DR. ROGER ABS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. ROGER ABS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.553.356

Publication

28/03/2011
ÿþ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

~

~{J~, w~~ ~R~l~~~e nu de

~4111 val

oP ~ MAR12~1~

ne 2rlítieº%.

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsbla

*11046744*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0 8 3 4. 5 5 3. 3 5 6

Benaming : DR. ROGER ABS

(voluit)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bourcetstraat 35

2600 Berchem

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Els DE BLOCK, geassocieerd notaris, te Temse, op 28 februari 2011, geregistreerd op het eerste registratiekantoor te Sint-Niklaas op 2 maart 2011, twaalf blad, geen verzending, boek 574, blad 32, vak 02. Ontvangen : vijfentwintig euro (25,00 EUR). (Get) De e.a.inspecteur : V. Vertongen.

Blijkt dat :Een Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met volgende kenmerken

Oprichter:

De heer ABS Roger Elie Marie, geboren te Antwerpen op twintig augustus negentienhonderd vijf en veertig (identiteitskaart met nummer 590-9273919-66 nationaal nummer 450820 373-28),

echtgenoot van mevrouw Pieters Marina Margaretha, geboren te Antwerpen op dertig maart negentienhonderd acht en vijftig, wonende te Antwerpen-Berchem, Bourcetstraat, nummer 35. STATUTEN.

Naam.

De Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft als naam "DR. ROGER ABS".

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2600 BERCHEM, BOURCETSTRAAT, 35.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België.

Deze zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad.

Elke verplaatsing van de maatschappelijke zetel dient voorafgaandelijk aan de Provinciale Raad van; de Orde te worden medegedeeld.

De vennootschap kan een bijkomende praktijk vestigen, mits inachtneming van de taalwetgeving, betreffende de exploitatiezetels en toelating van de bevoegde Raad van de Orde der Geneesheren. Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

Het uitoefenen, organiseren, bevorderen en structureren van alle beroeps-activiteiten van de geneesheer-vennoot of geneesheer-vennoten op het gebied van endocrinologie, en dit alles. rekeninghoudend met de regelen van de medische plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunst. De geneeskunde zal enkel door de geneesheer-vennoot of geneesheer-vennoten uitgeoefend worden en geenszins door de vennootschap;

" het zetelen in commissies en organen waar het wettelijk diploma van geneesheer of een bijzondere beroepstitel voor vereist is;

" de honoraria, welke uit de medische activiteit binnen de vennootschap voortvloeien, worden geind in naam en voor rekening van de vennootschap;

" het ter beschikking stellen van de nodige middelen voor de geneesheer-vennoten;

" het inrichten van algemene diensten en medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten;

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordiger

verse : Naam en handtekening -

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - Vervolg

i e het verwerven, huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende

accomodaties, inclusief gebouwen en transportmiddelen, kortom van een volledige materiële infrastructuur voor de praktijk van de geneesheren-vennoten;

" het aanleggen van reserves, nodig tot het aanschaffen van alle dienstige apparatuur, gebouwen en transportmiddelen noodzakelijk en bevorderlijk voor het uitoefenen van alle bovenvermelde beroepsactiviteiten door de geneesheren-vennoten en het beheren van dit roerend en onroerend patrimonium als een goed huisvader;

" het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in de voormelde disciplines, dit teneinde een hoogstaande praktijkoefening mogelijk te maken;

" de organisatie van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en lessen in verband met de beroepsactiviteiten;

" de vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn om rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen;

" de vennootschap kan roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en

rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit kadert in voormeld doel en in het beheer als een goede huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen;

" de vennootschap mag alle roerende en onroerende verrichtingen in verband met deze

doelstellingen uitvoeren en op gelijk welke wijze deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het doel van de vennootschap, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgestoten worden.

De vennootschap mag als bijkomstig doel alle roerende- of onroerende verhandelingen doen, mits dit een beheren is van roerende en onroerende goederen als een goede huisvader, en zo dit niet de vorm van een aanvullende commerciële activiteit aanneemt.

Dit bijkomstig doel mag op geen enkel ogenblik het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen en de beslissingen in verband met het investeringbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stem men.

Duur.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur vanaf heden.

Maatschappelijk kapitaal

*Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,-), volstort ten bedrage van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,-).

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Benoeming, ontslag van de zaakvoerder.

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 43 in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, te benoemen door de statuten of door de algemene vergadering.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Vergoedingen van de zaakvoerder.

Het mandaat van de geneesheer-zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist. Reis- en andere kosten door de geneesheer-zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de geneesheer-zaakvoerder voor echt verklaarde staat. Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten.

Zo de enige vennoot-geneesheer de commissaris-functie uitoefent, wordt hij voor die taak vergoed, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Bevoegdheid van de zaakvoerder.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het medisch maatschappelijk doel.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in zijn bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011- Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde niet-medische rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Gewone, Bijzondere en Buitengewone Algemene Vergadering.

De algemene vergadering van, de vennoten wordt elk jaar gehouden op eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur op de zetel of op elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 22 bis van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Boeklaar - Inventaris - Balans.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

Winstverdeling - reserve.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt ten minste éénitwintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is unanimiteit van alle vennoten vereist. Ontbinding - Vereffening.

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, als rechtspersoon voorbestaan voor haar vereffening of tot aan de sluiting ervan.

Benoeming van de vereffenaars.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijd-stip van de ontbinding in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s). Ingeval van ontbinding van de vennootschap moeten de vereffenaars geneesheren zijn.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ont-slaan. Alleen een geneesheer-vennoot kan worden benoemd tot vereffenaar.

Bevoegdheden van de vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Batig saldo van de vereffening.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun aandelen, na gelijkstelling ervan inzake volstorting.

Overgangs- en slotbepalingen.

1. Afsluiting van het eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van het uittreksel uit huidige akte op de griffie van de

bevoegde rechtbank en wordt afgesloten op één en dertig december twee duizend en twaalf.

2. Datum van de eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op zeven juni twee duizend en dertien om achttien uur.

3. Kennisgeving.

De ondergetekende notaris heeft de oprichters gewezen op het verplicht distinctief karakter van de maatschappelijke benaming en het verbod van verwarring met bestaande benamingen van vennootschappen.

4. Overname van verbintenissen.

De comparanten verklaren, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, dat

de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en ten name van ,

" de vennootschap in oprichting.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse : Naar en nandtekenina

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor- Luik B - Vervolg

behouden

aan het

Belgisch,

Staatsblad



Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

5. Diverse verklaringen.

De oprichters verklaren op de hoogte te zijn van het vereiste van het bekomen van vergunningen, attesten of machtigingen voor het uitoefenen van bepaalde gereglementeerde activiteiten, vermeld in het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Volmacht.

Hierbij wordt bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het rechtspersonenregister, sociaal verzekeringsfonds en sociale secretariaten, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EMENDO, met zetel te 2950 Kapellen, De Pretlaan nummer 22, vertegenwoordigd door de heer Erwin GRUSENMEYER, evenals haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

Buitengewone algemene vergadering:

Al het navolgende geschiedt onder de opschortende voorwaarde van bekomen van rechtspersoonlijkheid. De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

In aansluiting met de oprichting is bijeengekomen in buitengewone algemene vergadering en werd met éénparigheid van stemmen beslist met ingang van 28 februari 2011 als niet-statutaire zaakvoerder te benoemen :

Dokter ABS ROGER, voornoemd, en dit voor de duur van tien jaar, die verklaart deze opdracht te aanvaarden, met bevestiging dat hij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet. Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt uitgeoefend voor een herkiesbare termijn van tien jaar.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

De notaris (get) Els DE BLOCK, geassocieerd notaris, handelend overeenkomstig artikel 51 § 5 alinea 2 van de organieke wet op het notarisambt.

Samen neergelegd met dit uittreksel :

- de expeditie van de akte.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011- Annexes du Moniteur belge































Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 10.08.2016 16417-0152-010

Coordonnées
DR. ROGER ABS

Adresse
BOURCETSTRAAT 35 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande