DR. ROEL SCHEPERS - ANESTHESIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. ROEL SCHEPERS - ANESTHESIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.392.227

Publication

24/12/2013
ÿþ mad 11.1

i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

A III3R113 P11 u

ra~r3~~t~~rt té[ 4jrliîl3 van et

R3Gbteink Antwerpen

~ De Orale(

Griffie

Ondernemingsnr : 0833.392.227

Benaming (voluit) : Dr. Roel Schepers - Anesthesie

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid

"

Zetei : Rodestraat 29 bus 6

2000 Antwerpen

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Lisbeth Buytaert te Brasschaat op 10, december 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders is bijeengekomen van de Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Roei Schepers - Anesthesie", met! ij zetel te 2000 Antwerpen, Rodestraat 29 bus 6, met ondernemingsnummer; 0833.392.227, en dat onder meer volgende beslissingen werden getroffen: j: Eerste besluit - Verplaatsing van de maatschappelijke zetel

De vergadering besluit de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 2018 Antwerpen, Artsen zonder Grenzenstraat 41 bus 101.

Het artikel 2 van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

De zetel is gevestigd te 2018 Antwerpen, Artsen zonder Grenzenstraat 41 bus 101. De rest van het artikel blijft ongewijzigd.

Tweede besluit -- kapitaalverhoging door inbreng in geld

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen; door inbreng in speciën ten belope van vijfentachtigduizend vijfhonderd euro (¬ 85.500,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) naar; honderd en vierduizend honderd euro (¬ 104.100,00).

Derde besluit -- inschrijving-volstorting-vergoeding voor de inbreng

Inschrijvinq De vergadering stelt vast dat ingevolge de kapitaalverhoging op het kapitaal wordt; ingeschreven in geld door de bestaande aandeelhouders, in verhouding tot hun! aandelenbezit, door uitoefening van hun voorkeurrecht, als volgt :

1. door de heer SCHEPERS Roel Albert Guillaume, comparant sub 1., op vierhonderd! negenenvijftig euro achtenzestig eurocent (¬ 459,68);

i! Totaal : vijfentachtigduizend vijfhonderd euro (¬ 85.500,00).

De aandeelhouders verklaren, en verzoeken ondergetekende notaris te notuleren, dat; de gelden waarmee op onderhavige kapitaalverhoging wordt ingeschreven geheel! afkomstig zijn van de uitkering van dividenden dewelke, bij toepassing van artikel 537; Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992, zoals ingevoegd bij de Programmawet van. 28 juni 2013, van het verlaagd tarief van tien procent (10 %) roerende voorheffing hebben kunnen genieten.

Volstortinci

Comparanten verklaren dat de inschrijvingen in geld volledig werden volgestort, zodat! het bedrag van vijfentachtigduizend vijfhonderd euro (¬ 85.500,00) ter beschikking is van de vennootschap op een geblokkeerde rekening nummer bij de Bank 1. Van Breda!, & C° zoals blijkt uit het attest afgegeven door voornoemde instelling op 3 december; 2013 dat mij overhandigd werd__

Op de laatste blz, van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden mod 11.1

aan het

Belgisch Staatsblad



Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Vergoeding voor de inbreng

Aangezien de inschrijving op het kapitaal gebeurt door de bestaande aandeelhouders in verhouding tot hun aandelenbezit, beslist de vergadering als vergoeding voor deze inbreng geen nieuwe aandelen uit te geven, zodat de fractiewaarde van de bestaande aandelen verhoogt.

Vierde besluit  aanpassing artikel vijf statuten

De algemene vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt.

Als gevolg van voormelde kapitaalverhoging beslist de vergadering artikel vijf van de statuten aan te passen als volgt :

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd en vierduizend honderd euro (C 104.100,00) en is volledig geplaatst.

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen met stemrecht zonder aanduiding van nominale waarde."

Viifde besluit- Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen - coördinatie statuten

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen als volgt:

- artikel vijf zal voortaan luiden zoals bepaald in het derde besluit;

De vergadering besluit de coördinatie van de statuten toe te vertrouwen aan de instrumenterende notaris en verleent haar alle machten voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Zesde besluit -- Machtiging zaakvoerder(s)

De vergadering verleent, voor zoveel als nodig, een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Zevende besluit Volmacht KBO -- administratieve formaliteiten

De vergadering verleent tevens, voor zoveel als nodig, bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Gogh & Van Gogh, met zetel te 2930 Brasschaat, Augustijnslei 159, aan wie de macht wordt verleend om alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag of wijziging bij de B.T.W., een Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas, de directe belastingen en andere nuttige administraties. De lasthebber zal ten dien einde alle formulieren mogen invullen, alle documenten mogen ondertekenen, en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is, zelfs indien hierin niet voorzien, en met recht om derden in haar plaats te stellen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor Ontledend Uittreksel,

Notaris Lisbeth Buytaert

Gelijktijdig neergelegd:

Afschrift van de akte

- Coördinatie van de statuten.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/12/2012 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 19.12.2012 12668-0044-009
10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 31.08.2012 12546-0210-009
14/02/2011
ÿþ4 tir mod 2.1

Ondernemingsnr : 0833.392.227

Benaming : Dr. Roel Schepers - Anesthesie

(voluit)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rodestraat 29 bus 6

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd voor registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van; Koophandel te Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris: ;; te Antwerpen, op 1 februari 2011, dat:

1. Rechtsvorm naam: burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een: ;i besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam "DR. ROEL SCHEPERS -;; ANESTHESIE".

2. Zetel: 2000 Antwerpen, Rodestraat 29 bus 6.

3. Oprichter:

De heer SCHEPERS Roel Albert Guillaume, geboren te Tongeren op 12 januari 1978, wonende te 2000;

;; Antwerpen, Rodestraat 29 bus 6.

4. Kapitaal: 18.600,00 euro.

5. Gestorte bedrag: 12.400,00 euro.

6. Nog niet volgestorte inbrengen: 6.200,00 euro.

7. Samenstelling: in geld.

8. Boeklaar: 01/01 tot 31/12. Het 1 Ste boekjaar eindigt op 31 december 2011.

9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een! twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op :: wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits in achtneming= ;: van volgende regels:

- voor het aanleggen van een conventionele reserve is een éénparige beslissing van alle vennoten: ;, vereist;

- een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na: ; vereffening rekening houdend met hun volstorting.

11. Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden: en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben; zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

De zaakvoerders mogen hun machten voor bepaalde handelingen overdragen aan derden voor niet; :; medische zaken, mits dat geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht.

12. Als niet-statutaire zaakvoerder voor een hernieuwbare termijn van tien laar werd benoemd: de heer; ;; SCHEPERS Roel, voornoemd.

13. Commissarissen: geen.

14. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

- de uitoefening van de geneeskunde door de artsen-vennoten, zijnde meer in het bijzonder de artsen-; ;; specialist(en) als anesthesist in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de! ; geneeskundige plichtenleer, waarbij de geneeskunde wordt uitgeoefend onder de specifieke; beroepsaansprakelijkheid van de artsen-vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap en; waarbij de vennootschap rechtstreeks alle verschuldigde honoraria ontvangt en int voor eigen rekening;

- het uitoefenen, organiseren, bevorderen en structureren van alle professionele activiteiten van de! ; artsen-vennoten op de gebieden van de interne geneeskunde dit alles rekening houdend met de regelen van de: ; medische plichtenleer inzake uitoefening van de geneeskunde en inzonderheid met de medische specialisatie:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Lez

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie

leergelegd ter griffie van de Rerhthank van Koophandel id Antwerpen, op

0 2 FEB. 2011

*iioaaisa"

V, beh, aai Bel Staa

"

"

"

"

; " " "

"

"

"

"

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

J mod 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



van de artsen-vennoten waarbij de geneeskunde enkel en alleen zal en kan worden uitgeoefend door de artsenvennoten en geenszins door de vennootschap zelf;

- het zetelen in commissies en organen waarvoor het wettelijk diploma van arts of een bijzondere beroepstitel vereist is;

- het verrichten van wetenschappelijk onderzoek;

- het ter beschikking stellen van de nodige middelen voor de artsen-vennoten;

- het inrichten van algemene diensten en medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van de hoger vermelde activiteiten;

- het verwerven, huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen en transportmiddelen, kortom van een volledige materiële infrastructuur voor de uitoefening van een medische praktijk, door de artsen-vennoten in het kader van de vennootschap;

- het aanleggen van reserves, nodig tot het aanschaffen van alle dienstige apparatuur, gebouwen en transportmiddelen noodzakelijk en/of bevorderlijk voor het uitoefenen van alle hoger vermelde professionele activiteiten door de artsen-vennoten;

- het scheppen van de mogelijkheden om de artsen-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in de hoger vermelde medische disciplines, dit teneinde de beoefening van een medische praktijk op een hoogstaand niveau mogelijk te maken;

- de organisatie van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en lessen in verband met de hoger vermelde medische activiteiten.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn om rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen worden afgesloten.

De vennootschap kan roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dat ondergeschikt blijft aan het maatschappelijk doel en kadert in het beheer als een goede huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

15. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de laatste maandag van de maand juni om veertien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eraan voorafgaande werkdag op hetzelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2012.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

16. Volmacht(en): Nihil.

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door Bank J. Van Breda & C.

18. Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN GOGH EN VAN GOGH", rechtspersonenregister Antwerpen 0415.796.042, met zetel te 2930 Brasschaat, Augustijnslei 159, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer HERTSENS Johan Alfons August, geboren te Wilrijk op 16 maart 1974, wonende te 2270 Herenthout, Heikant 88, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de rechtbank van koophandel en bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/02/2011 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.06.2015, NGL 31.08.2015 15569-0286-010
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 31.08.2016 16575-0292-010

Coordonnées
DR. ROEL SCHEPERS - ANESTHESIE

Adresse
ARTSEN ZONDER GRENSENSTRAAT 41, BUS 101 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande