DR. PEGGY JOOSEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. PEGGY JOOSEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.365.206

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.06.2014, NGL 08.07.2014 14277-0408-010
17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 10.07.2013 13298-0493-010
29/11/2012
ÿþI IlIl 11111111! lllI ltll 1111111111 llIl 1ll Il

" isi93~aa"

MOd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

D

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 0 NOV. 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT Griff1e De griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr: 0833.365.206

Benaming

(voluit) : Dr. Peggy Joosen

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap ovv Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kapelweg 78 bus 1 2300 Turnhout

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 15 oktober 2012, wordt de maatschappelijke zetel vanaf 15 oktober 2012 verplaatst naar:

Populierenlaan 5

2460 Kasterlee

PeggyJoosen

zaakvoerder

Op de iaatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 04.07.2012 12259-0554-009
03/02/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd

01-02-2011

Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11300898*

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): BVBA Dr. Peggy Joosen

0833365206

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 2300 Turnhout, Kapelweg 78 bus 1

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Kris Ducatteeuw, geassocieerd notaris te Edegem op één februari tweeduizend elf dat is opgericht een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) met als naam «BVBA Dr. Peggy Joosen».

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Kapelweg 78 bus 1, 2300 Turnhout. OPRICHTER.

Mevrouw JOOSEN, Peggy, geboren te Mortsel op zevenentwintig september duizend negenhonderdvijfenzeventig, van Belgische nationaliteit, met woonplaats te 2300 Turnhout, Kapelweg 78 bus 1, BELGIË

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde.

Op de 186 aandelen wordt in geld ingetekend door mevrouw Joosen Peggy waarvan op heden 12.400 euro is volstort.

DOEL VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde, specialisme endocrinologie door de geneesheer vennoot, met inachtname van de regels van de Medische Plichtenleer.

De vennoot oefent zijn volledige medische activiteit uit in naam van en voor rekening van de vennootschap. De professionele aansprakelijkheid van de geneesheer-vennoot is onbeperkt.

Zij mag alle financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, alle onroerende goederen en rechten verwerven en beheren als een goed huisvader en alle rechtshandelingen dienaangaande stellen, doch erover wakend dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek en de eisen van de wetenschappelijke discipline. Meer precies waakt zij erover dat de vrije artsenkeuze in hoofde van de patiënt, de diagnostische en therapeutische vrijheid alsook het respect voor het medisch beroepsgeheim behouden blijven.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde, tot directe of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking.

Bovendien kan de vennootschap informatie verstrekken en of onderricht geven en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen. De vennootschap mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden. De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer ter zake en na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen. Deze zaakvoerders dienen niet noodzakelijk geneesheer te zijn doch dienen steeds natuurlijke personen te zijn en dienen de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening na te leven. De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet-artsen delegeren, doch enkel voor niet-medische aangelegenheden.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig zijn of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder-niet-vennoot die geen geneesheer is, zal noodzakelijk een natuurlijke persoon zijn. Hij heeft ook de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is en die handelingen die betrekking hebben op het verstrekken van medische prestaties.

ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden de vijfentwintigste van de maand juni om twintig uur, op de zetel of op elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven bepaalde datum op een zondag of op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) en in voorkomend geval de commissaris(sen) kunnen zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, de commissarissen en de zaakvoerder(s) tenminste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerder(s), alsook aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen behalve in de gevallen waarin de Wet, de medische deontologie of de statuten een groter quorum voorschrijven.

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen behalve in de gevallen waarin de Wet, de medische deontologie of de statuten een grotere meerderheid voorschrijven.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering een aanwezigheidslijst bijgehouden en notulen opgemaakt.

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

van een notaris. Tot een statutenwijziging kan slechts worden besloten met éénparigheid van aan al de aandelen verbonden stemmen.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van ieder jaar om te eindigen op eenendertig december van hetzelfde jaar.

WINSTVERDELING

Van de winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het éénparig akkoord van alle geneesheren-vennoten vereist.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun aandelen, na gelijkstelling ervan inzake volstorting. Overgangsbepalingen

1. Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op 1 juli 2010 en wordt afgesloten op éénendertig

december tweeduizend en elf.

2. Datum van de eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en

twaalf

3. Benoeming van zaakvoerder(s)

Wordt tot zaakvoerder benoemd:

Mevrouw JOOSEN, Peggy, voornoemd.

4. Kennisgeving

De ondergetekende notaris heeft de oprichter gewezen op :

- Het verplicht distinctief karakter van de maatschappelijke benaming en het

verbod van verwarring met bestaande benamingen van vennootschappen.

- De artikelen van het Burgerlijk Wetboek betreffende de aanwending door één der in gemeenschap gehuwde echtgenoten van gelden uit het gemeenschappelijk vermogen.

5. Overname van verbintenissen

De oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam of voor rekening van de vennootschap in oprichting zouden zijn aangegaan sedert 1 juli 2010 voor de incassering van de erelonen.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

6. Diverse verklaringen

- Op de door ons notaris gestelde vraag heeft de oprichter bevestigd met de oprichting van de vennootschap geen inbreuk te plegen op het in artikel vijfendertig van de statuten bepaalde.

- De oprichter verklaart op de hoogte te zijn van het vereiste van het bekomen van vergunningen, attesten of machtigingen voor het uitoefenen van bepaalde gereglementeerde activiteiten, vermeld in het maatschappelijk doel van de vennootschap.

7. Kosten

Het bedrag van de kosten, uitgaven, vergoedingen of lasten, die ten laste van de

vennootschap vallen wegens haar oprichting, bedraagt negenhonderd euro.

8. Volmachten

Bijzondere volmacht, met recht van in de plaats stelling, wordt gegeven aan:

Marc De Muynck, kantoor houdende te 2400 Mol, Molderdijk 124.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

- om bij het ondernemingsloket en de kruispuntbank alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen,

- om de formaliteiten te vervullen inzake registratie van B.T.W., met name de aanvraag van het B.T.W.-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Geassocieerde notaris, Kris Ducatteeuw

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DR. PEGGY JOOSEN

Adresse
POPULIERENLAAN 5 2460 KASTERLEE

Code postal : 2460
Localité : KASTERLEE
Commune : KASTERLEE
Province : Anvers
Région : Région flamande