DR. S. HELLEMANS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. S. HELLEMANS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 872.727.014

Publication

30/06/2014
ÿþ mod 11.1

aleS1 , In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken impie na neerlegging ter griffie van de akte



1U1 II I H III 1111 HI II

*14125769*

II









Neergeregd ter griffe van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

19 JUNI 2014

Griffie

! Ondememingsnr : 0872.727.014

Benaming (voluit) : DR. S. HELLEMANS

(verkort)

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: De Caterslei 25

2930 Brasschaat

Onderwerp akte :Bvba-diverse wijziging(en)

Tekst

"Dr. S. Hellemans"

Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

De Caterslei 25 " 2930 Brasschaat"

Ondernemingsnummer Antwerpen 0872.727.014

STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verelden op vier juni tweeduizend veertien voor Frederic Van Cauwenbergh, te Edegem, dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Dr. S. Hellemans", met zetel te 2930 Brasschaat, De Caterslei 25, ingéschreven in de kruispuntbank voor ondernemingen onder nummer 872.727.014.

Gans het kapitaál was vertegenwoordigd.

Met eenparigheid van stemmen zijn volgende beslissingen genomen: Eerste besluit - Kennisname notulen van de bijzondere algemene vergadering tot uitkering tussentijds dividend.

De vergadering neemt kennis van de notulen van de bijzondere ,algemene vergadering houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend aan de nige vennoot.

De algemérle vergadering heeft met name op tweeëntwintig mei tweeduizend veertien besloten tot uitkering van een tussentijds dividend voor een totaal bruto bedrag van honderdvijftienduizend euro (C 115.000,00).

Na betaling van de roerende voorheffing (10 °h) binnen de vijftien dagen i na toekenning van dit dividend, op aangifte gedaan door de vennootschap, blijft een netto-bedrag over van honderd en drieduizend vijfhonderd euro (C 103.500,00).

Tweede besluit - Kapitaalverhoging.

2.1. Kapitaalverhoging, zoals bedoeld in artikel 537 WIB92, met een bedrag van honderd en drieduizend vijfhonderd euro (¬ 103.500,00) om het

op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

C mod 11.1

')Voorbehouden aan het Belgisch $taatslead



kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) naar honderdtweeëntwintigduizend honderd euro (¬ 122.100,00), door inbreng van het netto-ontvangen uitgekeerd tussentijds dividend door de enige vennoot.

De enige vennoot beslist om honderdvijftien (115) nieuwe aandelen te creëren.

2.2 Onderschrijving van de kapitaalverhoging - volstorting.

De vennootschap, alsook de enige vennoot, verklaart uitdrukkelijk op de hoogte te zijn van:

- de na te leven voorwaarden voorgeschreven door artikel 537 WIB92 om als vennoot te kunnen genieten van het tarief van de betaalde roerende voorheffing,

- van de mogelijks bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendenpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije jaren, en

- van de financiële en economische situatie van de vennootschap. Na deze toelichting verklaart de enige vennoot, de heer Steven Hellemans, inbreng te doen van het bedrag van honderd en drieduizend vijfhonderd euro (¬ 103.500,00).

Hij verklaart zich akkoord dat er honderdvijftien (115) nieuwe aandelen worden gecreëerd.

Deponering op een bijzondere rekening

Het bedrag van honderd en drieduizend vijfhonderd euro (¬ 103.500,00) is gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE50 6455 0127 4918 op naam van de vennootschap bij Bank J. Van Breda, zoals blijkt uit het attest de dato zesentwintig mei tweeduizend veertien dat overhandigd werd aan de instrumenterende notaris en in zijn dossier bewaard blijft.

2.3 Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging door inbreng in speciën volledig werd onderschreven en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging van honderd en drieduizend vijfhonderd euro (¬ 103.500,00), daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderdtweeëntwintigduizend honderd euro (¬ 122.100,00) vertegenwoordigd door driehonderd en een (301) kapitaalaandelen.

Ingevolge onderhavige inbreng en volstorting wordt het netto-bedrag van voorschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen zoals vereist dbor artikel 537 WIB92.

Derde besluit - Doelwijziging.

Nà kennisname van voormeld verslag beslist de algemene vergadering eenparig om artikel 3 inhoudende het doel van de vennootschap te vervangen door de hierna vermelde tekst.

"De vennootschap heeft tot doel:

a) ültoefening van de geneeskunde met bijzondere specialisatie in de cardiologie door de geneesheren-vennoten.

b) het verstrekken van de middelen voor de uitoefening en de bevordering van de volledige medische beroepsactiviteit door de geneesheren-vennoten en dit onder de persoonlijke beroepsaansprakelijkheid van de geneesheer-vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap en met inachtname van de Geneeskundige Plichtenleer, met dien verstande dat de honoraria voor de geneeskundige verstrekkingen geïnd worden voor

rekening van de vennootschap en dat de geneesheer-vennoot een vergoeding kan ontvangen van de vennootschap voor de door hem verrichte prestaties.

Om dit doel te bereiken kunnen volgende middelen worden aangewend:

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mal 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



activiteiten;

- het aanleggen van reserves om de vereiste medische apparatuur en andere roerende en onroerende goederen te kunnen aanschaffen nodig of nuttig voor voornoemde activiteiten;

- de mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoten toe te laten zich bij te scholen en verder te bekwamen teneinde zijn medische activiteiten in optimale omstandigheden te kunnen uitoefenen.

- het bewaren en op punt stellen van alle documentatie met betrekking tot voornoemde materies;

- het volgen van wetenschappelijke seminaries, congressen, conferenties en andere;

- het verspreiden van de kennis met betrekking tot deze materies en meer bepaald de organisatie van congressen, het onderwijs, het opstellen en publiceren van boeken en artikels;

- de consultatie in voormelde domeinen.

In geen geval mogen de vennootschapsrechtelijk activiteiten leiden tot een inbreuk op de Code van Geneeskundige Plichtenieer en de deontologische regels in het algemeen.

De geneeskunde wordt uitgeoefend onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking er van te bevorderen.

c) De vennootschap mag alle roerende en onroerende verrichtingen in verband met deze doelstellingen uitvoeren en deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele verwezenlijking met het doel van de vennootschap, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

d) De vennootschap heeft als bijkomstig doel roerende en onroerende goederen verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen. Het investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen. Deze handelingen kaderen in het beheer als goede huisvader en mogen geen regelmatig en commercieel karakter krijgen. Het burgerlijk karakter van de vennootschap mag niet in het gedrang komen. De vennoten dienen de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid te bepalen.

e) Zij kan met het oog op een professionele samenwerking overeenkomsten afsluiten ,met geneesheren of met (kosten)associaties, professionele (eenpersoons)vennootschappen, middelenvennootschappen en vzwis, die als doel hebben de geneeskunde uit te oefenen. De vennoten dienen er over te waken dat de vennootschap waarvoor zij werken naar analogie de deontologische regels naleeft die voor elke individueel werkende geneesheer gelden. Zij kan vennoot zijn van een (kosten)associatie of middelenvennootschap van geneesheren en kan lid zijn van een vzw van geneesheren. Hierbij dient de Geneeskundige Plichtenleer gerespecteerd te worden."

De aandeelhouder werd er door ondergetekende notaris over ingelicht dat deze wijziging aan het doel voorafgaandelijk moet voorgelegd worden aan de Orde der Geneesheren.

De aandeelhouder verklaart dat hij hiervoor het nodige heeft gedaan en in voorkomend geval een wijziging aan de statuten zal laten opmaken voor het geval de orde aanpassingen zou vragen.

Vierde besluit - Aanpassing statuten aan de genomen besluiten.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de raatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



De vergadering beslist de statuten aan te passen als volgt, ten einde ze

in overeenstemming te brengen met de genomen beslissing:

Artikel 3 wordt aangepast zoals hiervoor vermeld.

Artikel 5  kapitaal - aandelen: om de eerste zin te vervangen door de

volgende tekst:

"Het volledig geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt

honderdtweeëntwintig duizend honderd euro (¬ 122.100,00) vertegenwoordigd

door driehonderd en een (301) aandelen."

Vijfde besluit - Machtiging zaakvoerder.

De vergadering verleent met éénparigheid van stemmen aan de

zaakvoerder de bevoegdheid om de voorgaande besluiten uit te voeren.

Zesde besluit - Volmacht KRO.

De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde aan Moorte

Stephens en Verscheiden, met zetel te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3 diens zaakvoerders en aangestelden, elk met macht afzonderlijk te handelen, aan te stellen ten einde alle formaliteiten te verrichten die nodig zouden zijn ingevolge onderhavig proces-verbaal, onder meer deze bij de kruispuntbank voor ondernemingen.

Stemming.

Alle voorgaande besluiten werden genomen met unanimiteit van

stemmen.

Sluiting van de vergadering.

De vergadering wordt gesloten om 17 uur 30 minuten.

KOSTEN.

De kosten, verbonden aan deze statutenwijziging worden geraamd op

duizend tweehonderdtweeënnegentig euro zevenenzestig cent (C 1.292,67).



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS (get. K. Ducatteeuw)

Mee neergelegd: - afschrift

- gecoördineerde statuten







Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

29/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 27.12.2013, NGL 21.01.2014 14014-0096-013
03/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 18.10.2012, NGL 28.12.2012 12683-0324-014
09/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 20.10.2011, NGL 01.02.2012 12026-0483-014
10/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 21.10.2010, NGL 31.01.2011 11025-0380-014
30/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 15.10.2009, NGL 23.12.2009 09904-0216-014
14/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 16.10.2008, NGL 09.01.2009 09005-0319-014
16/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 18.10.2007, NGL 14.01.2008 08009-0265-014
26/02/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 19.10.2006, NGL 22.02.2007 07054-5046-013

Coordonnées
DR. S. HELLEMANS

Adresse
DE CATERSLEI 25 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande