DR. SOPHIE HUYGHE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. SOPHIE HUYGHE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.838.361

Publication

17/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14312678*

Neergelegd

15-12-2014

Griffie

0506838361

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Dr. Sophie Huyghe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Meester Paul Wellens, notaris met zetel te Mortsel, Eggestraat 28, op 12 december 2014, blijkt dat een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, genaamd  Dr. Sophie Huyghe werd opgericht als volgt:

Vennoot.

Mevrouw HUYGHE Sophie Veerle Pieter, arts, geboren te Antwerpen op zes juli negentienhonderd vierentachtig, rijksregisternummer 84.07.06 366-06, wonende te 2530 Boechout, Vrijthoutstraat 9. Rechtsvorm en Naam.

De rechtsvorm die deze burgerlijke professionele vennootschap aanneemt is deze van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "Dr. Sophie Huyghe . Bij het naar buiten treden wordt steeds de rechtsvorm vermeld evenals de naam van de arts en het uitgeoefende specialisme.

De volledige en afgekorte benaming kunnen samen of afzonderlijk gebruikt worden.

Zetel.

De vennootschap is gevestigd te 2550 Kontich,  s Herenlei 4.

De zetel kan bij besluit van een zaakvoerder zonder statutenwijziging verplaatst worden in België, mits inachtneming van de taalwetgeving terzake, en mits voorafgaande bekendmaking aan de provinciale Raad van de Orde der Geneesheren waartoe de vennoten behoren.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

1.in binnen -en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden het uitoefenen van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot op het gebied van de algemene geneeskunde, dit door de enige vennoot rekening houdend met de Medische Plichtenleer.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend.

Onder het maatschappelijk doel zijn begrepen :

- het inrichten van algemene diensten en van een medisch secretariaat, in het bijzonder die nuttig en nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- de aankoop, het huren, het leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom een complete materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot voor de uitoefening van diens medische activiteit;

- het scheppen van de mogelijkheden die de geneesheer-vennoot toelaten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

- het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake algemene geneeskunde, dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

's Herenlei 4

2550 Kontich

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

aannemen.

De vennootschap kan, voor eigen rekening en in eigen naam, haar patrimonium beheren en oordeelkundig uitbreiden, haar beschikbare middelen beleggen en wederbeleggen en alle onroerend en roerend goed activiteiten verrichten, die die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling, voor zover dat die verrichtingen het burgerlijk karakter van de vennootschap niet aantasten en zij bijkomstig blijven. De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan samenwerken met kostenasscociaties of middelenvennootschappen van geneesheren.

De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

2. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

3. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, een bijkomende praktijk oprichten binnen het grondgebied van de Europese Unie, mits voorafgaande melding aan de provinciale raad van de Orde. Gezien ook buiten het grondgebied van België medische activiteiten mogelijik zijn, dient in de statuten vermeld te worden in welke Belgische rechtbank eventuele geschillen beslecht worden.

DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur. Onverminderd de bepalingen van artikel 11 zal de vennootschap niet ontbonden worden door het overlijden, onbekwaamverklaring of kennelijk onvermogen van één der vennoten en evenmin door een verklaring van een of meer vennoten, dat zij niet langer tot de vennootschap willen behoren. Behoudens ontbinding door de rechter is de ontbinding van de vennootschap slechts mogelijk door een besluit van de algemene vergadering, genomen met een drie/vierde meerderheid der stemmen die tenminste vijfenzeventig ten honderd van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder melding van nominale waarde.

Op voormelde aandelen wordt ingeschreven door: Mevrouw Sophie Huyghe, voornoemd.

De oprichter verklaart en erkent dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 ¬ ).

Het geheel van deze inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE42 7390 1089 8454, geopend namens de vennootschap in oprichting bij de KBC.

BESTUUR.

De vennootschap zal bestuurd worden door één of meer zaakvoerders, vennoten en tevens beoefenaar van de geneeskunst zoals bepaald in artikel 2 paragraaf 1 van het KB nummer 78 de dato tien november negentienhonderd zevenenzestig, betreffende de uitoefening van de geneeskunst, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een weliswaar hernieuwbare periode die tien jaar niet overschrijdt.

BEVOEGDHEID.

De zaakvoerders hebben ieder de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor de algemene vergadering bevoegd is, en treden ieder afzonderlijk op. ALGEMENE VERGADERINGEN

- De algemene vergadering der vennoten is onder meer bevoegd voor wat betreft de benoeming en het ontslag van de zaakvoerders, de commissaris en de vereffenaar; het verlenen van kwijting; het besluiten tot het instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerders; het toestemmen in de overdracht van aandelen; het besluiten tot ontbinding van de vennootschap; de bestemming van de winst en elke statutenwijziging.

- De algemene vergadering bestaat uit alle vennoten. De vennoten zijn allen stemgerechtigd, hetzij persoonlijk, hetzij door een mandataris die tegelijk vennoot is. Deze mandataris mag daarenboven slechts één volmacht uitoefenen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

- De bijeenroeping van de algemene vergadering zal geschieden bij aangetekende brief ten minste

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

vijftien dagen op voorhand te versturen aan elke vennoot door de zaakvoerders tenzij de

bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Indien alle vennoten aanwezig zijn en het eens zijn over de agendapunten, dient de formaliteit van bijeenroeping niet te worden nagegaan.

Deze wijze van bijeenroeping geldt niet wanneer de enige vennoot tevens enig zaakvoerder is.

- De algemene vergadering komt bijeen in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats die zal aangeduid zijn in de bijeenroeping.

De gewone algemene vergadering zal elk jaar gehouden worden op de eerste werkdag van de maand juni om achttien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering uitgesteld tot de eerstvolgende werkdag.

Telkens de belangen van de vennootschap dit eisen mag echter ook een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen door de zaakvoerders.

Op verzoek van de vennoten die tenminste één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen moeten de zaakvoerders een bijzondere algemene vergadering bijeenroepen.

- De algemene vergadering mag slechts beraadslagen over de agendapunten vermeld in de bijeenroeping. Indien alle vennoten tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn, mag zij ook beraadslagen over niet in de agenda vermelde punten.

De beslissingen van de algemene vergadering zijn bindend voor alle vennoten ook voor de afwezige en tegenstemmende vennoten, tenzij de beslissingen krachtens de wet, de medische deontologie of de statuten dienen te worden genomen bij unanimiteit van stemmen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot zou tellen, oefent deze de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan de bevoegdheid niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

- De oudste zaakvoerder en in zijn afwezigheid de oudste vennoot zit de algemene vergadering voor. De voorzitter duidt een secretaris aan die tevens stemopnemer is.

Een presentielijst met vermelding van het aantal vertegenwoordigde aandelen, wordt door de aanwezige vennoten of hun vertegenwoordigers ondertekend en aan de notulen van de vergadering gehecht.

De notulen worden ter vergadering opgesteld en door de voorzitter en secretaris en door elke vennoot die erom vraagt, ondertekend.

De notulen worden bewaard in een speciaal register.

- De beslissingen van de algemene vergadering zijn geldig genomen bij eenvoudige meerderheid tenzij de vennootschapwetgeving, de medische deontologie of deze statuten een ander quorum voorziet.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Ieder jaar op éénendertig december zullen de boeken van de vennootschap worden afgesloten.

De zaakvoerders maken de jaarrekening op bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

De zaakvoerders stellen bovendien een verslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening, waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap. Het jaarverslag moet ook informatie bevatten omtrent de belangrijke gebeurtenissen die na het einde van het boekjaar hebben plaatsgevonden, en, voor zover zij niet van die aard zijn dat zij een ernstig nadeel zouden berokkenen aan de vennootschap, inlichtingen over de omstandigheden die de ontwikkeling van de vennootschap kunnen beïnvloeden.

Deze stukken worden opgemaakt en bekendgemaakt overeenkomstig, de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen en het wetboek van vennootschappen.

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders te verlenen kwijting.

NETTOWINST.

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle lasten en vergoedingen, van de algemene onkosten en de nodige afschrijvingen, maakt de netto winst van de vennootschap uit. Van die nettowinst wordt jaarlijks vooraf tenminste vijf ten honderd (5%) genomen voor de wettelijke reserve tot die reserve tien ten honderd (10%) van het maatschappelijk kapitaal zal hebben bereikt. Het daarna overblijvende saldo zal verdeeld worden overeenkomstig de beslissingen die de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen zal nemen, één en ander met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen, en van een normale vergoeding voor het door de geneesheer-vennoot gepresteerde werk. Tot het aanleggen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap en met eenparig akkoord van de geneesheren-vennoten.

VERKLARINGEN EN TIJDELIJKE BEPALINGEN.

De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de neerlegging van een afschrift van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de

rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en zal afgesloten worden op éénendertig december tweeduizend vijftien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien.

Volmacht.

Volmacht wordt verleend aan : Bijzondere volmacht wordt verleend aan de burgerlijke bvba Acco Accountantskantoor, Prins Boudewijnlaan 177-179, 2610 Wilrijk ON 0423.338.286 en al haar aangestelden en gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen handelen, met recht van indeplaatsstelling, zowel naar aanleiding van deze als vroegere of toekomstige akten, alle formaliteiten te vervullen bij de diensten van de RSZ en loonadministratie, de sociale kas, de kruispuntbank van ondernemingen, de belasting- en de BTW-administratie, en daartoe zonodig een ondernemingsloket aan te stellen.

BENOEMING ZAAKVOERDERS.

Verenigd in algemene vergadering benoemt de oprichter:

als niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor een periode van tien jaar:

Mevrouw HUYGHE Sophie Veerle Pieter, arts, geboren te Antwerpen op zes juli negentienhonderd vierentachtig, rijksregisternummer 84.07.06 366-06, wonende te 2530 Boechout, Vrijthoutstraat 9, die aanvaardt en bevestigt niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze aanvaarding verzet.

VASTE VERTEGENWOORDIGER.

De zaakvoerder, Mevrouw Huyghe Sophie, voornoemd neemt de beslissing zichzelf tot vaste vertegenwoordiger aan te duiden.

Zij verklaart door ondergetekende notaris Wellens op de hoogte te zijn gebracht dat de bestuurde vennootschap de benoeming van de vaste vertegenwoordiger bekend dient te maken in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) notaris Paul Wellens

Tegelijk hiermee neergelegd: Afschrift van het proces-verbaal

Coordonnées
DR. SOPHIE HUYGHE

Adresse
'S HERENLEI 4 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande