaal van de vennootschap wordt verhoogd met zevenhonderd en tweeduizend euro (¬ 702.000,00) en gebracht van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegenti g euro één cent (£ 18.592,01) tot op zevenhonderd twintigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (E 720.592,01); bij gelegenheid van deze kapitaalverhoging worden vijfduizend en acht nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en van hetzelfde type als de bestaande aandelen en rechtgevende op deelname in de winst vanaf heden, uitgegeven.

Op deze aandelen zal ingeschreven worden door de heer Pattyn Patrick, voornoemd en door mevrouw Francia( Line, voornoemd, en gestort worden door inbreng van de schuldvorderingen die zij hebben ten laste van de vennootschap.

b) Onder voorbehoud van de effectieve doorvoering van de kapitaalverhoging, wijziging van het artikel 5 van de statuten teneinde dit in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand inzake het beloop en de vorming van het kapitaal;

de eerste alinea van dit artikel zal voortaan luiden als volgt :

"Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenhonderd twintigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (E 720.592,01). Het is verdeeld in vijfduizend zevenhonderd achtenvijftig aandelen op naam zonder vermelding van waarde.",

c) Effectieve doorvoering van de kapitaalverhoging:

Zijn hier tussengekomen

- de heer Pattyn Patrick, voornoemd;

mevrouw Franckx Line, voornoemd.

De comparanten hebben het volgende verklaard

- zij hebben kennis van de statuten en van alles wat voorafgaat en van de fmanciële toestand van de

vennootschap;

evenals van de intrinsieke waarde van de aandelen voor de geplande kapitaalverhoging.

Deze kapitaalverhoging gebeurt op basis van een formeel akkoord van de aanwezige vennoten die met kennis

van zaken de hogergemelde beslissing tot kapitaalverhoging goedkeuren.

Vergoeding van de inbreng in natura:

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan alle comparanten verklaren volledig op de hoogte te zijn, worden:

.... ..... ..... . ..... ..... ..... ..... .....

: - 2504 nieuwe, volledig afbetaalde aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde verstrekt aan de heer

Pattyn Patrick, voornoemd.

- 2504 nieuwe, volledig afbetaalde aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde verstrekt aan mevrouw

Franekx Line, voornoemd,

Achtste agendapunt:

Aan de zaakvoerders wordt alle macht en opdracht verleend ter uitvoering van de bovenstaande beslissingen en meer in het bijzonder tot het verlenen van de wettelijke bekendheid aan deze beslissingen en tot het neerleggen van de coördinatie van de statuten op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

é Ve»e"

e *beiismdrtn

em'eht

etaieiMad

Volmacht

Er wordt bijzondere volmacht verleend aan D. Moeremans & Co, boekhouding-fiscaliteit, te 2560 Nijlen, J.E. Claeslaan 70A, waarbij hij de mogelijkheid heeft:

alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en sclarappingen van handels- en ambachtenondernemingen, bij de kruispuntenbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

de formaliteiten te -vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get) Notaris Dirk Luyten.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van, de akte buitengewone algemene vergadering de dato 6

maart 2014, verslag van de zaakvoerders, verslag van de bedrijfsrevisor en de tekst van de gecoördineerde

statuten.



























,

Op da aa" " ,;e.t Lt.e. Rege:.!. Mfflet en" h,Dedi;MOE,f.J 'Jar: de

re:chi..i...pely,.-g.scsr, zeeeki..es kleerderita

Naem

29/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 23.09.2014 14596-0125-013
04/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 28.08.2013 13495-0127-013
02/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 27.09.2012 12584-0457-013
02/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 23.11.2011 11618-0559-014
20/04/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kople na neerlegging ter griffie van de akte

Voor 11111

behoud *11060631

aan ht Belgis4 staatst?





NEERGELEGD

-8 -04- 2011

GRIFFIE RECbjNK van KQt1PHANDP1 ta ,M rMEL FN

Ondernemingsar : 0442.367.609

Benaming

(voluit) : DR. P. PATTYN EN L. FRANCKX HUISARTSEN

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2500 Lier, Antwerpsesteenweg 59-61

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGINGEN

Buitengewone algemene vergadering.

Uit een akte verleden voor Meester Dirk Luyten, Notaris ter standplaats Mechelen, op vierentwintig maart tweeduizend en elf. Geregistreerd Mechelen 1° kantoor, op 29 maart 2011, negen bladen en geen verzendingen, boek 974, blad 64, vak 04. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). De Ontvanger (get.) K. Decoster. Blijkt wat volgt:

a) Alle vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd, houders van alle aandelen.

b) De buitengewone algemene vergadering trof met éénparigheid van stemmen, onder meer, de volgende beslissingen:

1. De nominale waarde van de aandelen wordt afgeschaft; hiertoe aanpassing van de het artikel 5 van de statuten.

2. Het maatschappelijk kapitaal wordt omgezet in Euro; hiertoe aanpassing van het artikel 5 van de statuten.

3. Het maatschappelijk doel van de vennootschap wordt aangepast; hiertoe aanpassing van artikel 3 van de. statuten.

4. De statuten van de vennootschap worden aangepast aan het nieuwe Wetboek van Vennootschappen welke van kracht is sinds zes februari tweeduizend en één. Aangezien een groot aantal artikelen dienen gewijzigd te worden, worden de statuten integraal te vervangen door een nieuwe tekst; in deze tekst zijn bovenvermelde statutenwijzigingen reeds vervat. Deze nieuwe bepalingen zullen voortaan gelden als tekst van de statuten.

5. Beide zaakvoerders, met name, de heer Patrick Albert Bertha PATTYN, huisarts, geboren te Bukavu (Belgisch Congo), op éénentwintig mei negentienhonderd vijfenvijftig, rijksregistemummer 55.05.21-195.74, echtgenoot van mevrouw Franckx Line, hierna genoemd, wonende te 2500 Lier, Antwerpsesteenweg nummer 59; en mevrouw Line Charlotte Emerence Françoise FRANCKX, huisarts, geboren te Tienen op vijf juni negentienhonderd vijfenvijftig, rijksregistemummer 55.06.05-460.05, echtgenote van de heer Pattyn Patrick, wonende te 2500 Lier, Antwerpsesteenweg nummer 59, boden hun ontslag aan vanaf heden.

Deze ontslagen worden aanvaard.

Over de ontheffing van hun verantwoordelijkheid zal beraadslaagd worden op de jaarvergadering van tweeduizend en elf.

Tot nieuwe zaakvoerders worden aangesteld :

1. de heer PATTYN Patrick, voornoemd;

2. Mevrouw FRANCKX Line, voornoemd.

Het mandaat zal bezoldigd zijn.

De duurtijd van het mandaat wordt bepaald op tien jaar.

De aangestelde zaakvoerders verklaren te aanvaarden onder de bevestiging dat niets zich hiertegen verzet.

De statuten voorzien, onder meer, wat volgt:

Artikel een : Naam.

De Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid heeft als naam "DR. P. PATTYN EN L. FRANCKX HUISARTSEN".

Artikel twee: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2500 Lier, Antwerpsesteenweg 59-61.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het

tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder; deze zetelverplaatsing wordt openbaar

gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring

samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

4 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge De verplaatsing van de zetel dient voorafgaandelijk meegedeeld te worden aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Artikel drie : Doel.

De vennootschap heeft tot doel :

Het op algemene wijze bijeenbrengen van alle middelen welke rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn aan het uitoefenen van de geneeskunde of die van aard zijn de uitvoering ervan geheel of gedeeltelijk te begunstigen.

Alle klinische, functionele en technische onderzoeken in deze domeinen.

ledere medische, klinische, technische of heelkundige behandeling van aandoeningen eigen aan de huisartsgeneeskunde.

Het uitoefenen van de geneeskunde middels de geneesheren-vennoten; dit impliceert ondermeer de inning van de erelonen voor rekening van de vennootschap.

Tevens het behouden en aanscherpen van de wetenschappelijke kennis door zelfstandig wetenschappelijk werk en door het volgen van wetenschappelijke seminaries, congressen, voordrachten en dergelijke, naast het doorgeven van kennis door het geven van onderwijs of door publikatie.

De vennootschap mag geen overeenkomsten sluiten, die verbaden zijn aan de geneesheer, met een andere geneesheer of met een derde.

Verder kan de vennootschap roerende en onroerende goederen en rechten verwennen en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit ondergeschikt blijft aan dit maatschappelijk doel en kadert in het beheer als een goede huisvader, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

Dit alles in de meest ruime zin. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, roerende, onroerende, of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

Artikel vier: Duur.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur vanaf heden.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de bijzondere wettelijke voorschriften terzake en van de bijzondere aanwezigheids- en meerderheidsvereisten die door de wet worden opgelegd voor een statutenwijziging.

Artikel vijf: Kapitaal.

Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig Euro en één cent, vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig aandelen, op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

Artikel zes : Verhoging van het kapitaal

Tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal kan slechts worden besloten door de buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris en in geval van agio moet dat volledig worden volgestort bij de inschrijving.

Artikel zeven : Kapitaalsvermindering

1. Algemene regels

Tot een vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts worden besloten door een buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris waarbij de vennoten die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk behandeld worden. In voorkomend geval wordt toepassing gemaakt van artikel 288 van het Wetboek van Vennootschappen.

In de oproeping tot de buitengewone algemene vergadering die over een vermindering van het kapitaal moet beslissen, wordt het doel van de vermindering en de voor de verwezenlijking ervan te volgen werkwijze, vermeld.

Artikel vijftien: Benoeming, ontslag van de zaakvoerder.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, geneesheren-vennoten. Deze zaakvoerders dienen de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening na te leven. De duur van het mandaat van de zaakvoerder(s) is beperkt tot tien (10) jaar. Herverkiezing is mogelijk.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot zes (6 jaar, eventueel hernieuwbaar.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, mag de duur van het mandaat voor de duur van de vennootschap zijn.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts warden ontslagen met éénpang goedvinden van de vennoten. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel zestien: Vergoedingen van de zaakvoerder.

Het mandaat van de geneesheer-zaakvoerder is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist. Reis- en andere kosten door de geneesheer-zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de geneesheer-zaakvoerder voor echt verklaarde staat. Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten. Voor zijn medische activiteit wordt de geneesheer-vennoot volgens medische gebruiken op een normale manier vergoed.

Zo de enige vennoot-geneesheer de commissaris-functie uitoefent, wordt hij voor die taak vergoed, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

L Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge Artikel achttien : Bevoegdheid van de zaakvoerder.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig zijn of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

De zaakvoerder vertegenwoordigd de vennootschap in en buiten rechte.

Artikel negentien: Bijzondere volmachten

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor zaken van niet-medische aard voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Artikel twintig: Verantwoordelijkheden van de zaakvoerder(s)

De zaakvoerder(s) is (zijn) niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij (ze) is (zijn) verantwoordelijk voor de uitvoering van de hem (hun) opgedragen taak en aansprakelijk voor bestuursfouten, overeenkomstig het gemeen recht en het Wetboek van Vennootschappen.

Hij (zij) is (zijn) jegens de vennootschap en jegens derden hoofdelijk aansprakelijk voor alle schade die het gevolg is van de overtreding van het Wetboek van Vennootschappen of van de statuten. Professioneel is hij persoonlijk onbeperkt aansprakelijk.

Ten aanzien van overtredingen waaraan hij (zij) geen deel hebben gehad, wordt (worden) hij (zij) van die aansprakelijkheid slechts ontheven indien hem (hun) geen schuld kan verweten worden en hij (zij) die overtredingen heeft (hebben) aangeklaagd op de eerste algemene vergadering nadat hij (zij) er kennis van heeft (hebben) gekregen.

Artikel tweeëntwintig: Gewone, Bijzondere en Buitengewone Algemene Vergadering.

De algemene vergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om achttien uur, op de zetel of op elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de werkelijke zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, vermeld in de oproeping.

Artikel vijfentwintig: Bijeenroeping - bevoegdheid - verplichting.

De zaakvoerder(s) en in voorkomend geval de commissaris(sen) kunnen zowel een gewone algemene vergadering ais een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag.

De zaakvoerder(s) en de commissarissen) zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, de commissarissen en de zaakvoerder(s) tenminste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerder(s), alsook aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Artikel achtentwintig: Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

Artikel negenentwintig: Schorsing van het stemrecht

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

Artikel drieëndertig: Boekjaar - Inventaris - Balans.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel vierendertig: Winstverdeling - reserve.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onder het netto-actief moet worden verstaan het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening,

" het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering ten hunne gunste in strijd met de " voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het éénparig akkoord van alle geneesheren-vennoten " vereist.

Artikel vijfendertig : Ontbinding - Vereffening.

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, als rechtspersoon voorbestaan voor haar vereffening of tot aan de sluiting ervan.

Artikel zesendertig: Benoeming van de vereffenaars

Bij ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal haar vereffening door één of meer overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen aan te stellen vereffenaar(s) geschieden.

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

Artikel zevenendertig: Bevoegdheden van de vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Artikel achtendertig: Batig saldo van de vereffening.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun aandelen, na gelijkstelling ervan inzake volstorting.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get.) Notaris Dirk Luyten. "

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte buitengewone algemene vergadering de

dato 24 maart 2011, verslag van de zaakvoerder en tekst van de gecoordineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

L " Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

22/11/2010 : MET000146
12/11/2009 : MET000146
25/09/2008 : MET000146
04/10/2007 : MET000146
29/09/2006 : MET000146
30/09/2005 : MET000146
17/11/2004 : MET000146
10/10/2003 : MET000146
25/11/2002 : MET000146
21/10/2002 : MET000146
25/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 21.09.2015 15594-0173-013
12/08/2000 : MET000146
11/09/1991 : MET146

Coordonnées
DR. P. PATTYN EN L. FRANCKX HUISARTSEN

Adresse
ANTWERPSESTEENWEG 59-61 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande