DR. SUPEENE BART-HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. SUPEENE BART-HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 477.169.922

Publication

29/07/2013
ÿþe

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2800 Mechelen, Oude Antwerpsebaan 42

(volledig adres)

Onderwerp akte DOELS- & STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit akte verleden voor notaris Gauthier Clerens te Mechelen op tien juli tweeduizend dertien dat de enige vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. SUPEENE Bart - Huisarts", met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, Oude Antwerpsebaan 42, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen onder nummer 0477.169.922, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Joel Vangronsveld te Eigenbilzen op twaalf maart tweeduizend en twee, verschenen in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijf april daarna, onder nummer 324, waarvan de statuten werden gewijzigd op negen april tweeduizend en vier ingevolge akte verleden voor notaris Joel Vangronsveld te Eigenbilzen, verschenen in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van achttien mei daarna onder nummer 04074476, en voor het laatst op achtentwintig maart tweeduizend dertien ingevolge akte verleden voor notaris Jean-Pierre Vanden Weghe te Mechelen, verschenen in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van veertien juni daarna, onder nummer 13090468 volgende beslissingen heeft genomen:

BESLISSING EEN

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de zaakvoerder van het voorlezen van het verslag door de zaakvoerder dat het voorstel tot uitbreiding van het doel van de vennootschap toelicht hierin vervat de staat van actief en passief niet ouder dan drie maanden. De enige vennoot erkent kennis te hebben genomen van dat verslag.

De vergadering beslist dat het maatschappelijk doel integraal wordt vervangen door het hiemavermeld doel:

"1. De uitoefening van de volledige medische activiteit door de vennoten (geneesheren-huisartsen, allen ingeschreven op de lijst van de Provinciale Raad van de Orde) in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de Medische Plichtenleer. De vennoot oefent zijn volledige medische activiteit uit in naam en voor rekening van de vennootschap. De professionele aansprakelijkheid van de artsvennoot is onbeperkt.

De inning van de honoraria voor de geneeskundige verstrekkingen door en voor de vennootschap en de betaling aan de geneesheren-vennoten van een vergoeding in verhouding tot de prestaties die hij voor rekening van de vennootschap heeft geleverd.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek en de eisen van de wetenschappelijke discipline. Meer precies waakt zij erover dat de vrije artsenkeuze in hoofde van de patiënt, de diagnostische en therapeutische vrijheid alsook het respect voor het medisch beroepsgeheim behouden blijven.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dal geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde, tot directe of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking.

Bovendien kan de vennootschap informatie verstrekken en of onderricht geven en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

Ten dien einde is de vennootschap bevoegd om aile handelingen te verrichten die daartoe noodzakelijk of nuttig zijn. Dit omvat onder meer

- Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer-vennoot,

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ModYVord 77.5

I., = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

t 7 JULI 2013

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANÇF MECHELEN__

Laite

Ondernemingsnr : 0477.169.922

Benaming

(votuit) : Dr. SUPEENE Bart - Huisarts

(verkort)

IVI

u

llI

*13118373*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

- Het aankopen, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor voornoemde activiteiten,

- Het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over voormelde medische onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken, het optreden als stagebegeleider.

2, De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit ondergeschikt blijft aan het maatschappelijk doel en kadert in het beheer als een goede huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen,

3, De vennootschap heeft als bijkomstig doel beleggingen in roerende en onroerende verrichtingen in

zoverre dat:

- deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen;

- deze activiteiten geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook;

- tussen de vennoten een voorafgaandelijk akkoord over de modaliteiten van het investeringsbeleid wordt

vastgelegd;

De vennootschap mag samenwerken met alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar

overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door

de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren.

De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit

alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer ter zake en na voorafgaande goedkeuring door de

Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren,

5. De vennootschap kan reserves aanleggen teneinde haar doel te verwezenlijken.

6. Iedere statutenwijziging van een doktersvennootschap, voorafgaandelijk aan het verlijden van de notariële akte, dient ter goedkeuring aan de Orde van Geneesheren te worden voorgelegd."

BESLISSING TWEE

Artikel 2 wordt artikel 3, Artikel 3 wordt artikel 4, Artikel 4 wordt artikel 2,

BESLISSING DRIE

De vergadering beslist huidig artikel 8 in artikel 5 te incorporeren en het volgende toe te voegen aan artikel 5 van de statuten: "Het ontwerp van aandelenregister dient voorafgaandelijk samen met de ontwerpstatuten van de vennootschap aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren ter goedkeuring voorgelegd te worden.

Elke wijziging aan het aandelenregister dient voorafgaand medegedeeld te warden aan de Orde van Geneesheren.

Splitsing van de eigendom van de aandelen in vruchtgebruik en naakte eigendom is verboden.

Indien een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik bezwaard is, moet dit vruchtgebruik door de naakte eigenaar of de naakte eigendom door de vruchtgebruiker afgekocht worden en de uiteindelijke vennoot dient te voldoen aan de voorwaarden zoals gesteld door de deontologische regels betreffende de professionele vennootschappen om vennoot te kunnen zijn."

BESLISSING VIER

De vergadering beslist artikel 5bis toe te voegen aan de statuten luidende als volgt: "Artikel vijf bis: BEROEPSAANSPRAKELIJKHEID.

De geneesheer die een patiënt behandelt zal bijgevolg ten opzichte van deze laatste, als geneesheer persoonlijk verantwoordelijk blijven. De geneesheer dient ter dekking van de aansprakelijkheid een verzekering af te sluiten, De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt. Elke geneesheer-vennoot moet de andere vennoten inlichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening."

BESLISSING VIJF

Artikel 9 punt A wordt integraal vervangen door artikel 6 dat zal luiden als volgt:

"Artikel zes : OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER LEVENDEN.

Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat de bewaring van de medische dossiers overgaan op artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft.

De aandelen kunnen, op straf van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden dan met instemming van alle medevennoten.

Bovendien moet de ovememer eveneens geneesheer- huisartsen zijn die in het kader van de vennootschap zijn praktijk uitoefent of zal uitoefenen en die ingeschreven zijn op de Lijst van de Orde der Geneesheren en die voldoen aan de voorwaarden gesteld door de deontologische regels inzake professionele artsenvennootschappen om vennoot te kunnen worden.

De vennoot die aldus één of meer aandelen wil overdragen moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij aangetekende brief, waarin hij de naam, voornaam, beroep en woonplaats van de

,s

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open.

Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden, Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing. In dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht maar zonder dat het patiëntenbestand in rekening mag gebracht worden. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen.

Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen zal worden aangewezen door de voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open. De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand komen binnen zes maand na de dag waarop de waarde definitief zal zijn vastgesteld, zoniet kan de overlater de ontbinding van de vennootschap vorderen, op voorwaarde dat hij deze eis instelt binnen de veertig dagen na het verstrijken van deze termijn.

De overnameprijs zal moeten betaald worden binnen de vijf jaar na het verstrijken van de termijn, bedongen in de aanmaning door de overlater tot verplichte overname door de weigerende vennoten; indien de prijs niet meteen gekweten wordt, moet hij vereffend worden in jaarlijkse fracties van tenminste één vijfde per jaar.

Op de prijs of op het nog niet betaalde gedeelte ervan, zal een rente verschuldigd zijn berekend aan de wettelijke rentevoet, verhoogd met twee procent en jaarlijks betaalbaar op de gestelde vervaldag."

Artikel 9 punt B en artikel 10 wordt integraal vervangen door een nieuw artikel 7 dat zal luiden ais volgt: "ArttKel zeven : OVERGANG VAN AANDELEN BIJ OVERLIJDEN.

A.Overgangsregeling zo er slechts één vennoot is.

I-let overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg, behoudens andersluidende beslissing, dat de vennootschap wordt ontbonden, behoudens bij ontstentenis van erfgerechtigden zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. In geval van overlijden van een vennoot moet dit onverwijld gemeld worden aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren;

0e erfgenamen of legatarissen van de overleden vennoot moeten, binnen de termijn van zes maanden, te rekenen vanaf het overlijden van de enige vennoot, zijn aandelen overdragen aan één of meer geneesh eren-huisartsen die in het kader van de vennootschap hun beroep uitoefenen of zullen uitoefenen; de waarde van de aandelen wordt vastgesteld en uitbetaald zoals hiervoor bepaald in artikel zes.

B.Overgangsregeling zo er meerdere vennoten zijn.

Indien de aandelen zijn ingeschreven op naam van meerdere vennoten dan mogen zij, op straffe van nietigheid, enkel overgedragen worden aan geneesheren-huisartsen, die voldcen aan de voorwaarden zoals gesteld door de deontologische regels betreffende de professionele vennootschappen om vennoot te kunnen zijn, mits instemming van alle mede-vennoten.

De erfgenamen of legatarissen die geen vennoot kunnen worden, hebben recht op de waarde van de overgedragen aandelen; de waarde van de aandelen wordt vastgesteld en uitbetaald zoals hiervoor bepaald in artikel zes.

Zolang de aandelen niet werden overgedragen aan een andere arts die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden, dienen de activiteiten van de vennootschap uitsluitend beperkt te blijven tot de inning van de nog openstaande vorderingen, de betalingen van de schulden en het beheer van het patrimonium. Aan deze restrictie kan enkel een einde worden gesteld door systematische wijziging van de statuten, voornamelijk de naare van de vennootschap en zijn maatschappelijk doel, doch ook de overige specifieke statutaire bepalingen, zodat de beoefening en de bevordering van de geneeskundige praktijk statutair onmogelijk wordt en iedere rechtstreekse of onrechtstreekse verwijzing naar de voorheen uitgeoefende vennootschappelijke activiteit uit de statuten is geweerd."

BESLISSING ZES

Artikel 7 wordt artikel 8 dat aangevuld wordt als volgt: "Artikel acht : VERHOGING VAN KAPITAAL,

(,..)

Ingeval van agio op nieuwe aandelen, moet dat volledig worden gestort bij de inschrijvingen. Behoudens wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, moeten, bij kapitaalsverhoging door inbreng in geld, de nieuwe aandelen eerst aangeboden worden aan de vennoten volgens de voorschriften voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. Het relatieve aandelenbezit dient zich steeds te verhouden tot de respectieve activiteit van de vennoten in de vennootschap.

Bij kapitaalsverhoging door inbreng in natura gelden de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen."

Huidig artikel 9 en 10 werden reeds vervangen en nieuw artikel 9 en 10 luiden vanaf heden als volgt: "Artikel negen : VERMINDERING VAN KAPITAAL.

Tot vermindering van het kapitaal kan slechts worden besloten door de buitengewone algemene vergadering op de wijze vereist voor een wijziging van de statuten waarbij de aandeelhouders die zich in gelijke

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

omstandigheden bevinden, gelijk worden behandeld en met toepassing van de voorschriften van het Wetboek ván Vennootschappen.

Hét relatieve aandelenbezit dient zich steeds te verhouden tot de respectieve professionele activiteit van de vennoten in de vennootschap,"

"Artikel tien : VERKRIJGEN VAN EIGEN AANDELEN.

De vennootschap kan haar eigen aandelen verkrijgen, mits onmiddellijke vernietiging.

In geen geval mag de vennootschap middelen voorschieten, leningen toestaan of zekerheden stellen met

het oog op de verkrijging van haar aandelen door derden."

BESLISSING ZEVEN

Artikel 11 wordt integraal vervangen als volgt: "Artikel elf : ZAAKVOERDER.

Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt zo de enige vennoot enige zaakvoerder is uitgeoefend voor de duur van zijn activiteit in de vennootschap.

Zo er meerdere vennoten of zaakvoerders zijn is de duur van het mandaat als zaakvoerder beperkt tot een herkiesbare termijn van zes jaar. De algemene vergadering kan hun mandaat herroepen of hernieuwen,

Een zaakvoerder van de vennootschap hoeft niet noodzakelijk een geneesheer te zijn,

Indien een niet-arts zaakvoerder wordt van een professionele artsenvennootschap kan deze onmogelijk enige zaakvoerder zijn.

Alleszins dient een geneesheer-vennoot ais zaakvoerder benoemd te worden, die de eindverantwoordelijkheid draagt en de beslissingen van de medezaakvoerder moet bekrachtigen, Hij heeft ook de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is en die handelingen die betrekking hebben op het verstrekken van medische prestaties.

Elke aanstelling van statutaire of niet-statutaire zaakvoerder dient schriftelijk medegedeeld te worden aan de bevoegde Provinciale Raad.

De schorsing van een arts om de geneeskunde uit te oefenen, brengt voor deze arts het verlies mee van alle voordelen en uitkeringen, voor de duur van de schorsing, Noch de vennootschap noch één der vennoten mogen een vervanger van de vennoot aanduiden gedurende de eventuele schorsing van die vennoot.

Dit verbod ontslaat bedoelde geneesheer er niet van de nodige maatregelen te nemen om de continuïteit van de verzorging te verzekeren voor de patiënten die in behandeling zijn op het ogenblik dat voornoemde sanctie in werking treedt. De getroffen schikkingen moeten meegedeeld worden aan de provinciale raad waarbij de geneesheer is ingeschreven.

Overeenkomstig de geneeskundige plichtenleer kan het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd zijn, binnen de eventuele beperkingen door de beroepscode opgelegd."

BESLISSING ACHT

Het huidig artikel 12, 14 en 15 worden samengevoegd in één nieuw artikel 12,

Het huidig artikel 16 wordt artikel 14.

BESLISSING NEGEN

Artikel 17 tot en met 20 worden integraal vervangen voor volgende artikelen:

"Artikel vijftien : GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING,

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de eerste vrijdag van de maand juni om 20:00,

Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats aangewezen in de oproeping. De oproeping bevat de dagorde van de algemene vergadering en wordt aan iedere vennoot ten minste vijftien dagen voor de vergadering aangetekend toegezonden.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen,

Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en In voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

Artikel zestien : BIJEENROEPING:

w

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder kan zowel de gewone als een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Hij moet de gewone algemene vergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag.

Dé zaakvoerder is verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten, die alleen of gezamenlijk éénvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping tot de aldus te houden algemene vergadering, zal geschieden binnen de drie weken na het gedane verzoek.

Artikel zeventien : VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN,

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een lasthebber-vennoot.

Artikel achttien : VERDAGING VAN DE VERGADERING.

De zaakvoerder heeft het recht voor elke gewone, bijzondere of buitengewone vergadering één enkele maal drie weken uit te stellen, tenzij de vergadering bijeengeroepen is op verzoek van één of meer vennoten die tenminste één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigden.

Artikel negentien : STEMRECHT- BESLUITVORMING.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

In de jaarvergadering en de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen; deze vergaderingen beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

Na elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt,

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris; zij kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierde van de stemmen, verbonden aan de aanwezige aandelen, heeft verkregen."

BESLISSING TIEN

Artikel 21 wordt artikel 20. Artikel 22 wordt geincorporeerd in artikel 20.

Artikel 23 wordt artikel 21.

BESLISSING ELF

Artikelen 22 en 23 worden toegevoegd en luiden als volgt;

"Artikel tweeëntwintig : VERENIGING VAN ALLE AANDELEN IN EEN HAND;

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap

wordt ontbonden.

De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van

zijn inbreng."

"Artikel drieëntwintig : AANMERKELIJKE VERLIEZEN.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten vastgesteld worden om, in voorkomend geval, volgens de regels die gelden voor een statutenwijziging, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteit voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap,

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief ten gevolge van geleden verliezen gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer ze wordt goedgekeurd door één/vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Is de algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag van zesduizend tweehonderd euro, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren,"

BESLISSING TWAALF

Artikel 24 wordt integraal vervangen en zal luiden als volgt: "Artikel vierentwintig : BENOEMING VAN VEREFFENAARS EN BEVOEGDHEDEN.

In geval van ontbinding benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars (onder de opschortende voorwaarde van bevestiging of homologatie door de bevoegde rechtbank) en bepaalt hun bevoegdheid en hun vergoeding.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

t. De vereffenaars hebben de verplichting jaarlijks rekenschap te geven en de jaarrekening ter goedkeuring

voor te leggen.

Hét netto provenu van de vereffening wordt verdeeld onder de maatschappelijke aandelen.

Bij ontbinding van de vennootschap dient een beroep te worden gedaan op geneesheren voor de

afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het

beroepsgeheim van de vennoten.

Comparant verklaart er kennis van te hebben dat bij inbreng van zijn volledige medische activiteiten in een

professionele artsenvennootschap, hij geen andere professionele artsenvennootschap kan oprichten,

iedere wijziging van onderhavige statuten dient voorafgaandelijk goedkeuring van de Orde te verkrijgen."



BESLISSING DERTIEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met het voorgaande, de huidige wetgeving inzake Vennootschappen en de adviezen en raadgeving van de nationale en provinciale Orde van Geneesheren geeft de enige vennoot opdracht aan ondergetekende notaris om de statuten te coordineren.

BESLISSING VEERTIEN

De vergadering verleent bijzondere volmacht, met recht van in de plaatsstelling, aan de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Associatie Confira, ingeschreven in het rechtspersonen register te Tongeren onder nummer 0872,670.899, met zetel te 3740 Bilzen, Stationlaan 47 om in naam en voor rekening van de vennootschap, alle formaliteiten te verrichten aangaande de inschrijving, latere wijzigingen en de doorhaling bij de Kruispuntenbank van Ondernemingen, bij de BTW administratie, en, alle andere officiële instanties, alsmede alle andere formaliteiten te vervullen in verband met fiscale en sociale wetgeving,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL





Notaris Gauthier Clerens

Tegelijk hiermee neergelegd: formulier //,expeditie akte, gecoordineerde statuten



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 28.06.2013 13246-0095-007
14/06/2013
ÿþr htad Wood 11.1

iie

tuik In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



" NEERGELEGD

0 5 JUNI 2013

GRIFFIE RECHTBANK van ` KOOPHAN@ègit% MECHELEN

Ondernemingsnr : 0477.169.922

Benaming

(voluit) ; Dr. SUPEENE Bart - huisarts

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Oude Antwerpsebaan 42 te 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Doelsuitbreiding - statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door notaris Jean-Pierre Vanden Weghe, te Walem (Mechelen), op 28 maart 2013, geregistreerd te Mechelen, 10 kantoor op 8 april 2013, twee bladen, geen vezending, boek 5/989, blad 19, vak 14, ontvangen: 25 ¬ , dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'Dr. SUPEENE Bart - huisarts', met zetel te 28001VIechelen, Oude Antwerpsebaan 42, het volgende heeft beslist:

besluit

De buitengewone algemene vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden door de huidige tekst van artikel 3 van de statuten aan te passen als volgt: "De vennootschap heeft tot doel: 1. De uitoefening van de volledige medische activiteit door de organen-vennoten (geneesheren-huisarts) in naam en voor rekening van de vennootschap, en rekening houdend met de medische plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunst. Dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door een geneesheer-vennoot onder zijn eigen onbeperkte verantwoordelijkheid. De activiteit omvat impliciet de inning van de erelonen door en vcor de vennootschap en de betaling aan de geneesheren-vennoten van een vergoeding in verhouding tot de prestaties die hij voor rekening van de vennootschap geleverd heeft. 2. het ter beschikking stellen van al de nodige middelen aan de geneesheer in de algemene geneeskunde. 3. het inrichten van de algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten. 4. de aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodatie voor voornoemde activiteiten. 5. het aanleggen van reserves ten einde alle nodige apparaten en gebouwen aan te schaffen. 6. de mogelijkheid scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen ten einde in zijn discipline aan de spits van de evolutie te blijven. 7. het verwerven en vervreemden van onroerende goederen en de verhuur van gebouwen, met uitsluiting van de handelingen ais vastgoedhandelaar. De vennootschap mag alle onroerende en roerende verrichtingen uitvoeren, die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en op om het even welke wijze deelnemen aan en samenwerken met alle verenigingen, rechtspersonen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doei".

besluit

De buitengewone algemene vergadering beslist de statuten aan te passen aan de hierboven genomen beslissingen en verleent daartoe alle machten aan de zaakvoerder, inzonderheid om de coördinatie van deze statuten goed te keuren.

Voor ontledend uittreksel.

*130904

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift proces-verbaal;

- staat van activa en passiva;

- verslag van zaakvoerder;

- gecoördineerde statuten.

Jean-Pierre Vanden Weghe

Notaris

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan hot

Belgisch

Staatsblad

07/09/2012 : MEA019803
06/07/2011 : MEA019803
05/08/2010 : MEA019803
03/08/2009 : MEA019803
01/08/2008 : MEA019803
31/07/2007 : MEA019803
26/07/2006 : MEA019803
27/07/2005 : MEA019803
22/07/2004 : MEA019803
18/05/2004 : VEA019803
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 31.08.2016 16536-0348-010

Coordonnées
DR. SUPEENE BART-HUISARTS

Adresse
OUDE ANTWERPSEBAAN 42 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande